S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
+23
Thorar
mafe
mike2
metztli
Zdenda S.
tx
Borboletka
kezir
mirliflore
NoMouse
MartyCZ
janice
minnie
bodomkes
Kolikokoli
Pinny
Ďasík
KRtek™
divenka
joemax
R&omize
Sup_
Admin
27 posters
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
Raj jo, ale když jsem ho viděla u Lopeze nebo kde to tenkrát byl, tak jsem musela uznat, že je to kus chlapa . I když ne úplně můj typ . Rozhodně ho nepovažuju za "nejvíc sexy" chlapa v prozatímní sestavě kluků TBBT . Možná až tak na třetím místě (počítaje všechny "borce", kteří se v TBBT objevili)
Koli: No, už jsem si říkal, že je to nějaké divné, naštěstí jsi tam napsala, že ze všech chlapů, co tam byli, protože co se týče naší party, tak je podle mě (i když... nejsem ženská, tak nemůžu moc soudit) Raj na jednoznačném prvním místě. Leonard je příliš obyčejný a Howard se Sheldonem mají k výrazu "sexy" ukrutně daleko...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
u šachů jsem se po delší době smál opravdu hodně nahlas, jinak zbytek průměr. Asi i pro to, že se mi nelíbí, kam směřuje postava Raje, poslední dobou je hrozně zženštilý...
mirliflore- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Reputace : 0
Fakt? Mně tak přišel možná před rokem. Teď je podle mě úplně v pořádku (pokud nebere Tic Tac ).mirliflore napsal:u šachů jsem se po delší době smál opravdu hodně nahlas, jinak zbytek průměr. Asi i pro to, že se mi nelíbí, kam směřuje postava Raje, poslední dobou je hrozně zženštilý...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Asi tak. I když v civilu je Howard (resp. Simon) asi nejvíc přitažlivý. Ale v seriálu stavím na první místo Kripkeho, má takové zvláštní kouzlo
Já tipoval Zaca.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
v civilu vypadají dobře howard i leonard.. ale nejroztomilejší je sheldon.. a stuart a penny
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Zack není špatný, vzhledově je asi nejhezčí, ale vadí mi, že je tak "hloupý", takže nazdar
1. Barry
2. Wil Wheaton
3. Howard/Raj
Edit: na Stuarta bych zapomněla! No, tak tím se to posunuje, Stuart je určitě na druhém místě .
1. Barry
2. Wil Wheaton
3. Howard/Raj
Edit: na Stuarta bych zapomněla! No, tak tím se to posunuje, Stuart je určitě na druhém místě .
No takovej klidnější díl.....Bernadette s její, teď neim jaká škola, mě pobavila.....Rajesh který se svlékl s klidem v kavárně mě shodil ze židle, doslova, Priu nemám rád již od začátku, a to mě její představitelka zaujal velice, mám rád tento typ dívek.....Penny a Amy nic moc.....Sheldon a jeho šachy pro tři osoby zajímavé, zkusil bych si je zahrát Ale jo dalo se to 7/10
kezir- Počet příspěvků : 20
Bodů : 22
Datum registrace : 01. 10. 10
jak můžeš zapomenout na stuarta? se zackem souhlasím.. ale ještě bych tam rozhodně přidala dr. gablehausera..Kolikokoli napsal:Zack není špatný, vzhledově je asi nejhezčí, ale vadí mi, že je tak "hloupý", takže nazdar
1. Barry
2. Wil Wheaton
3. Howard/Raj
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
To jo, pár let navíc a hned bych po něm skočila . Na Stuarta jsem zapomněla neúmyslně, snad mi to odpustí .
dnesni epizoda
Tak co se týče epizody, celkem ušla. Šachy - asi budu jediná, ale nepřišlo mi to vůbec vtipné možná proto, že jsem šachy nikdy nehrála a ani mě neberou. a ten nápad - něco jako když Sheldon v jednom díle vymyslel vlastní hru, už tu byl.
Holčičí linie ušla. No a Raj - nejsem moc na Indy, ale na chlupaté hrudníky joooo a v civilu je Raj přitažlivý a sympoš, stejně tak Howard a Leonard a Kripkeho a Zaca žeru od toho dílu s karaoke
btw, čekala jsem, že po tom, co se Raj úplně svlíknul a přišla k němu ta servírka, se na konci objeví nějak spolu, jakože ji ohromilo, co viděla
Holčičí linie ušla. No a Raj - nejsem moc na Indy, ale na chlupaté hrudníky joooo a v civilu je Raj přitažlivý a sympoš, stejně tak Howard a Leonard a Kripkeho a Zaca žeru od toho dílu s karaoke
btw, čekala jsem, že po tom, co se Raj úplně svlíknul a přišla k němu ta servírka, se na konci objeví nějak spolu, jakože ji ohromilo, co viděla
Borboletka- Pohlaví :
Počet příspěvků : 11
Bodů : 11
Datum registrace : 18. 02. 11
Místo : Brno
Ale jo, ja jsem celkem spokojeny. Sice minule dily byly lepsi, ale tenhle taky pobavil
Nejlepsi byla asi naprosta Sheldonova netecnost v te kavarne - proste nezavisly pozorovatel
+ Samozrejme Sheldonovy naprosto "jednoduche" sachy s nekolikastrankovym manualem
Nejlepsi byla asi naprosta Sheldonova netecnost v te kavarne - proste nezavisly pozorovatel
+ Samozrejme Sheldonovy naprosto "jednoduche" sachy s nekolikastrankovym manualem
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
...
Mě rozesmál akorát Howard, když shodil tu věžičku
Zdenda S.- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Věk : 34
Místo : Kolín
Cele zle.. az na par hlasok cele zle...
-Uvodna scena-trapne
-Amy sa snazi socializovat a viest bezny dievcensky zivot, takze si kupi lodicky, v ktorych nevie chodit... nech radsej dievca ostane sama sebou omg...
-cast s Rajom bola super (strasne som mu drzala palce s tou holkou v kaviarni), kym sa nezacal vyzliekat a cele caro a nadej opadli. Tu aspon vidno, ze Rajove (citaj medzi riadkami: autorove) racionalne uvazovanie v takychto situaciach vedie do... pruseru. Skoda zle vyuziteho napadu:(
-Penny a jej marnotratnost. Typicka zena. Ale preco zase taka nechutna ruzova??? A hovoriaca krabila s topankami nie je zrovna moja salka kavy:/
.Fascinuje ma, ako postavy v tomto seriali nevedia klamat a je neuveritelne okate, ze klamu az sa hory zelenaju. Bernadette je nervna, Shelly ma tik v oku (aj to nie vzdy ked klame, ako som si vsimla na par dieloch dozadu).
-Sach sa mi pacil, aj ked figurky tam povodne uz asi ani ziadne neostali:)
Vezmime to skolsky: za tuto domacu ulohu udelujem znamku 4-. Idem radsej spat a rano budem dufat, ze sa mi to len snivalo...
-Uvodna scena-trapne
-Amy sa snazi socializovat a viest bezny dievcensky zivot, takze si kupi lodicky, v ktorych nevie chodit... nech radsej dievca ostane sama sebou omg...
-cast s Rajom bola super (strasne som mu drzala palce s tou holkou v kaviarni), kym sa nezacal vyzliekat a cele caro a nadej opadli. Tu aspon vidno, ze Rajove (citaj medzi riadkami: autorove) racionalne uvazovanie v takychto situaciach vedie do... pruseru. Skoda zle vyuziteho napadu:(
-Penny a jej marnotratnost. Typicka zena. Ale preco zase taka nechutna ruzova??? A hovoriaca krabila s topankami nie je zrovna moja salka kavy:/
.Fascinuje ma, ako postavy v tomto seriali nevedia klamat a je neuveritelne okate, ze klamu az sa hory zelenaju. Bernadette je nervna, Shelly ma tik v oku (aj to nie vzdy ked klame, ako som si vsimla na par dieloch dozadu).
-Sach sa mi pacil, aj ked figurky tam povodne uz asi ani ziadne neostali:)
Vezmime to skolsky: za tuto domacu ulohu udelujem znamku 4-. Idem radsej spat a rano budem dufat, ze sa mi to len snivalo...
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Tentokrát rozporuplné pocity: dobře rozjetá epizoda se zpackaným závěrem. Šachy mne moc nenadchly, asi proto, že tohle téma (tak dlouho "vylepšují" nějakou běžnou hru, až z ní vznikne naprostá ptákovina) už v seriálu bylo použito několikrát (a IIRC to už nejméně dvakrát byly právě šachy). Hláška dne u mne jednoznačně "Yes, and he never unified gravity with the other forces."
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
- Spoiler:
- ja som zvedavy ako to bude s rajom dalej lebo niekde na dakom zahranicnom forku som cital dajaky spoiler ze "penny will sleep with raj" no a vieme ze v poslednej epizode by mal byt raj sheldonov spolubyvajuci, vieme ze raj riesi otazku kontaktu so zenami ale zas ze by to zaslo az takto daleko to sa mi nechce verit ani by sa mi to nepacilo keby to takto dopadne
Naposledy upravil mafe dne Sat 07 May 2011, 14:08, celkově upraveno 1 krát
mafe- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 07. 05. 11
Klevetivá mrcha!
Nevím, kde na to chodí, nic takového jisté není, já všechny spoilery čtu, a to, co teď napsal, je jen z říše fantazie a někdo si tam odmyslel dvě slovíčka - "můj názor"... Už to tady začíná vypadat skoro jako na stránkách Dr. House...Kolikokoli napsal:Sej to do spoileru! Díky za zkažení překvapení
V tom případě uff... nemám ráda spoilery, jen u Doctora jsem málem podlehla . Nakonec jsem však odolala .
kezir napsal:Sheldon a jeho šachy pro tři osoby zajímavé, zkusil bych si je zahrát Ale jo dalo se to 7/10
Tak šachy pro tři osoby jsou celkem běžně k dostání
Thorar- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 07. 05. 11
Akorát asi nebudou mít tak složitá pravidla
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Epizoda v rámci této řady vcelku podprůměr, vtipnějších scének bylo pomálu, ale některé se dali.... Rajova věta "I need hug" byla super
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 33
Místo : Česko (zatím)
Když už jsem pomalu začínal brát 4. sérii na milost, tak přijde tohle...
Nevím, co bylo horší. Zda dívčí scéna ze záchodu, nesnesitelně vyhysterčená pišťa Bernadette, "nová a drsná" Amy, recyklace nápadu Rajesh si vezme prášky (S01E15) anebo jeho následné striptérské číslo. Upřímně řečeno, poslední dobou mě čím dál tím víc irituje dívčí trio. Chápu, že zřejmě má být jakousi protiváhou původní "klučičí" partičky, ale především díky otřesné Amy a Bernadette vždycky trnu, co z jejich počínání vyleze. Bohužel téměř nikdy nic, co by mělo něco společného s BBT.
Příště to snad bude lepší a vrátí alespoň na úroveň dvou tří epizod zpátky.
Nevím, co bylo horší. Zda dívčí scéna ze záchodu, nesnesitelně vyhysterčená pišťa Bernadette, "nová a drsná" Amy, recyklace nápadu Rajesh si vezme prášky (S01E15) anebo jeho následné striptérské číslo. Upřímně řečeno, poslední dobou mě čím dál tím víc irituje dívčí trio. Chápu, že zřejmě má být jakousi protiváhou původní "klučičí" partičky, ale především díky otřesné Amy a Bernadette vždycky trnu, co z jejich počínání vyleze. Bohužel téměř nikdy nic, co by mělo něco společného s BBT.
Příště to snad bude lepší a vrátí alespoň na úroveň dvou tří epizod zpátky.
Raistlin- Pohlaví :
Počet příspěvků : 63
Bodů : 69
Datum registrace : 26. 09. 09
Místo : Nymburk/Praha
Šachy
Dokonce jsou šachy i pro čtyři, ale je fakt, že vůbec nevypadají tak zajímavě jako ty pro tři. Přece jenom tady se to čtvercové pole řeší celkem snadno.
NoMouse: Ale to už je o ničem XD Bez transportní plošiny a golfového vozíku to ztrácí tak nějak to kouzlo
NoMouse: Ale to už je o ničem XD Bez transportní plošiny a golfového vozíku to ztrácí tak nějak to kouzlo
jo, ta mi přijde taky úplně mimo už několik dílů...Raistlin napsal: "nová a drsná" Amy
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S04E22 - The Wildebeest Implementation [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S06E18 - The Contractual Obligation Implementation [EPIZODA]
» S03E22 - The Staircase Implementation [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S06E18 - The Contractual Obligation Implementation [EPIZODA]
» S03E22 - The Staircase Implementation [TITULKY]
Strana 2 z 4