S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
+30
melichor
flufi
rampage
Ganjosh
Miro
lib
Picklenose
Kitelon
LP3W7a
metztli
surfis
bobosus
Bender Bending Rodriguez
Gabrielle
Jitřní dar
Kyong
clif
Strix
MontySail
Kal-El
bakeLit
bodomkes
Lynne_CZ
NoMouse
mike2
Kolikokoli
Dejv92
R&omize
Pinny
peepay
34 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
Vyborny zaciatok 5.serie, ten zaver paintballu mi tam trochu nesedel, ale inac super.
Zo Sheldonovych hlasok znova tazko vybrat najlepsiu
Ale co sa mi trochu nepacilo, ze ked potrebovali aby Raj rozpraval s dievcatami, jednoducho mu dali vzdy do ruky flasu. A pomaly celu epizodu "mal v sebe" a celu normalne s nimi rozpraval, to nie je ten pravy Raj
Zo Sheldonovych hlasok znova tazko vybrat najlepsiu
Ale co sa mi trochu nepacilo, ze ked potrebovali aby Raj rozpraval s dievcatami, jednoducho mu dali vzdy do ruky flasu. A pomaly celu epizodu "mal v sebe" a celu normalne s nimi rozpraval, to nie je ten pravy Raj
peepay- Pohlaví :
Počet příspěvků : 48
Bodů : 58
Reputace : 0
Datum registrace : 22. 09. 11
Místo : Bratislava, Slovakia
Re: S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
No mně se teda ten paintball líbil Scéna s rozstříleným Sheldonem zabila
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Datum registrace : 29. 09. 09
Tak co, hoši, už jsou ty uzenáče? :D
Objektivně posoudit první epizody bude těžké, díky absťáku mezi posledním dílem čtvrté a prvním páté série budou dost nadhodnocené, mně se líbily... První díl začíná zostra, ale když to tak zpětně porovnávám, tak proti druhému dílu je to teprve rozjezd, potěšil Dr. Jekyll a paní Couravá, Leonardova máti, Sheldonova chvilka slávy a "vždy milá" Bernie... A jako pomyslná třešnička přehnaně béčková reklama... (Asi narážka na Pennyinu nohu... )
Tak je pravda že první díl bude asi nadhodnocen ale i tak byl dobrej, je pravda že Raj mohl být alespoň chvíli střízlivej a co se týče paintballu tak ten mi tam seděl docela dobře, scéna Bernedet vs Raj byla suprová.
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Dost dobrý díl . Hlášek plno, scény parádní. A Sheldon a "Četa" - LOL, tenhle záběr musí být vskutku při každé vojenské akci .
hledám tbbt
Ahoj, prosim vás..máte někdo nějaký odkaz na stažení tbbt s05e01..nikde ho nemuzu najit..Díky
styxi- Anonymní
kůň?
Nepsal Chuck Lorre náhodou něco v tom smyslu, že má Kaley Cuoco zakázáno přibližovat se ke koním včetně houpacích? :-)
Hodnocení epizody asi nechám na později, taky jsem ovlivněn několikaměsíční abstinencí zmírněnou jen deptáním Wila Wheatona v Eurece.
Hodnocení epizody asi nechám na později, taky jsem ovlivněn několikaměsíční abstinencí zmírněnou jen deptáním Wila Wheatona v Eurece.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
prohledal jsem celé forum a najít ty odkazy taky nemůžu...ve vedlejším již zamčeném témtu Ďasík napsal, že jsou v sekci "Data k epizodám", ale buď jsem slepý nebo tu ta sekce není...
Eugene- Anonymní
Aha děkuji,
normálně bych tady ani nepsal, stránky sleduji, ale epizody byly vždy hned druhý den dopoledne na mém oblíbeném uložtu, zde jsem bral jen titulky a informace, ale teď to tam nějak vázne i s ostatními seriály.
Tak děkuji za informaci:)
normálně bych tady ani nepsal, stránky sleduji, ale epizody byly vždy hned druhý den dopoledne na mém oblíbeném uložtu, zde jsem bral jen titulky a informace, ale teď to tam nějak vázne i s ostatními seriály.
Tak děkuji za informaci:)
eugene- Anonymní
Odkdy sem vůbec můžou neregistrovaní přispívat?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
lol
Oni můžou lidi psát i bez registrace Tak to sorry, já myslel, že když jsi napsal, tak jsi se zaregistroval a už to najdeš, nenapadlo mě, že můžeš napsat bez registrace... Ale jinak snad umíš používat Google... To by se mělo učit už i ve škole, to je hrůza, jak jsou někteří lidé "negramotní"... A k tomu uložtu: Ještě jsem si dneska ráno říkal, jestli to tam mám uploadovat... Řek jsem si, že ne, udělá to někdo jiný a ono nikdo... Ale stejně... Když už bych uploadoval, tak 720p verzi, jinou už ani nestahuju... Vidím, že mě tu stále je potřeba...
Edit: NoMouse mě předběhl... Taky si myslíš jako já, že to tak akorát podpoří spam, žádné pozitivní hodnoty?
Edit: NoMouse mě předběhl... Taky si myslíš jako já, že to tak akorát podpoří spam, žádné pozitivní hodnoty?
Hele já jsem asi taky slepá, ale byla jsem zvyklá na to, že vždycky po vysílání nového dílu tady ve fóru najdu spoustu linků na stažení.. Tak jaké "hledej na googlu"? Změnilo se snad něco v organizaci?
Lynne_CZ- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 28. 09. 10
Ten, kdo je registrovaný, by měl vidět epizody v datech... Mimo to stačí do googlu napsat "the big bang theory 05x01" a už to najde několik odkazů. Ale lidi tady asi znají jenom ulož.to, ale ono ne... ono překvapivě je víc těchto download serverů...
Naposledy upravil Kolikokoli dne Fri 23 Sep 2011, 15:09, celkově upraveno 1 krát
Boha jeho...
A nejsou tu snad?!? Objeví se jeden člověk, co se neumí zaregistrovat a nasleduje ho další, co pro změnu neumí ani číst...Lynne_CZ napsal:Hele já jsem asi taky slepá, ale byla jsem zvyklá na to, že vždycky po vysílání nového dílu tady ve fóru najdu spoustu linků na stažení.. Tak jaké "hledej na googlu"? Změnilo se snad něco v organizaci?
Je sranda vidět ten rozdíl v počtu lidí online, když díly nevycházely a teď. =D
No z dílu jsem byla trochu rozpačitá, ale uvidíme, jak se mi to rozleží... Je fakt, že po takovém dlouhém čekání je to hodně neobjektivní. Ale scéna s paintballem byla super. Ještě zpomalený záběr a hudba. Povedené.
A! konečně poprvé kluci vyhráli v paintballu, všimli jste si?! Za to si Sheldon rozhodně zaslouží hodnost majora.
Uf, jsem ráda, že se Penny/Raj konat nebude a vynechaná Priya v prvním díle taky podle mě nechyběla.
Bernie mám čím dál radši. =)
(rozhodla jsem se pro tu absordnost předchozích sporů je ignorovat, ne že bych si nevšimla =D)
No z dílu jsem byla trochu rozpačitá, ale uvidíme, jak se mi to rozleží... Je fakt, že po takovém dlouhém čekání je to hodně neobjektivní. Ale scéna s paintballem byla super. Ještě zpomalený záběr a hudba. Povedené.
A! konečně poprvé kluci vyhráli v paintballu, všimli jste si?! Za to si Sheldon rozhodně zaslouží hodnost majora.
Uf, jsem ráda, že se Penny/Raj konat nebude a vynechaná Priya v prvním díle taky podle mě nechyběla.
Bernie mám čím dál radši. =)
(rozhodla jsem se pro tu absordnost předchozích sporů je ignorovat, ne že bych si nevšimla =D)
Enough with off-topic.
Po 7 hodinách strávených u časování, překládání a opravování prvního dílu musím i tak říct, že mě nesmírně pobavil a nebylo to absťákem. Hlášky mi přišly doopravdy trefné a vesměs i nečekané, což mě potěšilo i rozesmálo. No a teď hurá na druhý díl.
Po 7 hodinách strávených u časování, překládání a opravování prvního dílu musím i tak říct, že mě nesmírně pobavil a nebylo to absťákem. Hlášky mi přišly doopravdy trefné a vesměs i nečekané, což mě potěšilo i rozesmálo. No a teď hurá na druhý díl.
ještě k tomu offtopic: já třeba preferuju (ne u tbbt na to tu mám fórum) filestube
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Tolik srandy jsem si užil tento díl.. fakt příjemné překvapení .. Raj mne sice sere pořád ,ale dá se to
Kal-El- Počet příspěvků : 66
Bodů : 70
Datum registrace : 29. 09. 10
I am so fucking happy...
Doufám že koupíme další díly,na tu chvíli těší se nás víc....
Doufám že koupíme další díly,na tu chvíli těší se nás víc....
MontySail- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 23. 09. 11
Věk : 54
Jj, souhlas, momentálně asi nejlepší vyhledávač, ale obvykle je stejně prvním výsledkem (na správně zadaný dotaz) i přes vyhledávání GoogleDejv92 napsal:ještě k tomu offtopic: já třeba preferuju (ne u tbbt na to tu mám fórum) filestube
Ad hosting - proč Ulož.to, když od té doby, co zrušili omezení na RapidShare, je právě RS bez konkurence...? Teda osobně neznám jinej filehosting, co by mi bez registrace nabídnul download neomezenou (mám 10Mbit, tak nevím, jestli tam nějakej limit je, ale 1,2MB/s je stejně víc než potřebuju) rychlostí...
Ad první dva díly - čekání na titulky jsem nevydržel, tak jsem napoprvé v originálu nepochytal všechno, ale první dojem dobrej, i když jsem asi čekal víc. Každopádně se rád ještě v blízké době mrknu znovu s titulky...
Perfektní díl, scéna s paintballem mě naprosto rozsekala, stejně jako Peniina hlška o zvrácených indických praktikách.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]