Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skyrim a další hry ze série TES

+11
razor1337
Dalicek
vetka.M
NoMouse
Zikato
Bafius789
Triton
Ďasík
MartyCZ
clif
Kolikokoli
15 posters

Strana 13 z 17 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

Goto down

Skyrim a další hry ze série TES - Stránka 13 Empty Re: Skyrim a další hry ze série TES

Příspěvek  vetka.M Fri 23 Dec 2011, 23:18

Tak mám Azuřinu hvězdu za sebou. No, byl to teda mazec. Všechny původní plány selhaly a bez holi ledových bouří bych to teda nedala. Mana v čudu (musela jsem používat svůj nejsilnější magický štít, což je pro mě ještě pořád na magii hodně náročné - a navíc docela nezvyk, štíty nepoužívám - a na útoky moc nezbývalo) i přes celkem bleskovou regeneraci. Spotřebovala jsem celou zásobu lektvarů na obnovu many a nedat hlavního hajzlíka posledním úderem, tak je po mně (pošesté). Ale stálo to za to. I bez Lydie jsem zmákla dost silné protivníky, to je slastný pocit. A odměna stojí za to.

KOli: runové pasti taky nekladu, i když mám many plný kýbl a potřebný perk na úsporu many při kladení též...prostě na to nebývá čas
kdybych byla trpělivější, pěkně se připlížila, nachystala prostor, tak možná...ale já jsem moc hrr, někdy je přepadovka lepší - nestihnou zavolat posily
vetka.M
vetka.M

Znamení : Váhy Tygr
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno

Návrat nahoru Goto down

Skyrim a další hry ze série TES - Stránka 13 Empty Re: Skyrim a další hry ze série TES

Příspěvek  Kolikokoli Fri 23 Dec 2011, 23:32

vetka: gratuluji, jde vidět, že se ti borci dají porazit jen ledem a až na miliontý pokus Very Happy.

Teď jsem dodělala q pro Delfínu (tajně se dostat na večírek thalmerů a ukrást tam nějaké dokumenty). Byla to fuška a strašně mockrát jsem umřela. Navíc jsem s sebou neměla ŽÁDNÉ VĚCI (abys zůstala nenápadná, tak ti to všechno seberou, něco málo můžeš propašovat přes jednoho borca, ale nezdál se mi, tak jsem mu nic nedala a nakonec jsem stála před celou thalmerskou armádou jen ve svátečních šatech a botách s asi třemi věcmi v inventáři (úkolové, nepoužitelné v boji). Po stopadesáté smrti nezbývalo nic jiného než se proměnit ve vlkodlaka (díky vám družiníci) a všechny ty hajzly sežrat Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sat 24 Dec 2011, 00:25

sežrat Laughing (ti asi čučeli)
tenhle už mám za sebou dávno (čas od času po dračí linii popolezu) a začátek byla docela legrace - jelikož Delfína řekla, že s sebou nemůžu vzít nic, co by budilo podezření, nechala jsem si (já blbec) skoro všechno doma - hlavně cennější věci a nejúčinnější amulety a prsteny a hlavně lektvary - a pro číšníka mi toho moc nezbylo (nic použitelného)...nemohla jsem se dostat hlavně přes ty první, na které jsem narazila...nakonec jsem do místnosti vrhla atronacha, jednoho elfa nalákala na sebe zpátky do chodby, rychle ho zabila, oblíkla se do jeho zbroje (superblesková akce) a jeho zbraní (naštěstí palcát...dýkou bych si mohla leda vyšťourat špínu zpod nehtů) jsem pak vyřídila zbytek ...jinak to nešlo, protože tenkrát jsem měla zoufale malou základní zásobu many a oni byli asi tři...dál už docela pohoda - venku kroužila Lydie, takže mi s bandou na ochozu trochu píchla, zbytek jsem vyřídila kombinovaným útokem "atronach-řev-palcát-sežráníkilajablekcojsemsebralavkuchyni"

ad hvězda: nevím, jestli jen ledem, hůl na ohnivé koule mám doma a nutně jsem potřebovala magickou berličku - Tlachoplach nepomohl a Magnovu hůl jsem nepoužila, protože se hodí, pokud může člověk druhou rukou zároveň útočit a ne se bránit, ale led je přeci jen trochu zpomaloval, i řev jsem nakonec používala mrazivý
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 24 Dec 2011, 00:34

No, tahle vlkodlačí akce byla zatím nej z těch úkolů z hlavní linie. A ten s tou hvězdou... brr... už nikdy více. Tlachoplach je nefunkční skoro pořád a pomohl mi jen jednou v nějakém dungeonu, kde jsem proměnila útočícího atronacha v králíka Very Happy.
Teď ještě musím vymyslet, jak dostat Thoralda z vězení bez boje. Údajně potřebuju císařské hadry, což je docela problém (sehnat je). Zatím mám jen šaty, ale chybí mi helma a asi budu potřebovat i boty. A nikde se to nedá koupit! Very Happy

Konečně jsem si taky koupila ten dům v Samotě. Je megavelkej a až bude vybavený, tak to bude fakt nádhera. Prachy jsem měla jen na alch. laboratoř a ložnici (která mi je stejně na prd, protože vlkodlaci nezískávají bonus z odpočinku Very Happy).
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sat 24 Dec 2011, 00:45

tenhle q zatím odkládám, Lydie nosí císařskou zbroj, ostatní věci jsem nejspíš prodala - safra...budu muset obrat nějakou mrtvolu císařského vojáka...na severu se nějaké válely

občas je Tlachoplach naprd, občas pomůže - u něj člověk nikdy neví...nosím ho s sebou pořád - jednou mi proměnil hlavního záporáka v kraba, čímž se vyrušil i mrazivý atronach, kterého vykouzlil a Lydie z něj pak udělala krabí suši - to bylo dobrý...občas udělá i ohnivé kouzlo...je s ním sranda
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 24 Dec 2011, 01:09

Jo, je to dobrá věcička, ale moc často ho nepoužívám, protože neumím očarovávat a kameny duší nesbírám Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sat 24 Dec 2011, 01:51

tak to já zas kamenů nosím docela dost (a když docházejí a nikde se neválejí, tak použiju kouzlo, nebo očarovaný meč na uvěznění duše a zas je čím krmit hole a meče)
a na dobíjení netřeba očarovávat
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sat 24 Dec 2011, 22:11

Koli: Tady se ukazují dvě tvé chyby: že nesbíráš všechno (já mám císařskou zbroj úplně celou, můžu půjčit Very Happy) a že nesbíráš kameny duší... Wink
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sat 24 Dec 2011, 22:28

tak jsem kecala, blbka má zbroj Čepelí - ale císařskou mám doma v truhle a dnes jsem jednomu daughirovi sebrala boty - tak ještě přilbu

Ďasík: já sbírám všechno cennější, ale zároveň lehký, a pak to prodávám, co taky s tím...ale císařský krámy se dají sehnat celkem dobře, zvlášť když se po nich nepídím, to je má pak každý druhý

kameny sbírám každopádně - plné i prázdné, aktivovala jsem vylepšování očarovaných zbraní a zbroje a z ebenitového meče jsem vyrobila vynikající meč na vysávání duší - to je teda fofr...fik fik a mám na plné dobití všech zbraní...až mě děsí, jak snadno se s ním zabíjí
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 24 Dec 2011, 22:29

Nj, jsem hrozná Very Happy. Ale však někde to určitě půjde splašit, dyžtak sejmu nenápadně nějakého císařského Very Happy.

Bratr dnes dostal k Vánocům nový počítač. Dost dobrý (i když tam má nějaké divné komponenty - je složený na míru). Konečně rozjede Skyrim a po první misi mi řekne, že je to blbost, že CoD je lepší. Mě pleskne Very Happy.
Ještě ho budu muset vychovat Very Happy

Edit: Podařilo se už někomu zabít Potemnu? Je to v pytli, furt oživuje mrtvé a buď umřu já (hned) nebo Lydka, ale nikdy obě nepřežijeme ani 2 minuty Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 25 Dec 2011, 13:50

Podařilo, ale je to pěkná sviňka, dala mi docela zabrat.

A jsem úplně co? Správně, blbá. Sháním císařskou výbavu a přitom si ji umím vykovat. Je vidět, že o kovárnu jsem už dlouho nezavadila, že si to nepamatuju. Takže až vyřídím pár pochůzek, ukovu poslední kousek a půjde se na záchrannou výpravu.
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 25 Dec 2011, 13:55

To jsi dobrá Smile. Já nemůžu teď obětovat Lydku, protože jsem včera přišla o Mráze Sad . Ale musím říct, že to byla síla - 1x krvavý drak, 1x drak, 1x medvědice a kopa banditů Very Happy

Skyrim a další hry ze série TES - Stránka 13 Tesv2011122412561335.th
Skyrim a další hry ze série TES - Stránka 13 Tesv2011122413182653.th

Sakryš, a já se furt kovárnám vyhýbám, takže si nemůžu ani vylepšit zbraň, natož vykovat císařskou zbroj Suspect Evil or Very Mad
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 25 Dec 2011, 14:05

já si pořád zvyšovala kovářství, abych si mohla vylepšit očarované věci, a od té doby jsem na to trochu kašlala...ale včera jsem v jedné jeskyni nabrala spoustu ingotů - zlato, stříbro, železo - tak jsem chtěla vyrobit pár šperků na prodej a koukám, že mám i kolonku "císařské"

jé, Podzimní hláska - mám z ní nostalgickou náladu - to byl můj třetí drak v pořadí

dnes jsem měla (ne naráz, ale těsně po sobě) Starého, obyčejného (ten mi nešel vycucnout, pořád se tam válí celý Suspect - na druhou stranu střežil třetí slovo moci do mrazivého dechu, tak mu tu duši ponechám) a Krvavého..draci jsou celkem v pohodě i bez lektvarů, už ani nepamatuju, kdy mě naposledy nějaký zabil, ale ledovcoví medvědi jsou síla - chodí na mě po dvou, po třech a z těch mám pořád trochu sevřené půlky - občas se Lydie někde fláká a to je pak nedám
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 25 Dec 2011, 14:18

Nechápu, jakto že u ostatních jsou draci tak lehcí. Mě vždycky minimálně 3x zabijí (jdu k nim z boku, sekám je, najednou blik a jsou ke mě ksichtem, ani nevím jak a už mě zakusují). Ale aspoň je to na otevřeném prostranství a můžu se na chvilku schovat, když potřebuju nabrat síly Very Happy.

Potemnu jsem vzdala. Nemám s sebou žádné lekvary (ani manu ani zdraví), Lydka je vždycky mrtvá a je to prostě na nic. Musím si počkat, až budu na vyšším lvl Very Happy.

Medvědi jsou v poho, 2x seknout a je po nich Very Happy.

Jo a teď jsem přišla do BP, jen projdu bránou a najednou "dračí duše pohlcena" Very Happy. A drak nikde žádnej Very Happy. Díky za dračí duši zadarmo Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 25 Dec 2011, 14:34

to bude tím, že já po nich pálím magií (a řevem) z větší vzdálenosti...jen si vždycky počkám, až se ve vzduchu zastaví, jinak pořádám ohňostroj k ničemu...a jak si sednou na zem blízko u mě, tak prchám AltW kousek dál, protože kousnutí se rozdýchává těžko...a dorazím je

na medvědy musím přezbrojit - čistě magií je to mnohem obtížnější

edit: že by to byla ta duše, co jsem nemohla pohltit já? affraid lol!
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 25 Dec 2011, 14:37

Jů, tak díky. A pak, že ve Skyrimu MP nefunguje Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 25 Dec 2011, 15:37

není zač Very Happy
já stejně o draky zakopávám na každém kroku a ověřila jsem si, že po tom jednom se z dalšího draka duše normálně vycucla, tak jsem v pohodě
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 25 Dec 2011, 15:41

Tak to je fakt divné, já právěže na draky skoro vůbec nikde nemůžu natrefit (a pak se mi jednou za čas objeví dva naráz Very Happy). Alespoň jde vidět rozmanitost té hry.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 25 Dec 2011, 15:54

Mám pocit, že by to mohlo být tím, jak často se používá řev. Já řvu i na větší zvířata, vlastně mi pomalu nestačí vyblednout ukazatel řevů a fakt mám draka za každým balvanem. Přítel řev používá málo - s tím brněním co má a sekerou vlastně ani moc nemusí a draků potkal proti mě tak polovinu.
Přeci jen je to dračí jazyk.
Ještě by to taky mohlo být tím, jak daleko je kdo v dračí linii q, ale těžko říct - chvíli byl přede mnou, ale draky měl asi stejně zalezlé ve vejcích (dračích, ne svých Laughing )

Ale možná je všechno úplně jinak a generují se úplně náhodně.
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 25 Dec 2011, 16:03

No, řev používám poměrně často (jinak bych s některými nepřáteli zápolila hodně dlouho). Hlavně ten ohnivý dech, ty ostatní už tolik ne. Poslední dobu víc než řevy používám vrozené síly (vlkodlaka), ale ten se hrozně dlouho přeměňuje a to je pak "člověk" nejvíc zranitelný. Taky je na nic, že jako vlkodlak nemůžu ani pít lektvary (životy se sice doplňují při sežrání mrtvoly, ale když bojujete s kostlivcema nebo s nemrtvýma, tak je sežrat nemůžete).
Taky poslední dobou vídám stále častěji upíry (i u q, které jsem si "vybrala" na začátku hraní, ale dostala jsem se k nim až teď). To nechápu, protože předtím tolik upírů nikde nebylo.
Ještěže jsem vlkodlak, nechtěla bych být upír (oslabení vůči ohni, nepředvídatelné útoky a nemožnost jít na slunko => ne díky).
Zajímalo by mě, jestli se Lydka může stát upírkou (sice je družiník, takže by teoreticky měla být taky vlkodlak, ale vypadá to, že není nebo aspoň nevyužívá možnost přeměny).
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 25 Dec 2011, 16:33

já se ještě k žádné skupině nepřidala - nepočítám-li jarla v Bílém Průsmyku (a postupně zjišťuju, že se mi nejvíc ze všech zamlouvá) - chci být co nejdéle nezávislá (až mi dojdou zajímavější q, tak se rozhodnu co dál)

představa Khajiita lykantropa je docela srandovní - kočka, která se mění (v podstatě) ve psa...chuderka by z toho měla noční můru

a upírem teda v žádném případě, taky mám dojem, že nevýhody převažují
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 25 Dec 2011, 19:09

No, já si též říkala, že se do těch cechů moc hrnout nebudu, nakonec jsem u Družiníků, zlodějského cechu (tam ani nevím, jak jsem se dostala Very Happy) a Temného bratrstva + bardská škola a univerzita v Ledohradu Very Happy.

A kočka měnící se v psa je opravdu zajímavá představa Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 25 Dec 2011, 19:19

univerzity jsem taky zapsala obě, to neberu jako nějakou družinu, cech, nebo politickou skupinu - prostě se potřebuju vyučit v určitých dovednostech (Ledohradskou už jsem absolvovala, na prváka celkem slušná kariéra king ), bardský úkoly plním když jdu náhodou kolem příslušného místa

do zlodějského cechu - asi když jsi hledala Esberna, nebo ne? (já se tomu teda zatím vyhýbám, prsten - či co to chtěl ukrást - jsem neukradla, Esberna jsem našla i tak, ale ten náhončí z cechu mi dal zas jiný úkol...moc se mi k nim nechce, ale asi nakonec budu krást - jen věci do q)
Temným se vyhýbám co to jde
...i úkoly s daedrami, pokud se v nich můžu rozhodnout, řeším bez zabíjení (jsou děsní manipulátoři a tím mě štvou - Azura se dala vydržet, ale třeba ta potvora v questu se sny mě naštvala - najust jsem ji neposlechla)
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Mon 26 Dec 2011, 21:47

Kolikokoli napsal:Jediný společník, který je opravdu na pěst, je ten mluvící pes od Clavia (nebo jak se jmenuje). Ten je fakt strašnej, protože se neustále plete pod nohy (víc než blbka).
A ti, co už toho psa potkali...
Zabili jste ho, výměnou za sekyrku nebo ne? Very Happy

Spoiler:

edit: omlouvám se za dva příspěvky pod sebou..když jsem klikla na "quote", neuvědomila jsem si, že poslední je zase můj
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Mon 26 Dec 2011, 22:33

Hircine a mluvící pes:

A promiň nějak mi unikl ten tvůj minulý příspěvek:
Univerzitu ještě moc nemám, abych pravdu řekla, tak se jí moc nevěnuju. Té bardské ještě míň, teprve jsme dali dohromady ty Olafovy verše.

Do zlodějského cechu jsem se právě dostala kvůli tomu prstenu. Překlikla jsem se, takže jsem musela ten úkol udělat nebo by mi tam zabíral místo v seznamu úkolů. Jenže pak po mě chtěl něco dalšího, a pak zase... Teď vybírám ty prachy (dluhy) od obyvatel Riftenu. Chybí mi už jen Kirava nebo jak se jmenuje, ale nikde ji nemůžu najít (není ani v tom domě, kam odkazuje šipka).

Daedry poslouchám, mám z nich respekt (teda, jak z kterých, třeba z Hircineho dost velký, protože byl zvířátko, ale Clavius mě dost naštval, když chtěl, abych mu zabila mazlíka).
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 17 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: