Skyrim a další hry ze série TES
+11
razor1337
Dalicek
vetka.M
NoMouse
Zikato
Bafius789
Triton
Ďasík
MartyCZ
clif
Kolikokoli
15 posters
Strana 16 z 17
Strana 16 z 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Skyrim a další hry ze série TES
"ani si toho nevšiml" "přijďte zas"
Konečně jsem se naučila zvedat předměty na polici, tak mi tam trůní falmerovo oko (škoda ho prodat, takový unikát už nikde neseženu). Párkrát se mi ale stalo, že věc, kterou jsem na polici/stůl umístila já, se při příští návštěvě válela po zemi. Například předměty, které mi vylepšují alchymii, si odkládám na alchymistický stolek a už třikrát jsem je hledala na podlaze. Ale ne vždycky - záhada.
A vůbec nejhorší je ebenitová čepel. Tuhle zbraň jsem si pořídila jen pro to, aby mi ze seznamu questů zmizel ten s šeptajícími dveřmi, ale používat ji nechci - zbraň s duší černou jako dehet...brrr - ale že je tak krásná na pohled, vystavila jsem si ji do držáku na zbraně. Jenže POKAŽDÉ, když se vrátím domů, válí se po zemi. Ostatní zbraně tam poslušně visí a jen ta potvora zlá jako by chtěla, aby ji někdo používal. Je to škoda, ale šla do almary.
Manžílka jsem odstěhovala do Riftenu, jelikož jsem propustila Lydii ze služeb a teď se mi poflakuje po domě. A bůhví, co by tam pak dělali, že jo? (A hlavně jsem v Riftenu celkem často a dům byl tak prázdný).
Lydku jsem pustit musela, protože jsem vstoupila k Družiníkům a děsně mi to pak blblo. Když se ke mě přidal Farkas a nahradil ji, tak se po skončení questu sice připojila zpět, ale odmítala opustit Bílý Průsmyk - ani teleportem, ani po zemi - nic. Musela jsem ji nejdřív propustit, pak zajít za Družiníky a odehrát to znovu. Takže počká, až to tam dodělám. Jelikož už umím vyvolat dremorického pána, tak ji ani moc nepotřebuju. On je silný jako hrom, když si ho upálím koulí, vyvolám si nového. Obra dávám za pár vteřin - jen dremora a vázaný luk.
Vlkodlactví jako takové je zajímavé. Můžu rychle cestovat a při napadení neztrácím čas sesedáním z koně. Na druhou stranu mě napadají všichni a všude a musela jsem zabít i pár císařských vojáků, kteří by mě jinak nechali na pokoji. Zabíjení je ve vlčí podobě tak snadné - dvakrát máchnout tlapou a je po medvědovi ...super. Zas mi vadí, že se mi neaktualizuje mapa, když někam přijdu a že nejde prohledávat mrtvoly (žraní je brutuuus). Nejspíš se po dokončení všech Družinických questů zas uzdravím.
Tohle mě ale dostalo: stráž v Bílém Průsmyku mi těsně po návratu z prvního questu coby lykantrop povídá "nejsou to chlupy, co ti roste z uší?" Jsem málem spadla ze židle. To si toho všimli až teď? Jsem kočka. Jasný, říkají to každýmu, kdo zvlkodlačí, ale mělo se vzít v úvahu, že někteří z nás jsou chlupatí od narození
Konečně jsem se naučila zvedat předměty na polici, tak mi tam trůní falmerovo oko (škoda ho prodat, takový unikát už nikde neseženu). Párkrát se mi ale stalo, že věc, kterou jsem na polici/stůl umístila já, se při příští návštěvě válela po zemi. Například předměty, které mi vylepšují alchymii, si odkládám na alchymistický stolek a už třikrát jsem je hledala na podlaze. Ale ne vždycky - záhada.
A vůbec nejhorší je ebenitová čepel. Tuhle zbraň jsem si pořídila jen pro to, aby mi ze seznamu questů zmizel ten s šeptajícími dveřmi, ale používat ji nechci - zbraň s duší černou jako dehet...brrr - ale že je tak krásná na pohled, vystavila jsem si ji do držáku na zbraně. Jenže POKAŽDÉ, když se vrátím domů, válí se po zemi. Ostatní zbraně tam poslušně visí a jen ta potvora zlá jako by chtěla, aby ji někdo používal. Je to škoda, ale šla do almary.
Manžílka jsem odstěhovala do Riftenu, jelikož jsem propustila Lydii ze služeb a teď se mi poflakuje po domě. A bůhví, co by tam pak dělali, že jo? (A hlavně jsem v Riftenu celkem často a dům byl tak prázdný).
Lydku jsem pustit musela, protože jsem vstoupila k Družiníkům a děsně mi to pak blblo. Když se ke mě přidal Farkas a nahradil ji, tak se po skončení questu sice připojila zpět, ale odmítala opustit Bílý Průsmyk - ani teleportem, ani po zemi - nic. Musela jsem ji nejdřív propustit, pak zajít za Družiníky a odehrát to znovu. Takže počká, až to tam dodělám. Jelikož už umím vyvolat dremorického pána, tak ji ani moc nepotřebuju. On je silný jako hrom, když si ho upálím koulí, vyvolám si nového. Obra dávám za pár vteřin - jen dremora a vázaný luk.
Vlkodlactví jako takové je zajímavé. Můžu rychle cestovat a při napadení neztrácím čas sesedáním z koně. Na druhou stranu mě napadají všichni a všude a musela jsem zabít i pár císařských vojáků, kteří by mě jinak nechali na pokoji. Zabíjení je ve vlčí podobě tak snadné - dvakrát máchnout tlapou a je po medvědovi ...super. Zas mi vadí, že se mi neaktualizuje mapa, když někam přijdu a že nejde prohledávat mrtvoly (žraní je brutuuus). Nejspíš se po dokončení všech Družinických questů zas uzdravím.
Tohle mě ale dostalo: stráž v Bílém Průsmyku mi těsně po návratu z prvního questu coby lykantrop povídá "nejsou to chlupy, co ti roste z uší?" Jsem málem spadla ze židle. To si toho všimli až teď? Jsem kočka. Jasný, říkají to každýmu, kdo zvlkodlačí, ale mělo se vzít v úvahu, že někteří z nás jsou chlupatí od narození
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 143
Bodů : 143
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 50
Místo : nedaleko Brno
Já jako upír zase poslouchám hlášky typu: "Jsi nějaký bledý, nebojíš se slunce?" nebo "Nelíbí se mi hlad ve tvých očích." Ale nejlepší je Lydie, když na nás někdo zaútočí, zařve "Zabte upíra!!!" a zaútočí na toho protivníka.
Jinak to s tím, že na tebe všichni útočí, znám až moc dobře... Ve čtvrté fázi upírství proti mě šlo celé město. A štve mě, že i když si hodím neviditelnost, Lydie a pes stejně všechny obyvatele toho města povraždí... A nemůžu dát psovi "Počkej tady!", protože když se odejdu ze čtverce, kde jsem ho nechal, nenávratně zmizí a už si žádného nemůžu pořídit (Skyrim si dál myslí, že mám psa, i když už ho nemám). Tak jsem se včera asi tři hodiny snažil vypít jednoho spícího vojáčka v táboře poblíž Svatyně praotce stromů. Nakonec se mi to povedlo, takže mě zas lidi mají rádi...
Jinak to s tím, že na tebe všichni útočí, znám až moc dobře... Ve čtvrté fázi upírství proti mě šlo celé město. A štve mě, že i když si hodím neviditelnost, Lydie a pes stejně všechny obyvatele toho města povraždí... A nemůžu dát psovi "Počkej tady!", protože když se odejdu ze čtverce, kde jsem ho nechal, nenávratně zmizí a už si žádného nemůžu pořídit (Skyrim si dál myslí, že mám psa, i když už ho nemám). Tak jsem se včera asi tři hodiny snažil vypít jednoho spícího vojáčka v táboře poblíž Svatyně praotce stromů. Nakonec se mi to povedlo, takže mě zas lidi mají rádi...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Na mě naštěstí útočí jen když jsem ve vlčí podobě, jinak ne - to bych se na nějaké Družiníky vyprdla.
Vadí mi, že musím počkat, než proměna vyprchá, že ji nemůžu sama zrušit. A že nemůžu zapnout mapu - pak celkem často zabloudím. Takže proměnu ani moc nevyužívám. Ale jako zpestření na chvilku je to dobrý.
Vadí mi, že musím počkat, než proměna vyprchá, že ji nemůžu sama zrušit. A že nemůžu zapnout mapu - pak celkem často zabloudím. Takže proměnu ani moc nevyužívám. Ale jako zpestření na chvilku je to dobrý.
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Jo, vypnutí kouzla bych potřeboval. Hodně používám světelnou kouli nad hlavou a pak furt musím čekat, až zhasne, aby mě někdo neviděl. Teď to dělám tak, že někam vlezu, zjistím Aurou šepotu, kde, kdo a kolik je, a zapnu si upíří noční vidění. To je sice černobílé a trochu rozmazané, takže snadno něco přehlídneš, ale protivníka vidíš a orientace je skvělá... A pak, až jsou všichni kaput, zapnu světelnou kouli a prolezu to znova a všechno vyrabuju.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Noční vidění mám jako Khajiit vrozené, ale skoro ho nepoužívám právě pro to rozmazání vidění. Jako bych byla trochu opilá. Motá se mi z toho hlava. Jen když je tma jako v pytli a nevidím na krok tak ho zapnu.
A před chvílí jsem se vyléčila z vlkodlactví, čímž končím s Družiníky. Kromě Aely jako společnice. Líbí se mi víc než Lydie.
Některá kouzla jdou vypnout skloněním rukou. To mi vyhovuje hlavně pokud mám v ruce vázaný luk a potřebuju vyvolat jiné kouzlo. Nemusím čekat, než vyprchá. Ale ta koule nezhasne, to je fakt.
edit:
po delší době nějaké ty savy:
1. to si takhle v noci bloumám krajinou a tu náhle z malého jezírka zahaleného jemným zářivým oparem
obrazek
2. nepotřebuje slov - to vždycky jen stojím a koukám
https://2img.net/r/ihimizer/img4/1825/jedenzduvoduprochrajusk.png
A před chvílí jsem se vyléčila z vlkodlactví, čímž končím s Družiníky. Kromě Aely jako společnice. Líbí se mi víc než Lydie.
Některá kouzla jdou vypnout skloněním rukou. To mi vyhovuje hlavně pokud mám v ruce vázaný luk a potřebuju vyvolat jiné kouzlo. Nemusím čekat, než vyprchá. Ale ta koule nezhasne, to je fakt.
edit:
po delší době nějaké ty savy:
1. to si takhle v noci bloumám krajinou a tu náhle z malého jezírka zahaleného jemným zářivým oparem
obrazek
- Spoiler:
- čučí Excalibur (jen ta vodní víla čekání nepřežila)
2. nepotřebuje slov - to vždycky jen stojím a koukám
https://2img.net/r/ihimizer/img4/1825/jedenzduvoduprochrajusk.png
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Tak musím říct, že závěr linie Dark Brotherhood (poslední dva questy) je opravdu epický!
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10
Musím nesouhlasit, oproti Oblivionu dost slabé a předvidatelné.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
Nějak třeskutě originální to nebylo (ale to IMHO ani v tom Oblivionu), mě se prostě líbil ten poslední vražedný quest, jaksi z principu. Jak často se vám to poštěstí
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10
Po úspěchu prvního dílu tu je Skyrim 2012: Part Two
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Ne, nejlepší je ten kurýr. I hate my job!
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ten byl taky dobrý . A líbilo se mi, jak místo toho, aby kouzlo schoval, tak ho zase aktivoval. To se mi stává pořád .
jo přesně
edit: a rare house khajiit
edit: a rare house khajiit
vetka.M- Znamení :
Pohlaví :
Škoda, že mě to přestalo bavit.
Fello- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 03. 02. 12
Mě ne. Jsem na 21. levelu a v podstatě na začátku... Teprv jsem byl v Helgenu, Vorařově, Bílém Průsmyku, Ledohradu, Jitřence a Ivarově Dvoře. A v každé jeskyni, hlásce, hrobce atd. v jejich okolí...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Tak to tě toho ještě hodně čeká. Ještě se máš na co těšit:))
No ale třeba mě to ještě někdy chytne ta hra, to se nevylučuje. Jen mi přijde nedodělaná.
No ale třeba mě to ještě někdy chytne ta hra, to se nevylučuje. Jen mi přijde nedodělaná.
Fello- Znamení :
Pohlaví :
A já jsem ještě ani tento rok pořádně nehrála... tak . Ale chybí mi to
Však tenhle rok sotva začal to máš ještě času. Teď otázka jestli ještě studuješ nebo pracuješ
Fello- Znamení :
Pohlaví :
Fello: Počkej, až vydají Construction Set a fanoušci začnou dělat své vlastní mody. Třeba Morrowind má dnes něco kolem 4000 modů snad z každé oblasti, co jde. Nové questy, dungeony, NPC, grafika, hudba, zvuky, pravidla, činnosti, kouzla, ostrovy, oblasti, cokoli si člověk vzpomene... A Oblivion snad ještě víc...
Navíc Bethesda prý ohlásila, že oficiálních přídavků bude méně, ale budou rozsáhlé... A jeden kluk zjistil, že ve Skyrimu jsou vytvořené i ostatní provincie - když v ini souboru Skyrimu zrušíš hranice, dá se jimi i procházet - třeba Morrowind (včetně Vvardenfellu, Solstheimu a Rudé hory) a Cyrodiil s jezerem Rumare, Císařským městem a Bílou věží. Teď se spekuluje, jestli to je proto, aby fandům ulehčili práci s modováním, nebo kvůli DLC.
Navíc Bethesda prý ohlásila, že oficiálních přídavků bude méně, ale budou rozsáhlé... A jeden kluk zjistil, že ve Skyrimu jsou vytvořené i ostatní provincie - když v ini souboru Skyrimu zrušíš hranice, dá se jimi i procházet - třeba Morrowind (včetně Vvardenfellu, Solstheimu a Rudé hory) a Cyrodiil s jezerem Rumare, Císařským městem a Bílou věží. Teď se spekuluje, jestli to je proto, aby fandům ulehčili práci s modováním, nebo kvůli DLC.
Naposledy upravil Ďasík dne Fri 03 Feb 2012, 22:05, celkově upraveno 1 krát
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Vítej v klubu! Tak to asi toho času nemáš moc co:D Když už jsme u toho, použil někdo z vás nějaký ten z mnoha modu?
Fello- Znamení :
Pohlaví :
Právě jsem rozjel TES: arena přes DOSbox
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188