Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]

+29
Melindaaaa
larson
Winniie
dejf
metztli
TristanTzara
Mikee33
MatMatMatMat
bafinka
baal666
bodomkes
monca2112
PrecLiK
Muf
trinx
Kal-El
padina
g.hofstadter
reverend
Georgo
Ďasík
mike2
MartyCZ
tx
yossarian
mattessow5
Kolikokoli
R&omize
Admin
33 posters

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Re: S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]

Příspěvek  Ďasík Sat 12 Mar 2011, 00:13

R&omize napsal:No to si piš, že jo, doufat není ani potřeba, jejich děti budou přece "smart & beautiful"... Wink
To sice jo, ale hlavně "imaginary". Wink

MartyCZ napsal:url=http://174.120.103.90/images-somethingreallyfunny/steven-seagal-emotion-chart.jpg
Tak tohle mě fakt dostalo... Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Re: S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]

Příspěvek  Mikee33 Sat 12 Mar 2011, 00:32

Nemám rád Priyu, ta postava jako by do seriálu nepatřila... Ale Sheldon to dneska krásně dostal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mikee33

Znamení : Kozoroh Prase
Počet příspěvků : 15
Bodů : 17
Reputace : 0
Datum registrace : 14. 10. 09
Věk : 52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  TristanTzara Sat 12 Mar 2011, 01:08

Mikee33 napsal:Nemám rád Priyu, ta postava jako by do seriálu nepatřila... Ale Sheldon to dneska krásně dostal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Souhlas, Priya byla dneska opravdu nesnesitelná, ale nejvíc mi vadil Leonard. Choval se jak blbec Rolling Eyes

TristanTzara

Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 11. 03. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tx Sat 12 Mar 2011, 01:30

Mimochodem, vsimnete si, ze v posledni scene s kartami, kdyz Howard vyndava balicek karet z obalu, je dvojka srdcova vespod a pak, aniz by je jakkoliv michal, si ji Sheldon vytahne odnekud z horni cca petiny. Reknete mi, jak to ten Howard dela Very Happy
tx
tx

Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Sat 12 Mar 2011, 02:15

Ono tam těch podivností bylo víc. Např. při prvním předvádění triku Raj kartu prostě položil nahoru místo aby ji zastrčil dovnitř, což by v Sheldonovi mělo vzbudit podezření.
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  metztli Sat 12 Mar 2011, 02:22

Paradicka:D
trik s kartami najprv zamotal aj mna, ale po case mi doslo, ze sme daco podobne robili na strednej:D a chudak shelly lol!
pryiu docela chapem, ani mne by sa to moc nepacilo, keby sa moj chlap stretava s ex, ale prezila by som to...davat taketo ultimata mi pride predsalen hlupe...
u mna 8/10 Very Happy
metztli
metztli

Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sat 12 Mar 2011, 02:43

No, u mně Priya tímhle skončila, a to jsem ji měl hodně rád. Dát Leonardovi ultimátum, že se musí přestat stýkat s Penny, byla její osudová chyba. Neodpustil jsem to Emily v Přátelích, neodpustím to ani Priye. Hezky půjde z kola ven...
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Tak se na ni musí...

Příspěvek  R&omize Sat 12 Mar 2011, 03:36

Přesně tak, pro příště už jí nepřeložíš ani jeden titulek a bude němá... Wink Laughing
R&omize
R&omize

Znamení : Váhy Tygr
Počet příspěvků : 1019
Bodů : 1044
Reputace : 3
Datum registrace : 20. 05. 10
Věk : 38
Místo : Přerov/Olomouc

http://www.herbalifepodnikatelskaprilezitost.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dejf Sat 12 Mar 2011, 03:38

Je jasny, ze se ji nelibi, ze se porad styka s Penny. Jinak celkem sranda. A trik vim jak bych udelal, i bez podvodu. Smile

dejf

Počet příspěvků : 30
Bodů : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Winniie Sat 12 Mar 2011, 03:59

No já se přiznám že moc fandím páru Penny&Leonard! Ale upřímně, pokud mají být opravdu ještě tři série, tak bych čekala, že se Priya zdrží déle.
Mimochodem, Leonard bez brýlí je fakt sexy ;o) takže plně rozumím Priye že chtěla ať nosí čočky.

A jinak, skvělý díl, hrozně se mi líbilo jak se Sheldon snažil přijít na ten trik! Very Happy
Hláška střídala hlášku, vyplatilo se si počkat Smile
Winniie
Winniie

Počet příspěvků : 18
Bodů : 22
Datum registrace : 09. 02. 11
Místo : Ostrava

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  baal666 Sat 12 Mar 2011, 09:34

Chtěl jsem to ohodnotit už včera, ale nějak jsem to nestihl.
Podle mě to byl jeden z nejhorších dílů vůbec, zasmál jsem se jen když Sheldon prostčil ty karty pod dveřma...
To jak dělali z Sheldona blbce mi nějak ohromující nepřišlo a ta druhá linka byla místy tak trapná, že jsem musel minimalizovat video, abych neumřel trapností, třeba když byla Penny v té hospodě... Priya vůbec neumí hrát, nejhorší byl asi její úsměv, když se vrátili z nakupování a Leonard měl nový čočky... Dneska mě štval i Raj, kterej i když má většinou malou roli tak neurazí, ale dneska mi byl vyloženě nepříjemný, ani Howard se mi v té své poloze nelíbil. Jediný kdo "šel" byl Sheldon, obstaral všechny aspoň trochu zábavné chvilky(Infrakamery, uran 235, kraty pod dveřma,) ale i to bylo dost ubohé...
2/10

EDIT: A dneska mě úplně dožral ten smích, který je opravdu při každé větě, i když to není vtipné, ale trapné. Někomu ten dnešní humor seděl, ale tohle prostě nebyla TBBT jako dřív plná narážek na vědu a sci-fi s fantasy... Dobře byla tam jedna na Star Trek s tím kostýmem poručíka Uhury a na vědu s Uranem 235, ale 2 za díl, když dřív jich tam bylo asi 50? To je dost slabé...
baal666
baal666

Znamení : Panna Prase
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno

Návrat nahoru Goto down

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Jeden hot, druhý čehý...

Příspěvek  R&omize Sat 12 Mar 2011, 10:41

Dle mého názoru našli autoři po dlouhé době a zatím celkem i na dlouhou dobu ten vytoužený kompromis, co se libí jak většině mainstreamového publika, tak vícemeně i většině původních diváků, soudě minimálně podle reakcí na našem foru... A to se mi líbí... What a Face Všem se pochopitelně nezavděčí NIKDY... Wink Samozřejmě, že první a druhé serii to nesahá ani po pás, ale už teď jde vidět, že čtvrtá serie bude rozhodně lepší než třetí.
R&omize
R&omize

Návrat nahoru Goto down

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Priya

Příspěvek  bodomkes Sat 12 Mar 2011, 11:29

baal666 napsal:Priya vůbec neumí hrát, nejhorší byl asi její úsměv, když se vrátili z nakupování a Leonard měl nový čočky...
Souhlasím, její mimický rozsah se vážně podobá Stevenovi Segalovi Very Happy (mimochodem vtipný odkaz MartyCZ =D)
Ale vezměme v potaz, že taky má takovou "flawless" postavu, co má být vždy usmívající se, krásná, inteligentní a úžasná Very Happy (jak už tady včera někdo říkal, vážně se hodí spíš do telenovel)
A je pravda, že to vypadá, jako by ji chtěli autoři znelíbit divákům, aby ji mohli zas odstrčit pryč (aspoň na to sázím Very Happy)

Jinak Ďasíku, děkuji za odpověď Smile Je pravda, že tam předtím Bernadette byla, ale objevila se v předchozím díle jenom jako "křoví". A Howard dneska vypadal úplně spokojeně. Tak by mě zajímalo, co se děje.

EDIT: mimochodem, jak už tu baal říkal, ten smích dneska vážně dávali za každou větu.. předtím jsem si toho nevšimla, ale když se na to koukám znovu (teď i s titulkami, děkuju Smile ), tak to působí věru otravně..
bodomkes
bodomkes

Znamení : Beran Opice
Počet příspěvků : 1109
Bodů : 1131
Reputace : 6
Věk : 32
Místo : Brno-venkov

http://www.formspring.me/bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sat 12 Mar 2011, 11:38

baal: Mně to rozhodně tak špatné nepřišlo, Sheldonovi jsem to vyloženě přál, Howard s Rajem mě fakt bavili a Penny ani zdaleka nebyla tak trapná, jako když se ve třetí sérii Leonard snažil vypadat, že se vyzná ve fotbale... A dokonce to k ní sedělo, takhle vlezlá byla odjakživa, vzpomeň třeba, co dělala, když se Howard snažil usmířit s Bernadette. Taky obvykle trapné pasáže přetáčím, protože mi je trapně za tu postavu, ale tady to fakt nebylo třeba. A ten smích na pozadí už nevnímám, je v každém sitcomu, dá se na to zvyknout.

bodomkes: Není zač. Smile A k té Bernadette snad jen tolik, že si myslím, že určitě v TBBT zůstane. Tvůrcům dalo hodně práce najít jí v partě nějaké solidní místo a hlavně dát Howardovi holku, že si prostě nemůžou dovolit to teď zahodit...
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  baal666 Sat 12 Mar 2011, 11:45

R&omize napsal:že čtvrtá serie bude rozhodně lepší než třetí.
WTF? Čtvrtá nesahá třetí ani po kotníky, není v ní ani jedna epizoda, kterou bych zařadil do svých Top 10 (z 1. série 3, z 2. série 5, z 3. série 2) Celá koncepce čtvrté série je totiž špatně... Nejhorší je asi výběr vedlejších postav: Amy, Bernadette a teď Priya...No Geekoviny už prakticky vymizeli a celkově jde seriál někam k Přátelům... Přátelé jsou úžasní, ale od BBT jakožto fyzikálně-matematicky nadaný milovník sci-fi a fantasy čekám něco trochu jiného... A to se mi v poslední době už nedostává...
baal666
baal666

Znamení : Panna Prase
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno

Návrat nahoru Goto down

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Menšina...

Příspěvek  R&omize Sat 12 Mar 2011, 11:48

Opravte mě, jestli se mýlím, ale myslím si, že tvůj náhled na věc, co se týče kvality dílů a serii, je v menšině... Wink Co se týče rozložení vtipu a zaměření, to ano, to souhlasí téměř každý, to ti nikdo nebere... Rolling Eyes
R&omize
R&omize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  yossarian Sat 12 Mar 2011, 12:07

padina napsal:Hezká nepopiratelně je, a to velmi. Jenomže mimický rejstřík má skoro chudší než Chuck Norris. Laughing queen

lol! lol! lol!

trinx napsal:tak radcliffe ma svoji naprosto jedinecnou scenu v HP4 (ohnivy pohar) nekdy v posledni minute filmu, kdy Hermiona rika "everything is going to change now, isn´t it?" A on ji na to s naprosto jedinecnym pohledem odpovi trisekundovym tichem a naslednym "yes" (cas okolo 2:22:30). To kdyz jsem videl, tak jsem myslel, ze spadnu z zidle. Bohuzel to tak tvurci asi nezamysleli. Very Happy

Jojo. HP knizky i filmy mam rad, Radcliffovi jsem naznaky herectvi uveril az tak v 5. dilu. Do te dobry moc ne
yossarian
yossarian

Znamení : Vodnář Pes
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sat 12 Mar 2011, 12:22

Já bych řekl, že čtvrtá je s třetí srovnatelně dobrá, možná o trošku lepší... A nechápu, co lidem (nejen baalovi) tak hrozně vadí na Amy a Bernadette. Ty holky tam naprosto sedí. I Priya mi přišla v pohodě, dokud si to v tomhle díle nenávratně nepohnojila.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  TristanTzara Sat 12 Mar 2011, 12:28

Winniie napsal:Mimochodem, Leonard bez brýlí je fakt sexy ;o) takže plně rozumím Priye že chtěla ať nosí čočky.

No to snad ne? Vždyť vypadá jak krtek. Very Happy To samý s tim oblečením. V těch svých mikinách vypadá mnohem líp, než v těch trapných vestičkách a neuvázaných kravatách.

TristanTzara

Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 11. 03. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  g.hofstadter Sat 12 Mar 2011, 12:34

ad. 3,4 serie - osobně si myslím, že kdyby autoři pořád pokračovali v konceptu první serie, začalo by to časem nudit.... sheldon by se zachvilku co se týče penny začal opakovat a myslím si, že by to pak už nebyla taková zábava... a jak řekla penny v jednom díle: Jednou příjdu na to, jak s tebou mluvit...
Jinak mě osobně se čtvrtá serie líbí moc, Amy ani Bernadette mi nevadí... naopak bych řekl, že trošku rozvířili stojaté vody po třetí serii...
g.hofstadter
g.hofstadter

Znamení : Střelec Kůň
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 33
Místo : Česko (zatím)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MartyCZ Sat 12 Mar 2011, 12:49

Souhlasím, Amy a Bernadette jsou v pohodě (Bernadette o trochu víc) a obě si našli fleka, který jim sedne (i když Amy to chvilku trvalo). Co se kvality řad týče, 3. a 4. mají k sobě kvalitativně blízko, nemůžu říct, která se mi líbí víc, a ano jsou typově vzdálenější prvním dvěma, ale ve všech si najdu svoje TOP epizody, jen z hlavy mě u každé napadá aspoň jedna.

TristanTzara: Ze začátku navíc vypadá jako krtek, který dostal pepřákem

bodomkes: Od toho jsem tady
MartyCZ
MartyCZ

Znamení : Blíženci Koza
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Winniie Sat 12 Mar 2011, 13:41

TristanTzara napsal:
Winniie napsal:Mimochodem, Leonard bez brýlí je fakt sexy ;o) takže plně rozumím Priye že chtěla ať nosí čočky.

No to snad ne? Vždyť vypadá jak krtek. Very Happy To samý s tim oblečením. V těch svých mikinách vypadá mnohem líp, než v těch trapných vestičkách a neuvázaných kravatách.

tak to se mi asi líbí krtci Very Happy né fakt mi příjde mnohem hezčí ;o) je to taková příjemná změna!
Winniie
Winniie

Počet příspěvků : 18
Bodů : 22
Datum registrace : 09. 02. 11
Místo : Ostrava

Návrat nahoru Goto down

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Online

Příspěvek  larson Sat 12 Mar 2011, 14:30

04X18 online na
http://www.sknazivo.php5.sk/serials/bbt.php

larson

Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 10. 01. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Sat 12 Mar 2011, 14:48

Ad krtek: kdykoli někoho, u koho jsem zvyklý na brýle, vidím bez nich (ať už má čočky nebo si je jen sundal), vypadá vždycky divně. U Leonarda je to o to silnější, že má hodně nápadné brýle se silnými tmavými obroučkami, a navíc tu "vyoranou myš" i trochu přihrával. Myslím, že kdyby bez brýlí vydržel třeba tři díly, všichni by si zvykli a nikomu by to už ani nepřišlo. Koneckonců mám pocit, že Galecki v civilu brýle nenosí.
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Priya- go to hell

Příspěvek  Melindaaaa Sat 12 Mar 2011, 21:53

Priyu nemůžu vystát od začátku, ale tentokrát podle mě byla už skutečně nesnesitelná, až jsem měla chuť jí nakopnout do zadku. Je prostě děsně umělá a prkenná. Leonard a Penny k sobě sedí mnohem víc a fandím jim, ať jim to zase spolu vyjde Smile Zatímco Amy jsem zezačátku nesnášela, dneska mi tam dokonce chyběla. Taky mi chybí Bernadette, ta je fajn, narozdíl od některých ostatních vedlejších postav, který se opakovaně objevujou, jako Will Wheaton, kterej mě rozčiluje Very Happy Líbilo se mi, jak škádlili Sheldona a že si dokonce na chvíli musel myslet, že Penny je chytřejší než on Smile
Melindaaaa
Melindaaaa

Znamení : Panna Opice
Počet příspěvků : 123
Bodů : 126
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 32
Místo : Praha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: