Skyrim a další hry ze série TES
+11
razor1337
Dalicek
vetka.M
NoMouse
Zikato
Bafius789
Triton
Ďasík
MartyCZ
clif
Kolikokoli
15 posters
Strana 1 z 17
Strana 1 z 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: Skyrim a další hry ze série TES
Já
Kolik si těch okřídlenců sejmula?
Kolik si těch okřídlenců sejmula?
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Zatím žádného. Plním vedlejší úkoly. Teď jsem získala Hircinův prsten, takže se budu moct přeměňovat na vlkodlaka (ale zatím jsem se ještě nezměnila). Taky hodně kradu .
Já jsem udělal par hlavnich ukolů a ted 8 hodin plnim vedlejší a asi v tom budu ještě pokračovat. Přidal jsem se k Bouřným hávům a k těm bojovníkům v Bílém průsmyku (zaboha si nemužu vzpomenout, jak se jmenujou).
A mam premieru za Válečníka (vždycky hraju za mágy)
A mam premieru za Válečníka (vždycky hraju za mágy)
clif- Znamení :
Pohlaví :
Jo, Družiníci. No, k těm se chci taky přidat, ale nemůžu najít tu husu Aelu, tak se poflakuji po Vorařově . Hraju za lučištníka a zloděje a vraha a je na mě vypsána spousta odměn (už jsem musela zabít dva nájemné vrahy a jednu tlupu banditů, kterým taky někdo zaplatil za mou smrt ).
Po Vorařově? To ses moc daleko nedostala. Doporučuju dostat se v hlavni linii alespon k šedovousým, můžeš pak používat řevy.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Však jo, časem. Teď jsem viděla ducha koně s jezdcem, ale nějak se k němu nemůžu dostat, je moc rychlý.
No nic asi jdu spat, zitra jdu s tatikem na off-roady a až se večer vymrzlej vratim budu pařit jako o život
clif- Znamení :
Pohlaví :
Já bych svůj reálný život zahodil jen by to hvízdlo, ale bohužel můj počítač na něco takového už drahná léta nestačí a na jeho upgrade (čtěte "koupit si nový") mi v rozpočtu nezbývají peníze. Takže si asi konečně zahraju Morrowind, yay.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Též jsem se bála, že to nerozjedu, ale nakonec mi to jede na vysoké detaily (s pomalejším načítáním) nebo na střední detaily (s rychlým načítáním). Ale štve mě, že nevím, jak se přeměnit na toho vlkodlaka. Prsten i všecko mám, ale když si ho nasadím, tak se nic nestane a furt jsem člověk (elf ).
Marty: To já si kvůli Skyrimu nový compík koupil. A nelituju toho, i když za něj teď dlužím prachy...
clif: V TES není hlavní linie vůbec důležitá. V Oblivionu jsem se v ní výrazněji posunul až někdy v polovině (po cca 150 hodinách hraní), protože nejdůležitější místo main questu bylo v druhé polovině mapy, ne ve které jsem začínal, a já postupuju systematicky a procházím každý metr čtvereční. A TES hry stojí a padají na vedlejších úkolech.
Koli: Možná, že potřebuješ počkat, až budou Masser a Secunda v úplňku... Nebo se ti ta přeměna hodila do magie jako kouzlo...
clif: V TES není hlavní linie vůbec důležitá. V Oblivionu jsem se v ní výrazněji posunul až někdy v polovině (po cca 150 hodinách hraní), protože nejdůležitější místo main questu bylo v druhé polovině mapy, ne ve které jsem začínal, a já postupuju systematicky a procházím každý metr čtvereční. A TES hry stojí a padají na vedlejších úkolech.
Koli: Možná, že potřebuješ počkat, až budou Masser a Secunda v úplňku... Nebo se ti ta přeměna hodila do magie jako kouzlo...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
No, s tím prstenem máš právě možnost se proměnit kdykoliv a kdekoliv (když uděláš nějakou misi u Družiníků, tak ti taky dají možnost proměnit se, ale můžeš jen 1x denně - alespoň tak to psali na nějakých stránkách). Ale taky tam někdo psal, že se mu nešlo proměňovat hned, ale až tak cca 2 dny (ale teď už to mám taky dva dny), takže nevím. V kouzlech to je, ale jako stálé a nejde ho "použít". Prostě platí vždy, když máš ten prsten. No, uvidíme.
Každopádně Aelu jsem už potkala (ve Vorařově), tak jsem jí konečně mohla dát ten štít a už jsem u Družiníků. Konečně mám místo k bydlení, ten kemp banditů, které jsem pozabíjela, už mi nestačil . Ovšem - je to v Bílém průsmyku, což je moc velký a nóbl město pro takového pobudu, jako jsem já, takže asi budu muset hledat dál.
Jinak systematicky nepostupuju vůbec. Prvně jsem šla do Falkreathu, protože se mi líbil ten název a nesla jsem tuny věcí, které jsem potřebovala prodat. Bohužel tam nebyl žádný obchodník se zbraněmi atd., takže jsem se přesunula do Vorařova. Tam se mi to líbí . Pak do Bílého průsmyku, kde mě zabásli a potkala jsem toho vlkodlaka (nebo to bylo ještě ve Vorařově? ). No, to je fuk. Kvůli té misi s vlkodlakem jsem právě musela trajdat po celém Skyrimu. Prvně kamsi k Helgenu (zabít stvůru), která vskutku byla stvůra, neboť mě hnala cca dva dny po celém Skyrimu, než jsem tu mrchu uštvala. Duch stvůry mi řekl, že mám zabít toho vlkodlaka, tak jsem teda musela na druhý konec země do nějakého průsmyku, kde se schovával (někde u Markarthu). Řekla jsem mu, že mám za úkol ho zabít, ale že to neudělám a on mi poděkoval a po malé mlátičce s lovci odešel. Jenže, co z toho? Nic mi nedal ani neukázal, tak jsem ho párkrát sekla, což ho naštvalo a vrhl se na mě. Utekla jsem, duch stvůry mě proklel a všecko se zdálo vyřešené. Jenže ten blbý vlkodlak mě sledoval. Ve Vorařově mě našel a pozabíjel tam půlku vesnice. Naštěstí to bylo ve dne, takže všichni lovci a válečníci byli na nohou a společnými silami se nám ho podařilo skolit. No a pak mi duch stvůry dal ten prsten a nějaké hadry, na které pohlcují 50 % magických útoků. Tak nevím, no .
Každopádně Aelu jsem už potkala (ve Vorařově), tak jsem jí konečně mohla dát ten štít a už jsem u Družiníků. Konečně mám místo k bydlení, ten kemp banditů, které jsem pozabíjela, už mi nestačil . Ovšem - je to v Bílém průsmyku, což je moc velký a nóbl město pro takového pobudu, jako jsem já, takže asi budu muset hledat dál.
Jinak systematicky nepostupuju vůbec. Prvně jsem šla do Falkreathu, protože se mi líbil ten název a nesla jsem tuny věcí, které jsem potřebovala prodat. Bohužel tam nebyl žádný obchodník se zbraněmi atd., takže jsem se přesunula do Vorařova. Tam se mi to líbí . Pak do Bílého průsmyku, kde mě zabásli a potkala jsem toho vlkodlaka (nebo to bylo ještě ve Vorařově? ). No, to je fuk. Kvůli té misi s vlkodlakem jsem právě musela trajdat po celém Skyrimu. Prvně kamsi k Helgenu (zabít stvůru), která vskutku byla stvůra, neboť mě hnala cca dva dny po celém Skyrimu, než jsem tu mrchu uštvala. Duch stvůry mi řekl, že mám zabít toho vlkodlaka, tak jsem teda musela na druhý konec země do nějakého průsmyku, kde se schovával (někde u Markarthu). Řekla jsem mu, že mám za úkol ho zabít, ale že to neudělám a on mi poděkoval a po malé mlátičce s lovci odešel. Jenže, co z toho? Nic mi nedal ani neukázal, tak jsem ho párkrát sekla, což ho naštvalo a vrhl se na mě. Utekla jsem, duch stvůry mě proklel a všecko se zdálo vyřešené. Jenže ten blbý vlkodlak mě sledoval. Ve Vorařově mě našel a pozabíjel tam půlku vesnice. Naštěstí to bylo ve dne, takže všichni lovci a válečníci byli na nohou a společnými silami se nám ho podařilo skolit. No a pak mi duch stvůry dal ten prsten a nějaké hadry, na které pohlcují 50 % magických útoků. Tak nevím, no .
No, já do vězení nepůjdu, takže...
Ale doufám, že se ze mě stane upír.
Ale doufám, že se ze mě stane upír.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík: Někomu dlužit se mi zrovna nechce, zvlášť, když jsem zrovna nevýdělečný. Ale stejně jsem zatím nehrál komerční hru, která neměla alespoň dva patche, tak mám ještě čas. Co chození do vězení se týče: https://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8
Koli: Já na tom nerozjel ani ME2, takže...
A clif se přeci jen dočkal šipeček nad postavou, či místem.
Koli: Já na tom nerozjel ani ME2, takže...
A clif se přeci jen dočkal šipeček nad postavou, či místem.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Marty: Tak to video je boží . A jak se berou ty věci, já myslela, že je jde jen vzít Ečkem do inventáře ?
A to je škoda, že si nemůžeš zahrát, je to fakt supr
A to je škoda, že si nemůžeš zahrát, je to fakt supr
V Oblivionu se to dělalo "Z" nebo ještě telekinezí.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Tak to zkusím . A ještě musím nějak vykoumat, jak permanentně změnit ovládání. Když si ve hře změním inventář na "F", magii na "G" a deník na "Q", tak se mi to vypnutí a opětovném zapnutí zase vrátí do původního nastavení .
Ty věci chytneš a držíš tak, že chytneš a držíš E. To mi dělá velké problémy, protože když chci prohledat nějakou mrtvolu, vždycky na to E třísknu déle než krátkou dobu a místo, abych se dostal do jejího inventáře, začnu s ní hýbat...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Jo, fakt to funguje . Dík .
Edit: Ale mít společníka je na prd. Podráždila jsem omylem stádo olifantů a ten nebožák se na ně vrhl na pěstní souboj .
edit2: Hustý, tady jde mít i dva společníky a oba už mají sekery a meče .
Edit: Ale mít společníka je na prd. Podráždila jsem omylem stádo olifantů a ten nebožák se na ně vrhl na pěstní souboj .
edit2: Hustý, tady jde mít i dva společníky a oba už mají sekery a meče .
Kolikokoli napsal:Tak to zkusím . A ještě musím nějak vykoumat, jak permanentně změnit ovládání. Když si ve hře změním inventář na "F", magii na "G" a deník na "Q", tak se mi to vypnutí a opětovném zapnutí zase vrátí do původního nastavení .
Jestli máš W7, tak by mělo pomoct...ve složce, kam se ukládají nastavení (u Oblivionu to bylo C:\Users\XXX\Documents\My Games, předpokládám, že tady to bude stejný), povolit u tebe jako usera všechna oprávnění (na celou složku PTM --> vlastnosti --> zabezpečení --> upravit atd.)
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Reputace : 0
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha
K tomu videu: Jak psal jeden chlapík v komentec: nevim, jestli být šťastnej, že tam funguje něco jako zorný pole, nebo brečet, protože jsou tak hloupí a neumí si to sundat.
Edit: Ďasíků, doufám, že se kvuli skyrimu nevysereš na titulky
Edit: Ďasíků, doufám, že se kvuli skyrimu nevysereš na titulky
clif- Znamení :
Pohlaví :
Opravdu nejvtipnější bug, na kterej jsem zatím narazil
clif- Znamení :
Pohlaví :
Kdo to programoval? Rakeťáci? A ten komentář je vážně super.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Ten kluk, co to video komentuje, je ještě lepší než ta "chyba"
Edit: Jo a mimochodem, Todd Howard (šéf vývoje Skyrimu) říkal, že některé bugy tam schválně nechali, pokud byly zábavné. Možná myslel právě tenhle...
Edit: Jo a mimochodem, Todd Howard (šéf vývoje Skyrimu) říkal, že některé bugy tam schválně nechali, pokud byly zábavné. Možná myslel právě tenhle...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Strana 1 z 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
» Jak zničit Facebook :)