S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]
+29
Melindaaaa
larson
Winniie
dejf
metztli
TristanTzara
Mikee33
MatMatMatMat
bafinka
baal666
bodomkes
monca2112
PrecLiK
Muf
trinx
Kal-El
padina
g.hofstadter
reverend
Georgo
Ďasík
mike2
MartyCZ
tx
yossarian
mattessow5
Kolikokoli
R&omize
Admin
33 posters
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]
To sice jo, ale hlavně "imaginary".R&omize napsal:No to si piš, že jo, doufat není ani potřeba, jejich děti budou přece "smart & beautiful"...
Tak tohle mě fakt dostalo...MartyCZ napsal:url=http://174.120.103.90/images-somethingreallyfunny/steven-seagal-emotion-chart.jpg
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Nemám rád Priyu, ta postava jako by do seriálu nepatřila... Ale Sheldon to dneska krásně dostal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikee33- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 15
Bodů : 17
Reputace : 0
Datum registrace : 14. 10. 09
Věk : 52
Mikee33 napsal:Nemám rád Priyu, ta postava jako by do seriálu nepatřila... Ale Sheldon to dneska krásně dostal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Souhlas, Priya byla dneska opravdu nesnesitelná, ale nejvíc mi vadil Leonard. Choval se jak blbec
TristanTzara- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 11. 03. 11
Mimochodem, vsimnete si, ze v posledni scene s kartami, kdyz Howard vyndava balicek karet z obalu, je dvojka srdcova vespod a pak, aniz by je jakkoliv michal, si ji Sheldon vytahne odnekud z horni cca petiny. Reknete mi, jak to ten Howard dela
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Ono tam těch podivností bylo víc. Např. při prvním předvádění triku Raj kartu prostě položil nahoru místo aby ji zastrčil dovnitř, což by v Sheldonovi mělo vzbudit podezření.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Paradicka:D
trik s kartami najprv zamotal aj mna, ale po case mi doslo, ze sme daco podobne robili na strednej:D a chudak shelly
pryiu docela chapem, ani mne by sa to moc nepacilo, keby sa moj chlap stretava s ex, ale prezila by som to...davat taketo ultimata mi pride predsalen hlupe...
u mna 8/10
trik s kartami najprv zamotal aj mna, ale po case mi doslo, ze sme daco podobne robili na strednej:D a chudak shelly
pryiu docela chapem, ani mne by sa to moc nepacilo, keby sa moj chlap stretava s ex, ale prezila by som to...davat taketo ultimata mi pride predsalen hlupe...
u mna 8/10
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
No, u mně Priya tímhle skončila, a to jsem ji měl hodně rád. Dát Leonardovi ultimátum, že se musí přestat stýkat s Penny, byla její osudová chyba. Neodpustil jsem to Emily v Přátelích, neodpustím to ani Priye. Hezky půjde z kola ven...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Je jasny, ze se ji nelibi, ze se porad styka s Penny. Jinak celkem sranda. A trik vim jak bych udelal, i bez podvodu.
dejf- Počet příspěvků : 30
Bodů : 32
No já se přiznám že moc fandím páru Penny&Leonard! Ale upřímně, pokud mají být opravdu ještě tři série, tak bych čekala, že se Priya zdrží déle.
Mimochodem, Leonard bez brýlí je fakt sexy ;o) takže plně rozumím Priye že chtěla ať nosí čočky.
A jinak, skvělý díl, hrozně se mi líbilo jak se Sheldon snažil přijít na ten trik!
Hláška střídala hlášku, vyplatilo se si počkat
Mimochodem, Leonard bez brýlí je fakt sexy ;o) takže plně rozumím Priye že chtěla ať nosí čočky.
A jinak, skvělý díl, hrozně se mi líbilo jak se Sheldon snažil přijít na ten trik!
Hláška střídala hlášku, vyplatilo se si počkat
Winniie- Počet příspěvků : 18
Bodů : 22
Datum registrace : 09. 02. 11
Místo : Ostrava
Chtěl jsem to ohodnotit už včera, ale nějak jsem to nestihl.
Podle mě to byl jeden z nejhorších dílů vůbec, zasmál jsem se jen když Sheldon prostčil ty karty pod dveřma...
To jak dělali z Sheldona blbce mi nějak ohromující nepřišlo a ta druhá linka byla místy tak trapná, že jsem musel minimalizovat video, abych neumřel trapností, třeba když byla Penny v té hospodě... Priya vůbec neumí hrát, nejhorší byl asi její úsměv, když se vrátili z nakupování a Leonard měl nový čočky... Dneska mě štval i Raj, kterej i když má většinou malou roli tak neurazí, ale dneska mi byl vyloženě nepříjemný, ani Howard se mi v té své poloze nelíbil. Jediný kdo "šel" byl Sheldon, obstaral všechny aspoň trochu zábavné chvilky(Infrakamery, uran 235, kraty pod dveřma,) ale i to bylo dost ubohé...
2/10
EDIT: A dneska mě úplně dožral ten smích, který je opravdu při každé větě, i když to není vtipné, ale trapné. Někomu ten dnešní humor seděl, ale tohle prostě nebyla TBBT jako dřív plná narážek na vědu a sci-fi s fantasy... Dobře byla tam jedna na Star Trek s tím kostýmem poručíka Uhury a na vědu s Uranem 235, ale 2 za díl, když dřív jich tam bylo asi 50? To je dost slabé...
Podle mě to byl jeden z nejhorších dílů vůbec, zasmál jsem se jen když Sheldon prostčil ty karty pod dveřma...
To jak dělali z Sheldona blbce mi nějak ohromující nepřišlo a ta druhá linka byla místy tak trapná, že jsem musel minimalizovat video, abych neumřel trapností, třeba když byla Penny v té hospodě... Priya vůbec neumí hrát, nejhorší byl asi její úsměv, když se vrátili z nakupování a Leonard měl nový čočky... Dneska mě štval i Raj, kterej i když má většinou malou roli tak neurazí, ale dneska mi byl vyloženě nepříjemný, ani Howard se mi v té své poloze nelíbil. Jediný kdo "šel" byl Sheldon, obstaral všechny aspoň trochu zábavné chvilky(Infrakamery, uran 235, kraty pod dveřma,) ale i to bylo dost ubohé...
2/10
EDIT: A dneska mě úplně dožral ten smích, který je opravdu při každé větě, i když to není vtipné, ale trapné. Někomu ten dnešní humor seděl, ale tohle prostě nebyla TBBT jako dřív plná narážek na vědu a sci-fi s fantasy... Dobře byla tam jedna na Star Trek s tím kostýmem poručíka Uhury a na vědu s Uranem 235, ale 2 za díl, když dřív jich tam bylo asi 50? To je dost slabé...
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
Jeden hot, druhý čehý...
Dle mého názoru našli autoři po dlouhé době a zatím celkem i na dlouhou dobu ten vytoužený kompromis, co se libí jak většině mainstreamového publika, tak vícemeně i většině původních diváků, soudě minimálně podle reakcí na našem foru... A to se mi líbí... Všem se pochopitelně nezavděčí NIKDY... Samozřejmě, že první a druhé serii to nesahá ani po pás, ale už teď jde vidět, že čtvrtá serie bude rozhodně lepší než třetí.
Priya
Souhlasím, její mimický rozsah se vážně podobá Stevenovi Segalovi (mimochodem vtipný odkaz MartyCZ =D)baal666 napsal:Priya vůbec neumí hrát, nejhorší byl asi její úsměv, když se vrátili z nakupování a Leonard měl nový čočky...
Ale vezměme v potaz, že taky má takovou "flawless" postavu, co má být vždy usmívající se, krásná, inteligentní a úžasná (jak už tady včera někdo říkal, vážně se hodí spíš do telenovel)
A je pravda, že to vypadá, jako by ji chtěli autoři znelíbit divákům, aby ji mohli zas odstrčit pryč (aspoň na to sázím )
Jinak Ďasíku, děkuji za odpověď Je pravda, že tam předtím Bernadette byla, ale objevila se v předchozím díle jenom jako "křoví". A Howard dneska vypadal úplně spokojeně. Tak by mě zajímalo, co se děje.
EDIT: mimochodem, jak už tu baal říkal, ten smích dneska vážně dávali za každou větu.. předtím jsem si toho nevšimla, ale když se na to koukám znovu (teď i s titulkami, děkuju ), tak to působí věru otravně..
baal: Mně to rozhodně tak špatné nepřišlo, Sheldonovi jsem to vyloženě přál, Howard s Rajem mě fakt bavili a Penny ani zdaleka nebyla tak trapná, jako když se ve třetí sérii Leonard snažil vypadat, že se vyzná ve fotbale... A dokonce to k ní sedělo, takhle vlezlá byla odjakživa, vzpomeň třeba, co dělala, když se Howard snažil usmířit s Bernadette. Taky obvykle trapné pasáže přetáčím, protože mi je trapně za tu postavu, ale tady to fakt nebylo třeba. A ten smích na pozadí už nevnímám, je v každém sitcomu, dá se na to zvyknout.
bodomkes: Není zač. A k té Bernadette snad jen tolik, že si myslím, že určitě v TBBT zůstane. Tvůrcům dalo hodně práce najít jí v partě nějaké solidní místo a hlavně dát Howardovi holku, že si prostě nemůžou dovolit to teď zahodit...
bodomkes: Není zač. A k té Bernadette snad jen tolik, že si myslím, že určitě v TBBT zůstane. Tvůrcům dalo hodně práce najít jí v partě nějaké solidní místo a hlavně dát Howardovi holku, že si prostě nemůžou dovolit to teď zahodit...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
WTF? Čtvrtá nesahá třetí ani po kotníky, není v ní ani jedna epizoda, kterou bych zařadil do svých Top 10 (z 1. série 3, z 2. série 5, z 3. série 2) Celá koncepce čtvrté série je totiž špatně... Nejhorší je asi výběr vedlejších postav: Amy, Bernadette a teď Priya... Geekoviny už prakticky vymizeli a celkově jde seriál někam k Přátelům... Přátelé jsou úžasní, ale od BBT jakožto fyzikálně-matematicky nadaný milovník sci-fi a fantasy čekám něco trochu jiného... A to se mi v poslední době už nedostává...R&omize napsal:že čtvrtá serie bude rozhodně lepší než třetí.
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
Menšina...
Opravte mě, jestli se mýlím, ale myslím si, že tvůj náhled na věc, co se týče kvality dílů a serii, je v menšině... Co se týče rozložení vtipu a zaměření, to ano, to souhlasí téměř každý, to ti nikdo nebere...
padina napsal:Hezká nepopiratelně je, a to velmi. Jenomže mimický rejstřík má skoro chudší než Chuck Norris.
trinx napsal:tak radcliffe ma svoji naprosto jedinecnou scenu v HP4 (ohnivy pohar) nekdy v posledni minute filmu, kdy Hermiona rika "everything is going to change now, isn´t it?" A on ji na to s naprosto jedinecnym pohledem odpovi trisekundovym tichem a naslednym "yes" (cas okolo 2:22:30). To kdyz jsem videl, tak jsem myslel, ze spadnu z zidle. Bohuzel to tak tvurci asi nezamysleli.
Jojo. HP knizky i filmy mam rad, Radcliffovi jsem naznaky herectvi uveril az tak v 5. dilu. Do te dobry moc ne
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Já bych řekl, že čtvrtá je s třetí srovnatelně dobrá, možná o trošku lepší... A nechápu, co lidem (nejen baalovi) tak hrozně vadí na Amy a Bernadette. Ty holky tam naprosto sedí. I Priya mi přišla v pohodě, dokud si to v tomhle díle nenávratně nepohnojila.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Winniie napsal:Mimochodem, Leonard bez brýlí je fakt sexy ;o) takže plně rozumím Priye že chtěla ať nosí čočky.
No to snad ne? Vždyť vypadá jak krtek. To samý s tim oblečením. V těch svých mikinách vypadá mnohem líp, než v těch trapných vestičkách a neuvázaných kravatách.
TristanTzara- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 11. 03. 11
ad. 3,4 serie - osobně si myslím, že kdyby autoři pořád pokračovali v konceptu první serie, začalo by to časem nudit.... sheldon by se zachvilku co se týče penny začal opakovat a myslím si, že by to pak už nebyla taková zábava... a jak řekla penny v jednom díle: Jednou příjdu na to, jak s tebou mluvit...
Jinak mě osobně se čtvrtá serie líbí moc, Amy ani Bernadette mi nevadí... naopak bych řekl, že trošku rozvířili stojaté vody po třetí serii...
Jinak mě osobně se čtvrtá serie líbí moc, Amy ani Bernadette mi nevadí... naopak bych řekl, že trošku rozvířili stojaté vody po třetí serii...
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 33
Místo : Česko (zatím)
Souhlasím, Amy a Bernadette jsou v pohodě (Bernadette o trochu víc) a obě si našli fleka, který jim sedne (i když Amy to chvilku trvalo). Co se kvality řad týče, 3. a 4. mají k sobě kvalitativně blízko, nemůžu říct, která se mi líbí víc, a ano jsou typově vzdálenější prvním dvěma, ale ve všech si najdu svoje TOP epizody, jen z hlavy mě u každé napadá aspoň jedna.
TristanTzara: Ze začátku navíc vypadá jako krtek, který dostal pepřákem
bodomkes: Od toho jsem tady
TristanTzara: Ze začátku navíc vypadá jako krtek, který dostal pepřákem
bodomkes: Od toho jsem tady
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
TristanTzara napsal:Winniie napsal:Mimochodem, Leonard bez brýlí je fakt sexy ;o) takže plně rozumím Priye že chtěla ať nosí čočky.
No to snad ne? Vždyť vypadá jak krtek. To samý s tim oblečením. V těch svých mikinách vypadá mnohem líp, než v těch trapných vestičkách a neuvázaných kravatách.
tak to se mi asi líbí krtci né fakt mi příjde mnohem hezčí ;o) je to taková příjemná změna!
Winniie- Počet příspěvků : 18
Bodů : 22
Datum registrace : 09. 02. 11
Místo : Ostrava
04X18 online na
http://www.sknazivo.php5.sk/serials/bbt.php
http://www.sknazivo.php5.sk/serials/bbt.php
larson- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 10. 01. 11
Ad krtek: kdykoli někoho, u koho jsem zvyklý na brýle, vidím bez nich (ať už má čočky nebo si je jen sundal), vypadá vždycky divně. U Leonarda je to o to silnější, že má hodně nápadné brýle se silnými tmavými obroučkami, a navíc tu "vyoranou myš" i trochu přihrával. Myslím, že kdyby bez brýlí vydržel třeba tři díly, všichni by si zvykli a nikomu by to už ani nepřišlo. Koneckonců mám pocit, že Galecki v civilu brýle nenosí.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Priya- go to hell
Priyu nemůžu vystát od začátku, ale tentokrát podle mě byla už skutečně nesnesitelná, až jsem měla chuť jí nakopnout do zadku. Je prostě děsně umělá a prkenná. Leonard a Penny k sobě sedí mnohem víc a fandím jim, ať jim to zase spolu vyjde Smile Zatímco Amy jsem zezačátku nesnášela, dneska mi tam dokonce chyběla. Taky mi chybí Bernadette, ta je fajn, narozdíl od některých ostatních vedlejších postav, který se opakovaně objevujou, jako Will Wheaton, kterej mě rozčiluje Very Happy Líbilo se mi, jak škádlili Sheldona a že si dokonce na chvíli musel myslet, že Penny je chytřejší než on Smile
Melindaaaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 32
Místo : Praha
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» S04E18 - The Prestidigitation Approximation [TITULKY]
» S08E06 - The Expedition Approximation