S04E23 - The Engagement Reaction [TITULKY]
+31
Owen
Mysh
tx
bodomkes
MartyCZ
minnie
vetka.M
Xaron
ceda
Kolikokoli
Nightlysin
NoMouse
Ďasík
Totka
Lord Denvil
SteveV
frey
bluguja
mikihans
Pinny
bartys
Sheldon-Cooper
terminal
martin.ctrlv
lukkas93
baal666
kotja
bakeLit
yossarian
R&omize
Admin
35 posters
Strana 3 z 7
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: S04E23 - The Engagement Reaction [TITULKY]
jsem ráda že se mě aspoň někdo zastává
ano, vypadá to divně.. ale copak Raj nevypadá divně? a všichni si zvykli.. je to kurzivou jako cizí slovo.. takže bych v tom neviděla zásadní problém..
ano, vypadá to divně.. ale copak Raj nevypadá divně? a všichni si zvykli.. je to kurzivou jako cizí slovo.. takže bych v tom neviděla zásadní problém..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Minnie: Ale ona to říká Howardovi (ne že by ten nebyl divný )
R&y: Na píchání pozor!
A když už jsme u toho, dneska jsem na FCB četl skvělý vtip: Přijde mladík do drogerie a chce 50 prezervativů. Prodavač hledá a hledá, ale najde jen 48. “No, jo,” řekne mladík, “co mám dělat, tak já si je vezmu, ale musím vám říct, že jste mi úplně zkazil večer!”
R&y: Na píchání pozor!
A když už jsme u toho, dneska jsem na FCB četl skvělý vtip: Přijde mladík do drogerie a chce 50 prezervativů. Prodavač hledá a hledá, ale najde jen 48. “No, jo,” řekne mladík, “co mám dělat, tak já si je vezmu, ale musím vám říct, že jste mi úplně zkazil večer!”
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Moje řeč, je to zdůrazněné, takže se nad tím tak jako tak všichni kdo používají občas hlavu zamyslí...minnie napsal:jsem ráda že se mě aspoň někdo zastává
Jenže musíme předpokládat, že ne všichni ví, co to znamená. Když pak do vyhledávače dají "puc", tak jim to nic nenajde, když tam ale dají "putz" tak hned první věc, která na ně skočí je "idiot".
Jen je nech...
Takže jim to vlastně neřekne nic, co by už předtím nevěděli, ať zapojí trochu mozkové kůry a naučí se líp hledat...Kolikokoli napsal:Jenže musíme předpokládat, že ne všichni ví, co to znamená. Když pak do vyhledávače dají "puc", tak jim to nic nenajde, když tam ale dají "putz" tak hned první věc, která na ně skočí je "idiot".
pro pochopení významu není až tak potřeba vědět, co to přesně znamená, myslím, že každému dojde, že mu bernie řekla, že je idiot.. jak už jsem někde psala, myslím, že ani amíci tenhle výraz pořádně neznají (viz také to, jak je howard překvapený, že ho zná bernie)
jo, a vtípek super, poprskala jsem si laptop a to ten vtip přitom znám
já to myslela tak, že když jsem prvně viděla napsáno Raj, tak mi to taky připadalo divné.. ale jak říkám, člověk si zvykne ne že Raj jako postava by divný nebylĎasík napsal: Minnie: Ale ona to říká Howardovi (ne že by ten nebyl divný )
jo, a vtípek super, poprskala jsem si laptop a to ten vtip přitom znám
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Pozdě, ale přeci, přece vás neokradu o své návrhy... ;)
001 - Hele, udělej mi laskavost a obsluž sedmičku. (Jak jsem si všiml, tak jsi to "hej" na srazu opravoval hned v několika titulcích, na tohle se asi tedy zapomnělo, Pennyino hey přece není slovenské hej, to dá rozum, s tím rozhodně souhlasím.)
005 - a jeho nádhernou, úspěšnou a sofistikovanou přítelkyní, (Penny použila slovíčko, které znamená něco víc, než jen krásná, v tom je rozdíl.)
006 - kvůli níž se cítím jako bezzubá nicka. (Jak už někdo psal, výborný nápad.)
007 - Chceš, abych jí do klína vylila horkou polévku? (Třeba polévka Gazpacho se podává studená... )
023 - Hele! Mluvíš o mé sestře a mé zemi. (Viz 001.)
024 - Leonard možná jednu z nich znesvětil, (Zprznil? Mám k tomu snad něco dodávat? Snad jen, že je ten titulek celkem nešikovně načasovaný, takže jsem si toho nevšiml už na srazu... )
Pokračování snad ještě dnes, jen aby bylo jasno, že je ještě nad čím popřemýšlet před vydáním finálních titulek, zvlaště když teď není co jiného na webu na práci, tedy zatím... Doufám, že se do začátku páté sezóny ještě dořeší ty titulky k třetí sérii...
005 - a jeho nádhernou, úspěšnou a sofistikovanou přítelkyní, (Penny použila slovíčko, které znamená něco víc, než jen krásná, v tom je rozdíl.)
006 - kvůli níž se cítím jako bezzubá nicka. (Jak už někdo psal, výborný nápad.)
007 - Chceš, abych jí do klína vylila horkou polévku? (Třeba polévka Gazpacho se podává studená... )
023 - Hele! Mluvíš o mé sestře a mé zemi. (Viz 001.)
024 - Leonard možná jednu z nich znesvětil, (Zprznil? Mám k tomu snad něco dodávat? Snad jen, že je ten titulek celkem nešikovně načasovaný, takže jsem si toho nevšiml už na srazu... )
Pokračování snad ještě dnes, jen aby bylo jasno, že je ještě nad čím popřemýšlet před vydáním finálních titulek, zvlaště když teď není co jiného na webu na práci, tedy zatím... Doufám, že se do začátku páté sezóny ještě dořeší ty titulky k třetí sérii...
Naposledy upravil R&omize dne Mon 30 May 2011, 01:48, celkově upraveno 2 krát
R&omize napsal:(Třeba polévka Gazpacho se podává studená... )
stejně je to tentokrát hodně slabé co se týče připomínek.. to jste se o ně vážně poprali hned na srazu?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Přímo nádherný.Kolikokoli napsal:Jé! Minnie, krásný avatar .
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ale připomněl mi jednu velkou záhadu: "Kačer Donald nenosí kalhoty, ale když vyleze ze sprchy má ručník kolem pasu... Chci vědět, jaký to má smysl!"
Kolikokoli napsal:Ale připomněl mi jednu velkou záhadu: "Kačer Donald nenosí kalhoty, ale když vyleze ze sprchy má ručník kolem pasu... Chci vědět, jaký to má smysl!"
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
oh, to jsem nečekala.. děkuji to víte, změna je život..
ale s tím kačerem donaldem, to je tedy záhada
ale s tím kačerem donaldem, to je tedy záhada
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Já jednou narazila na odpověď, ale to není publikovatelné. Dokonce ani po desáté hodině nebude .
jééééééééééé, to mě teď zajímá.. ani kdybys to dala do spoileru?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Koli: Souvisí to nějak s videem Bugse Bunnyho, nebo je to ve formě obrázku?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Viděla jsem to ve formě obrázku, bohužel to nemohu nikde najít :/
Jé minnie, opožděně také chválím avatar!! Ale tenhle už nám na srazu moc nepředvedeš....
to záleží co uspořádáme příště za sraz nějaká vířivka třeba nebo co..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
kachničky jsou teď in, to není problém.. jakoukoliv si budeš přát a kartáč už jsem taky našla, teď už se jen domluvit
minnie- Znamení :
Pohlaví :
:D
Tak jako v Brně máme celkem velkou vířívku na Kraváku. A ve Vyškově je dobrý aquapark... Já myslím, že možností je plno! XD
Kachničky jsou a budou vždycky in!
mimochodem, OT, doufám, že si vytáhnu na chemii alkoholy; už se těším, až budu vyprávět o slonovi, jak se intoxikuje chobotem
Kachničky jsou a budou vždycky in!
mimochodem, OT, doufám, že si vytáhnu na chemii alkoholy; už se těším, až budu vyprávět o slonovi, jak se intoxikuje chobotem
Jo, alkoholy jsou asi nejjednodušší z organiky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» S04E23 - The Engagement Reaction [EPIZODA]