Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skyrim a další hry ze série TES

+11
razor1337
Dalicek
vetka.M
NoMouse
Zikato
Bafius789
Triton
Ďasík
MartyCZ
clif
Kolikokoli
15 posters

Strana 6 z 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

Goto down

Skyrim a další hry ze série TES - Stránka 6 Empty Re: Skyrim a další hry ze série TES

Příspěvek  clif Tue 22 Nov 2011, 00:04

Já si morrowind pamatuju jen ten úvodní pohled a pak už jen jeden velkej megasesesesek Very Happy Holt v době, kdy jsem ho chtěl hrát mi ho počitač neutahla te mi ta grafika přijde zas moc primitivní abych to hrál.
clif
clif

Znamení : Váhy Kohout
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec

Návrat nahoru Goto down

Skyrim a další hry ze série TES - Stránka 6 Empty Re: Skyrim a další hry ze série TES

Příspěvek  Ďasík Tue 22 Nov 2011, 00:48

Já na Morrowindu pracuju už cca tři roky, vyšlo k němu přibližně 3500 pluginů, které mění snad úplně všechno přes grafiku po herní systém, a vytunil jsem ho tak, že můj starý comp ho rozjel s FPS 5. Smile A upíří klany byly i v Morrowindu, tři, podle zaměření. Jak říká jeden kluk: "Oblivion is playground, Morrowind is home..."

A teď něco, co se mi právě stalo, a je to naprosto nádherné, nic hezčího zatím ve Skyrimu nebylo:
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot273.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot275.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot276.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot279.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot281.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot282.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot283.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot284.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot285.jpg
http://dasik.trat321.cz/skyrim/ScreenShot286.jpg
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  clif Tue 22 Nov 2011, 01:02

Ty jo moc pěkný Very Happy , já tam měl hezčí polární záři, ale bohužel bez Meseru Sad
clif
clif

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bafius789 Tue 22 Nov 2011, 02:11

http://img510.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=63825646.png - boužel to musíte zkopírovat, ještě nemůžu vkládat odkazy Sad

Šlo o to, že jsem jaksi něco ukradl v jejich dole + zabil dva strážné, což snad ani nezaregistrovali Very Happy
a takhle to pak dopadá Twisted Evil
Ta hra se mi začíná líbit čím dál víc Embarassed
btw, ta kvalita těch obrázků je jakási osekaná, nejdou mi totiž nahrávat ve vyšším rozlišení, ale myslím, že jde hezky poznat o co šlo a jak to dopadlo Wink

To Ďasík: velice pěkné, jde vidět, že si konečně dali záležet i s okolním prostředím, Oblivion byl o pořádné prostředí vcelku ochuzen Wink

Edit by Ďasík: Ten odkaz jsem ti upravil, takže jede Wink
Bafius789
Bafius789

Znamení : Štír Opice
Počet příspěvků : 41
Bodů : 41
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 11. 11
Věk : 32
Místo : Slavonice

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Tue 22 Nov 2011, 12:06

Ta zeleno-modrá polární záře je moc krásná, ale když jsem jednou trajdala na kopcích někde mezi Vorařovem a Bílým Průsmykem, tak tam byla žluto-oranžovo-červená polární záře a to byla teprve nádhera. Byla jasná noc, oba měsíce téměř v úplňku a najednou kolem běžel průsvitný kůň s jezdcem - asi duch. Byla to nádhera. Netuším, kdo to byl, v nějaké knížce jsem našla, že se občas zjevují duchové členů nějakého řádu, ale nevím, jestli to byli oni. Fotku bohužel nemám Sad.
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bafius789 Tue 22 Nov 2011, 19:25

Dneska jsem dostal jeden krásný prsten... https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/11/prsten.png/ Very Happy
Bafius789
Bafius789

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  clif Tue 22 Nov 2011, 22:00

Kde si sakra sehnal 12 litrů?
clif
clif

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bafius789 Tue 22 Nov 2011, 22:48

Stačí chodit do všeho, co objevíš a dají se najít hezké kouzlené věci, které se dobře prodávají + když si trošku vylepšíš přesvědčování, dáš si do toho pár bodů, tak to jde Twisted Evil

btw, u Temného bratrstva je pak jeden úkol, za který dostanete 20k...sice jsem ho ještě za tuto postavu nedělal, ale za jinou jo, ale až skoro závěrečný úkol u Temného bratrstva Razz
Bafius789
Bafius789

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  clif Tue 22 Nov 2011, 23:58

Jak se dostanu k temnému bratrstvu? Jaké je jeho zaměření?

clif
clif

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bafius789 Wed 23 Nov 2011, 00:40

Zaměření je stejné jak v Oblivionu, tudíž zabíjení...jsou to prostě nájemní vrazi Wink
A dostaneš se k nim tak, že uděláš úkol pro jednoho malého kluka, bydlí v Riftenu a říkají se o něm špatné věci Very Happy
Nechcu ti toho moc prozrazovat, takže prolistuj úkoly a nebo dojdi za nějakým hostinckým/krčmářem - jak chceš a ptej se na drby, oni tě nasměrujou bounce
Bafius789
Bafius789

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Wed 23 Nov 2011, 07:01

též už jsem tb potkala. Po tom úkolu s klukem jsem šla spát v hospodě, když tu jsem se probudila v nějaké boudě u Samoty. Ale ten úkol, který mi astrid dala byl dost drsný a zatím nejhorší... Zkusila jsem to na ni, ale to nedoporučuji Very Happy. I když možná by šla spálit...
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bafius789 Wed 23 Nov 2011, 07:55

pochybuju, že by šla zabít, protože je to jedna z hlavním postav Temného bratrstva Wink Stejně je nejlepší ta malá holčička, co tam mají Very Happy
Bafius789
Bafius789

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Wed 23 Nov 2011, 08:05

.však už měla jen půlku života, když mne zabila. Je to otevřený svět a když šel zabít ten blbec Ulfrik, nebo jak se jmenuje, tak proč by nešla zabít ta mrcha astrid, která na mě poslala nájemného vraha (2x)?
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Wed 23 Nov 2011, 15:44

Lidi lidi, máte mě na svědomí. Kdybych nezačala číst tenhle topic, měla bych MNOHEM víc volného času.
Hraju cca od neděle večer, ale ne pořád, protože se o PC - ze stejného důvodu - peru se svým užnemladýmaleještěnestarým, a dostala jsem se zatím na 10. level.

Výběr rasy byla moje noční můra už dopředu. Jako Váha váhavá jsem se nemohla dost dobře rozhodnout. Nakonec vyhrála moje láska (číst jako posedlost) ke kočkám. A jsem nakonec moc ráda. Žádná jiná rasa nemá ten sexy ocásek, co čouhá z hábitu cat
S povoláním jsem si dopředu hlavu nelámala. Vždycky to nakonec dopadne jinak. A taky že jo. Z původně zamýšleného lučištníka zloděje se rýsuje kouzelník (jak je možné, že z králíka upečeného zaživa dostanete syrové králičí maso? protestuju).

Jediná věc, která mi trochu vadí je, že nemůžu bojovat na koni (nebo jsem aspoň nepřišla na způsob, jak to udělat), ale pokaždé slézt, nachystat se k boji a pak teprve se něco děje - dost se tím přijde o iniciativu.

Dnes jsem se dostala k tomu bugu, kde vás praští obr a vy vyletíte pomalu na oběžnou dráhu - musela jsem se nechat zabít hned několikrát, abych si to užila. Laughing

Screeny mě dělat nejdou - něco je někde špatně nastavené a já nevím, jak to rozchodit.
vetka.M
vetka.M

Znamení : Váhy Tygr
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bafius789 Wed 23 Nov 2011, 17:09

To Koli: Pokud sis nevšimla, tak většinu hlavních postav zabít nelze... Některé prostě jen padnou na koleno a chvilku se svíjí, i když do nich sekáš, tak zabít prostě nejdou a Astrid má jiný osud (neřeknu jaký) xD
Bafius789
Bafius789

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  clif Wed 23 Nov 2011, 20:20

Tak jsem se podíval na 1. minut videorecenze od eurogameru a teda Fuj, víc spoileroidní už to být ani nemohlo, vykecalo to hlavní zápletku, která je sice brutální, ale absolutně mě připravila o překvapení.

PS: Nevíte někdo, jestli se dá zjistit kompletní odehraný čas?
clif
clif

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Wed 23 Nov 2011, 20:52

vetka.M napsal:Výběr rasy byla moje noční můra už dopředu. Jako Váha váhavá jsem se nemohla dost dobře rozhodnout. Nakonec vyhrála moje láska (číst jako posedlost) ke kočkám.
To já jsem taky hrozně nerozhodný, ale tady mám jasno, musí to být magický charakter. Vznešení elfové jsou na nic, protože i když jsou silní mágové, jsou vůči magickým útokům hrozně slabí. Temní elfové nejsou hezcí a navíc jsou to otrokáři. Takže zbývají Bretonci, kteří jsou rození mágové a zároveň odolní na magii. Z ostatních ras jsou Imperiálové příliš obyčejní, Lesní elfové moc vázaní fantasy literaturou jako lučištníci, Nordi a Redguardi jsou bojovníci, což je k ničemu. Za Orka se nehraje nikdy! Smile Khajiiti jsou fajn, ale kočky mě nejak neberou. A Argoniáni jsou - zvlášť tady ve Skyrimu si tvůrci na tvorbě Argoniána dali záležet - velmi zajímaví. Takže jsem se rozhodoval mezi Bretonem a Argoniánem. No a protože za Bretona hraju vždycky, tak i tady, s tím, že jsem si vytvořil i ještírka, ale s ním jsem zatím jen u té medvědice v úvodním dungeonu. Smile
vetka.M napsal:Screeny mě dělat nejdou - něco je někde špatně nastavené a já nevím, jak to rozchodit.
Musíš zajít do C:\Documents and Settings (nebo Users)\jméno\Dokumenty\My Games\Skyrim... Tam budou 2 .ini soubory. V každém najdi sekci [Display] a připiš do ní řádek bAllowScreenshot=1. Pak jdou udělat pomocí PrtScr, do složky se Skyrimem se ti uloží .bmp obrázek.
Kolikokoli napsal:Je to otevřený svět a když šel zabít ten blbec Ulfrik, nebo jak se jmenuje, tak proč by nešla zabít ta mrcha astrid, která na mě poslala nájemného vraha (2x)?
Questovní a jiné důležité postavy v TES zabít nejdou. A kdyby náhodou jo, je to bug... Můžeš je jen "zmlátit do bezvědomí", ale zemřít nemůžou. Každá NPC má - aspoň do Oblivionu měla - atribut Essential (true nebo false) a ten rozhoduje.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bafius789 Wed 23 Nov 2011, 21:37

přesně jak píše Ďasík, je blbost, aby šli zabíjet hlavní postavy, protože bez nich neuděláš úkoly pro daný úsek, či frakci...a Astrid je opravdu nejhlavnější v Temném bratrstvu, což poznáte, když si za ně zahrajete Twisted Evil
Bafius789
Bafius789

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  clif Wed 23 Nov 2011, 21:53

K tomu temnému bratrstvu: toho kluka už jsem měl vyřešenýho dlouho, ale vzhledem k tomu, že nechodim spát mě Astrid neobjevila.
clif
clif

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Wed 23 Nov 2011, 22:18

Teď jsem potkal tři hajzly vznešené elfy, jak někoho vedou, a vychloubali se, že jsou nadřazená rasa. A že prý nikdo nesmí uctívat Talose. Tak jsem řekl, že si každý může uctívat, koho chce, oni mě prohlásili za kacíře a zaútočili... A zabili mě. Dokážu zabít maximálně tak jednoho, pak končím. Hrozně mě to štve. Už jsem zkoušel různé regenerační lektvary, paralyzující jedy, ochranu vůči magii atd, ale nic nepomáhá. Sad
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Bafius789 Wed 23 Nov 2011, 23:15

proto už mám plnou dračí zbroj, aby mě nezabil každý druhý Very Happy Ale taky jsem narazil na jeskyni, kde byli mrtví bandité, které zabili Falmeři, asi 7 jich na mě šlo a ty mě taky dobili Sad
Bafius789
Bafius789

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Wed 23 Nov 2011, 23:33

No, já jsem teprv na lvl 5, draka jsem zabil jen jednoho... A druhý sice nade mnou přeletěl, ale pak zas odletěl pryč a už se neobjevil.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dalicek Wed 23 Nov 2011, 23:46

Tak sem se do toho taky pustil :-) A docela mi to de, jenom jsem se chtěl zeptat, kdo jsou to ti Tněco, kteří donutili císaře aby zakázal uctívat Talose? to sem z tvé přednášky nevyčetl

Dalicek

Počet příspěvků : 25
Bodů : 25
Datum registrace : 23. 11. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vetka.M Thu 24 Nov 2011, 09:06

Ďasík napsal:Musíš zajít do C:\Documents and Settings (nebo Users)\jméno\Dokumenty\My Games\Skyrim... Tam budou 2 .ini soubory. V každém najdi sekci [Display] a připiš do ní řádek bAllowScreenshot=1. Pak jdou udělat pomocí PrtScr, do složky se Skyrimem se ti uloží .bmp obrázek.

přesně do puntíku provedeno, teď už mi to při kliknutí na PrtScr dokonce napíše, že soubor byl vytvořen, ale nikam se mi to neukláádááá Crying or Very sad
vetka.M
vetka.M

Znamení : Váhy Tygr
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  clif Thu 24 Nov 2011, 13:35

Hmmm temný bratrstvo mi pěkně vydělává.
Dělali jste někdo quest diplomatic imunity?

clif
clif

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: