O vlacích (a jiné dopravě)
+10
NoMouse
yossarian
Irwain Nornossa
g.hofstadter
bakeLit
minnie
R&omize
tx
Ďasík
Kolikokoli
14 posters
Strana 7 z 10
Strana 7 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: O vlacích (a jiné dopravě)
A není to T15, ale 15T , kolikrát to mám opakovat? T-něco je značení Tatry (ČKD), kdežto číslo-T je značení Škodovky.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
u mě teď opravují koleje a jezdí jenom autobusy a já z toho cvokatím
a tu náhradní dopravu evidentně plánoval nějaký magistrátní inženýr, protože náhradní autobusová linka na obou stranách končí jednu zastávku před metrem.. to byl chytrý tah
a tu náhradní dopravu evidentně plánoval nějaký magistrátní inženýr, protože náhradní autobusová linka na obou stranách končí jednu zastávku před metrem.. to byl chytrý tah
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
No to udělal zřejmě dopravní podnik pro vaše dobro, abyste se aspoň kousek prošli...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ted jsem se na to koukal a podle me je to z toho duvodu, ze na Vltavske by se bus nemel kde otocit. Mas to jenom do zitrka do 1:30, tak to uz snad prezijesminnie napsal:u mě teď opravují koleje a jezdí jenom autobusy a já z toho cvokatím
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 10. 10
taky na to nadávám už od minulé neděle to byl dlouhý týden..
ještě se tu zítra mají motat nějací běhavci... nejsi náhodou mezi nima?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Ja nejsem zadnej dalkoplazminnie napsal:taky na to nadávám už od minulé neděle to byl dlouhý týden..
Maraton si mozna zkusim az definitivne skoncim s aktivnim zavodenim
Ale popravde by me spis lakal Ironman na Havaji, na to uz musi mit clovek opravdu natrenovano, ale to je spis takovy sen
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
tipoval bych, že Orestes bude nějaká postava a Valentýna nějaké dílo (kniha, film, seriál)... Víc ti neporadím.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
:D
To se skvěle radí, když člověk sám neví, viď?NoMouse napsal:tipoval bych, že Orestes bude nějaká postava a Valentýna nějaké dílo (kniha, film, seriál)... Víc ti neporadím.
jo, to je nejlepší... a vlastně to dělám docela často, že radím v něčem, čemu nerozumím
třeba v titulkcích
třeba v titulkcích
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Bože, co to je?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Teda... vy neznáte jedinou telenovelu z mála, která prorazila? Jízlivá Olympie, nesmělá Valentýna, panovačná Čiki, tvrdohlavá Tza Tza, stydlivá Pandora, gay-negay Achilles nebo nekompromisní Rocco? To vám nic neříká?
PS: Nebojte, nejsem nadšený fanoušek telenovel, ani Valentýnu jsem nedokoukala (viděla jsem jen asi prvních 100 dílů ).
PS: Nebojte, nejsem nadšený fanoušek telenovel, ani Valentýnu jsem nedokoukala (viděla jsem jen asi prvních 100 dílů ).
CO?
Ehm... Nechci být sprostý...Kolikokoli napsal:Teda... vy neznáte jedinou telenovelu z mála, která prorazila? Jízlivá Olympie, nesmělá Valentýna, panovačná Čiki, tvrdohlavá Tza Tza, stydlivá Pandora, gay-negay Achilles nebo nekompromisní Rocco? To vám nic neříká?
Koli: ani jednu z nich neznám...
Možná tak Esmeraldu a Okouzlení, ale nesledoval jsem opravdu žádnou, nikdy...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Žádná Valentýna...
To já mám bohužel trochu hlubší znalosti... Esmeralda od druhé třetiny až po konec, tak trochu Kassanda, Divoký anděl tak od druhé třetiny, Ošklivka Betty tak od třetiny až po konec, Ecomoda celá... No to je snad asi tak všechno, ach to mládí...NoMouse napsal:Koli: ani jednu z nich neznám...
PS: Jinak myslím, že jsme zase dost OT...
Taky se dívám, chudáci vlaky (a šaliny), chtělo by to přesunout pryč...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
já z tady toho žánru znám dallas, esmeraldu, divoký anděl a první sérii pojišťovny a ordinace to je tak když člověk sdílí obývák s rodiči..
momentálně televizi nemám a chybí mi jen občas na hokej nebo na formule.. ale aspoň je záminka vyrazit na to do hospůdky
momentálně televizi nemám a chybí mi jen občas na hokej nebo na formule.. ale aspoň je záminka vyrazit na to do hospůdky
minnie- Znamení :
Pohlaví :
jo vidiš, Dallas, z toho si pamatuju akorát znělku a z Ordinace koneckonců taky...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Teda, to jste dobří. Já viděla z každého tak maximálně jeden díl . Možná jen Esmeraldu jsem sledovala pravidelně, jinak nic. Ty české (Ordinace, Rodinná pouta atd.), tak to vůbec. Nemám ráda natahovačky (možná proto mě teď po letech "omrzeli" Simpsni a podobné "nekonečné seriály").
Jediná telenovela/nekonečný seriál, kterou jsem si oblíbila, byla ta ruská (Anastázie), ale nevím o co tam šlo, jen že tam nosily děsně krásné hadry .
Jediná telenovela/nekonečný seriál, kterou jsem si oblíbila, byla ta ruská (Anastázie), ale nevím o co tam šlo, jen že tam nosily děsně krásné hadry .
NoMouse napsal:A není to T15, ale 15T , kolikrát to mám opakovat? T-něco je značení Tatry (ČKD), kdežto číslo-T je značení Škodovky.
"Sory vole plís" uz si to budu pamatovat
edit: ac ti to muze pripadat sproste, je to nase takova rodinna prupovidka, neni to mysleno urazlive.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Telenovely?
Musím říct, že ani o jedné jsem fakt neslyšela, cos vyjmenovala, Kolikokoli. Jsem vážně ráda, že na mě měli starší bráchové takový vliv - všechny tyhle seriály se mi vyhly obloukem, zato jsem nezmeškala jediný díl Star Gate, Star Treku, Profesionálů, Želv Ninja, dost dílů Kobry 11 a věcí v podobném duchu ..Kolikokoli napsal:Teda... vy neznáte jedinou telenovelu z mála, která prorazila? Jízlivá Olympie, nesmělá Valentýna, panovačná Čiki, tvrdohlavá Tza Tza, stydlivá Pandora, gay-negay Achilles nebo nekompromisní Rocco? To vám nic neříká? .
Nemluvě o tom, že když mě měli bratři po škole hlídat, brávali mě pravidelně do Hracích doupat xD
Strana 7 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Smrtelné i jiné hříchy
» Britcomy a jiné sitcomy
» Nezneužitelné ovládání myslí, superhodní lidi a jiné utopie
» Britcomy a jiné sitcomy
» Nezneužitelné ovládání myslí, superhodní lidi a jiné utopie
Strana 7 z 10
Povolení tohoto fóra: