O vlacích (a jiné dopravě)
+10
NoMouse
yossarian
Irwain Nornossa
g.hofstadter
bakeLit
minnie
R&omize
tx
Ďasík
Kolikokoli
14 posters
Strana 8 z 10
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: O vlacích (a jiné dopravě)
Já říkám, že jsem to taky nesledovala (jména si pamatuji proto, že jsme se o tom nedávno bavili se spolubydlící). Já vyrostla na StarGate, Herkulesovi, Xeně a Odpadlíkovi . (Star Trek jsem sledovala taky, ale když nastoupil Voyger, tak už mě to nebavilo ).
A Kobra 11.. o tom se nemá ani cenu bavit. Sledovala jsem ji pravidelněji než všechny předchozí seriály dohromady, do Simíra jsem byla v té osmé třídě úplně zamilovaná .
Jo a ještě jeden seriál jsem "žrala" - Walker Texas Ranger. To byl hit .
A Kobra 11.. o tom se nemá ani cenu bavit. Sledovala jsem ji pravidelněji než všechny předchozí seriály dohromady, do Simíra jsem byla v té osmé třídě úplně zamilovaná .
Jo a ještě jeden seriál jsem "žrala" - Walker Texas Ranger. To byl hit .
Koli Tos mě dostala! Nojo, všechny holky si někoho našly na obdivování v Kobře. U mě to byl Jan Richter.
A Walker Texas Ranger, tojo, to je klasikaaa. Doteď se vyžívám ve sbírání vtipů o Chuckovi Norrisovi
Je fakt, že na Enterprise Voyager neměl, ale zase mě bavily díly s Q, které tam byly snad víc než s Pickardem, obzvlášť, když se o Katherine Q snažil
No oproti Pickardovi totiž Janewayová řešila všechno bojem, Pickard měl víc za ušima.
A Walker Texas Ranger, tojo, to je klasikaaa. Doteď se vyžívám ve sbírání vtipů o Chuckovi Norrisovi
Je fakt, že na Enterprise Voyager neměl, ale zase mě bavily díly s Q, které tam byly snad víc než s Pickardem, obzvlášť, když se o Katherine Q snažil
No oproti Pickardovi totiž Janewayová řešila všechno bojem, Pickard měl víc za ušima.
Já nevím, mě byla prostě nesympatická . A v Kobře jsem měla nejraději Simíra a Andrého... jé, jak já řvala, když André umřel . A Wolker ten byl taky skvělý, pamatuji si, že jednou dávali dvojdíl o tom, jak Walker a Alex letěli kamsi letadlem a měli poruchu. To letadlo začalo padat a tam končila ta první část dvojdílu. Byla jsem celá nervní, jak to bude pokračovat, ale další den dávali ÚPLNĚ JINÝ DÍL! Pak někde v tom Volejte novu říkali, že tím dalším dílem začíná nová řada, na kterou nemají práva, a tak zatím budou opakovat předchozí řady. Musela jsem čekat rok, než jsem se dočkala rozuzlení toho dvojdílu s letadlem .
Ale nejlepší díl byl ten s tím klukem, který měl AIDS. To byl skvělý díl (a líbil by se mi i takto s odstupem času).
Ale nejlepší díl byl ten s tím klukem, který měl AIDS. To byl skvělý díl (a líbil by se mi i takto s odstupem času).
O Kobře 11 a jiných seriálech xD
Jojo, máš pravdu, málem bych zapomněla na Andrého Ten byl fakt skvělý. Jako dvojice mi rozhodně nejvíc seděli ti dva. A po Andrém mi trvalo fakt dlouho, než jsem někoho jiného vzala na vědomí jako Simirova parťáka
Ale pamatuju si, jak jsem se nasmála, když zabili tak nezvratně Toma a pak ho zas totálně nesmyslně oživili! To mi přijde úplně nejhloupější v seriálech...když si chci nechat otevřená dvířka, tak ho zabiju někde v pozadí, že by to mohl i (teoreticky) přežít... Takhle to bylo děsně hloupé..
Jéje, to muselo být dost nervydrásající, pořád netušit, jak to dopadne To bylo od novy dost podlé. ^^ Teď už si to ani nedovedu představit, když si člověk může všecko vygooglit.
Ale pamatuju si, jak jsem se nasmála, když zabili tak nezvratně Toma a pak ho zas totálně nesmyslně oživili! To mi přijde úplně nejhloupější v seriálech...když si chci nechat otevřená dvířka, tak ho zabiju někde v pozadí, že by to mohl i (teoreticky) přežít... Takhle to bylo děsně hloupé..
Jéje, to muselo být dost nervydrásající, pořád netušit, jak to dopadne To bylo od novy dost podlé. ^^ Teď už si to ani nedovedu představit, když si člověk může všecko vygooglit.
No počkat, Toma poprvé nezabili, zabili mu ženu a on pak odešel sám, ne? A zabili ho až podruhé a to už se nevrátil...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
To, že umřel Tom si skoro nepamatuju . Vím o tom pohřbu, ale tu smrt samotnou jsem si musela připomenout na YT a nějak si nepamatuji, že by se vrátil. Celkově si nepamatuji, jak kdo odcházel... Jen André... ten dvojdíl mám pořád živě před očima . Myslím, že jsem se dál dívala jen kvůli tomu, že jsem doufala v jeho návrat (nenašli jeho tělo, takže by teoreticky mohl přežít) . Ale nevrátil se .
No on poprvé odešel v nějaké řadě, nevím které, možná 7.,8., ale neumřel, prostě odešel, protože mu zabili přítelkyni nebo ženu nebo co, bombou nastraženou v autě na něj samotného. A pak se vrátil asi po dvou řadách, byl tam tak jednu sérii a pak ho definitivně zabili...
Ale Simir s Tomem (poprvé), to byly nejlepší časy Kobry 11. Ty úplně poslední už jsem nesledoval, a to se ještě pořád točí další, ne?
edit: ale vážně by to chtělo přesunout
Ale Simir s Tomem (poprvé), to byly nejlepší časy Kobry 11. Ty úplně poslední už jsem nesledoval, a to se ještě pořád točí další, ne?
edit: ale vážně by to chtělo přesunout
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
No, o vlacích to už moc není, uznávám
Aha, tak to se omlouvám. Mám asi nějak zabarvenou pamět...to, že mu zabili ženu si pamatuji, ale měla jsem za to, že když umřel, tak se ještě vrátil. Máš pravdu Ty, NoMouse.
Nejlepší byl Semir s Andrém. Cože, fakt se ještě nějaké díly točí? (mrk na Wiki) Tak prý skutečně seriál pokračuje, ...ale vy víte, kdo je Ben Jäger? O tom jsem doteď jaktěživ neslyšela.. Ten je teď totiž Semiruv parťák Ale bez Andrého nebo teda Toma to už prostě není ono...
Aha, tak to se omlouvám. Mám asi nějak zabarvenou pamět...to, že mu zabili ženu si pamatuji, ale měla jsem za to, že když umřel, tak se ještě vrátil. Máš pravdu Ty, NoMouse.
Nejlepší byl Semir s Andrém. Cože, fakt se ještě nějaké díly točí? (mrk na Wiki) Tak prý skutečně seriál pokračuje, ...ale vy víte, kdo je Ben Jäger? O tom jsem doteď jaktěživ neslyšela.. Ten je teď totiž Semiruv parťák Ale bez Andrého nebo teda Toma to už prostě není ono...
Asi tak. Já měla ráda i Jana. Ze Simírových parťáků mi vadil akorát ten první a potom ten Ben (s ním jsem ale viděla jen pár dílů). Už se taky na Kobru nedívám .
A dokud je to o Kobře 11, tak je to pořád o dopravě (zloději aut, vrazi a vyděrači)
A dokud je to o Kobře 11, tak je to pořád o dopravě (zloději aut, vrazi a vyděrači)
Jo, s Benem jsem nějaké díly viděl.
edit: Vlastně s Benem ještě možná všechny, pak ještě přišel Chris, který je tam doteď, tam jsem viděl možná tak jednu řadu a pak už jsem přestal.
edit2: aha né, tak je to naopak, ten první byl Chris, toho jsem viděl celého a pak přišel Ben, se kterým jsem nějaké díly viděl...
edit3: aha a Tom byl ve 4. až 6. a pak v 9. a 10.
edit: Vlastně s Benem ještě možná všechny, pak ještě přišel Chris, který je tam doteď, tam jsem viděl možná tak jednu řadu a pak už jsem přestal.
edit2: aha né, tak je to naopak, ten první byl Chris, toho jsem viděl celého a pak přišel Ben, se kterým jsem nějaké díly viděl...
edit3: aha a Tom byl ve 4. až 6. a pak v 9. a 10.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Koli, Tvá odpověď mě rozsekala. To je fakt. Kobra 11 je dopravní seriál, tak je to k tématu. A hotovo.
Pravda, na Jana, mého oblíbence, nesmím zapomínat. Ten byl podle mě prostě nejhezčí, ale André nejmilejší a Tom nejsebevědomější
NoMouse, takže Tom tam byl podruhé dvě série, než ho vyškrtli nadobro?
Náhodou, člověk se zas těšil, kolik aut zlikvidují v tomhle díle XD
Pravda, na Jana, mého oblíbence, nesmím zapomínat. Ten byl podle mě prostě nejhezčí, ale André nejmilejší a Tom nejsebevědomější
NoMouse, takže Tom tam byl podruhé dvě série, než ho vyškrtli nadobro?
Náhodou, člověk se zas těšil, kolik aut zlikvidují v tomhle díle XD
Přesně tak.bodomkes napsal:NoMouse, takže Tom tam byl podruhé dvě série, než ho vyškrtli nadobro?
Někdy jsem vyloženě celý díl čekal na závěrečnou destruktivní honičku, to byla u Kobry vždycky jistota.bodomkes napsal:Náhodou, člověk se zas těšil, kolik aut zlikvidují v tomhle díle XD
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Jo, destruktivní honičky byly nejlepší . Ale za nejlepší díl stejně považuji ten dvojdíl, kde poprvé nastoupil Tom (ten jak byl v tom autě se zablokovanými brzdami).
Jojo, honičky nejlepší. Hlavně když Semir napůl visel z okýnka a podobně (Tom na střeše...)
Ten si bohužel jen matně vybavuju, ale připomněla jsi mi tím film Speed (což je ostatně také zcela k tématu dopravy)
Ten si bohužel jen matně vybavuju, ale připomněla jsi mi tím film Speed (což je ostatně také zcela k tématu dopravy)
Kolikokoli: Jo, přesně to jsem chtěl taky poznamenat, že to byl nejlepší díl.
Ještě byl dobrý ten Jízda smrti linky [koliksi] (to byl Speed jak vyšitý), to byl jakoby film ne?
edit: linky 834
Ještě byl dobrý ten Jízda smrti linky [koliksi] (to byl Speed jak vyšitý), to byl jakoby film ne?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
lol
NoMouse napsal:Kolikokoli: Jo, přesně to jsem chtěl taky poznamenat, že to byl nejlepší díl.
Edit: Lidi, já vás žeru! Člověk vás nechá den bez dozoru (někdo vás zamkl na víkend doma?) a vy zplodíte za neděli doslova NĚKOLIK stránek... Jen přečíst mi to trvalo hodinu a to zrovna pomalu nečtu a citace jen odhaduju... Každopádně, stačilo mi to k tomu, abych si zde na fóru oblíbil další dva lidi a oblíbil si ještě více naše dvě staré ( ) známé slečny, každá jiná, ale s oběma mám tolik společného a na tolika věcech se s nimi zároveň neshodnu (víc se shodnu s Koli než s minnii, ale s oběma se neshodnu na spoustu věcech, na kterých se třeba shodnu s novými přírůstky na fóru). Nejméně se shodnu asi s NoMouse, i když i ten má své světlé okamžiky a u například Ďasíka je to tak padesát na padesát, tedy pokud nejde o mé návrhy úprav titulků, to se shodneme tak asi v jednom z pěti návrhu, proto jich taky dávám tolik ( ). A kde jste nechali Dimika, ten nám pucoval titulky do idiomických výšin...
PS: Sakra, jestli se na ten sraz nedostanu, tak mě asi jebne... Ale je to teď jedna z mých priorit, tak snad všechno klapne, a pokud mě neopijete, tak snad i vydržím celou noc... Howk, domluvil jsem, tedy dopsal...
Naposledy upravil R&omize dne Sun 08 May 2011, 21:48, celkově upraveno 3 krát
R&y: počkej, teď tě nechápu, mluvilo se o tom dvojdílu, kdy měl nějaký Mercedes, nebo co to bylo, zablokované brzdy a bodomkes podotkla, že jí to připomnělo Nebezpečnou rychlost. A já jsem říkal, že byl taky dobrý díl (ale byl to myslím jakoby TV film) Jízda smrti linky 834, kde se zase jednalo o unesený autobus, tak jsem podotkl, že to bylo ještě víc jako Nebezpečná rychlost.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Vidíš, Koli, já se kupodivu orientuji! Prvně mne teda zmátl R&omizův komentář, že se o tom půl hodiny bavíme, ale se škrty se dostavilo osvícení!
A dneska jsem se taky ještě víc nadchla pro sraz, tak se musím snažit příští týden odmaturovat abych se mohla dostavit
A dneska jsem se taky ještě víc nadchla pro sraz, tak se musím snažit příští týden odmaturovat abych se mohla dostavit
Počkej, my se nějak neshodneme?R&omize napsal:Nejméně se shodnu asi s NoMouse, i když i ten má své světlé okamžiky
To už spíš mezi náma dochází k nedorozumění (viz teď), bych řekl...
A že občas nesouhlasím s některými tvými návrhy na titulky (s většinou ale většinou souhlasím! ), snad si to nebereš nějak osobně...
Naposledy upravil NoMouse dne Sun 08 May 2011, 22:17, celkově upraveno 1 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse: pozor na citaci, nebo tě R&y zmaluje (a nemyslím použitím velkého množství líčidel nebo alkoholu)
Koli: díky
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Děkuji všem... ;)
Tak přesně v tom se neshodneme, NoMouse... Jinak ve spoustě věcech, o kterých tu píšeš a já se k nim ani nevyjádřím, telepat asi nejsi, takže to pochopitelně nemůžeš vidět. A to, že souhlasíš s mými návrhy korektur, je velké (bez)významné plus, děkuji...Kolikokoli napsal:NoMouse: pozor na citaci, nebo tě R&y zmaluje (a nemyslím použitím velkého množství líčidel nebo alkoholu)
Kolikokoli
Počet příspěvků: 1000
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Strana 8 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10