S04E19 - The Zarnecki Incursion [EPIZODA]
+28
g.hofstadter
koroptvička
Polylux1
Mikee33
zzoorroo
Pinny
NoMouse
rozmix
TwoR
Georgo
Jandilka
fubar7500
mike2
Kolikokoli
bodomkes
bakeLit
MartyCZ
prudislav
zombak
minnie
Kal-El
klos
lemming
tx
trinx
Ďasík
R&omize
Admin
32 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S04E19 - The Zarnecki Incursion [EPIZODA]
Ale tak Misfits nejsou sitcom v pravém slova smyslu nebo jo? Ještě jsem je neviděl, tak se ptám.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
To víš, Ďasík mě nakazil . Ale na toho Doctora Who, kterého mu tady furt doporučuji, se nechce podívat .bakeLit napsal:Sakra, proč jsem věděl, že se ozveš buď ty, nebo Ďasík?
NoMouse: Není to sitcom, ale je to sranda . Teda až na pár dílů, o kterých se nebudu zmiňovat, protože by se tu zase začalo spamovat o tom, jak dokáže Robert krásně zahrát "spoustu věcí - edit by Ďasík" ) .
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 02 Apr 2011, 22:03, celkově upraveno 1 krát
Napsal překladatel Misfits.bakeLit napsal:Sakra, proč jsem věděl, že se ozveš buď ty, nebo Ďasík?Kolikokoli napsal:Misfits měli kolem čtyřiceti minut a stejně toho bylo málo .
Ale já to být nemohl, protože vím, že Misfits nejsou sitcom, ale comedy-drama.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Dýchání z pytlíku
Ďasík napsal:Senzační epizoda. Vyzvednul bych tyto věci:
0.5) Policajt,
1) Raj "kryjící" Leonarda před Priyou,
1.5) Howardova matka (ta ženská je génius , nad Kolotočem uvažuju, ale ještě nevím, asi nechám Kolo štěstí),
2) "Beyoncé",
2.5) Penny, přemožitelka zlosynů,
3) Penny s Priyou stoupající po schodech.
Ještě bych přidal dýchání z pytlíku na zabránění hyperventilační tetanie u rozrušeného Sheldona (to musí potěšit každého zdravotníka )
ON2- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Reputace : 0
Datum registrace : 28. 03. 11
Aha, děkuji za vysvětlení (kterému stejně nerozumím ), protože jsem nechápal, proč to dělá...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Stručně řečeno by bez něj dostal "otravu kyslíkem", protože dýchá mnohem rychleji, než by měl...
Jo a teď jsem viděl dokumenty Duchové a Blízkost smrti a tam ukazovali, že když si dřepneš, hyperventiluješ (rychle dýcháš) a pak prudce vstaneš, tak do čtvrt minuty omdlíš. Dělali pokus, jak se pak lidi cítí a většina řekla, že prý strašně uvolněně.
Jo a teď jsem viděl dokumenty Duchové a Blízkost smrti a tam ukazovali, že když si dřepneš, hyperventiluješ (rychle dýcháš) a pak prudce vstaneš, tak do čtvrt minuty omdlíš. Dělali pokus, jak se pak lidi cítí a většina řekla, že prý strašně uvolněně.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Většinou se to stávám hysterkám (a hysterům), zajímavý na tom je, že máš pocit, že se dusíš tak dýcháš ještě rychlej a tím se to zhoršuje- pak příjde brnění prstů a okolo pusy - křeče - bezvědomí (sem ještě neviděl) v bezvědomí poklesne hladina O2 v krvi a věc je vyřešena nebo se právě použije pytlík, který omezí množství vdechovanýho kyslíku. Celá ta záležitost se dá úmyslně využít k navození stavu podobnýho epilepsii (hojně využívají basmani).NoMouse napsal:Aha, děkuji za vysvětlení (kterému stejně nerozumím ), protože jsem nechápal, proč to dělá...
ON2- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 28. 03. 11
Ďasík napsal:Jo a teď jsem viděl dokumenty Duchové a Blízkost smrti a tam ukazovali, že když si dřepneš, hyperventiluješ (rychle dýcháš) a pak prudce vstaneš, tak do čtvrt minuty omdlíš. Dělali pokus, jak se pak lidi cítí a většina řekla, že prý strašně uvolněně.
Tohle jsme kdysi jako děcka taky zkoušeli, ale nikdy nikdo neomdlel .
jo, na základce to nějaké pipky taky zkoušely a myslím že snad aji omdlely nebo aspoň nějak napůl, nebyl jsem u toho, tak z toho pak byla aféra...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Nechtěl jsem to Koli psát sám, určitě to sama věděla a řekla to i přesto.Ďasík napsal:Napsal překladatel Misfits.
bakeLit napsal:Nechtěl jsem to Koli psát sám, určitě to sama věděla a řekla to i přesto.Ďasík napsal:Napsal překladatel Misfits.
Jo, jo věděla. Však jsem to pak i napsala .
R. Wagner, Ride of the Valkyries / Apocalypse now
rozmix napsal:Nznáte někdo ten song co pouštěli z cdčka v autě???
Je to od Wagnera a v TBBT je to proto, ze je to pouzito take ve slavne helikopterove scene v Apocalypse now: Amici si to pousti ve vrtulniku pred utokem na vietnamskou vesnici. "Shall we dance?"
http://www.tu.tv/videos/apocalypse-now-the-ride-of-the-valkyri
(sorry za kvalitu, lepsi jsem nenasel)
marmir- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 20. 03. 11
nechem byt za kazdu cenu iny (aspon jeden tu uz je) ale tento diel som fakt odzival. dookola to iste, akurat inymi slovami. nuda.
pobavil ma akurat nigerijsky princ, aj ked to bolo na povedane na dvakrat a ako to dopadne bolo jasne po prvej hlaske. a este beyonceeee.
naopak, nudna scena slapania po schodoch... keby byvali na 24tom tak uzivia este jeden diel.
veci ako ze penny zo zarni-kyho tie veci vykope resp ze sa vratia bola jasna snad kazdemu...
a este hlaska "kolko z nich pride do lobby" bola funny
pobavil ma akurat nigerijsky princ, aj ked to bolo na povedane na dvakrat a ako to dopadne bolo jasne po prvej hlaske. a este beyonceeee.
naopak, nudna scena slapania po schodoch... keby byvali na 24tom tak uzivia este jeden diel.
veci ako ze penny zo zarni-kyho tie veci vykope resp ze sa vratia bola jasna snad kazdemu...
a este hlaska "kolko z nich pride do lobby" bola funny
depressya- Počet příspěvků : 20
Bodů : 22
Datum registrace : 27. 02. 11
IN THE MIDDLE OF
Ďasík napsal:Senzační epizoda. Vyzvednul bych tyto věci:
0.5) Policajt,
1) Raj "kryjící" Leonarda před Priyou,
1.5) Howardova matka (ta ženská je génius , nad Kolotočem uvažuju, ale ještě nevím, asi nechám Kolo štěstí),
2) "Beyoncé",
2.5) Penny, přemožitelka zlosynů,
3) Penny s Priyou stoupající po schodech.
Nebylo by lepší přeložit "in the middle of..." ne až tak doslova jako "uprostřed...", ale spíše "...jsme V HLUBOKÝ KRIZI..."? (v pěkně hluboký krizi?)
MatMatMatMat- Počet příspěvků : 19
Bodů : 19
Datum registrace : 13. 02. 11
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S04E19 - The Zarnecki Incursion [TITULKY]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» Epizoda online???
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]