S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
+23
Thorar
mafe
mike2
metztli
Zdenda S.
tx
Borboletka
kezir
mirliflore
NoMouse
MartyCZ
janice
minnie
bodomkes
Kolikokoli
Pinny
Ďasík
KRtek™
divenka
joemax
R&omize
Sup_
Admin
27 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
Jej, to je příspěvků.
Vidíte, Bang jsem dlouho nehrál, určitě vemte.
Jo, Zoo Tycoon, RollerCoaster Tycoon, to byly hry. Ale nejlepší je stejně Transport Tycoon (to víte, já jsem na tu dopravu)
Vidíte, Bang jsem dlouho nehrál, určitě vemte.
Jo, Zoo Tycoon, RollerCoaster Tycoon, to byly hry. Ale nejlepší je stejně Transport Tycoon (to víte, já jsem na tu dopravu)
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Tak Transport Tycoon jsem taky měl dost rád. Jenom, neodbočuje se už od tématu? :-D Ještě byla skvělá desková hra Thromulus, kterou častu hraju přes emulátor Amigy. Ale přímo stolní verzi jsem ještě neviděl. Hrála by se asi hůř, ale hrál jsem ji ve škole na tabuli a šlo to. Jako Sheldon šachy, sám se sebou, protože to nikdo neuměl.
Kyong- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 80
Reputace : 0
Datum registrace : 08. 05. 11
Věk : 40
Místo : Bohumín
Neodbocuje, spoustecem byly sachy pro triKyong napsal:Tak Transport Tycoon jsem taky měl dost rád. Jenom, neodbočuje se už od tématu? :-D Ještě byla skvělá desková hra Thromulus, kterou častu hraju přes emulátor Amigy. Ale přímo stolní verzi jsem ještě neviděl. Hrála by se asi hůř, ale hrál jsem ji ve škole na tabuli a šlo to. Jako Sheldon šachy, sám se sebou, protože to nikdo neuměl.
Jinak za me
- Bang je dobry, ale z karetnich je nakonec stejne nejlepsi marias
- Z deskovych mam rad Osadniky, Vysoke napeti a Imperial
edit: ale jak jsem ted koukal, tak v Pokecu je vlakno hry v TBBT, tak si myslim, ze to tam Dasik nakonec presune
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Vysoké napětí mě vůbec nebavilo, je to moc složitá hra . Já mám nejraději ten Bang!, ten je takový akční. Ale jen když se hraje s High moon. Nejradši jsem odpadlík, protože to mi je jedno, kdo je kdo a můžu střílet po kom chci .
Koli, právě naopak! Jako odpadlík musíš pořád měnit strategii, pořád všechno bedlivě sledovat, vypočítávat a vyhodnocovat, abys měla oslabeného šerifa, ale ne moc, to samé s bandity
Řeknu vám, nechtěla jsem dál přispívat, abych nezlobila Ďasíka, ale když ne já, stejně se někdo najde, očividně
A bez High Noon to není ono, když jednou člověk ochutná, jaké to je s vylepšením. Btw hráli jste někdo s dalšími vylepšeními?? Já jo a zajímaly by mě další názory..
tx: Osadníci jsou moc dobrá hra. Obzvláště mě baví třeba to, že ze zásady nepoužívám rytíře proti nikomu, a přesto mnohdy vyhrávám. To všechny pekelně štve
Řeknu vám, nechtěla jsem dál přispívat, abych nezlobila Ďasíka, ale když ne já, stejně se někdo najde, očividně
A bez High Noon to není ono, když jednou člověk ochutná, jaké to je s vylepšením. Btw hráli jste někdo s dalšími vylepšeními?? Já jo a zajímaly by mě další názory..
tx: Osadníci jsou moc dobrá hra. Obzvláště mě baví třeba to, že ze zásady nepoužívám rytíře proti nikomu, a přesto mnohdy vyhrávám. To všechny pekelně štve
No, nevím, jak se dělá to přesouvání příspěvků do dalších témat, ale myslím, že už bude jednoduší, když to tu Ďasík přemístí celé, než kdybychom najednou začali psát jinam (o tom samém) a pak by to musel nějak "vsouvat" mezi ty nové příspěvky. Ale jak říkám - nevím.
A jiné rozšíření jsem nehrála a bez high noon to opravdu není ono. Hlavně když je "všechny karty jsou pikové" a na stole jsou 2 dynamity . A nebudu vám představovat svou odpadlickou strategii, snad jen, že žádná není . Stejně nikdy nevím, kdo je kdo a i u šerifa mám problém rozeznat, který to je .
A teď mi bang ještě připomněl podobnou hru (vlastně stejnou), ale ne karetní. Hráli jsme ji všude od nejranějšího mládí až někdy do minulého roku - Městečko Palermo. Znáte někdo?
A jiné rozšíření jsem nehrála a bez high noon to opravdu není ono. Hlavně když je "všechny karty jsou pikové" a na stole jsou 2 dynamity . A nebudu vám představovat svou odpadlickou strategii, snad jen, že žádná není . Stejně nikdy nevím, kdo je kdo a i u šerifa mám problém rozeznat, který to je .
A teď mi bang ještě připomněl podobnou hru (vlastně stejnou), ale ne karetní. Hráli jsme ji všude od nejranějšího mládí až někdy do minulého roku - Městečko Palermo. Znáte někdo?
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 08 May 2011, 22:27, celkově upraveno 1 krát
Bang!
Hrál jsem myslím jednou krom Noonu i jeden další, ale už vůbec nevím, to jsem ti pomohl, jak mrtvému zimník, ale na Bang! se těším, u nás to zpropagovali dva lidi a super hra...
Ano.
Znají všichni...Kolikokoli napsal:- Městečko Palermo. Znáte někdo?
Edit: Jééé, sorry, já jsem nějakej rychlej, to jsem opravdu, ale opravdu nečekal...
OT: S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
Koli, jde vidět, jak jsi všímavá. O městečku Palermo (tehdy konkrétně Osaka) jsem básnila o dvě stránky dřív (cca). Městečko Palermo jsem hrála vůbec v dobrých variantách: Osaka, Prasinky... a zbytek jsem zapomněla Jo, taková strategie je nejúspěšnější - člověk neví, co čekat ;D No hlavě je fakt pomocné Pravé poledne, když hra míří zdárně do nekonečna.
R&omize: No, tos mi pomohl. Tak já budu propagovat svůj názor. Některé karty jsou fakt zajímavé (jako např. po celé kolo neplatí zelené karty apod), ale některé jsou instant kill - např. něco jako Kolik máte karet, tolik si uberte životů.. Ale je tam třeba úplné zmrtvýchstání jedné postavy, což je taky zajímavý element.
Ale mám jenom BANG! a High Noon, takže to, co jsem vám tak vábně líčila, nečekejte
R&omize: No, tos mi pomohl. Tak já budu propagovat svůj názor. Některé karty jsou fakt zajímavé (jako např. po celé kolo neplatí zelené karty apod), ale některé jsou instant kill - např. něco jako Kolik máte karet, tolik si uberte životů.. Ale je tam třeba úplné zmrtvýchstání jedné postavy, což je taky zajímavý element.
Ale mám jenom BANG! a High Noon, takže to, co jsem vám tak vábně líčila, nečekejte
Super, tak to vem .
A omlouvám se, že jsem to předtím přehlédla, vážně je to tu rychlé, že člověk ani nedopíše jednu odpověď a už mi to oznamuje, kolik nových příspěvků se tu objevilo .
A omlouvám se, že jsem to předtím přehlédla, vážně je to tu rychlé, že člověk ani nedopíše jednu odpověď a už mi to oznamuje, kolik nových příspěvků se tu objevilo .
Cože?
Co to máš za verzi, tohle bych si určitě pamatoval...bodomkes napsal:... ale některé jsou instant kill - např. něco jako Kolik máte karet, tolik si uberte životů.. ...
BANG! Tajemná verze
Já už si nemapatuju bohužel, jak se to jmenovalo; dostala jsem se k tomu někdy uprostřed noci na nějakém fantazáckém fesťáku. Jenom vím, že to bylo v obalu, co vypadal jako obrovská kulka, a šerif měl skutečný šerifský odznak, co si připnul (bohužel si jasně pamatuju, že jsem ho zapomněla odejmout z trička při odchodu z herny a nemile mě překvapil při lehání do spacáku ) Jak říkám, mám jen HN a BANG!.
Koli, svatá pravda. Hlavně v tématu o srazu. Tam to lítá úplně šíleně! Vždycky komentář edituju aspoň dvakrát, než ho vypustím do "éteru" XD
Koli, svatá pravda. Hlavně v tématu o srazu. Tam to lítá úplně šíleně! Vždycky komentář edituju aspoň dvakrát, než ho vypustím do "éteru" XD
Hmm... :)
Pěkně, takovou Deluxe verzi s přibalenými proprietami jsem tedy nehrál ani neviděl...bodomkes napsal:Já už si nemapatuju bohužel, jak se to jmenovalo; dostala jsem se k tomu někdy uprostřed noci na nějakém fantazáckém fesťáku. Jenom vím, že to bylo v obalu, co vypadal jako obrovská kulka, a šerif měl skutečný šerifský odznak, co si připnul (bohužel si jasně pamatuju, že jsem ho zapomněla odejmout z trička při odchodu z herny a nemile mě překvapil při lehání do spacáku ) Jak říkám, mám jen HN a BANG!.
bodomkes: to byla "střela". BANG! + HIGH NOON + FISTFUL + DODGE CITY (na to jsem zapomněla )
http://karetni-hry.heureka.cz/bang-strela/
http://karetni-hry.heureka.cz/bang-strela/
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 08 May 2011, 22:48, celkově upraveno 2 krát
Všecko víš. A pak někdo zpochybňuje, že přispíváš fóru.
taky mám kompletní BANG! se všemi rozšířeními, dokonce i s neoficiálními (1 jsem si i vyrobil )..akorát sraz je zrovna, když maturuju, takže nemám čas snad bude i příště v Brně, fakt bych rád přišel.
Hele, nekecej. Já mám taky v pátek chemii =P (a nediv se, psala jsem Ti PM ) a taky přijdu. Přávě naopak se můžeš zrelaxovat.
Tak to abych Bang vzal taky, protoze jestli nas tam bude tolik co bude, tak jeden nebude stacit.
BTW vem si tolik zivotu kolik mas karet je v rozsireni ktere se hraje podobne jako prave poledne (high noon). Akorat pri tomhle rozsireni se doporucuje high noon nehrat. Otacis karty kazde kolo a mas nejake specialni vlastnosti.
Bylo to takove minirozsireni asi jen 20-25 novych karet. Ale nektere dost dobre. I nove postavy. Napr. postava Santy (3 zivoty). Kazde kolo lizne o 2 karty vic nez je hracu, 2 si necha, ostatni rozda.
Jo a podelim se s Vami o variantu Bangu pro 8 lidi kterou jsme privedli k dokonalosti.
Je to Bang Dobro vs Zlo. Kdyz Vas zacne Bang nudit, nebo chcete zmenu tak je to takhle.
1 serif, 3x vice, 1 desperat, 3x bandite.
Serif se klasicky odkreje na zacatku. Desperat kdyz prijde na radu tak se odhali a je to "vudce banditu" a prida si +1zivot jako serif.
No a aby serifa nesejmuli driv nez se zacne hrat, tak serif nebo desperat muze umrit az pote co zemre jeden z jeho pohunku.Do te doby zustava na jednom zivote a je imunni.
A za jakejkoliv kill jsou 3 karty.
Edit: Elektrarny jsou super.
Osadniky mam moc rad, rad hraju i mesta a rytire. Nejsou to uz sice "klasicti osadnici",ale je to dobry.
BTW vem si tolik zivotu kolik mas karet je v rozsireni ktere se hraje podobne jako prave poledne (high noon). Akorat pri tomhle rozsireni se doporucuje high noon nehrat. Otacis karty kazde kolo a mas nejake specialni vlastnosti.
Bylo to takove minirozsireni asi jen 20-25 novych karet. Ale nektere dost dobre. I nove postavy. Napr. postava Santy (3 zivoty). Kazde kolo lizne o 2 karty vic nez je hracu, 2 si necha, ostatni rozda.
Jo a podelim se s Vami o variantu Bangu pro 8 lidi kterou jsme privedli k dokonalosti.
Je to Bang Dobro vs Zlo. Kdyz Vas zacne Bang nudit, nebo chcete zmenu tak je to takhle.
1 serif, 3x vice, 1 desperat, 3x bandite.
Serif se klasicky odkreje na zacatku. Desperat kdyz prijde na radu tak se odhali a je to "vudce banditu" a prida si +1zivot jako serif.
No a aby serifa nesejmuli driv nez se zacne hrat, tak serif nebo desperat muze umrit az pote co zemre jeden z jeho pohunku.Do te doby zustava na jednom zivote a je imunni.
A za jakejkoliv kill jsou 3 karty.
Edit: Elektrarny jsou super.
Osadniky mam moc rad, rad hraju i mesta a rytire. Nejsou to uz sice "klasicti osadnici",ale je to dobry.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S04E22 - The Wildebeest Implementation [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]