Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skyrim a další hry ze série TES

+11
razor1337
Dalicek
vetka.M
NoMouse
Zikato
Bafius789
Triton
Ďasík
MartyCZ
clif
Kolikokoli
15 posters

Strana 10 z 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

Goto down

Skyrim a další hry ze série TES - Stránka 10 Empty Re: Skyrim a další hry ze série TES

Příspěvek  Bafius789 Tue 29 Nov 2011, 22:21

tak jsem si asi 20 minut zahrál a udělal jsem nějaké ty screeny Smile
Dva jsou skoro totožné (kombo při zabití x), pak tam je zmražený obr (miluju ten řev, který zmražuje na kost xD) a jeden je s druhým obrem, který se mě snaží trefit...oba nakonec umřeli Very Happy

http://img265.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=screenshot54e.png
Bafius789
Bafius789

Znamení : Štír Opice
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 41
Bodů : 41
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 11. 11
Věk : 32
Místo : Slavonice

Návrat nahoru Goto down

Skyrim a další hry ze série TES - Stránka 10 Empty Re: Skyrim a další hry ze série TES

Příspěvek  Kolikokoli Sun 11 Dec 2011, 16:02

Tak je to jasné - nejkrásnější město ve Skyrimu je Samota. Opravdu krása. Navíc tam roste plno kytek a válí se tam vaky a sudy s různými předměty, které si můžete vzít, aniž by to byla krádež. Jo a taky si můžete hrát na babu s místníma děckama Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zikato Sun 11 Dec 2011, 17:36

Solitude? Vždyť je to prohnilé imperiální město. Tam by praví synové Skyrimu ani nevkročili... kdyby tam nebyl největší barák ve hře. Sad
Zikato
Zikato

Znamení : Lev Kůň
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Datum registrace : 11. 08. 11
Místo : Stoke-on-Trent

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 11 Dec 2011, 18:40

Náhodou je krásná. Vzhledově opravdu nejhezčí. Ledohrad je hnus, Vorařov je strašná díra, ale ujde, Bílý Průsmyk je takový divný, Riften nic moc a ty ostatní... ty ani nezmiňuju.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 18:59

Samota se mi líbí jen tím ostrohem nad vodou. Jako doma se cítím v Bílém průsmyku - připadá mi takový vzdušnější a ty miniplácky s tekoucí vodou a ten výhled z kopce do krajiny...to bych neměnila, i když dům je tam jen takový krcálek (po zařízení celkem útulný).
Riften je hnusný a ve Větrném žlebu je zima a pochmurno (a Ulfrik, kterého teda fakt nemusím).

Co se týče kocoura z univerzity, nevzala bych si ho nakonec, ani kdyby chtěl, je tak arogantní, že bych mu nejraději vyškrábala oči. Včera jsem se provdala za Quintuse z Bílé fióly z Větrného žlebu - doufám, že ocenil, že nemusí bydlet v té zimě. Na pohled je sice takový nemastný neslaný, ale má moc pěkný hlas. Škoda, že manželé umí jen pár hlášek a nedá se s nimi pokecat víc.
vetka.M
vetka.M

Znamení : Váhy Tygr
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 19:20

No, já znám zatím jen Vorařov (hezká, ale nudná vesnička), Bílý Průsmyk (domov Smile), Ledohrad (totálně o ničem, hodně mě zklamal a ani univerzita není nic zvláštního) a Jitřenku (ta se mi líbí, ale její jarl je totální dement). Jinak spíš chodím po věžích, majácích, hrobkách a jeskyních. Very Happy

A ten kocour je fakt Sheldon zwei. Very Happy

A tady je pár obrázků z okolí Jitřenky (slíbil jsem je Koli, tak je ukážu všem Wink):
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot359.jpg - Jitřenka z výšky při východu slunce
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot362.jpg - Jitřenka z menší výšky později
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot364.jpg - Maják ledového proudu z Císařského tábora u Ledohradu
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot365.jpg - Císařské ležení u Ledohradu. Tady se mi povedlo zachytit, jak zrovna rozštípl dřevo na špalku.
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot366.jpg - Ledohradská univerzita z CLuL (v dálce uprostřed)
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot374.jpg - Císařské ležení u Ledohradu (dost blbý název, když je u Jitřenky, ale co už Smile)
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot376.jpg - Maják ledového proudu (větší vlevo) a Zasněžená hláska (v dálce nahoře vpravo mezi stromy)
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot379.jpg - Maják ledového proudu a Ledohradská univerzita z CLuL
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot386.jpg - Chrám nočního hosta ze skály nad CLuL (vlevo pod ním je Jitřenka)
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot390.jpg - Císařské ležení u Ledohradu z té samé skály
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot393.jpg - Oltář Dibely z té samé skály (není na mapě, je to jen oltář)

Na těch fotkách z výšky se mi hrozně líbí ti malí lidičkové, co po nich chodí. Very Happy

A jako bonus Azuřina svatyně zezadu. Very Happy http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot309.jpg
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 20:30

Jitřenku jsem zatím viděla jen v noci, nebo při hnusném počasí (a nebudu plýtvat dechem na rozhánění mraků jen abych se pokochala krajinou), ale nijak mě nezaujala. Taky trochu díra a hlavně je tam taky zima - to moc nemusím S jarlem jsem zatím neměla tu čest - jak to tak vypadá, tak naštěstí. Procházela jsem tudy jen náhodou a rovnou jsem si tam dala rande s drakem. Duší mám, že kdyby něco vážily, tak snad nic jinýho neunesu. Hodily by se další slova moci a těch je jak šafránu. Mám dojem, že jak se přenesu, že mám draka skoro jistýho. Jen v Ledohradu a na univerzitě jsem měla dohromady už tři.

Taky hodně běhám po mohylách a jeskyních, ale čas od času se dostanu i do měst a tam se prostě musím zakecat s každým, kdo má zájem a napučí mi seznam vedlejších úkolů, které se snažím plnit, pokud neodporují mému přesvědčení (třeba nemám chuť vstoupit do zlodějského cechu, i když jsou v něm prý pěkné úkoly a za odměnu krásné zbraně), a to i ty typu: "dones mému otci dopis" a podobně. Takže města a jejich okolí pak poznám docela detailně. Trochu mě to zdržuje od hlavní linie, ale není kam spěchat.
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 20:33

Ani jeho poddaní toho jarla nemají rádi - jeden z nich mi řekl, že je jarlem už od mládí a že se za tu dobu vůbec nezměnil - byl spratek tehdy a je i teď... Very Happy

Edit: Ty se teleportuješ??? Takové barbarství! Já všude chodím/jezdím na koni, i kdyby to mělo být na druhý konec mapy.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 20:43

Jen když je to moooc daleko - třeba přes celou mapu (no dobře, i půlka je moc). Nejsem u nás na Skyrim sama a nemůžu většinu přiděleného času běhat tam a zpátky. Každopádně se snažím vyřizovat úkoly, které mám co nejblíž k sobě a třeba do Ledohradu běžím (letím), až když mám k oznámení splnění třeba tří úkolů, nebo tak.
Jinak je pro mě běhání nutnost. Jen tak nasbírám hodně ingrediencí do lektvarů.
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 21:07

Já jsem na tom ještě hůř. Very Happy Momentálně mám v baťohu věci, co váží přes 4900 (čekám, kdy bude 5000), v pokoji na Ledohradské univerzitě mám další věci vážící cca 3000 a doma v Bílém Průsmyku toho mám zhruba stejně... Takže běh nepřipadá v úvahu, v dungeonech trpím chůzi, venku jezdím na koni, jen bych uvítal, aby se dal přivolat, takhle ho pořád musím hledat, zdrhá při jakémkoli útoku. A moje jízda vypadá takhle: Jé, kytička, tu musím utrhnout! Jé, motýl, toho musím mít! Very Happy Jsem totiž šílenec do alchymie a navíc sběratel, což už ti asi došlo. Very Happy A z města odcházím až tehdy, když jsem s každým promluvil, vybral každý sud, dostal každý quest a prošel každý metr čtverečný... Totéž platí i pro dungeony, ale tam musí být sebraná každá věc, co tam je. Třeba v jednom chrámu jsem sebral 450 spálených knih. Ve městech všechno neberu, fakt jen obsah sudů, vůbec totiž nekradu a i to, co by se vzít dalo, ale chybělo by tam, nechávám.

Co se questů týče - řeším je buď hned, nebo až když na to místo znova dorazím, v Oblivionu jsem si jeden ze začátku nechal rozdělaný skoro až do konce hry. Navíc v TES hrách není hlavní linie důležitá, jde o prozkoumávání toho světa, já tomu říkám "simulace života". A draky jsem zatím zabil čtyři - v Bílém průsmyku, Ledohradu, Jitřence a ještě někde. Slova moci mám dvě - sílu a led - ale led nemůžu odemknout, i když jsem tři duše v plusu. Asi budu muset za těma šedovousáčema... A to jsem to odkládal, jak to šlo.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 21:19

tak to já nabírám jen tolik, abych mohla běhat...kůň je fajn, ale nedá se z něj bojovat a přesně jako ty seskakuju kvůli každé kytce...jinak blbiny typu potrhané knihy neberu, jen co se dá dobře prodat, abych se mohla cvičit v magii, kupovat lepší roucha a knihy kouzel...a kdybych náhodou potřebovala, můžu se pro něco vrátit

ad řev: nejde ti to naplnit kliknutím na R? mě to šlo hned a s dědulama jsem se o tom vůbec nebavila

edit: jinak jsem tam samozřejmě byla a jsem ráda, že jsem se k té štrece na "Vyšné vlkodlaky", jak říkáme my horalé, odhodlala...přeci jen se člověk mnohé naučí a řevy jsou mí věrní pomocníci - plnou sílou odprásknout protivníky na druhou stranu sálu, aby to tam nejlépe vzali hlavou o zeď a já se stihla poléčit, zregenerovat manu a ještě jim trochu zchladit odhodlání k boji dobře mířeným ledovým hrotem není marné...a poslední dobou hojně využívám i mrazivý a ohnivý dech
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 21:37

Ne, nejde... Pořád mi to píše, že potřebuju duši draka, i když mám tři navíc. Jo a další věc - vůbec se nenechám cvičit, možná až později, škoda peněz, knihy učí taky a zadarmo. Smile A koukám, že jsi čistokrevná mág. Very Happy Já se taky snažím, i když fušuju i do jednoručních zbraní a lehké zbroje. Obouruční zbraně vůbec nepoužívám, z těžké zbroje maximálně boty nebo rukavice.

Z dovedností mám nejdůležitější magii ničení, vyvolávání a obnovy, alchymii, lehkou zbroj, jednoruční zbraně, kovářství a páčení zámků. Chtěl bych očarovávat, ale je mi líto ničit věci, abych se naučil efekty, takže jsem zatím očaroval jen dvě starobylé nordské sekyrky - ledem a ohněm (ty efekty byly u nic moc věcí, tak jsem to zkusil a zničil je).
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 11 Dec 2011, 21:39

Nechápu, jak můžete slízat kvůli každé kytce Very Happy. Taky dělám hodně do alchymie, ale kytky sbírám jen když nejsem na koni a zrovna kolem nějaké jdu (stejně s motýlama atd.)
Teleportaci používám, když je to třeba přes půl mapy, ale často taky, když se mi ztratí kůň nebo Lydie. Když se teleportuji, tak je mám hned zase u sebe.
Zajímalo by mě, co máš Ďasíku za koně Very Happy. Asi pořád tu Allie, co? Na tu se vykašli, je to herka. Furt utíká a je nespolehlivá. Kup si v BP nového koně. Nikdy neuteče a bojuje s tebou. Navíc má docela výdrž (v boji mi umřela jen 1x a to už bojovala i proti drakovi).
Co se týče sběru předmětů - pokud to není nic, co přidává manu/výdrž/zdraví atd. nebo to nestojí víc jak 100 peněz, tak to neberu. Nemá cenu se s tím tahat (nejde jen o to, že je to těžké - stačí to dát Lydii a je to - ale zbytečně to zabírá iventář, ve kterém mě nebaví půl hodiny hledat, když zrovna potřebuju nějaký lektvar nebo specifický náhrdelník).
U dědulů je to dobré, cesta nahoru je sice peklo, ale aspoň tě naučí nové řevy.
K Jitřence jsem se ještě nedostala a podle fotek vypadá hrozně malá Very Happy.
Jo a ještě k těm úkolům - beru všechny a plním je podle toho "co je nejblíž" nebo co se mi zrovna hodí. Kecám taky se všemi ve městě.

edit: taky fušuju do magie, teď když jsem konečně pochopila kouzlo perků, tak se mi vyplatí víc čarovat než bojovat rukama Very Happy. Ale když jde do tuhého, tak prostě vytáhnu to masivní kladivo a je to Very Happy.
Doteď jsem používala trpasličí zbroj, která je ale strašně hnusná, takže jsem ji nakonec věnovala Lydii Very Happy.
Dračí duši mám jen jednu a mám aktivované dva řevy. Na další draky nějak nemůžu narazit Very Happy.

Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 11 Dec 2011, 21:42, celkově upraveno 2 krát
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 21:41

to mi taky pořád psalo, než jsem na to přišla: v seznamu řevů prostě stačí najet myší nad neaktivovaný řev, až se jako by podsvítí, na klávesnici zmáčknout R, zeptá se to, jestli to chci opravdu udělat, tak kliknu ano a řev se tím aktivuje...pokud ti to takhle nejde, tak to ti dědouškové stejně nepomůžou scratch

edit: mám dojem, že i kůň pojde jen tehdy, pokud si ho člověk zabije sám...ještě mi nechcípl a to stál proti drakovi na zemi sám - než jsem doběhla (asi jsem měla kliku při nákupu, srdce má jako lev, taky neprchá...je to ten černý hnědák z Bílého průsmyku)
jinak hraju v podstatě podobně jako Koli

edit2: šmarja, já mám asi 13 duší v zásobě a kolik aktivovaných řevů hned nespočítám, páč některý jsou ve více stupních a pro každý stupeň je zapotřebí nová duše, některý mě naučili dědoušové a do těch se duše neinvestovala...no takových asi dvacet draků mám odhadem už za sebou Shocked
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Triton Sun 11 Dec 2011, 21:50

přesně tak, Ďasík zcela jistě mačká E a ono mu to píše, že potřebuje dračí duši, aniž by nejdříve aktivoval řev zmáčknutím R

jinak kůň mi v boji už jednou pošel, takže může
Triton
Triton

Znamení : Beran Buvol
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 22:06

Koně mám pořád Allie, už mi asi dvakrát chcípla, ale většinou prostě uteče, takže přežije... A co je úplně šíleně divné - už mi umřela i Lydie. Většinou je to tak, že prostě přestane bojovat a vydýchává se, ale zrovna dneska mi ji jeden falmerský boss dorazil, tak jsem musel loadovat.
Ta moje strategie "beru všechno" je rychlejší - nemusím kontrolovat, co je co a za kolik, prostě jen pořád mačkám E. Smile
Překvapilo mě, že Koli má zatím jen 3 draky, myslel jsem, že z nás všech mám nejmíň já. Smile
Jitřenka je malá, ale celkem se mi líbí.
K dědulům se chystám, ale vždycky cestou narazím na nějakou věž nebo něco, kde jsem ještě nebyl, takže počítám, že hned tak brzo tam nebudu. Very Happy
Úkoly plním většinou "necíleně". Prostě kecám s lidma, procházím dungeony a najednou koukám, že quest je hotov. Very Happy
Styl máme asi všichni stejný. Kouzla - a když nestačí, tak rubat a rubat hlava nehlava. Very Happy Já jsem to teď ale vylepšil, i když závěr a to přepínání obecně je celkem nervák - nejdřív vyvolám ohnivého atronacha, pak se přepnu na ohnivou střelu a léčení, když to nestačí, tak použiju sekerku (mezitím občas obnovím toho atronacha) a když už ta potvora umírá, rychle po ní mrsknu kouzlo polapení duše a když umře do určité doby, její duše se uvězní v jednom z kamenů duší, co mám u sebe. Těma pak nabíjím třeba magické zbraně.
Zatím absolutně nejhorší potvory jsou falmerští duchovní (nebo jak se jim nadává) a ti plivající brouci, co chovají... Děs.

Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 22:15

Ďasík napsal: Jo a další věc - vůbec se nenechám cvičit, možná až později, škoda peněz, knihy učí taky a zadarmo.

Taky jsem zpočátku neinvestovala, ale nepřátelé mě bili jako psa. Než bych našla potřebnou knihu kouzel v terénu, nebo natrénovala ničení jen používáním kouzla, nikam bych se nedostala. Navíc ten mistrovský hábit léčení, co zrovna nosím a regeneruje manu o 125% rychleji a vylepšuje i kouzla obnovy, jsem taky na nikom neviděla. Několik úkolů jsem musela přerušit a vrátit se k nim později jen proto, že byl soupeř natolik silný, jsem ho nezvládla ani kombinováním různých strategií a útoků. Hlavně mám pocit, že čistí mágové jsou v téhle hře značně znevýhodněni. Někdy tam kde neprojdu čistou magií (a už docela silnou), si hladce poradím s Drakozhoubou v jedné ruce (což není extra silný meč, ale mám ho dost ráda, protože je jednoručák a tím pádem se můžu druhou rukou léčit a zároveň doplňovat výdrž - moc šikovný perk)...a vlastně pořád bez brnění - jen boty ochraňující před mrazem a rukavice, co mi zvyšují manu (očarování těhle rukavic je moje práce Embarassed). Ale protože mě magie moc baví a chci být co nejčistší, sahám po zbrani až když není ani mana, ani lektvar, Lydie někde klečí a simuluje umírání a smrt mi hledí do tváře s válečnou sekerou v pařátech.
Takže nakupuju knihy a učím se z nich nová a ještě silnější kouzla, cvičím se v magii ničení (ostatní - vyvolávání, obnovu atd. zvládám jen používáním) a snažím se všemi prostředky navýšit manu a její regeneraci.

Alchymikování mě taky baví - hlavně zpočátku, když jsem netušila, co která přísada umí to byla legrace - a teď se bez ní neobejdu, páč bych utratila majlant za lektvary, které si takto připravím do zásoby sama a když se náhodou (skoro pořád) omylem povede jed, tak ho prodám, jelikož nepoužívám.

edit: tak to já taky (v obtížnější situaci) začínám atronachem a pak v jedné ruce léčení a v druhé pro jistotu ledový hrot - dá se lépe zamířit, při použití ohně to schytá i aktivní blbka Lydie a kolikrát jsme musela znovu načítat kvůli ní..někdy mi naběhne napřímo, někdy ji lízne plamínek z nepřítele, ale to stačí - byl to můj útok, tudíž její smrt (pokud už je teda načatá nepřítelem)

vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 11 Dec 2011, 22:19

Tak to já většinou vezmu do obou ruk "ohnivou střelu" a střílím do nepřátel dokud nedojde mana, pak použiju řev (ten ohnivý), a pak si vezmu kladivo a dorazím ty, kteří se ještě drží na nohou Very Happy. J'zargovy svitky jsou super, ale když je chci použít, tak musím říct Lydii, ať počká někde jinde, protože když je použiju a ona je blízko, tak do mě začne mlátit, protože si myslí, že na ni útočím Very Happy.

A nevíte někdo, co dělá ten Podivný náhrdelník, který seberete v tom domě ve Větrném žlebu, kde pátráte po vrahovi těch děvčat? scratch
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 22:23

Na "smrt předstírající Lydii" jsem teď vyzrál - koupil jsem si kouzlo, co léčí ostatní bytosti. Takže jakmile vidím, že oddychuje, vyléčím ji a jde zas do akce. Mistrovský hábit chci taky!!! Ale spíš ničení než obnovy, i když ta taky není špatná. Jo a vetko, na jakém jsi levelu? Já zatím na dvanáctém, takže o mistrovském čemkoli se mi jen zdá. Very Happy

Edit: A to, že občas narazím na příliš silného, příp. příliš slabého soupeře, je super. V Oblivionu jsi zvládla každého, protože potvory a NPC levelovaly s tebou, a Bethesda je za to dodnes kritizovaná, protože zrušili výzvu. Ono je reálné, že občas něco nezvládneš a musíš se vrátit později. Tady se mi to zatím stalo jednou.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 22:27

Koli: tenhle úkol mám zatím jen na seznamu - už jsem slíbila, že pomůžu s pátráním, ale měla jsem starosti se zařizováním svatby Very Happy , tak se zatím odkládá na neurčito, tj. až budu mít cestu do/kolem Žlebu...momentálně jsem se vrátila k pátrání po Magnově holi - minule mě u vstupu do Labyrintu těžce dusili lední trolové (jeden pohoda, ale tři byli moc), ale já jim ukážu, zač je v Pardubicích perník - naučila jsem se mezitím ohnivý řev, ohnivou stěnu, ohnivý plášť a ohnivou kouli....střela a atronach jim byli málo, ale chci je vidět teď...navíc vozík lektvarů na doplnění many, protože tohle bude manonáročné

Ďasík: tohle kouzlo umím od začátku, páč podmiňovalo vstup na univerzitu, ale moc ho tedanepoužívám, páč se mi občas nedopatřením stalo, jak že jsme poléčila i nepřítele, který se připletl do rány...navíc jak poklekne Lydie, jdou všichni na mě, tak se nemůžu starat o simulantku

edit: level...ehmmm...kdo by to sledoval...mezi 23 a 27 (plete se mi to s mým přítelem, který má vyšší, ale taky nevím který - teď se nekouknu, jelikož je u PC obsazeno)...hlavně v ničení už mám 73 bodů, tudíž aktivované vysoké perky ničení - získané hlavně praxí - zas tak moc jsem netrénovala, myslím, že tak jednu pětilekci) ...s každým dalším mi nabízí obchodníci neco lepšího...i já číhám na mistrovský hábit ničení, ale k mání byl jen tento, nebo obyčejný mistrovský hábit bez bonusu...až bude k mání, jdu do něj
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 22:34

Zajímavé - mně vstup na univerzitu podmiňoval ohnivý atronach, ne léčení. A i toho jsem si musel koupit... Jo a nebuď zlá, čas pomoct příteli se vždycky najde. Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 22:41

ale ne za cenu vlastního života Very Happy ..a ona se vždycky zregeneruje tak rychle, že nestačím ani přehodit kouzla..navíc mě už docela prudí tím, jak mi nabíhá do vystřelených kouzel a všemožně mi zavazí...i když ji řeknu, ať zůstane kde je, tak nabíhá do soubojů jako potroublá...tak ať se vylíže sama
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 22:58

Takhle jsem na tom teď. Zrovna jsem levelnul o dvě úrovně, tak dva perky ještě nemám vybrané. Jsou tam čísla úplně všech dovedností (stačí hledat, ověřil jsem si to), uprostřed jsem ale vyfotil jen ty, co mám perkaté. Very Happy

http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot400.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot404.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot406.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot407.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot408.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot409.jpg
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Zikato Sun 11 Dec 2011, 23:03

Ďasíku, to jsi teda šílený sběratel. Zvlášť spálené knihy, co jsou k ničemu. Zkus si alespoň najít nějaký mód na nostnost, když se takhle sebemrskáš pomalou chůzí.
Nejlepší kůň je pořád Shadowmere, jenže takovýhle "dobráci", co se nechtějí přidat k vrahům a zlodějům to nikdy nezjistí.
K akademii, zajímavé, já se tam prostě prokecal, kouzla skoro neumím.
K alchymii, nejlepší je stejně vykoupit celý obchod od surovin a namýchat z nich lektvary, protože půlka z nich budou jedy, co nevyužijete a obchodník nebude mít dost peněz, abyste je všechny prodali = nosnost. Takhle ušetříte čas sběrem, investujete do něj trochu a budete mít větší zisk.

Můj styl boje byl odstřel z dálky z plížení, ale teď když mám obojí na stovce, tak jsem se dal na boj s katanou. Bohužel ji mám tak dobře naenchantovanou, že všechny slabší protivníky dávám na ránu a to už není taková sranda. Zřejmě bude potřeba víc draků, i když těch 40 co jsem zabil taky nebyli výzvou.

Občas mě štve získávání slov. Měl jsem rád venkovní lokace, ale teď je skoro pořád nacházím jen v podzemí a začíná to být otrava. Pokud nějaké hledáte, tak vám je může poradit dědek na hoře nebo použijte nějaké slovo mezi lidma ve městě a za nějakou dobou dojde kurýr se zprávou od přítele, kde zhruba najdete další slovo.
Zikato
Zikato

Znamení : Lev Kůň
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Datum registrace : 11. 08. 11
Místo : Stoke-on-Trent

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Sun 11 Dec 2011, 23:05

Ďasík: dobrý nápad - až se dostanu do Skyrimu, taky udělám screeny perků (pochybuji, že to bude dnes, Jiřík k té židli nějako přirostl)
vetka.M
vetka.M

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: