S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [EPIZODA]
+25
bodomkes
Miro
Polylux1
NoMouse
mnn
Winniie
Kotrad
R&omize
Verunecka
filda44
cguio
hesher
rampage
moss
tortuga13
MartyCZ
Ďasík
minnie
Edinhos
Gabrielle
Kolikokoli
pathy
peepay
Triton
Pinny
29 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [EPIZODA]
Já si dnes počkám s hodnocením na ostatní, nechci ovlivňovat svým názorem
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 09
Re: S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [EPIZODA]
Asi největší perla "I believe I do. I'm the guy." Jinak taková pohodová, oddechová epizoda, pro Shellyho možná převratná...relationship agreement
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha
My bowel movement runs like a German train schedule To ma rozsekalo.
A celkovo, velmi podarena epizoda, vsetky dejove linie sa mi dnes pacili. Uz spominane I'm the guy ako aj relationship agreement, Sheldonove vyjadrenie vztahu dvojitym zaporom...
Ja som velmi spokojny, patri medzi tie lepsie z 5.serie.
edit: A samozrejme vyucovanie fyziky, ako som mohol zabudnut S tymi podotazkami k roku a udalosti zrusenia otroctva...
A celkovo, velmi podarena epizoda, vsetky dejove linie sa mi dnes pacili. Uz spominane I'm the guy ako aj relationship agreement, Sheldonove vyjadrenie vztahu dvojitym zaporom...
Ja som velmi spokojny, patri medzi tie lepsie z 5.serie.
edit: A samozrejme vyucovanie fyziky, ako som mohol zabudnut S tymi podotazkami k roku a udalosti zrusenia otroctva...
peepay- Pohlaví :
Počet příspěvků : 48
Bodů : 58
Datum registrace : 22. 09. 11
Místo : Bratislava, Slovakia
Přesně takovej jsem z toho měl pocit. Scénku v kině bych řadil k nejlepším momentům v big bangu vůbec, pak tam občas byly dobrý hlášky a jinak nějaká omáčka okolo, prostě fajn díl.Triton napsal:taková pohodová, oddechová epizoda
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
ja mam dnes tiez dobry pocit. cely cas boli tie vtipky predvidatelne, ale nepriek tomu velmi mile. no ked sheldon vytiahol "relationship agreement" tak som siel do kolien od smiechu.
pathy- Počet příspěvků : 43
Bodů : 61
Datum registrace : 07. 11. 09
Moc dobrý díl, konečně se jejich vztah posunul dál. Alespoň částečně vidíme, jak asi začínal vztah Leonardových rodičů .
Who do we love? Who do we love? Who do we love?
Gabrielle- Pohlaví :
Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11
The Big Bang Theory S05E10
No dnešní díl byl povedený, jak už jste tu uváděli hlášku s Já jsem ten kluk anebo friendship agreement, to mě dostalo. Také bylo dobré jak hráli TAJEMNÉ VÁLEČNÍKY Z KA'A a jak si Sheldon šel do ledničky v kovbojských botách a klobouku, jen mi chybělo pokračování Leonard - Penny, snad příště 8,5/10
Naposledy upravil Edinhos dne Fri 18 Nov 2011, 16:40, celkově upraveno 1 krát
Edinhos- Počet příspěvků : 8
Bodů : 21
Datum registrace : 11. 11. 11
sheldon v kovbojském byl úžasný
a i jinak jsem se celkem pobavila.. ale myslím, že je to jedna z těch epizod, co mi splyne s ostatníma..
a i jinak jsem se celkem pobavila.. ale myslím, že je to jedna z těch epizod, co mi splyne s ostatníma..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Minnie, mám stejný pocit. Tahle epizoda mi přišla taková nemastná neslaná, prostě jak tu lidi psali, oddechovka. Neurazila, ale nic zvláštního.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Tak jediné, co mi na téhle epizodě vadilo, byla ta promeškaná šance udělat v BBT konečně další narážku na DW. A to mu tam na to tak perfektně nahráli. Jinak slušná oddechovka.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Kde?MartyCZ napsal:Tak jediné, co mi na téhle epizodě vadilo, byla ta promeškaná šance udělat v BBT konečně další narážku na DW. A to mu tam na to tak perfektně nahráli. Jinak slušná oddechovka.
Právě jak hrajou karty a Howard řekne něco ve smyslu, že kovbojské klobouky jsou trapné. Tam by to "Ne, jsou cool." krásně sedlo.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo, tak to by se jim povedlo. Asi Shelly nemá rád jedenáctého .
Notebook Sheldna
Nevíte jaká značka a typ je Sheldnův notebook s tou podsvícenou klávesnicí?
tortuga13- Počet příspěvků : 3
Bodů : 5
Datum registrace : 10. 10. 09
tortuga13: Alienware M17x Nebula Red
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Dnešní díl nenadchnul ani neurazil. U zápletky s kartami jsem se spíše jen usmíval, od linky Shamy/ Stuart jsem čekal víc. 31-stránkovou Dohodu spoluchodících jsem teda nečekal a bylo vidět,že Sheldon myslel na všechno. Akorát mě pobavil Stuartův záskok v obchodě. Dneska mi přišlo už poněkud přehnané jak se Penny nalívala.
Zdá se, že na další díl si počkáme déle než obvykle, nepodařilo se mi zjistit jeho vysílací datum.
Zdá se, že na další díl si počkáme déle než obvykle, nepodařilo se mi zjistit jeho vysílací datum.
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Mně se nedaří zjistit vysílací datum dalšího dílu už od cca S05E07... CBS prostě neinformuje. Ale podle zkušeností lze očekávat, že do Vánoc bude TBBT každý týden.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Kdepak, příští čtvrtek je americké díkuvzdání a i 1. prosince je v programu jenom repríza.
http://www.cbs.com/schedule/
http://www.cbs.com/schedule/
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Příští týden mají v programu v čase tbbt psáno Entertainment Tonight a potom opáčko The 21-Second Excitation
Díl nebyl špatný, ale nebudu ho určitě řadit mezi Top ten. Penny pořád nalitá, to nechápu proč, ale scéna s Sheldonem kde mu říká jak lituje co neřekla bude imho nějaká příprava na pozvolné Lenny reunion.
Díl nebyl špatný, ale nebudu ho určitě řadit mezi Top ten. Penny pořád nalitá, to nechápu proč, ale scéna s Sheldonem kde mu říká jak lituje co neřekla bude imho nějaká příprava na pozvolné Lenny reunion.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
To by nebyl Sheldon kdyby něco takovýho jako "relationship agreement" nevytáhnul
Penny se nalívá přece kvůli tomu, že neví, jak to dát s Leonardem zase dohromady, tak to řeší, jak umí nejlíp
Čím dál víc se mi líbí Bernadette..
Celkově díl, no..dobrej
Penny se nalívá přece kvůli tomu, že neví, jak to dát s Leonardem zase dohromady, tak to řeší, jak umí nejlíp
Čím dál víc se mi líbí Bernadette..
Celkově díl, no..dobrej
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Datum registrace : 23. 09. 11
SHELDON
Nejvíc mě štve změna Sheldonova účesu, sakra vždyť předtim vypadal normálně, proč musí vypadat jako Oldřich Nový.
cguio- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 18. 11. 11
Dobrý večer všem,
tento díl byl podle mě jeden z nejlepších 5. série, ne-li dokonce nejlepší.
I když Amy nesnáším a nejvíc si přeji, aby ji konečně vyhodili, jaksi mi po tomto díle přestala vadit.
Možná si plno lidí pomyslí, že to přece není Shledon, aby měl holku, ale já si myslím, že to tam skvěle zapadlo. Už od posledních dílů 4. série čekám na díl, kde se konečně naplno začne řešit vztah Amy/Shledon. A dočkal jsem se. Minulý díl to trochu rozjel a dnes dokončení. Paráda.
A to, co mě nejvíce pobavilo a překvapilo, byl čtyřnásobný zápor v kině. Já, jakožto hlavní odpůrce používání dvojitého záporu (př. Nekoupil jsem si nic přece znamená KOUPIL JSEM SI VŠE) jsem si přišel na své.
K Penny zas naopak není co dodat. S ní to jde z kopce od začátku 5. série, nechápu, proč byla dnes tak nalitá, jediné co mě pobavilo u ní, bylo "Koho všichni milují?" "Penny", "Koho všichni milují?" "Penny", "Koho všichni milují?" "Penny".
Hodnocení 9,25/10
tento díl byl podle mě jeden z nejlepších 5. série, ne-li dokonce nejlepší.
I když Amy nesnáším a nejvíc si přeji, aby ji konečně vyhodili, jaksi mi po tomto díle přestala vadit.
Možná si plno lidí pomyslí, že to přece není Shledon, aby měl holku, ale já si myslím, že to tam skvěle zapadlo. Už od posledních dílů 4. série čekám na díl, kde se konečně naplno začne řešit vztah Amy/Shledon. A dočkal jsem se. Minulý díl to trochu rozjel a dnes dokončení. Paráda.
A to, co mě nejvíce pobavilo a překvapilo, byl čtyřnásobný zápor v kině. Já, jakožto hlavní odpůrce používání dvojitého záporu (př. Nekoupil jsem si nic přece znamená KOUPIL JSEM SI VŠE) jsem si přišel na své.
K Penny zas naopak není co dodat. S ní to jde z kopce od začátku 5. série, nechápu, proč byla dnes tak nalitá, jediné co mě pobavilo u ní, bylo "Koho všichni milují?" "Penny", "Koho všichni milují?" "Penny", "Koho všichni milují?" "Penny".
Hodnocení 9,25/10
filda44- Pohlaví :
Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11
"She doesn´t have a boyfriend, she has a Sheldon." Pro mě nejlepší hláška z celýho dílu!!!
Verunecka- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 29. 10. 11
Tak to teda niefilda44 napsal:(př. Nekoupil jsem si nic přece znamená KOUPIL JSEM SI VŠE)
"Nekupil som si nic" v takomto ponimani znamena "kupil som si nieco". Teda cokolvek ine, ako "nic".
peepay- Pohlaví :
Počet příspěvků : 48
Bodů : 58
Datum registrace : 22. 09. 11
Místo : Bratislava, Slovakia
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [TITULKY]
» S03e16 - The Excelsior Acquisition [EPIZODA]
» Epizoda online???
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]