S05E18 - The Werewolf Transformation[EPIZODA]
+26
Shelly-Nelly
tx
mike2
jason46
J.
lajci14
Ďasík
NoMouse
Zahradnik
rampage
glassmoon
filda44
janice
Sup_
pathy
bodomkes
Pinny
hesher
moss
trinx
Gerico
MartyCZ
rudyboy
Kolikokoli
minnie
yossarian
30 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
518
skvela cast opat som sa zasiam a cast nenudila stoji si to pozriet este raz
lajci14- Počet příspěvků : 5
Bodů : 5
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 02. 12
Re: S05E18 - The Werewolf Transformation[EPIZODA]
Po dlouhé době jsem se fakt bavila, nemám co vytknout, snad jen Amyinu nadrženost, ta už mi leze celkem na nervy ale jinak perfektní díl, Sheldonovo "bonga" vystoupení a teenagerovské házení hlavou bylo nejlepší, Howardův nepřítomný zničený výraz vtipný a ten konec, jak Penny "dostříhala" Sheldona nemělo chybu už se těším na další díl
J.- Pohlaví :
Počet příspěvků : 12
Bodů : 14
Datum registrace : 18. 02. 12
Místo : Ostrava
Na konci som myslel, že odletím niekam preč od smiechu, asi to neberiem až príliš tak detailne a nepozastavujem sa nad tým, ako niektorí na tomto fore, mali by ste to skúsiť
jason46- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 29. 10. 11
Věk : 34
Místo : Somewhere in Považská Bystrica
Vydařená epizoda. Trochu divné je, že Leonard pohotově nezařídil "předání záznamů", ale asi už ho tyhle hry nebaví a rozhodl se Sheldona polidštit. Závěr super, ale bohužel ho asi autoři budou muset v další epizodě ignorovat, protože tohle by se asi nevyřešilo tak snadno jako zastřelený gauč.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Třeba bude v příští epizodě do hola.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Tak co, Sheldon si vezme svou maskovaci ksiltovku a nikdo nic nepoznamike2 napsal:Vydařená epizoda. Trochu divné je, že Leonard pohotově nezařídil "předání záznamů", ale asi už ho tyhle hry nebaví a rozhodl se Sheldona polidštit. Závěr super, ale bohužel ho asi autoři budou muset v další epizodě ignorovat, protože tohle by se asi nevyřešilo tak snadno jako zastřelený gauč.
edit: A NoMouse se blizi poctu 2000 napsanych prispevku (vcetne smazanych)
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Myslím, že díl byl super, až na pár maličkostí... Co se týče šachů, já to do poslední chvíle nechápala, jestli Penny hrála tak skvěle, že se Leo styděl nebo hrála tak hrozně, že jí nebyl z lásky schopen říct, že to po***** Howie a pásovec, motýlek bylo super, taky mě fascinovali jeho zářivě bílé zuby... Ale teda trochu mi tam vadila jeho matka... Amy tu hlášku s vlasama taky docela ... Měla zůstat u hraní na harfu... Jinak Shelly, bonga, chaos... Dokonale to vystihl, více chaosu by bylo jen na škodu, zpochybnění Dohody spolubydlících stačilo bohatě No Rajesh, jako můj největší oblíbenec, myslím že stačilo co předvedl na začátku, nikdy moc nemluví a "Kdo závidí teď? Ó, seš to ty" mi bohatě stačilo A poslední scéna, no comment, tolik přesvědčování aby ho mohla ostříhat, jsem zvědavá na další díl, jen by mě zajímalo, proč je zase až 8.3. ?
btw. Jen jsem si tak vzpomněla, skoro všem vadí lesbické narážky od Amy k Penny, ale narážky podobného typu od Rajeshe směrem k Howiemu?
btw. Jen jsem si tak vzpomněla, skoro všem vadí lesbické narážky od Amy k Penny, ale narážky podobného typu od Rajeshe směrem k Howiemu?
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
Aby Shellymu zatím dorostly vlasyShelly-Nelly napsal:jsem zvědavá na další díl, jen by mě zajímalo, proč je zase až 8.3. ?
Byly stejně otravné!Shelly-Nelly napsal:btw. Jen jsem si tak vzpomněla, skoro všem vadí lesbické narážky od Amy k Penny, ale narážky podobného typu od Rajeshe směrem k Howiemu?
A hlavně už zbývá jen 6 dílů do konce série a je teprve únor (končí se koncem května/začátkem června). Takže teď budou prostoje mezi díly pořád a myslím, že některé možná i měsíční...Kolikokoli napsal:Aby Shellymu zatím dorostly vlasyShelly-Nelly napsal:jsem zvědavá na další díl, jen by mě zajímalo, proč je zase až 8.3. ?
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
No jo, to bude pak zase strašně moc čekání, zase budu hledat nové seriály... hmf
Shelly-Nelly- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 341
Bodů : 341
Datum registrace : 20. 07. 11
Věk : 32
Až nepřirozeně bílé zuby, mají skoro všichni, v každém am. seriálu, jenom to na Howardovi tentokrát víc vyniklo, protože byl tak špinavej.
Taky myslím, že vlasy, už příště řešit nebudou, prostě to doroste
Ohledně těch lesbických narážek, co je na tom tak hrozného, tak je Amy bisexuální, co má být
Taky myslím, že vlasy, už příště řešit nebudou, prostě to doroste
Ohledně těch lesbických narážek, co je na tom tak hrozného, tak je Amy bisexuální, co má být
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Datum registrace : 23. 09. 11
dost sem se pobavil, sachy, bongo, Howard dnes opravdu zabodoval:)
ale posledni scenka me zabila, se segrou sme si ji pustili asi 6x a nemohli sme se prestat chlamat, takle sem se dlouho nezasmal, nadhera:D
ale posledni scenka me zabila, se segrou sme si ji pustili asi 6x a nemohli sme se prestat chlamat, takle sem se dlouho nezasmal, nadhera:D
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
Tá časť s bongom sa mi hrubo nepáčila, na toto fakt nie som. Neviem, seriál nejako stratil šťavu.
No ja už som stratil ilúzie že tu niekedy finálne verzie budú, keďže už 3/4 roka čakám na s04e24R&omize napsal:Tak se snad alespoň konečně najde čas na doladění finální verze titulků...
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
za tu dobu uz ses mohl naucit anglicky:DMiro napsal:Tá časť s bongom sa mi hrubo nepáčila, na toto fakt nie som. Neviem, seriál nejako stratil šťavu.No ja už som stratil ilúzie že tu niekedy finálne verzie budú, keďže už 3/4 roka čakám na s04e24R&omize napsal:Tak se snad alespoň konečně najde čas na doladění finální verze titulků...
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
a kdyby byl jako sheldon, tak ještě aspoň tak 3-4 další jazyky včetně klasické latiny
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Třeba by k tý angličtině stačilo naučit se citovat R&omize. Na finálky bych měl návrh, uděláme si každý svoje a pak je porovnáme. Aspoň bude konečně dost verzí každému dle vkusu.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
A pak bude Ďasík pět let vybírat, která finální verze je nejlepší...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
a pak mu to rampa zkoriguje
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Já jsem šiblej už dost... ;)
rampage napsal:Třeba by k tý angličtině stačilo naučit se citovat R&omize. Na finálky bych měl návrh, uděláme si každý svoje a pak je porovnáme. Aspoň bude konečně dost verzí každému dle vkusu.
NoMouse napsal:A pak bude Ďasík pět let vybírat, která finální verze je nejlepší...
A pak nám z toho oběma rupne v bedně, žádné takové...minnie napsal:a pak mu to rampa zkoriguje
Neprislo vam divne, ze Rash mohl pred Penny najednou normalne mluvit? Driv s tim mel strasny problemy
3377274- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Vždyť má v ruce pivo.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :