Skyrim a další hry ze série TES
+11
razor1337
Dalicek
vetka.M
NoMouse
Zikato
Bafius789
Triton
Ďasík
MartyCZ
clif
Kolikokoli
15 posters
Strana 11 z 17
Strana 11 z 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Skyrim a další hry ze série TES
No, jeden perk si teď vezmu učednickou obnovu (učednická léčící kouzla stojí hrozně moc many, takže to zpolovičnění bude požehnáním) a ten druhý ještě nevím...
Spálených knih, košíků, lžiček, vidliček, kotlíků, hadrů atd. se nakonec zbavím. Ale jde mi o to, aby v tom dungeonu nic nezůstalo. Jinak to je tak, že si každou věc nechávám po 1 kuse, jednoruční zbraně po dvou. Zbytek prodávám. Každopádně ale nosnost 300 je pro mě prokletí a hrozně mi vadí, že abych dostal +100, musím mít 50 kapsářství, což se prostě nestane. Mám na kartě zločin samé nuly a jedno vloupání, o kterém nevím a hrozně mě štve, že tam je. Ale za Cech zlodějů hrát budu, mají super questy. Každopádně ale krást budu jen věci nutné pro ty questy.
Edit: Zikato: Tak já zatím slova našel jen v podzemí, vůbec by mě nenapadlo, že můžou být i venku...
Spálených knih, košíků, lžiček, vidliček, kotlíků, hadrů atd. se nakonec zbavím. Ale jde mi o to, aby v tom dungeonu nic nezůstalo. Jinak to je tak, že si každou věc nechávám po 1 kuse, jednoruční zbraně po dvou. Zbytek prodávám. Každopádně ale nosnost 300 je pro mě prokletí a hrozně mi vadí, že abych dostal +100, musím mít 50 kapsářství, což se prostě nestane. Mám na kartě zločin samé nuly a jedno vloupání, o kterém nevím a hrozně mě štve, že tam je. Ale za Cech zlodějů hrát budu, mají super questy. Každopádně ale krást budu jen věci nutné pro ty questy.
Edit: Zikato: Tak já zatím slova našel jen v podzemí, vůbec by mě nenapadlo, že můžou být i venku...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
NÉÉÉ! Veliké dilema: J'zargo může být mým společníkem, ale půjde se mnou jen pokud vyhodím Lydku!!! Jenže Lydka je fakt dobrá a už jsme si toho spolu tolik prožily! Co mám dělat?!?!
pro mě jasný, třebaže je to blbka, co se pořád plete pod nohama, už jsem si na ni zvykla...naučila jsem se držet při boji trochu zpátky a nepoužívat nejtěžší kalibr (leda bych si nejsilnějšího protivníka odlákala bokem), aby Lydie neschytala nějakou bokem a neumřela, ale toho kocouřího náfuku bych ochotně obětovala (navíc by určitě chtěl kouzlit a já zrovna nepotřebuju společníka se stejným zaměřením)
přítelova Lydie někde (neví kde, tělo nenašel, i když hledal pečlivě) exnula a protože byl po fakt tuhém boji, tak ji oželel a nenačítal znovu a najal tu káču z univerzity, co neumí pořádně kouzlit - proměnila ho v krávu a pak ho dokonce na nějakou dobu zneviditelnila - když po ní chce, aby něco nesla, tak frflá, že je mág a ne vetešník a neviděla jsem nic lepšího, než mrazivého atronacha, třebaže má k dispozici i dost slušné zbraně (ty teda skoro nepoužívá)
přítelova Lydie někde (neví kde, tělo nenašel, i když hledal pečlivě) exnula a protože byl po fakt tuhém boji, tak ji oželel a nenačítal znovu a najal tu káču z univerzity, co neumí pořádně kouzlit - proměnila ho v krávu a pak ho dokonce na nějakou dobu zneviditelnila - když po ní chce, aby něco nesla, tak frflá, že je mág a ne vetešník a neviděla jsem nic lepšího, než mrazivého atronacha, třebaže má k dispozici i dost slušné zbraně (ty teda skoro nepoužívá)
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Reputace : 0
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno
Aha... a když Lydku propustím ze služby, je možné ji naverbovat zpět? Jde mi taky o to, že si s ní často měním věci a ta možnost, abych ji nechala, je hned pod výměnou. Co kdybych se navíc "uklikla" .
já se jednou uklikla a ona mi řekla, že kdybych ji potřebovala, bude čekat v Dračí síni...nezkoušela jsem, jestli tam fakt dojde, hned jsem ji zas zastavila a řekla, že potřebuju její pomoc a ona na to, že teda jo a zůstala se mnou...takže myslím, že navěky to není - jen takové odložení po kterém víš, kde ji najdeš - kolikrát už jsem ji nechala někde stát a pak lítala po celém podzemí a hledala, do které zdi čumí
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Nj, tak jsem si ji nechala. Třebaže tím skončily veškeré možnosti mít s J'zargem jakýkoliv vztah. Přestože Lydka je občas na pěst, tak je to moje kámoška a už jsme si prošly spoustou dungeonů a žádný borec nestojí za to, aby se holka vykašlala na svou kámošku. Takže tak... oželíme J'zarga a půjdeme dál .
A nevíte, jak udělat quest Blood on the Ice? Chytila jsem toho chlápka, jakože je to vrah, ale pak jsem si s ním pokecala a zjistila jsem, že vrah je stále na svobodě. Šla jsem do toho domu, tam byl ten Calixo, ale nejde zabít. Podle videí na YT se má promluvit s hlídkou a říct jim o tom, ale to nejde, protože žádná možnost rozhovoru s jakýmkoliv vojáčkem není možná. Tak co mám dělat?
V q je napsané "dopadni vraha"
V q je napsané "dopadni vraha"
hmmm..já jsem si za tím neprávem obviněným čarodějem zašla do vězení (když se našla další mrtvola), a on mi poradil, ať v noci hlídkuju v Kamenné čtvrti...a tak jsem tam v chumelenici kroužila jako hladový vlčák a na tržnici u Bílé fióly přistihla Calixa, jak vraždí tu hostinskou...bohužel se tomu nedalo nijak zabránit - v momentě, kdy ji picnul, mi naskočilo, že ho mám dopadnout, takže jsem ho dohonila a zabila - tím se to splnilo a měla jsem to už jen jít ohlásit jarlovu správci-hotovo
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Tobě se ho podařilo zabít?
No tak to je tedy divné. Já ho taky dopadla a šila jsem do něj tedy pořádně (kouzla, zbraň...) a vždycky mu ubylo života a když už měl tak málo, že stačila jedna rána, tak jeho "měřič života" zmizel, on si dřepnul a prostě ho nešlo dorazit. Za chvilku byl zase na nohou a šlo to od začátku. Navíc, když jsem do něj mlátila, tak na mě začala útočit i hlídka... Na YT psali, že si musíš prvně promluvit s hlídkou a "napráskat" jim Calixa, jenže mi prostě nejde mluvit s hlídkou. Vždycky jen kecnou nějakou ptákovinu (koleno, medovina...). Už fakt nevím, co dělat .
No tak to je tedy divné. Já ho taky dopadla a šila jsem do něj tedy pořádně (kouzla, zbraň...) a vždycky mu ubylo života a když už měl tak málo, že stačila jedna rána, tak jeho "měřič života" zmizel, on si dřepnul a prostě ho nešlo dorazit. Za chvilku byl zase na nohou a šlo to od začátku. Navíc, když jsem do něj mlátila, tak na mě začala útočit i hlídka... Na YT psali, že si musíš prvně promluvit s hlídkou a "napráskat" jim Calixa, jenže mi prostě nejde mluvit s hlídkou. Vždycky jen kecnou nějakou ptákovinu (koleno, medovina...). Už fakt nevím, co dělat .
a viděla jsi ho vraždit? na vlastní oči? protože jestli máš jen podezření, tak zabít nepůjde...ale co jsem si tak pročítala skyrim fórum, zrovna tenhle quest je hodně zabugovaný - možná máš zrovna ty smůlu
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
No, tak to je asi tím, že jsem ho neviděla vraždit, jen utíkat z místa činu.
To je divný. To já zas několik minut koukala, jak za ní stojí přikrčený s taseným nožem a nešlo s ním promluvit (tato osoba je zaneprázdněna). S hostinskou mluvit šlo, ale jen ty kecy, proč se hospoda jmenuje jak se jmenuje a tak, ale nešlo ji ani varovat.
Teď mě napadá. Odkud jsi ho viděla utíkat? Od hospody, nebo od tržiště? Možná utíkal od té první vraždy (hospoda) po zatčení čaroděje. Zkus zajít do vězení (nevím, jestli se tam leze i jinudy, já prošla palác-kasárna-vězení) a znovu promluvit s čarodějem. Mě přímo řekl (nejdřív děsně sarkastickej, že se vraždí a on při tom sedí v díře, jak je to možný, ha ha ha), že mám následující noc hlídkovat v Kamenné čtvrti, tj. hospoda a tržiště a tam potom na tržišti, jak je i kovárna a tak, jsem ho přistihla na vlastní oči.
Teď mě napadá. Odkud jsi ho viděla utíkat? Od hospody, nebo od tržiště? Možná utíkal od té první vraždy (hospoda) po zatčení čaroděje. Zkus zajít do vězení (nevím, jestli se tam leze i jinudy, já prošla palác-kasárna-vězení) a znovu promluvit s čarodějem. Mě přímo řekl (nejdřív děsně sarkastickej, že se vraždí a on při tom sedí v díře, jak je to možný, ha ha ha), že mám následující noc hlídkovat v Kamenné čtvrti, tj. hospoda a tržiště a tam potom na tržišti, jak je i kovárna a tak, jsem ho přistihla na vlastní oči.
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Zajímavý quest, jsem na něj zvědavý, to ho dostanu jako normálně, nebo je to za Temné bratrstvo? A Koli, rozhodlas správně. Ego toho náfuky by bylo dost těžké břímě... Mně už se taky někdo nabídl jako společník (jeden kněz), ale nevím, zatím jsem si nechal blbku.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
mě se takové questy moc líbí - je to příjemná změna po typu "vlezu do jeskyně, zabiju pár slaboušů, sem tam něco lepšího, hlavního záporáka nakonec a šmytec" (takový si vylepší skóre jen nějakým zajímavým mechanismem na otevírání dveří, u kterého není řešení na první pohled zjevné)
ještě se mi líbil ten v Samotě (nevím jak se jmenoval) - v Pelagiově křídle - to bylo tak hezky mimo a ne úplně zjevné řešení (aspoň zpočátku)
ještě se mi líbil ten v Samotě (nevím jak se jmenoval) - v Pelagiově křídle - to bylo tak hezky mimo a ne úplně zjevné řešení (aspoň zpočátku)
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Jo, ten q v Pelagiově křídle byl skvělý! Takový Trpaslíkovský (díl Psychoteror ). Bylo tam hodně dobrých q, paradoxně se mi hodně líbí ty "nevšední", které nejsou jen o masakrování všeho, co mi přijde do cesty.
sem s nimi, po takových prahnu, kde je ještě nějaký takový?
edit: jo jo, hromádka trusu z myšího albína - měla jsem z toho podobný pocit jako z Psychoteroru (ale uvědomila jsme si to až teď, když jsi mi ho pojmenovala)
edit: jo jo, hromádka trusu z myšího albína - měla jsem z toho podobný pocit jako z Psychoteroru (ale uvědomila jsme si to až teď, když jsi mi ho pojmenovala)
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
No, i když se z toho nakonec vyvinula (téměř) klasická výše popsaná vyvražďovačka, tak se mi hodně líbil quest v Majáku ledového proudu - tam člověk vyšetřuje okolnosti smrti rodiny, co tam bydlela, stačí do něj jen vstoupit a prohledat mrtvé tělo... A pokud dáte pozor, skrývá se tam jeden moc hezký bonus. Navíc pro alchymisty to je naprostý ráj.
A pak byl hodně dobrý quest se zlými sny v Jitřence, část toho questu je VELMI netradiční.
Na další si teď nevzpomenu, jen se pochlubím, že se mi podařil quest ve Volunruudu (hrobka severoseverozápadně od Bílého průsmyku). Zase do něj stačí vstoupit, přečíst deník, co je u dveří, a jde se na věc. Důrazně doporučuju vypnout si v něm navigaci, abyste ty dva "klíče" museli trochu hledat a ne aby vás to k nim hned zavedlo. Na konci pak čekají tři hezké věci. A taky jeden bossoboss, který podle SkyrimWiki jde překonat až na 18. levelu... Já ho porazil na čtrnáctém a jsem na svého Bretona úplně pyšný. Sice musel vypít hromadu lektvarů, navlíct se do těžké zbroje a podstoupit i další oběti, ale zvládl to!
A pak byl hodně dobrý quest se zlými sny v Jitřence, část toho questu je VELMI netradiční.
Na další si teď nevzpomenu, jen se pochlubím, že se mi podařil quest ve Volunruudu (hrobka severoseverozápadně od Bílého průsmyku). Zase do něj stačí vstoupit, přečíst deník, co je u dveří, a jde se na věc. Důrazně doporučuju vypnout si v něm navigaci, abyste ty dva "klíče" museli trochu hledat a ne aby vás to k nim hned zavedlo. Na konci pak čekají tři hezké věci. A taky jeden bossoboss, který podle SkyrimWiki jde překonat až na 18. levelu... Já ho porazil na čtrnáctém a jsem na svého Bretona úplně pyšný. Sice musel vypít hromadu lektvarů, navlíct se do těžké zbroje a podstoupit i další oběti, ale zvládl to!
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Nj, jsi šikovnej .
Jinak z questů byly zatím nejlepší Setkání při měsíci a Pelagiovo křídlo (ten nevím, jak se jmenoval).
Jinak z questů byly zatím nejlepší Setkání při měsíci a Pelagiovo křídlo (ten nevím, jak se jmenoval).
No, tak jsem se vdala . Musela jsem totiž zajít do toho Mařina chrámu a říkala jsem si, že zkusím tu svatbu odříct tam. Jenže to nešlo a ten borec mi řekl, ať přijdu za 24 hodin. Doufala jsem, že to půjde ještě nějak zrušit - šlo, ale až když se mě zeptal, jestli si ji beru. Ysolda přitom už řekla to své ANO a jak jsme tam tak stáli, tak jsem nemohla prostě říct NE . Takže jsem paní Nirnaeth Ysoldová .
Ještě pár obrázků .
Manželka
Lydka v plné zbroji
Drak
a nejvíc depresivní místo ve Skyrimu
Ještě pár obrázků .
Manželka
Lydka v plné zbroji
Drak
a nejvíc depresivní místo ve Skyrimu
No tak to gratuluju (ale úplně tě chápu....když Qiuntus pronesl své ano, taky bych mu nemohla říct, ať maže zpátky do Žlebu, že jsem si to rozmyslela...řekl to tak procítěně a zamilovaně )
Setkání při měsíci je který quest? Jména jdou trochu mimo mě.
Setkání při měsíci je který quest? Jména jdou trochu mimo mě.
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
To je quest pro jednoho vlkodlaka, který mě požádal, abych zabila "jelena" (Hircina) . Našla jsem ho hned na začátku, když mě zavřeli ve Falkreathu do vězení, protože jsem zabila slepicu .
s tou slepicí jsi mi připomněla toto (nejspíš všichni znají, ale tady na fóru to není, tak se podělím)
edit: Ďasíku, díky za tip, ten quest se sny v Jitřence byl fakt pěkný
maják jsem splnila taky, jen nevím, jestli jsem našla ten bonus, protože jsem nějak zapomněla dávat pozor - kdo je vrah bylo jasné hned, tak jsem spěchala, abych se přesvědčila, že mám pravdu, ale líbilo se mi zpracování hlavního doupěte - už vím, kam na jisté přísady (oni se tam určitě zas pomnoží, ale vymlátit to tam nebyl zas až takový problém, tak to risknu)
edit: Ďasíku, díky za tip, ten quest se sny v Jitřence byl fakt pěkný
- Spoiler:
- hlavně ta "zhulená" část
maják jsem splnila taky, jen nevím, jestli jsem našla ten bonus, protože jsem nějak zapomněla dávat pozor - kdo je vrah bylo jasné hned, tak jsem spěchala, abych se přesvědčila, že mám pravdu, ale líbilo se mi zpracování hlavního doupěte - už vím, kam na jisté přísady (oni se tam určitě zas pomnoží, ale vymlátit to tam nebyl zas až takový problém, tak to risknu)
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Schválně do spoileru napiš, co myslíš, že je ten bonus... Já jen dodám, že nejde o těch 450 kusů přísad. No a každopádně toho vraha i jeho "pomocníky" nesnáším, jsou pro mě zatím nejsilnější stvoření ve hře (mamuty a obry obcházím obloukem).
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Moje první setkání s nimi mě taky celkem zaskočilo. Obyčejní jsou - s trochou opatrnosti - celkem v pohodě. Horší je, když napochoduje kápo...premiéru s ním jsem si musela projet několikrát (tak kolem levelu 25, teď mám 35, maják jsme dělala na 34) - hlavně kvůli blbce, která mi furt lezla do rány a když ji skolil, dostal se mi na tělo a to je konec (navíc kolem tak tři čtyři menší) - bez lektvaru na posílení ničení, vyvolávání, regeneraci many a zdraví a hlavně odolnosti proti jedu bych je nedala.
V majáku jsem počítala s tím, že minimálně jeden kápo bude (naštěstí byl jen jeden) a k němu nějaká družina - těch nevím kolik bylo, protože moc. Navíc za mnou Lydie neseskákala dolů, takže jsem se jim musela postavit sama. Vlastně to možná byla výhoda, protože atronach pálil po malých, já jsem velkého seškvařila ohnivými koulemi a dechem dřív, než by řekl flus a nikdo mi nenabíhal do vypálených střel - mohla jsem rozpoutat pořádné inferno.
bonus? hmmm, pro každého je to něco jiného, nejspíš
V majáku jsem počítala s tím, že minimálně jeden kápo bude (naštěstí byl jen jeden) a k němu nějaká družina - těch nevím kolik bylo, protože moc. Navíc za mnou Lydie neseskákala dolů, takže jsem se jim musela postavit sama. Vlastně to možná byla výhoda, protože atronach pálil po malých, já jsem velkého seškvařila ohnivými koulemi a dechem dřív, než by řekl flus a nikdo mi nenabíhal do vypálených střel - mohla jsem rozpoutat pořádné inferno.
bonus? hmmm, pro každého je to něco jiného, nejspíš
- Spoiler:
- když padnul chauří sekáč a vydolovala jsem z něj natrávené ostatky majitele majáku mi zmizelo zadání questu, resp. bylo tam jen "odhal vraha - splněno", ale další nic, vzala jsem je na vrchol majáku a uložila do ohně, jak si to podle deníku manželky přál - už to byl pro mě bonus (že jsem si na to vzpomněla ) , navíc tam nahoře byla truhla s věcmi - další bonus..nebyly k zahození, další bonus je klíč od majáku, ale s mrtvolami se mi pobývat nechce...na druhou stranu si mám kam odložit krámy, když jich bude moc a nebudu pospíchat s odjezdem na jih - takže taky bonus...jestli jsem přehlídla něco dalšího, vrátím se tam
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Strana 11 z 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» Jak zničit Facebook :)
» Kantýna (všeobecný pokec) I