Skyrim a další hry ze série TES
+11
razor1337
Dalicek
vetka.M
NoMouse
Zikato
Bafius789
Triton
Ďasík
MartyCZ
clif
Kolikokoli
15 posters
Strana 12 z 17
Strana 12 z 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Skyrim a další hry ze série TES
No, bonus jsi dostala, ale ani sis toho nevšimla. Jinak já to dělal na <10 levelu, takže jsem se dost zapotil... Ale moje blbka s atronachem to dávali celkem v pohodě a hodně pomohli. Nejhorší je, když trefíš blbku, když se vydýchává. To ti umře a můžeš zase loadovat.
- Spoiler:
- Jde o to, že sis měla všimnout toho, co si ten otec přál. Když hodíš jeho ostatky do ohně majáku, což jsi udělala, dostaneš permanentní bonus Námořníkovo spočinutí - léčivá kouzla jsou o 10 % silnější...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
tak to se musím podívat do stavu, jestli to tak opravdu je, ten konec mi trochu zlobil - viz blbka, která tam se mnou nešla
právě kvůli tomu, že si ji člověk tak snadno dorazí, bojuju s blbkou po boku na třetinový výkon...je to o to napínavější, ale bez ní se už taky neobejdu - drží nepřátele dál ode mě a já si můžu v klidu kouzlit
právě kvůli tomu, že si ji člověk tak snadno dorazí, bojuju s blbkou po boku na třetinový výkon...je to o to napínavější, ale bez ní se už taky neobejdu - drží nepřátele dál ode mě a já si můžu v klidu kouzlit
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Reputace : 0
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno
Tak to mě mrzí že jsem ten bonus nezvládl, no nic, moje chyba, nebudu podvádět (i když 10% léčení...). Jinak vás vážně baví tahat s sebou někoho? To by mě děsně štvalo, já si to všechno radši zvládnu sám, občas je to těžké, ale je to takový lepší pocit
Naposledy upravil Ďasík dne Wed 21 Dec 2011, 23:46, celkově upraveno 5 krát (Reason for editing : překlep; a spoiler (Ďasík))
Dalicek- Počet příspěvků : 25
Bodů : 25
Datum registrace : 23. 11. 11
Dalicek: Nech tam ten blur! Dal jsem to tam schválně, protože to je spoiler jak Brno.
No, já ze začátku nechával blbku doma, ale je pravda, že hodně pomůže... Takže teď chodí se mnou.
No, já ze začátku nechával blbku doma, ale je pravda, že hodně pomůže... Takže teď chodí se mnou.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Bez blbky ani ránu. 1. může nosit ty moje krámy, které naberu po cestě a už je neunesu, 2. odvádí pozornost, takže (jak už psala vetka) je čas na čarování + zabije víc nepřátel než já .
Dobré bylo, když se k nám přidal na jeden q Ralof. Koně taky dobře bojují.
Jediný společník, který je opravdu na pěst, je ten mluvící pes od Clavia (nebo jak se jmenuje). Ten je fakt strašnej, protože se neustále plete pod nohy (víc než blbka).
A ti, co už toho psa potkali...
Zabili jste ho, výměnou za sekyrku nebo ne?
Dobré bylo, když se k nám přidal na jeden q Ralof. Koně taky dobře bojují.
Jediný společník, který je opravdu na pěst, je ten mluvící pes od Clavia (nebo jak se jmenuje). Ten je fakt strašnej, protože se neustále plete pod nohy (víc než blbka).
A ti, co už toho psa potkali...
Zabili jste ho, výměnou za sekyrku nebo ne?
jupí, bonus je tam...ani bych si nevšimla
tak tak, blbka je mooc dobrý kufr - bez ní bych se věčně musela vláčet šourem a to mě nebaví (i na koni jezdím tryskem, i když to stojí nějakou tu výdrž a blbka stíhá ještě míň, než obyčejný cval)...a odvede pozornost slabších soupeřů
dobrý pocit mám i se společníkem, protože boje jsou tuhé i tak a při některých se nedaří a nedaří a lektvary tečou proudem a končím zpocená s roztřesenýma rukama a rozdrceným levým myšítkem - bez blbky nesplnitelné (aspoň pro mého neobrněného mága )
tak tak, blbka je mooc dobrý kufr - bez ní bych se věčně musela vláčet šourem a to mě nebaví (i na koni jezdím tryskem, i když to stojí nějakou tu výdrž a blbka stíhá ještě míň, než obyčejný cval)...a odvede pozornost slabších soupeřů
dobrý pocit mám i se společníkem, protože boje jsou tuhé i tak a při některých se nedaří a nedaří a lektvary tečou proudem a končím zpocená s roztřesenýma rukama a rozdrceným levým myšítkem - bez blbky nesplnitelné (aspoň pro mého neobrněného mága )
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Jo, my mágové to máme občas bez blbky těžké, no... Ale co mě zaráží, je, že vždycky potkám nejtěžší soupeře normálně po cestě (takové ty náhodně vygenerované - bandity, ty hnusné vznešené elfy, co zakázali Talose...). Normální bojovníci obvykle nejsou problém, lučištníci teď, co znám Ohnivou střelu, už taky ne, ale mágové jsou to obvykle fakt hrozně silní. Včera mě jeden banditomág několikrát ubleskoval k smrti. A to jsem Breton, takže mám vysokou odolnost na magii.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
No, mágové jsou hodně drsní. Třeba v tom q, kde jsem měla vstoupit do toho kamene pro černé duše, tak to bylo dost o hubu. Bez svitku omrzlin bych to v žádným případě nedala (specializuji se na ohnivá kouzla). Hodněkrát jsem chcípla, protože blbka do toho kamene nemohla .
tenhle q jsem kdysi odložila, protože síly byly ještě hodně chabé (někdy úúúplně na začátku, to jsem byla ještě mágské mimi), ale mám v plánu se do něj pustit hned jak se dostanu ke hraní - včera jsem lítala po Riftenu a roznášela letáčky pro Mařin chrám (už jsem si připadala jak Jehovista ) a jelikož mě úkol od jednoho z prodavačů na tržišti (ne, to jméno fakt nedám - shluk písmenek) vede zase na sever, tak se do Azuřiny hvězdy vrátím a konečně jim dám všem na zadní líc - mám moc pěkný plán, jak je zmasit, takže je jasný, že zas budu bita jako žito a v jednom kuse loadovat, ale bude to o dost drsnější boj - muhehe
taky jsem se původně specializovala na oheň (a pořád ho mám nejraději, protože supermistr vyšnovlkodlakých dědoušů mi na něj dal bonus - schválně nepíšu jméno pro případ, že jste ho ještě nepotkali, mě překvapení zkazil přítel, páč tam došel dřív a ještě mi to profláknul), ale postupně jsem rozsvítila skoro celé souhvězdí ničení (chybí jen velmistrovské ničení - na to není dost bodů - a lepší kladení run, což v podstatě nepoužívám) a i mrazivá a blesková kouzla mají něco do sebe - na každého funguje něco jiného...třeba řetězový blesk je moc fajn, když je nepřátel mnoho a blbka nikde poblíž - ze slaboušků hromádky popela..ledové hroty a oštěpy zas dobré na nepřítele, kterého zaměstnává blbka - dají se dobře zamířit (nevýhodou je, že nepřátelé se mi začínají víc hemžit a nečekají jako tvrdé Y (jako kdysi), než to do nich napálím)
taky jsem se původně specializovala na oheň (a pořád ho mám nejraději, protože supermistr vyšnovlkodlakých dědoušů mi na něj dal bonus - schválně nepíšu jméno pro případ, že jste ho ještě nepotkali, mě překvapení zkazil přítel, páč tam došel dřív a ještě mi to profláknul), ale postupně jsem rozsvítila skoro celé souhvězdí ničení (chybí jen velmistrovské ničení - na to není dost bodů - a lepší kladení run, což v podstatě nepoužívám) a i mrazivá a blesková kouzla mají něco do sebe - na každého funguje něco jiného...třeba řetězový blesk je moc fajn, když je nepřátel mnoho a blbka nikde poblíž - ze slaboušků hromádky popela..ledové hroty a oštěpy zas dobré na nepřítele, kterého zaměstnává blbka - dají se dobře zamířit (nevýhodou je, že nepřátelé se mi začínají víc hemžit a nečekají jako tvrdé Y (jako kdysi), než to do nich napálím)
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Dík Ďasíku žes mi to schoval, nerad bych tady někomu něco zkazil. Já teďka dělám zloděje, potřebuju si našetřit spoustu peněz na dům v Samotě a musím vám doporučit udělat si linku za mágy, zatím se mi líbila nejvíc, i když jsem spíš na meč.
Dalicek: Nevíš, který (a kdy) dostaneš úkol pro jarla, aby si mohl koupit v Samotě dům? Prašule už mám, chybí jen ten q .
Dám to do spoileru aby měl Ďasík radost
- Spoiler:
- Nejdřív ti dá komoří jarla úkol prozkoumat vlčí jeskyni. Pak mi komoří dal další úkol který na ten první navazoval, ale ne hned až časem, a zároveň jarl dala úkol odnést někam jeden roh. Když sem splnil tyhle tři úkoly tak mi jarl řekla že si můžu koupit dům
Aha, tak to je dobré. Ten roh už mám, tak ho už jen odnesu a bude to
A kolik máš peněz? Protože ten dům je opravdu hodně drahý, dražší než ty dva co už mám dohromady
Neboj, šetřím už docela dlouho, už mám 30 000, takže mi chybí jen 6, abych to měla i s vybavením .
Tak to se máš, já mám akorát 5000, furt za něco utrácím
taky jsem nejdřív utrácela, ale pak se začaly prašule hromadit (už nepotřebuju kupovat knihy kouzel a lepší hábity - pochybuju, že lepší než ten, který mám vůbec existuje - ani do výcviku už neinvestuju)
v tom je výhoda společníků - unesou navrch pár kilo věcí, které se pak dobře prodají
v tom je výhoda společníků - unesou navrch pár kilo věcí, které se pak dobře prodají
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Blbka unese málo... potřeboval bych, aby měla nosnost aspoň 1000, nejlépe ještě s jednou nulou navíc. A nechápu, za co lidi utrácíte. Já jsem si kromě domu ještě nic nekoupil (ani výcvik), jen prodávám.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Též si nic nekupuju (ale výcvik jo). A prachů mám stejně furt málo, protože sice je CO prodávat, ale není KOMU, protože nikdo nemá prachy .
nakupovala jsem si knihy kouzel (fandím si, že už umím všechna) a co se týče prodávání, aktivovala jsem si perk, kdy každému obchodníkovi můžu prodat cokoli, tudíž můžu lektvary prodávat kovářům a podobně - to mi hodně usnadnilo odbyt (hlavně nepodařených lektvarů) a víc vydělám
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Já mám taky jeden moc dobrý hábit
- Spoiler:
- dostal jsem ho když jsem se stal arcimágem
Zlodějové mají peněz dost. Celkem za hru přes 200 000, teď něco kolem 80 000.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
Dalicek: o něm přesně mluvím...pochybuju, že někde bude lepší
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Jo, knihy kouzel jsem vlastně kupoval taky... Ale docela málo, hodně jsem jich našel na cestách a navíc jsem Breton a ti jsou přirození mágové, takže jsem měl už na začátku dost kouzel v malíku.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Knihu kouzel jsem koupila jen jednou, protože jich nacházím dost na cestách. Koupila jsem si tu ohnivou runu, která mi je stejně na nic, protože i když mám plnou manu, tak mi to píše, že mám málo many na použití toho kouzla ...
A ještě Lydka v plné trpasličí zbroji .
A ještě Lydka v plné trpasličí zbroji .
Strana 12 z 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Jak zničit Facebook :)
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» S04E08 - The 21-second Excitation [TITULKY]
» S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [EPIZODA]
» S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
» Kantýna (všeobecný pokec) I
» S04E08 - The 21-second Excitation [TITULKY]
» S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [EPIZODA]