Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

+23
lemming
rampage
trinx
Strix
Edinhos
metztli
NoMouse
Gabrielle
karaya1
luk4ss
mike2
moss
filda44
hesher
Serakris
Georgo
bodomkes
Miro
Thorar
Kolikokoli
minnie
CRYPT
Pinny
27 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Re: S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

Příspěvek  NoMouse Mon 12 Dec 2011, 00:42

Teď jsem si vzpomněl, jak se jmenovala ta protivná doktorka, co s ní Leonard chodil? Epizody s ní taky stály za houby, pokud si dobře vzpomínám... Suspect
Edit: Stephanie... 2x08, 2x09, 2x10
mike2: jo, VIP Raj a nová sousedka, na to jsem si taky vzpomněl. Bolywood byl náhodou dobrý, Rajovy představy měly občas skvělý černý humor. Laughing
NoMouse
NoMouse

Znamení : Štír Kůň
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉

Návrat nahoru Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Re: S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

Příspěvek  Ďasík Mon 12 Dec 2011, 01:13

Stephanie byla naprosto v pohodě, nikdy jsem nechápal, co proti ní lidi mají. Stejně tak nechápu nesmyslné antipatie vůči Amy...

Jinak s VIP Rajem, dead hooker a fotbalovou epizodou souhlasím, ale Bollywood nebyl špatný. A hádavá se zhulenou byly super, jedny z nejlepších a jedny z mála, co si dodnes pouštím...
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pinny Mon 12 Dec 2011, 04:30

Ďasík napsal:Stephanie byla naprosto v pohodě, nikdy jsem nechápal, co proti ní lidi mají. Stejně tak nechápu nesmyslné antipatie vůči Amy...

Jinak s VIP Rajem, dead hooker a fotbalovou epizodou souhlasím, ale Bollywood nebyl špatný. A hádavá se zhulenou byly super, jedny z nejlepších a jedny z mála, co si dodnes pouštím...
Souhlas s první částí.

V druhé nevím, u VIP epizody a u té s fotbalem jsem se zasmál oproti poslednímu dílu podstatně víc. Dead hooker je snad jediná "horší", kterou si vybavím, ale asi sem se u ní taky zasmál víckrát, než u té poslední. Pro mě prostě nejhorší epizoda vůbec, i když to samozřejmě může být dáno přehnaným očekáváním po dlouhé pauze.

Jo a epizoda s bratrancem + zhulená jsou top Very Happy

Aneb
Damn you, Chaplain Horrigan! (U téhle části jsem vždy umíral smíchem, jak z bratrance, tak z pohledu Sheldona)

The Philippines. 1992. The Subic Bay Naval Station. A young boy on the cusp of manhood. His only companions mongrel dogs and malarial mosquitos. Desperate and alone he reached out to a man who promised to introduce him to a merciful, loving God, but who instead introduced him to a gin pickled tongue shoved down his adolescent throat. What choice did he have but to drink, shoot and snort his pain away.

Pinny

Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Reputace : 0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  trinx Mon 12 Dec 2011, 08:59

VIP Rajesh (Griffin equivalency) jako slaba epizoda? Vzdyt tam jsou tak pekny fory... Na tomhle se opravdu neshodneme Very Happy

Nicmene pamatuju si jednu hodne slabou, ve ktery Rajesh a Howard resili, kdo by byl superhrdina a kdo jen pomocnik. Ta byla hodne slaba - 4x10 - the alien parasite hypothesis. A pochopitelne kocici epizoda 4x02 - The zazzy substitution. A nic moc byla i epizoda s cvrckem 3x02 - The Jiminy conjecture
trinx
trinx

Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Datum registrace : 06. 10. 09
Místo : jižní čechy olééé

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Mon 12 Dec 2011, 11:40

Ta s VIP Rajem je nejhorší, společně s Leonardem fotbalistou. Možná je to tím, že Raj je má nejoblíbenější postava a tady z něj udělali úplného k*kota... Suspect
Nejlepší je zhulená, ta ve vlaku, a taky všechny konference a soutěže Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Gabrielle Mon 12 Dec 2011, 12:02

Raj se v té epizodě sice chová jak kretén, ale hrozně mu to sluší v tom obleku Very Happy
Jinak souhlasím s Koli, třeba ta s konferencí a Glennem je jedna z nejlepších Very Happy
Gabrielle
Gabrielle

Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Mon 12 Dec 2011, 12:34

Zhulená je super, i cousin Leo.
Ale jedna z nejhorších či nejhorší vůbec pro mě byl Bolywood. Stephanie byla taky nudná, ale na Bolywood nemá. Ale 5x11 taky hodně slabé.
bodomkes
bodomkes

Znamení : Beran Opice
Počet příspěvků : 1109
Bodů : 1131
Reputace : 6
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 32
Místo : Brno-venkov

http://www.formspring.me/bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  hesher Mon 12 Dec 2011, 14:05

Co člověk, to názor..
Podle mě, byla nejhorší epizoda 1x10 s otravným bratrancem, tu jsem viděl snad jenom jednou Suspect
Stephanie mi vůbec nevadila, stejně jako mi nevadí Amy.
Těch dobrejch je hodně Wink
hesher
hesher

Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Datum registrace : 23. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Takove tema a tak ho pohrbit.

Příspěvek  Wenous Mon 12 Dec 2011, 15:01

Myslim si ze tohle tema do TBBT patri, ale takhle ho pohrbit. Naprosto ukazkovy kontrast v podobe Penny sikanujici a zbytku sikanovanych se mel vyuzit. Tech par steku co tam Penny mela to je az ponizujici. Nejhorsi je ze Kazdy dil kde jsou vedle sebe Penny a Amy vsechno spolehlive pohrbi (Az na vyjimku prvniho Sheldonova rande). Penny by mela byt ve scenkach se Sheldonem, obcas prolozena Leonardem, Howardem. Pokud takhle bude serial pokracovat tak je prichod Bernadette velkym plusem, protoze s ni jsou to nejlepsi casti jednotlivych dilu. Doufam, ze Penny zase bude brzo stredem pozornosti a casto v konfliktu s Rajem a Sheldonem.
Wenous
Wenous

Počet příspěvků : 11
Bodů : 14
Datum registrace : 03. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Miro Mon 12 Dec 2011, 21:25

"zhulená" epizóda bola jedna z najlepšich. Ovšem len linka Shelly/Penny, tí ostatní fakt nič moc

Antipatie voči Amy nie sú nezmyselné, ale oprávnené a formálne by som požiadal Pradyho a Lorreho aby ju okamžite vyhodili Very Happy

Miro

Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Miro Mon 12 Dec 2011, 21:29

Pinny napsal:Dead hooker je snad jediná "horší", kterou si vybavím, ale asi sem se u ní taky zasmál víckrát, než u té poslední
Suspect Suspect Suspect Dead Hooker je pre mna osobne najlepšia epizóda, tie gagy sú nezabudnuteľné a hlavne Penny v sexi modrom tope Very Happy

Miro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Mon 12 Dec 2011, 21:31

Miro: Beru to jako provokaci. Very Happy Very Happy Very Happy Právě to vykloubené rameno bylo o ničem, zatímco "SHE WAS HIS COUSINE!!!" bylo dokonalé.

K Amy mám víceméně neutrální vztah, není má nejoblíbenější postava, ale rozhodně není špatná...
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Dasiku Dasiku

Příspěvek  Wenous Mon 12 Dec 2011, 21:47

Utesujici Sheldon je legendarni a druha cast byla krom jedny vety naprosto o nicem. Ten dil jsem si sestrihal atak aby tam ta nuda nebyla a hned to byl prijemnejsi dil. Tahle epizoda byla 100x hezci nez zhulenci
Wenous
Wenous

Počet příspěvků : 11
Bodů : 14
Datum registrace : 03. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Mon 12 Dec 2011, 21:52

Já jsem si tu zhulenou epizodu taky sestříhal (opravdu, nelžu Wink). Je to jediná epka, u které jsem to kdy udělal, a nechal jsem jen tu zhulenou linii. A je to bomba. Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Gabrielle Mon 12 Dec 2011, 22:05

Nebuďte na Amy hnusní, Mayim Bialik má dneska narozeniny! Wink
Gabrielle
Gabrielle

Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Mon 12 Dec 2011, 22:06

Mně se díly se Stephanie líbily, i když, pravda, nejvíc asi The Vartabedian Conundrum (2x10), hlavně "And you never heard about her because... I never slept with her, I swear!" -- "In Leonard's defense, it wasn't for lack of trying." a následující "not living together" scéna. Stejně ale pořád nemůžu uvěřit, že to byly jen dva díly (a kousek třetího).
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Mon 12 Dec 2011, 22:17

Ďasík napsal:Miro: Beru to jako provokaci. Very Happy Very Happy Very Happy Právě to vykloubené rameno bylo o ničem, zatímco "SHE WAS HIS COUSINE!!!" bylo dokonalé.
Ďasíku, smiř se už s tím, že holt ne všem ta zhulená část přišla tak dokonalá jako tobě. Razz Mně se taky zdála linie Shledon/Penny docela zábavná, zatímco u zhulené části se mi nepohne ani koutek.. Asi bych se musel zhulit taky, abych se zasmál. Twisted Evil
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Mon 12 Dec 2011, 22:49

Právě že ne. Já nehulím. Ale zhulení lidi mi prostě přijdou neskutečně zábavní... Právě tím, co a jak řeší.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Mon 12 Dec 2011, 23:07

Proto je Kdo hulí, ten umí, tak skvělej film!
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  minnie Mon 12 Dec 2011, 23:13

mě naopak zhulení fakt vtipný nepřijdou.. vůbec nechápu jak to může někoho bavit.. snad jen v strachu a hnusu, ale tam do sebe naházeli takový koktejl, že o zhulení nemůže být řeč Very Happy
minnie
minnie

Znamení : Panna Drak
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Mon 12 Dec 2011, 23:16

Ďasík napsal:Právě že ne. Já nehulím. Ale zhulení lidi mi prostě přijdou neskutečně zábavní... Právě tím, co a jak řeší.
Já taky nehulím a právě proto mi takoví lidi nepřijdou vůbec vtipní... No v tom se zkrátka neshodnem. Smile
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Miro Mon 12 Dec 2011, 23:24

Kto hulí ten umí označí za skvelý film len niekto kto fakt húli v enormnných množstvách Very Happy Lebo ja som mal očakávania že to bude super komédia, a nakoniec z toho vyšlo niečo čo neoznačím inak ako strašnou pičovinou Sleep Neni nad zahulíme uvidíme cheers

Miro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Mon 12 Dec 2011, 23:39

Dyť je to super! Miluju podobné bláznivé komedie. Sice se to nevyrovná Hele, vole, kde mám káru? (ZOLTÁN!), ale je to skvělý film!
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pinny Tue 13 Dec 2011, 00:24

Miro napsal:Kto hulí ten umí označí za skvelý film len niekto kto fakt húli v enormnných množstvách Very Happy Lebo ja som mal očakávania že to bude super komédia, a nakoniec z toho vyšlo niečo čo neoznačím inak ako strašnou pičovinou Sleep Neni nad zahulíme uvidíme cheers
Nehulím vůbec, nestrčil bych to do huby, ale How high je luxusní dílo Very Happy

Pinny

Počet příspěvků : 132
Bodů : 149

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Serakris Tue 13 Dec 2011, 03:14

Miro napsal:
Pinny napsal:
Miro napsal:Diel som ešte nevidel, ale aj tak TBBT sa zhoršuje menším tempom ako HIMYM z ktorého sa stal naprosto sračkoidný seriál
Mně HIMYM přijde pořád fajn. Záleží jako vždy na dílu. A stejně tak nesouhlasím s tím, že by se TBBT zhoršoval každým dílem. Tuhle sérii tu bylo pár dílů, u kterých jsem se smál jak "nikdy" a dokonce tuším dva, které řadím do mých top 6 za celé trvání seriálu. Je ale pravdou, že mě poslední dobou víc než oba tyhle seriály naplňuje Doogie Howser Very Happy Je tam takovej specifickej zvlášní humor, nesnaží se to být vtipný za každou cenu a nepouští do toho ten nucenej smích. Smile Ale to už je offtopic.
veď TBBT sa nezhoršuje každým dielom, ale istý pokles úrovne oproti prvým sezónam tam je, a HIMYM prinieslo za túto sezónu z 12 len 2 dobré diely, čo je hanba hanbúca. Two and a half men ich absolútne valcuje a oproti niektorým dielom aj TBBT Smile

Suhlasim s TAHM ktore je s Ashtonom na prekvapenie velmi dobre a nove diely uplne genialne kdez to TBBT sa pomaly zacina kazit lets face the true uz to neni ono.. a HIMYM mi pride take priemerne no ale kazdy podla svojho no...

Serakris

Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 08. 10. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: