O vlacích (a jiné dopravě)
+10
NoMouse
yossarian
Irwain Nornossa
g.hofstadter
bakeLit
minnie
R&omize
tx
Ďasík
Kolikokoli
14 posters
Strana 9 z 10
Strana 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: O vlacích (a jiné dopravě)
no.. fórum to tak píše.. a fórum přece nikdy nelže
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Ještě, že tu není hřbitov odkud by se to po půl roce mazalo, to by tu pak čísla počtu příspěvků jen lítala.
Ale gratz anyway
Ale gratz anyway
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
1000
Já se omlouvám za 3 minuty zpoždění proti minnie a špatný topic XD psala jsem Ti gratulaci v Titulcích
Jojo, zaregistrovala jsem, ale už jsem tam nechtěla začít další spam. Tobě dík patří taky .
BTW, koukám, že mám dokonce víc příspěvků než Ďasík...
BTW, koukám, že mám dokonce víc příspěvků než Ďasík...
Aby taky ne, když Ďasík teď beztak honí mobil jak Kryťák Archieho.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
To jo, fakt je mi ho teď líto. Představte si, že mu někdo napíše něco důležitého a ztratí se to mezi tou haldou upozornění
Jen zajímavost, nejdelší šalina na světě jezdí v Budapešti, má 54 metrů, je to Siemens Combino supra NF12B. Vypadá strašně dobře, kéž by to někdy jezdilo i v Brně. Pro srovnání, našel nejdelší jezdí v Brně, 2× Vario LF2, má dohromady 45 metrů. A na lince 1 to ve většině případů není problém zaplnit.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Ja mám strašne rád vlaky a ešte radšej nimi cestujem väčšinou tam stretnem superl ľudí s ktorými ubehne cesta ako voda. ja chodím okolo jedného každé ráno do práce ale ten je s guľometmi a delami
ondrej263- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Reputace : 0
Datum registrace : 07. 03. 11
Věk : 31
Místo : Slovakia Zlaté Moravce
Stačí spojit dvě KT8 a jsme rázem na 62 metrech...Irwain Nornossa napsal:Jen zajímavost, nejdelší šalina na světě jezdí v Budapešti, má 54 metrů, je to Siemens Combino supra NF12B. Vypadá strašně dobře, kéž by to někdy jezdilo i v Brně. Pro srovnání, našel nejdelší jezdí v Brně, 2× Vario LF2, má dohromady 45 metrů. A na lince 1 to ve většině případů není problém zaplnit.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jasně, já vim. Teda, ale než KT8, tak raději Vario LF3. Teda, to by to Brno nejdřív muselo nakoupit, resp. modernizovat starý KT8.
Ale problém je, že tohle nespojí. Stejně tak by k sobě mohli dát 4 T3, ale taky to neudělají. A bůh je mi svědkem, že na 1 by byly potřeba 3 za sebou, ne jen 2.
V Budapešti tou linkou, kde to jezdí, projede 10 000 lidí za hodinu. Šílený množství, ale ve špičce to tady v Brně taky docela doháníme.
A k poznávání lidí ve vlaku: Nejen, že bych naprosto nedokázal navázat rozhovor s někým takovým, už proto, že by nebylo o čem mluvit (jo, předsudky, já vím, ale pravděpodobnost je s nimi za jedno), ale i proto, že mi vadí, a že bych tam raději byl sám.
Ale problém je, že tohle nespojí. Stejně tak by k sobě mohli dát 4 T3, ale taky to neudělají. A bůh je mi svědkem, že na 1 by byly potřeba 3 za sebou, ne jen 2.
V Budapešti tou linkou, kde to jezdí, projede 10 000 lidí za hodinu. Šílený množství, ale ve špičce to tady v Brně taky docela doháníme.
A k poznávání lidí ve vlaku: Nejen, že bych naprosto nedokázal navázat rozhovor s někým takovým, už proto, že by nebylo o čem mluvit (jo, předsudky, já vím, ale pravděpodobnost je s nimi za jedno), ale i proto, že mi vadí, a že bych tam raději byl sám.
Pohlaví :
???
Tak já myslím známé lidi... Ty jsi ztracený případ, komu není rady, tomu není pomoci... Ty máš snad výmluvu i pro den svého početí...Irwain Nornossa napsal:... A k poznávání lidí ve vlaku: Nejen, že bych naprosto nedokázal navázat rozhovor s někým takovým, už proto, že by nebylo o čem mluvit (jo, předsudky, já vím, ale pravděpodobnost je s nimi za jedno), ale i proto, že mi vadí, a že bych tam raději byl sám.
Naprosto sdílím tento tvůj názor. Není nic horšího, než když si k tobě někdo přisedne... Než bych to udělal já sám, to radši budu celou cestu stát v uličce nebo u dveří vlaku... Nejradši jezdím úplně prázdným vagónem.Irwain Nornossa napsal:A k poznávání lidí ve vlaku: Nejen, že bych naprosto nedokázal navázat rozhovor s někým takovým, už proto, že by nebylo o čem mluvit (jo, předsudky, já vím, ale pravděpodobnost je s nimi za jedno), ale i proto, že mi vadí, a že bych tam raději byl sám.
Každopádně ale tenhle "pocit" nemám jen já, dělal jsem si takový "pokus". Musel jsem jet o půlnoci z Ostravy do Opavy. Jel jen jeden malý couráček (810ka). V něm je 10 kukaní (prostě klasických dvou lavic proti sobě). Nastoupil jsem jako první, protože jsem tam byl už o půl hoďky dřív - do rohu. Pak přišla holka, koukla se na mě a sedla si do úhlopříčného rohu, co nejdál ode mě. Pak přišlo (nějakým podivným dílem náhody) dalších osm lidí a každý si vždycky sedl do prázdné kukaně a to tak, aby byl nejdál od ostatních... Za celou cestu nikdo s nikým, ani s průvodčím nepromluvil ani slovo. A tak to prostě je.
Naposledy upravil Ďasík dne Wed 01 Jun 2011, 15:11, celkově upraveno 1 krát
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
R&omize: Nemyslím si. Jen prostě chci cestovat sám. Je mi to pohodlnější, než se mačkat s někým, koho neznám. Nejen, že nemám osobní prostor, ale nemůžu prostě…existovat přirozeně.
Jinak jasně, známí mi nevadí. Jenže ty já prostě nemám šanci potkat.
Takže nevím, proč jsem ztracený případ. Prostě mám jen věci nastavené jinak, to je vše.
Edit:
Dneska 2 cesty s RT6N1 (1803) a dlouhá cesta s 2×Vario LF2. Takže jsem jel tím nejzajímavějším, co Brno může nabídnout. Spokojenost.
A mám další cíl, čím jet. Taková podivná šalina, vypadá to jako K2, ale má veprostřed nízkopodlažní díl, jako KT8. Jsou tu snad jen 2, jezdilo to jako 12 a 13.
Jinak jasně, známí mi nevadí. Jenže ty já prostě nemám šanci potkat.
Takže nevím, proč jsem ztracený případ. Prostě mám jen věci nastavené jinak, to je vše.
Edit:
Dneska 2 cesty s RT6N1 (1803) a dlouhá cesta s 2×Vario LF2. Takže jsem jel tím nejzajímavějším, co Brno může nabídnout. Spokojenost.
A mám další cíl, čím jet. Taková podivná šalina, vypadá to jako K2, ale má veprostřed nízkopodlažní díl, jako KT8. Jsou tu snad jen 2, jezdilo to jako 12 a 13.
Naposledy upravil Irwain Nornossa dne Wed 01 Jun 2011, 15:17, celkově upraveno 1 krát
Pohlaví :
Že jo? Já si taky říkám, že tohle prostě není tak nenormální. I kdyby tam byla sebekrásnější slečna, tak jí neoslovim, nezajímá mě, stejně jako president USA nebo Japonský císař.Ďasík napsal:Naprosto sdílím tento tvůj názor. Není nic horšího, než když si k tobě někdo přisedne... Než bych to udělal já sám, to radši budu celou cestu stát v uličce nebo u dveří vlaku... Nejradši jezdím úplně prázdným vagónem.
Každopádně ale tenhle "pocit" nemám jen já, dělal jsem si takový "pokus". Musel jsem jet o půlnoci z Ostravy do Opavy. Jel jen jeden malý couráček (810ka). V něm je 10 kukaní (prostě klasických dvou lavic proti sobě). Nastoupil jsem jako první, protože jsem tam byl už o půl hoďky dřív - do rohu. Pak přišla holka, koukla se na mě a sedla si do úhlopříčného rohu, co nejdál ode mě. Pak přišlo (nějakým podivným dílem náhody) dalších osm lidí a každý si vždycky sedl do prázdné kukaně a to tak, aby byl nejdál od ostatních... Za celou cestu nikdo s nikým, ani s průvodčím nepromluvil ani slovo. A tak to prostě je.
Samozřejmě něco jiného je, když jedu, a najednou uvidím někoho, koho nejen znám, ale chci s ním třeba i mluvit. To se hned cestuje rychleji a příjemněji.
Pohlaví :
Ďasík: jo, to je přesně podle toho schématu, které tu někdo dával .
Já si sednu nejraději také sama, když vím, že daný dopravní prostředek nebude zaplněn během cesty. Když však jedu do města a vím, že bude narváno, tak si nejraději sednu vedle nějaké mladé holky/kluka nebo nějaké postarší paní. Není nic horšího než když sedím sama a přisedne si nějaký starší pán, který se ještě tak "jakoby letmo" dotýká (a takový ouchyly já přitahuji nejvíc ).
Já si sednu nejraději také sama, když vím, že daný dopravní prostředek nebude zaplněn během cesty. Když však jedu do města a vím, že bude narváno, tak si nejraději sednu vedle nějaké mladé holky/kluka nebo nějaké postarší paní. Není nic horšího než když sedím sama a přisedne si nějaký starší pán, který se ještě tak "jakoby letmo" dotýká (a takový ouchyly já přitahuji nejvíc ).
Zajímavé. Zastávám pravidlo nikdy si nepřisednout.
Jo, úchyláci z veřejné dopravy. Dám Ti radu. Měj na rukou takové ty punk obojky, ale místo těch kovových věcí tam dej jehly. Bude se o Tebe chtít otírat, a probodá ho to. To si pak dobře rozmyslí, kam se bude naklánět.
Jo, úchyláci z veřejné dopravy. Dám Ti radu. Měj na rukou takové ty punk obojky, ale místo těch kovových věcí tam dej jehly. Bude se o Tebe chtít otírat, a probodá ho to. To si pak dobře rozmyslí, kam se bude naklánět.
Pohlaví :
Já když v buse vidím, že je hodně lidí a že může a bude ještě víc, stoupnu si na schody ke dveřím.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Jo, a pak nějaká postarší paňy bude chtít vystupovat, a umlátí Tě argumentama inteligence kamene a její taškou.
nejlepší je stejně nastupovat na konečný. Člověk si sedne kam chce, a pak jen ignoruje okolí.
nejlepší je stejně nastupovat na konečný. Člověk si sedne kam chce, a pak jen ignoruje okolí.
Pohlaví :
Já si taky v buse stoupám tam, kde je místo pro kočáry atd., ale tam se zase nacpe kupa děcek, které na tebe pořád padají. A úplně ke schodům si nestoupám od té doby, co mi nějaký chlap řekl, že jsem kráva, že tam stojím (nevystupoval ani nenastupoval) .
Dobrej chlap teda.
Jako chápu, že mu asi vadilo, že někdo stojí u dveří, ale sakra, je takový problém to říct slušně?
Jako chápu, že mu asi vadilo, že někdo stojí u dveří, ale sakra, je takový problém to říct slušně?
Pohlaví :
K3R-N A jsou (jako vždy) 4, ale jezdí myslím jedna...Irwain Nornossa napsal:A mám další cíl, čím jet. Taková podivná šalina, vypadá to jako K2, ale má veprostřed nízkopodlažní díl, jako KT8. Jsou tu snad jen 2, jezdilo to jako 12 a 13.
edit: Jo, ve dveřích taky stojím často. Ale spíš proto, že se dál nedostanu. A když chce někdo vystoupit, tak holt vystoupím s ním a pak zas nastoupím, no problem.
Naposledy upravil NoMouse dne Wed 01 Jun 2011, 16:13, celkově upraveno 2 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
No, ono ani na té konečné nemáš vyhráno... Já nastupoval na konečné vlaku i busu - ale na zastávce busu stálo takových 50 lidí, takže u dveří to bylo fakt vychytané. A vlak byl nacpaný už když jsem dorazil na nádraží - holt migrace lidí je dneska obrovská.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ahááá! Jo, dobře, to je ona.
Ale vypadá to zajímavě, ne? Mohlo by jich jezdit víc.
Teď nevím přesně, ale to jezdí opět jen tady, ne?
S tou konečnou jsem to myslel spíš v případě MHD. Jasně, chápu u vlaků a busů to asi bude trochu nával.
Ale je to dobře, že lidí jezdí hodně. Aspoň to bude nutit dopravce rozšiřovat, a třeba to trkne i ostatní, a nechají auto doma.
Ale vypadá to zajímavě, ne? Mohlo by jich jezdit víc.
Teď nevím přesně, ale to jezdí opět jen tady, ne?
S tou konečnou jsem to myslel spíš v případě MHD. Jasně, chápu u vlaků a busů to asi bude trochu nával.
Ale je to dobře, že lidí jezdí hodně. Aspoň to bude nutit dopravce rozšiřovat, a třeba to trkne i ostatní, a nechají auto doma.
Pohlaví :
Strana 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Smrtelné i jiné hříchy
» Britcomy a jiné sitcomy