S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]
+23
lemming
rampage
trinx
Strix
Edinhos
metztli
NoMouse
Gabrielle
karaya1
luk4ss
mike2
moss
filda44
hesher
Serakris
Georgo
bodomkes
Miro
Thorar
Kolikokoli
minnie
CRYPT
Pinny
27 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]
Zhulená epizoda byla super, úplně celá
Pokud sestříhat nějakou epizodu, tak 1x10, zhruba od čtvrté minuty, hned potom, co Sheldon vytáhne večeři z koše
Třeba 5x07 byl taky dobrej nářez
Pokud sestříhat nějakou epizodu, tak 1x10, zhruba od čtvrté minuty, hned potom, co Sheldon vytáhne večeři z koše
Třeba 5x07 byl taky dobrej nářez
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 09. 11
Po dlouhe dobe opet prispivam
Souhlasim, ze tato epizoda za moc nestala (zrovna v patek jsem byl v kine na Johny Englishovi a tam jsem se smal celou dobu, tady moc ne). Holt se to tentokrat nepovedlo. Spis bych ale po tak dlouhe pauze a pred Vanoci cekal vetsi pecku...
Ale abych tolik neodbocoval a proc to sem vlastne pisu: Musim konstatovat, ze kvalita titulku zde je naprosto uzasna - z nejakeho duvodu mam u prvni serie titulky z titulky.com (stahoval jsem to jeste nez jsem objevil toto forum a potom jsem si titulky odtud znovu nestahl, ani nevim proc) a jsou priserne. Asi si budu muset stahnout titulky k prvni (a mozna i druhe) serii znova .
Timto bych tedy chtel podekovat prekladatelum za super praci co pro nas cely(e) rok(y) odvadeji a poprat jim, a nejen jim, dopredu vesele Vanoce, vydareneho Silvestra a stastny novy rok
PS: dekuji za zarazeni do stamgastu, i kdyz si ho posledni dobou moc nezaslouzim. Ale novorocni predsevzeti bude, ze se sve navstevy pokusim zintenzivnit a zpravidelnit
Souhlasim, ze tato epizoda za moc nestala (zrovna v patek jsem byl v kine na Johny Englishovi a tam jsem se smal celou dobu, tady moc ne). Holt se to tentokrat nepovedlo. Spis bych ale po tak dlouhe pauze a pred Vanoci cekal vetsi pecku...
Tady nesouhlasim, bratranec byl super a kolacky byly taky dobre. Jedine, co me na bratranci fascinovalo, ze Sheldon vyndal to jidlo z kose - kdyz si vezmeme, ze v jinych dilech silel jenom kdyz se nekdo dotkl jeho jidla, tak je to neskutecne...mike2 napsal:Hm... když jsem se zkusil zamyslet, které epizody byly horší než tahle, tak mne dvě napadly okamžitě: "zhulená" (3x08) a ta s neskutečně otravným "bratrancem" (1x10).
Ale abych tolik neodbocoval a proc to sem vlastne pisu: Musim konstatovat, ze kvalita titulku zde je naprosto uzasna - z nejakeho duvodu mam u prvni serie titulky z titulky.com (stahoval jsem to jeste nez jsem objevil toto forum a potom jsem si titulky odtud znovu nestahl, ani nevim proc) a jsou priserne. Asi si budu muset stahnout titulky k prvni (a mozna i druhe) serii znova .
Timto bych tedy chtel podekovat prekladatelum za super praci co pro nas cely(e) rok(y) odvadeji a poprat jim, a nejen jim, dopredu vesele Vanoce, vydareneho Silvestra a stastny novy rok
PS: dekuji za zarazeni do stamgastu, i kdyz si ho posledni dobou moc nezaslouzim. Ale novorocni predsevzeti bude, ze se sve navstevy pokusim zintenzivnit a zpravidelnit
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
No, ono to bude tím, že to ani k smíchu nebylo.Pinny napsal:No, jsem sice už rozespalej, tak tím bude hodnocení možná ovlivněný, ale čekal jsem po takové pauze něco víc. Nudil jsem se, nezasmál jsem se.
Wolf550- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 23. 09. 11
Tentokrát to fakt nebylo nic moc a btw "zhulená" je jedna z nejlepších "Is that my arm? It doesn't feel like an arm. Then,maybe you should let it go." nebo "What's so funny? It's your american accent. Everything you say sounds stupid." a spousta dalších hlášek.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
nej díly big bangu
super díl byl taky Leonard a Penny spolu v posteli Penny "ÓOh Leonarde ty jsi opravdu génius" Leonard"Ani ne vygooglil jsem si jak na to"
Edinhos- Počet příspěvků : 8
Bodů : 21
Datum registrace : 11. 11. 11
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S05E11 - The Speckerman Recurrence [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» Epizoda online???
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]