S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]
+29
Melindaaaa
larson
Winniie
dejf
metztli
TristanTzara
Mikee33
MatMatMatMat
bafinka
baal666
bodomkes
monca2112
PrecLiK
Muf
trinx
Kal-El
padina
g.hofstadter
reverend
Georgo
Ďasík
mike2
MartyCZ
tx
yossarian
mattessow5
Kolikokoli
R&omize
Admin
33 posters
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S04E18 - The Prestidigitation Approximation [EPIZODA]
Nevím, jak vám, ale mě se díl dost líbil, je pěkné vidět Sheldona, jak za celý díl nepřechytračil přátele. Priya se nám začíná ukazovat jako silná žena, co přizpůsobuje své okolí sobě, asi nám ji chtějí znelíbit... Dnes byla angličtina o trošku těžší než obvykle, těším se na titulky...
Super díl. Chudák Shelly a chudák Leonard . Pria vážně začíná být nějaká otravná. Ale jde vidět, že i Penny žárlí (to v té restauraci bylo fakt nenápadný ).
kde shlédnout?
Kolikokoli napsal:Super díl. Chudák Shelly a chudák Leonard . Pria vážně začíná být nějaká otravná. Ale jde vidět, že i Penny žárlí (to v té restauraci bylo fakt nenápadný ).
prosím vás, kde se na tento díl múžu podívat? díky
mattessow5- Počet příspěvků : 1
Bodů : 4
Reputace : 0
Datum registrace : 11. 03. 11
Rano jsem cetl tweety a asi do vecera nevydrzim. :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
mattessow5 napsal:prosím vás, kde se na tento díl múžu podívat? díky
zkus si vytahnout hlavu z mista kde slunce nesviti a podivat se do prislusne casti fora oznacene DOWNLOAD
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Parádní díl
Chudák Shelly, takhle si ho dobírat
Chudák Shelly, takhle si ho dobírat
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Dnes opravdu skvělý díl. Ani nevím, co se mi tam víc líbilo, jestli jak Sheldona celej díl tahala parta za nos, nebo jak se snažil přijít na to, v čem trik spočívá. A ten konec, kdy byl opravdu kousek od toho aby je nachytal .
A Priya? Ta mi tam přijde jako mrcha už od začátku, přece jen nejdřív do odhodí jako zbytky čatný a pak ho vezme zpátky a začne modifikovat. Ale chápu, co má proti Penny (potom, co předvedla v tý indický restauraci, o trochu víc).
A Priya? Ta mi tam přijde jako mrcha už od začátku, přece jen nejdřív do odhodí jako zbytky čatný a pak ho vezme zpátky a začne modifikovat. Ale chápu, co má proti Penny (potom, co předvedla v tý indický restauraci, o trochu víc).
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
MartyCZ napsal:Dnes opravdu skvělý díl. Ani nevím, co se mi tam víc líbilo
Taky nevim co zrovna tady vypichnout. Famozni linka Sheldon vs Raj+Howard. Vztahologove budou brblat nad tim trojuhelnickem P+L+P ale bylo to fajn. Penny v te restauraci to bylo trochu moc na to jak byla nejdriv znicena z toho ze Leonard chodi s Pryou. Jeste bych uveril te pochvale obleceni atd, ale ta restaurace to bylo moc. Ale sranda.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Pohled na Sheldona, jak trpí... k nezaplacení. To vyvážilo i pohled na Leonarda, jak ze sebe dělá blbce.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Linka s kartama a Sheldonem se mi moc líbila, ale ta s Priyou vůbec. Jak jsem to viděl, okamžitě se mi vybavila nejhorší postava z Přátel, která tam kdy byla - Emily. Ta dělala to samé Rossovi. Docela mě to štve, protože jsem měl Priyu rád, teď si to u mě pěkně pohnojila...
mike2: Skvěle řečeno.
mike2: Skvěle řečeno.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Po čase výrazné zlepšenie - vtipné, malo to hlavu a pätu a obišlo sa to aj bez Amy.
Georgo- Počet příspěvků : 33
Bodů : 33
Datum registrace : 25. 05. 10
No, podle reakcí asi výborné, nemůžu se dočkat večera, až bude čas si to pustit, asi nebudu ani čekat na titulky. Ohledně Priyi tuším, že jde o záměr scénáristů jak pomalu ale jistě narušit a postupně vymazat vztah s Leonardem, aby se do popředí opět dostalo věčné téma Leonard x Penny. Tak nějak jsem to předpokládal už ve chvíli, kdy se dostala znovu na scénu.
reverend- Počet příspěvků : 4
Datum registrace : 18. 02. 11
Leonard je rád, že má konečně babu, která není nějaká upocená sportovkyně, ale sexy kočka. Je to prostě chlap. Neříkejte mi, že byste se nechovali v jeho případě stejně. Ovšem, když odmítla kostým Uhury a nutila mu čočky místo těch sexy brejlí, tak už ji měl vážně kopnout do zádele a poslat do patřičných míst.
Penny v restauraci - naprosto nešlo poznat, že je sledovala a pak dělala ze sebe "blbce", jen aby jim to pohnojila.
Priya byla kdysi sympatická. A tím kdysi myslím dobu, kdy jsme věděli, že druhý den se spakuje a odjede zpět do státu, kde nikdy nikdo neměl pevnou stolici. Teď ji tu máme napořád. Měňavou, šílenou, uslintanou lebkocucku.
Penny v restauraci - naprosto nešlo poznat, že je sledovala a pak dělala ze sebe "blbce", jen aby jim to pohnojila.
Priya byla kdysi sympatická. A tím kdysi myslím dobu, kdy jsme věděli, že druhý den se spakuje a odjede zpět do státu, kde nikdy nikdo neměl pevnou stolici. Teď ji tu máme napořád. Měňavou, šílenou, uslintanou lebkocucku.
Ne, rozhodně ne. Mnohem víc mne oslovuje přirozeně hezká Penny než vyumělkovaná Priya. Tohle byl i jeden z důvodů (i když ne ten hlavní), proč mi přišlo tak nevěrohodné Leonardovo chování v 2x19 (Dead hooker juxtaposition).Kolikokoli napsal:Leonard je rád, že má konečně babu, která není nějaká upocená sportovkyně, ale sexy kočka. Je to prostě chlap. Neříkejte mi, že byste se nechovali v jeho případě stejně.
Nestraš... :-)Kolikokoli napsal:Teď ji tu máme napořád.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Mě na Priye neštve ani tak to, že se snaží Leonarda předělat, to je celkem sranda... Štve mě, že chce, aby se Leonard přestal stýkat s Penny. Tohle je dokonalý způsob, jak lidem naprosto znechutit dobrou ženskou vedlejší postavu...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík napsal:Štve mě, že chce, aby se Leonard přestal stýkat s Penny. Tohle je dokonalý způsob, jak lidem naprosto znechutit dobrou ženskou vedlejší postavu...
no a vo tom to je, ne? pomalu ale jistě, aby divákům nebylo moc líto, až ji její byznys odvane zpět do země, "kde nikdo nikdo neměl tuhou stolici" a Leonard byl věrohodný, až mu to nebude zas tak líto...
reverend- Počet příspěvků : 4
Datum registrace : 18. 02. 11
naprosty souhlas, i když tady se dá celkem solidně uvažovat nad tím, že je to záměr.... mohl by to byt Priya-boom na 3-4 díly, a pak se dá dohromady Leonard s Penny.....Ďasík napsal:Mě na Priye neštve ani tak to, že se snaží Leonarda předělat, to je celkem sranda... Štve mě, že chce, aby se Leonard přestal stýkat s Penny. Tohle je dokonalý způsob, jak lidem naprosto znechutit dobrou ženskou vedlejší postavu...
jinak díl naprosto, ale opravdu naprosto luxusní... akorát mě dost štve, že další bude až za 20 ?!?!?!? dní....
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 33
Místo : Česko (zatím)
Konec se blíží...
Já myslel, že už jsem to vyjádřil dostatečně jasně ve svém příspěvku, no aspoň si všichni myslíme to samé.
Edit: Miku, prosím nespamuj... Používej tlačítko Edit.
Čteš mi myšlenky Jedna věc je chtít někoho změnit vlastní přítomností ale druhá zakazovat něčí přítomnost...Ďasík napsal:Mě na Priye neštve ani tak to, že se snaží Leonarda předělat, to je celkem sranda... Štve mě, že chce, aby se Leonard přestal stýkat s Penny. Tohle je dokonalý způsob, jak lidem naprosto znechutit dobrou ženskou vedlejší postavu...
Edit: Miku, prosím nespamuj... Používej tlačítko Edit.
Naposledy upravil R&omize dne Fri 11 Mar 2011, 14:14, celkově upraveno 1 krát
I u toho předělávání jsou určité hranice. Oblékat si ho podle svého, budiž, to zkoušela už Stephanie. Poprvé ho postrčit k čočkám, proč ne. Ale nutit ho do nich i poté, co viděla, co to s ním udělalo poprvé? To je vážně moc...
mike2- Znamení :
Pohlaví :
No jo, BBT i Mentalista až 31.3. The horror...K.Hofstadter napsal:akorát mě dost štve, že další bude až za 20 ?!?!?!? :( :( :( dní....
mike2- Znamení :
Pohlaví :
To je přesně to, co mi na Priye vadí - na tenhle seriál je příliš modelkoidní. Taková spíš telenovelská "Pepinda"Ne, rozhodně ne. Mnohem víc mne oslovuje přirozeně hezká Penny než vyumělkovaná Priya. Tohle byl i jeden z důvodů (i když ne
padina- Počet příspěvků : 19
Bodů : 19
Datum registrace : 19. 02. 11
Mně takhle teda nepřijde... Je to obyčejná hezká Indka.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Hezká nepopiratelně je, a to velmi. Jenomže mimický rejstřík má skoro chudší než Chuck Norris.
padina- Počet příspěvků : 19
Bodů : 19
Datum registrace : 19. 02. 11
Hodně dobrý díl
Sheldona mě bylo strašně líto.. Jak ho pořád klamali . :-D . Line Lenonard , Penny , Pria se mi taktéž líbila.
Přiznám se ,že radši bych nechal Leonarda s Priou než s Penny. Penny sice žárlí a jde to vidět.
Takovouto episodu jsem čekal a jsem za ni rád. Doufám ,že se Pria zdrží co nejdéle. :-)
Sheldona mě bylo strašně líto.. Jak ho pořád klamali . :-D . Line Lenonard , Penny , Pria se mi taktéž líbila.
Přiznám se ,že radši bych nechal Leonarda s Priou než s Penny. Penny sice žárlí a jde to vidět.
Takovouto episodu jsem čekal a jsem za ni rád. Doufám ,že se Pria zdrží co nejdéle. :-)
Kal-El- Počet příspěvků : 66
Bodů : 70
Datum registrace : 29. 09. 10
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» S04E18 - The Prestidigitation Approximation [TITULKY]
» S08E06 - The Expedition Approximation
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S08E06 - The Expedition Approximation