Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

+23
lemming
rampage
trinx
Strix
Edinhos
metztli
NoMouse
Gabrielle
karaya1
luk4ss
mike2
moss
filda44
hesher
Serakris
Georgo
bodomkes
Miro
Thorar
Kolikokoli
minnie
CRYPT
Pinny
27 posters

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 4 Empty Re: S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

Příspěvek  hesher Tue 13 Dec 2011, 16:02

Zhulená epizoda byla super, úplně celá Very Happy
Pokud sestříhat nějakou epizodu, tak 1x10, zhruba od čtvrté minuty, hned potom, co Sheldon vytáhne večeři z koše Wink
Třeba 5x07 byl taky dobrej nářez Cool

hesher
hesher

Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 4 Empty Re: S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

Příspěvek  tx Wed 14 Dec 2011, 20:31

Po dlouhe dobe opet prispivam Smile
Souhlasim, ze tato epizoda za moc nestala (zrovna v patek jsem byl v kine na Johny Englishovi a tam jsem se smal celou dobu, tady moc ne). Holt se to tentokrat nepovedlo. Spis bych ale po tak dlouhe pauze a pred Vanoci cekal vetsi pecku...
mike2 napsal:Hm... když jsem se zkusil zamyslet, které epizody byly horší než tahle, tak mne dvě napadly okamžitě: "zhulená" (3x08) a ta s neskutečně otravným "bratrancem" (1x10).
Tady nesouhlasim, bratranec byl super a kolacky byly taky dobre. Jedine, co me na bratranci fascinovalo, ze Sheldon vyndal to jidlo z kose - kdyz si vezmeme, ze v jinych dilech silel jenom kdyz se nekdo dotkl jeho jidla, tak je to neskutecne...
Ale abych tolik neodbocoval a proc to sem vlastne pisu: Musim konstatovat, ze kvalita titulku zde je naprosto uzasna - z nejakeho duvodu mam u prvni serie titulky z titulky.com (stahoval jsem to jeste nez jsem objevil toto forum a potom jsem si titulky odtud znovu nestahl, ani nevim proc) a jsou priserne. Asi si budu muset stahnout titulky k prvni (a mozna i druhe) serii znova Smile .
Timto bych tedy chtel podekovat prekladatelum za super praci co pro nas cely(e) rok(y) odvadeji a poprat jim, a nejen jim, dopredu vesele Vanoce, vydareneho Silvestra a stastny novy rok santa
PS: dekuji za zarazeni do stamgastu, i kdyz si ho posledni dobou moc nezaslouzim. Ale novorocni predsevzeti bude, ze se sve navstevy pokusim zintenzivnit a zpravidelnit Very Happy
tx
tx

Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wolf550 Thu 15 Dec 2011, 21:38

Pinny napsal:No, jsem sice už rozespalej, tak tím bude hodnocení možná ovlivněný, ale čekal jsem po takové pauze něco víc. Nudil jsem se, nezasmál jsem se.
No, ono to bude tím, že to ani k smíchu nebylo.

Wolf550

Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 23. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  rampage Thu 15 Dec 2011, 22:19

Tentokrát to fakt nebylo nic moc a btw "zhulená" je jedna z nejlepších "Is that my arm? It doesn't feel like an arm. Then,maybe you should let it go." nebo "What's so funny? It's your american accent. Everything you say sounds stupid." a spousta dalších hlášek. Very Happy

rampage
rampage

Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11

Návrat nahoru Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 4 Empty nej díly big bangu

Příspěvek  Edinhos Sat 17 Dec 2011, 20:52

super díl byl taky Leonard a Penny spolu v posteli Penny "ÓOh Leonarde ty jsi opravdu génius" Leonard"Ani ne vygooglil jsem si jak na to"

Edinhos

Počet příspěvků : 8
Bodů : 21
Datum registrace : 11. 11. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: