S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
+23
Thorar
mafe
mike2
metztli
Zdenda S.
tx
Borboletka
kezir
mirliflore
NoMouse
MartyCZ
janice
minnie
bodomkes
Kolikokoli
Pinny
Ďasík
KRtek™
divenka
joemax
R&omize
Sup_
Admin
27 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
bodomkes: našel jsem i pro šest...
( http://a2.l3-images.myspacecdn.com/images02/130/9c549078b836427a9a55487d2ab93efe/l.jpg
http://www.endprod.com/chess/6chessa.gif )
( http://a2.l3-images.myspacecdn.com/images02/130/9c549078b836427a9a55487d2ab93efe/l.jpg
http://www.endprod.com/chess/6chessa.gif )
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Tak to Tě už nemám šanci trumfnout
Hele ale ty spodní vypadají fakt impozantně. Nebere někdo čirou náhodou na sraz v pátek? ;D
Hele ale ty spodní vypadají fakt impozantně. Nebere někdo čirou náhodou na sraz v pátek? ;D
Já neumím ani šachy pro dva (teda, znám (aspoň ty základní) pravidla, tím veškerá moje znalost šachů končí), takže nic takového nemám a neberu... I když je docela sranda, když se sejdou dva, co šachy vůbec neumí a začnou je hrát, z mých zkušeností to kolikrát končívá i tak, že si postupně vyhážeme úplně všechny figurky a dám mat už je téměř nemožné.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Bezva!!! Ber šachy! Neumím ani základní pravidla XD
Já taky umím základní pravidla, ale moc mi nejdou - neumím přemýšlet x tahů dopředu .
Asi tak...
Ale zas piškvorky bych si třeba zahrál...
Ale zas piškvorky bych si třeba zahrál...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Piškvorky mají navíc tu výhodu, že jdou hrát prakticky všude. Papír a tužka jsou fakt minimální nároky.
ale hodí se aspoň čtverečkovaný papír nebo cokoliv, kde je nějaký rastr
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Od čeho se učíme kreslit? Já mám nejradši piškvorky na amatérsky čtverečkovaném papíře Protože je to takové nostalgické, domácké a já nevím co všechno...
Piškvorky mám ráda, kdysi jsem vyhrála třídní šampionát, ale to už je roky zpátky . Zahrála bych si ale kalčeto .
piškvorky mě nikdy moc nebavily.. spíš lodě..
ale v poslední době do hospůdky nosíme jengu nebo domino.. je to legrace jo, a teď jsem se začala učit mariáš
šachy umím asi tak jako koli.. vím jak se která figurka hýbe, ale neumím přemýšlet dál než nad tím jedním konkrétním tahem..
ale v poslední době do hospůdky nosíme jengu nebo domino.. je to legrace jo, a teď jsem se začala učit mariáš
šachy umím asi tak jako koli.. vím jak se která figurka hýbe, ale neumím přemýšlet dál než nad tím jedním konkrétním tahem..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Lodě jsou super . Ty jsem taky měla vždycky ráda. Z karetních jsem nejdál došla, když jsem se "naučila" pokr. Ale poslední dobou mě hodně baví Bang!, to je skvělá hra.
ježiš, to jsem jednou pozorovala a když si šerif zastřelil svého asistenta, došla jsem k závěru, že tomu nerozumím
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Jej, tak mám vzít Bang!? Jako já jsem celá hodně deskovková, takže já jsem pro cokoliv podobného.
A lodě taky zbožňuju. Je to hra, u které ji mi fakt totálně jedno, jestli prohraju, nebo vyhraju. A je to velká sranda
Minnie: jo, takové hráče bohužel znám XD no, to chce, aby Ti to někdo dobře vysvětlil. Mně to vysvětlili fakt blbě, tak mi trvalo, než mi to došlo. Ale jak to jednou pochopíš, fakt tomu propadneš ;D
A lodě taky zbožňuju. Je to hra, u které ji mi fakt totálně jedno, jestli prohraju, nebo vyhraju. A je to velká sranda
Minnie: jo, takové hráče bohužel znám XD no, to chce, aby Ti to někdo dobře vysvětlil. Mně to vysvětlili fakt blbě, tak mi trvalo, než mi to došlo. Ale jak to jednou pochopíš, fakt tomu propadneš ;D
bodomkes: deskovky taky miluji. Hlavně ten bang (přines, prosím ) a pak dixit . Ale moc mě nebaví takové ty, kdy si každý hraje na svém písečku (jako třeba Agricola)
COŽEEE?? Ty znáš i DiXit, Koli?????? To je úžasná deskovka!!! A Bang! určitě vezmu
A deskovky neurážej agricola je prostě hodně pro "gamery". Ale já stejně se všemi spolupracuji ve všech hrách XD Je to prostě ve mně XD
EDIT: teda, ne že bys nějak agricolu urážela, ale víš, jak tom myslím. Btw z toho překvapení jsem se polila čajem..
A deskovky neurážej agricola je prostě hodně pro "gamery". Ale já stejně se všemi spolupracuji ve všech hrách XD Je to prostě ve mně XD
EDIT: teda, ne že bys nějak agricolu urážela, ale víš, jak tom myslím. Btw z toho překvapení jsem se polila čajem..
Dixit je nejlepší. Agricolu moc nemusím (ale umím ji), Doba kamenná je podle mě lepší . A taky mám ráda railroad tycoon. Dobré jsou taky ty ze série Česko, Evropa, Svět atd.
Edit: každou středu chodíme hrát na Herdenu . (ale ten semestr jsem ještě nebyla - měla jsem přednášky)
Edit: každou středu chodíme hrát na Herdenu . (ale ten semestr jsem ještě nebyla - měla jsem přednášky)
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sun 08 May 2011, 16:15, celkově upraveno 1 krát
Dobu kamennou jsem nehrála. Znáš Puerto Rico? Railway tycoon...já hrala myslím jen Ticket to Ride, to je podobné. Teda i víc takových vlakových deskovek, ale Railway tycoon myslím přímo ne....Ale znám tu počítačovou hru (Avšak ZOO Tycoon mě bavil nejvíc XD)
Herden? Je to nějak spojené s Mensou? Já se k deskovkám obykle dostanu hlavně přes kamarády a fesťáky...ani jsem doteď o HerDenu neslyšela, přiznávám..
Herden? Je to nějak spojené s Mensou? Já se k deskovkám obykle dostanu hlavně přes kamarády a fesťáky...ani jsem doteď o HerDenu neslyšela, přiznávám..
Herdden je takové malé setkání každou středu na Filosofické Fakultě v Brně. Primárně byl určen pro knihovníky, ale chodí tam i "neknihovníci" (jako třeba já). Vždycky se sejdeme a hrajeme od čtyř do devíti deskovky .
Zoo tycoon - nejlepší počítačová hra!!! Hlavně s těmi datadisky.
Na Festivalu fantazie vždycky trávíme hodiny nad černýma historkama
Zoo tycoon - nejlepší počítačová hra!!! Hlavně s těmi datadisky.
Na Festivalu fantazie vždycky trávíme hodiny nad černýma historkama
To zní fakt dost dobře! Hlavně mě těší, že se na deskovky nezanevřelo, protože to by byla neuvěřitelná škoda!
A co The Sims? Nedám dopustit na dvojku! (I když jednička je nehorázná nostalgie ) A Zoo Tycon byl fakt super Lepší než Roller Coaster. Strašně mě bavilo sledovat, co si návštěvníci myslí. Ale dělali teda strašněj binec vždycky jsem tam musela hnát své umpa lumpy XD
na fesťácích je možné všechno. Jednou jsem hrála na fesťáku městečko Osaka ráno asi od půl jedné do čtyř Jeden z nejlepších zážitků. Hlavně když jsou lidi dost unavení, tak se dostávají do pardáně náhodné nálady.
tentokrát jsem to ale s těmi smajlíky fakt přehnala...promiň..nemohla jsem si pomoct XD
A co The Sims? Nedám dopustit na dvojku! (I když jednička je nehorázná nostalgie ) A Zoo Tycon byl fakt super Lepší než Roller Coaster. Strašně mě bavilo sledovat, co si návštěvníci myslí. Ale dělali teda strašněj binec vždycky jsem tam musela hnát své umpa lumpy XD
na fesťácích je možné všechno. Jednou jsem hrála na fesťáku městečko Osaka ráno asi od půl jedné do čtyř Jeden z nejlepších zážitků. Hlavně když jsou lidi dost unavení, tak se dostávají do pardáně náhodné nálady.
tentokrát jsem to ale s těmi smajlíky fakt přehnala...promiň..nemohla jsem si pomoct XD
Tak ono hlavně na Festivalu fantazie je pro deskovky vyhrazená celá linie - představ si místnost (sokolovna) PLNOU DESKOVÝCH HER! Vše volně přístupné, můžeš si hrát co chceš, jak dlouho chceš (a jsou tam i turnaje).
The sims je skvělé. Nejlepší je trojka, moc mě nebaví hrát, ale stavět (a v tom je trojka lepší).
A zoo tycoon je vážně srdcovka, ale moc mě nebavilo se starat o ty lidi, vždy jsem jen chtěla mít co nejvíc zvířat . Pak jsem vždycky vypouštěla šelmy (hlavně naštvaného T-Rexe ).
A roller coaster je taky skvělý, tam se mi ale mnohokrát stalo, že mi nebožáci vyletěli z dráhy .
Edit: a zapomněla jsem na nejlepší hru - Žahour
The sims je skvělé. Nejlepší je trojka, moc mě nebaví hrát, ale stavět (a v tom je trojka lepší).
A zoo tycoon je vážně srdcovka, ale moc mě nebavilo se starat o ty lidi, vždy jsem jen chtěla mít co nejvíc zvířat . Pak jsem vždycky vypouštěla šelmy (hlavně naštvaného T-Rexe ).
A roller coaster je taky skvělý, tam se mi ale mnohokrát stalo, že mi nebožáci vyletěli z dráhy .
Edit: a zapomněla jsem na nejlepší hru - Žahour
Jojo, to už jsem taky mnohokrát viděla. Obvykle bývají na různých fantazáckých festivalech deskovkové linie. Akorát posledně mě na ADVíku naštvali, protože nakoupili plno BANG!ů, ale žádný High Noon...to jsem fakt přemýšlela, kdo to zas objednával...
Já se ještě pořád nemůžu pustit dvojky, i když jsem slyšela, že trojka je "promakanější". Ale herně je prý dvojka lepší, tak nevím. Pravděpodobně se o prázdninách dokopu si nainstalovat trojky a dát jim šanci.
Jojo, tady se učebnicově ukazuje Tvé nitro a neláska k lidem.. Pouštět na ně T-Rexe a nechat je vyletět z dráhy, ts! XD Proč sis nedala předtím test nové dráhy, než jsi je tam pustila?
Žahour? Bohužel neznám! Vezmeš?? Neznám lepší seznamování než prostřednictvím deskovek!
Já se ještě pořád nemůžu pustit dvojky, i když jsem slyšela, že trojka je "promakanější". Ale herně je prý dvojka lepší, tak nevím. Pravděpodobně se o prázdninách dokopu si nainstalovat trojky a dát jim šanci.
Jojo, tady se učebnicově ukazuje Tvé nitro a neláska k lidem.. Pouštět na ně T-Rexe a nechat je vyletět z dráhy, ts! XD Proč sis nedala předtím test nové dráhy, než jsi je tam pustila?
Žahour? Bohužel neznám! Vezmeš?? Neznám lepší seznamování než prostřednictvím deskovek!
Já žádnou deskovku doma nemám, bohužel . Žahour je něco jako Město-jméno-zvíře-věc, ale lepší . A já na ně T-Rexe pouštěla až když už byli hodně nespokojení . Postavila jsem plot ke vchodu (aby nemohli ven) a pak je eliminuju .
A to, že existují testovací jízdy v rolleru, jsem zjistila až asi po roce .
The sims - mě víc baví trojka, v tom stavění je opravdu nejlepší, ale co se hraní týče - je tam neuvěřitelné množství bugů. Ale teď přibudou nové datadisky (generace a zvířata), na což se nesmírně těším .
A to, že existují testovací jízdy v rolleru, jsem zjistila až asi po roce .
The sims - mě víc baví trojka, v tom stavění je opravdu nejlepší, ale co se hraní týče - je tam neuvěřitelné množství bugů. Ale teď přibudou nové datadisky (generace a zvířata), na což se nesmírně těším .
Fajn, začínám se Tě skutečně bát (yellow) Znělo to totiž jako až moc dobře propracovaný zločin...ale asi máš pravdu, nemají si stěžovat, pak mají počítat s následky
V tom případě počkám ještě pár let, až to odbugují a vytuní rozmanitými datadisky a pak se teprve na trojku vrhnu
V tom případě počkám ještě pár let, až to odbugují a vytuní rozmanitými datadisky a pak se teprve na trojku vrhnu
Simsi jsou ale bezvadní všichni.
Teď mi je trochu líto Ďasíka, který bude muset mazat, přesunovat a zase mazat . Raději toto OT ukončíme a přeneseme diskuzi do kantýny
Teď mi je trochu líto Ďasíka, který bude muset mazat, přesunovat a zase mazat . Raději toto OT ukončíme a přeneseme diskuzi do kantýny
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S04E22 - The Wildebeest Implementation [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S06E18 - The Contractual Obligation Implementation [EPIZODA]
» S03E22 - The Staircase Implementation [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S06E18 - The Contractual Obligation Implementation [EPIZODA]
» S03E22 - The Staircase Implementation [TITULKY]
Strana 3 z 4