Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

+23
lemming
rampage
trinx
Strix
Edinhos
metztli
NoMouse
Gabrielle
karaya1
luk4ss
mike2
moss
filda44
hesher
Serakris
Georgo
bodomkes
Miro
Thorar
Kolikokoli
minnie
CRYPT
Pinny
27 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Re: S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

Příspěvek  mike2 Sat 10 Dec 2011, 22:02

NoMouse napsal:No právě, každý normální člověk. Ale ne Leonard. Ten už tohle prostě má v povaze, byl takový vždycky - ano, měkota. Naprosto to jeho jednání v kontextu s jeho povahou chápu.
Přesně tak. U Leonarda by spíš bylo překvapivé, kdyby se zachoval jinak. Stát by se to samozřejmě mohlo, protože i ten, kdo na sobě nechá dříví štípat, má hranici, za kterou vypění (což bylo vidět ráno), ale takhle to daleko víc odpovídalo jeho dosavadnímu chování.
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 2 Empty S05E11 TBBT

Příspěvek  Edinhos Sun 11 Dec 2011, 10:51

Tento díl byl nic moc - PO DVOUTÝDENNÍM ČEKÁNÍ, Penny je tam opravdu jen aby se neřeklo jak tu mnozí píšou, kromě jednoho dílu kde si to s Leonardem vyříkali. Leonard má to odpouštění v povaze - TO JE PROSTĚ ON. Sheldon pár perel "Další vlastnost s kterou máme s Batmanem společnou" nebo "Temný rytíř ti kryje záda." Bernadette super scéna jak si pro ty boty zaběhla. Penny "Sama nemám dům, nechápu proč bych ho měla stavět pro druhé." Amy mi nepřijde tak moc otravná (i když je otravnější než byla ve 4 sérii) - vemte si, že ještě nepoznala žádnou dobrou kámošku. Doufám, že se dočkáme nějaké nové události v lince Leonard - Penny. Podle mne (HODNĚ DOUFÁM) nás tvůrci nechají čekat na posledních 5-10 dílů než se něco mezi Leonardem a Penny "NĚCO" znovu stane. Tím pádem se Penny znovu dostane do TBBT jako jedna z HLAVNÍCH POSTAV.

Edinhos

Počet příspěvků : 8
Bodů : 21
Datum registrace : 11. 11. 11

Návrat nahoru Goto down

S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA] - Stránka 2 Empty Re: S05E11 - The Speckerman Recurrence [EPIZODA]

Příspěvek  Strix Sun 11 Dec 2011, 12:52

Nerad vám to připomínám, ale ono to bylo dokonce třítýdenní čekání - a bohužel souhlasím s tím, že jsme se dočkali jedné z nejslabších epizod vůbec Sad To téma mělo, myslím si, solidní potenciál, ale zabilo to zpracování. Taky mi tam neseděla ta ostrá linie dělící dějovou linku kluků a holek - Sheldon sice Leonarda (a jeho zbabělost) podpořil hezky, ale dovedete si představit, jak by to Jimmymu natřela Penny??? Mohli třeba s Leonardem vymyslet nějakou fikanou pomstu... Twisted Evil Navíc Jimmyho chování mi přišlo naprosto nekonzistentní - v té hospodě (kdy ještě nic nepil, sotva si objednal pivo) se k němu choval slušně, dokonce už tam vypadal, že se v něm hnulo svědomí - a ráno, když se u něj vzbudil, z něj byl najednou zase hajzlík...? Jinak souhlasím i s tím, že jsem nedočkavě čekal na další vývoj Leonard/Amy, jehož absence mi chyběla. Celkově mi přišly hlášky a vtípky tohohle dílu určitě slabší než obvykle - nebýt Bernadette vracející se na konci pro boty, asi bych se ani jednou nahlas nezasmál (a i tohle bylo spíš jen "uchechtnutí" Smile )... 4/10

Ad šikana/odpuštění - inu, taky s ní mám bohužel svoje zkušenosti - na základce jsem byl u pár o něco starších kluků velmi oblíben coby terč drobných, převážně slovních, občas ale už i lehčích fyzických útoků - no a s jedním z nich, kterýho jsem za to svýho času už opravdu nenáviděl a upřímně jsem mu přál pomalou a bolestivou smrt (kdo si to nezažil, těžko pochopí, jak málo stačí, aby se člověk v podobných situacích cítil zoufale a bezmocně), jsem se potkal po letech, on mě srdečně pozdravil (snad se mi taky dokonce i omluvil) a v pohodě jsme si pokecali - a i když takovej člověk se stěží stane vašim opravdu dobrým přítelem, jsem rád, že se to mezi náma "vyčistilo" a dnes, když ho potkám, rád s ním prohodím aspoň pár slov, byť nás nic moc nespojuje. Jinak ale kdyby mi někdo prováděl to, co Jimmy Leovi (ok, chápu seriálovou nadsázku, ale berme v úvahu např. jakoukoli formu fyzického mučení), asi bych se zášti vůči němu zbavoval mnohem hůř (nenávist a podobný pocity v sobě nechci živit vůči nikomu, protože vím, že tím škodím především sám sobě, ale v takovýchhle krajních případech nedokážu říct, jak bych se s tím popral)...
Strix
Strix

Počet příspěvků : 247
Bodů : 271
Reputace : 4
Datum registrace : 13. 11. 09
Místo : Olomouc, planeta Země

http://strixcz.deviantart.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Sun 11 Dec 2011, 13:07

Nechápu ty neustálé stesky, že Penny je v seriálu "jen aby se neřeklo". Připadá vám snad, že třeba v 5x09 jí bylo málo? Je jasné, že teď nebude hrát takovou roli jako ve třetí sérii, a i v prvních dvou byly epizody, kde se jen mihla. Totéž se dá říct i o Rajovi nebo Howardovi.
mike2
mike2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Miro Sun 11 Dec 2011, 13:12

Veď 5x09 bola jediná výnimka tejto série (bohužiaľ)

Miro

Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sun 11 Dec 2011, 13:15

Chtělo by to opět nějakou Shelly+Penny linku Very Happy. Ale taky by se víc měli věnovat Bernie a Howardovi.
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  moss Sun 11 Dec 2011, 17:09

Souhlasím, takový díl by to chtělo. Kluci by zase mohli někam jet bez Sheldona a Amy by taky mohla zmizet - třeba na nějakou konferenci Very Happy
moss
moss

Znamení : Blíženci Koza
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Věk : 33

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  trinx Sun 11 Dec 2011, 18:17

je to tak, dily zalozeny na dvojici Sheldon + Penny patri jednoznacne k tomu nejlepsimu (za vsechny - Panty Pinata Polarization, Gorilla Experiment, Bath Item Hypothesis, Cushion Saturation ...). Ale ono celkove plati (at se na me nikdo nezlobi), ze nejlepsi dily se dejem toci okolo zakladni petky - Rajesh, Howard, Sheldon, Leonard, Penny. Bernie a Amy by meli scenaristi pouzivat min, maji prilis prostoru na ukor puvodnich postav a dej se pak rozmelni. Proste to chce na 2-3 dily navrat ke korenum...

OT: Kolikoli vsiml jsem si, ze mame stejny datum registrace Very Happy To je skoro jako mit ve stejnej den narozeniny. Wink
trinx
trinx

Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Místo : jižní čechy olééé

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  filda44 Sun 11 Dec 2011, 18:21

Nevím, zda se to tu už řešilo, ale nemáte někdo nějaké nové informace, kdy bude s05e12?
filda44
filda44

Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  trinx Sun 11 Dec 2011, 18:22

filda44 napsal:Nevím, zda se to tu už řešilo, ale nemáte někdo nějaké nové informace, kdy bude s05e12?

12.1.
trinx
trinx

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  rampage Sun 11 Dec 2011, 18:42

Takhle by to mělo vypadat.

Thursday, December 8: NEW EPISODE-“The Speckerman Recurrence”
Thursday, December 15: REPEAT- "The Infestation Hypothesis"
Thursday, December 22: REPEAT-"The Bus Pants Utilization"
Thursday, December 29: REPEAT-TBA
Thursday, January 5: REPEAT-TBA
Thursday, January 12 :"The Shiny Trinket Maneuver" First New Episode of The Year
rampage
rampage

Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Sun 11 Dec 2011, 19:14

trinx napsal:OT: Kolikoli vsiml jsem si, ze mame stejny datum registrace Very Happy To je skoro jako mit ve stejnej den narozeniny. Wink
S tou pravděpodobností to nebude zase tak horké, viz narozeninový problém. Ve skupině 23 a více lidí je více než 50% šance, že budou mít dva lidé narozeniny ve stejný den (od 57 lidí dokonce více jak 99%), jakkoli to zní nepravděpodobně. Very Happy
Sorry, že ti kazím iluze... Laughing
Edit: a to nemluvím o tom, že jste se oba (podobně jako já) zaregistrovali asi tak v prvním týdnu provozu nového fóra - zároveň začátku 3. série, takže tam je ta pravděpodobnost ještě vyšší. Wink
NoMouse
NoMouse

Znamení : Štír Kůň
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  trinx Sun 11 Dec 2011, 21:06

Narozeninovej problem pochopitelne znam, jsem matematik, takze zakon velkejch cisel mi neni cizi. Pisu jen, ze je to stejny, jako mit ve stejnej den narozeniny, coz je. Ze by to bylo nepravdepodobny nikde nepisu.

Nicmene mi to prislo zajimavy, tak mi to nekaz Very Happy
trinx
trinx

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lemming Sun 11 Dec 2011, 21:50

Jako nenáročný výplňový díl mezi několik intenzivních OK, ale jako díl po třech týdnech s následující pětitýdenní pauzou říkám "WTF?!?!?!"

lemming

Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 22:32

Mně se nejvíc líbí díly s dvojicí Sheldon-univerzita. Smile A z nich nejvíc ty, kde je s Sheldonem Raj...

Jinak k těm datům registrace - mě nepřetrumfnete, registroval jsem se na své jmeniny. Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  trinx Sun 11 Dec 2011, 22:43

jj univerzitni dily jsou taky skvely Smile
trinx
trinx

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Gabrielle Sun 11 Dec 2011, 22:44

Kéž by byl zase díl jako ten s králem králíků.
Gabrielle
Gabrielle

Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 22:46

Jo, zhulený díl byl boží. Very Happy Akorát ta nemocniční linie v něm byla slabší.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Sun 11 Dec 2011, 22:46

Ďasík napsal:Jinak k těm datům registrace - mě nepřetrumfnete, registroval jsem se na své jmeniny. Very Happy
Já jsem se taky registroval na tvé jmeniny. Very Happy
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sun 11 Dec 2011, 22:59

Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Mon 12 Dec 2011, 00:17

Hm... když jsem se zkusil zamyslet, které epizody byly horší než tahle, tak mne dvě napadly okamžitě: "zhulená" (3x08) a ta s neskutečně otravným "bratrancem" (1x10).
mike2
mike2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Mon 12 Dec 2011, 00:24

To jsi vybral ty dvě nejlepší epizody z celého seriálu! Very Happy
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Mon 12 Dec 2011, 00:24

COŽE??? Tyhle byly jedny z nejlepších.

Slabá byla zatím jen jedna - když se Raj s Howardem rozhádali a Leonard přestíral, že rozumí fotbalu a cíleně se ztrapnil...
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Mon 12 Dec 2011, 00:27

mike2: se zhulenou souhlasím Twisted Evil ale s bratrancem ne.
Ďasík: To je ta jak na začátku pouští draky, že? Jo, ta se mi taky vybavila...
edit: a ještě taková ta jak se celou epizodu všichni jenom hádali, teď si moc nevzpomínám, ale je to taky někde ve třetí sérii.
edit2: 3x07, to bude ona... a draci jsou 3x06 a zhulená 3x08, to se jim nějak nedařilo Very Happy
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Mon 12 Dec 2011, 00:37

Inu, jak říká doktor Vlach, názory jsou od toho, aby se různily. Ani po projití seznamu epizod na IMDB jsem nenašel žádnou, před kterou bych dal těmhle dvěma přednost, jen pár, které se jim co do otravnosti blížily ("VIP Raj" 2x04, "dead hooker" 2x19, "fotbalová" 3x06, "Bollywood" 4x14).
mike2
mike2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: