S05E18 - The Werewolf Transformation[EPIZODA]
+26
Shelly-Nelly
tx
mike2
jason46
J.
lajci14
Ďasík
NoMouse
Zahradnik
rampage
glassmoon
filda44
janice
Sup_
pathy
bodomkes
Pinny
hesher
moss
trinx
Gerico
MartyCZ
rudyboy
Kolikokoli
minnie
yossarian
30 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
S05E18 - The Werewolf Transformation[EPIZODA]
Cha. Seberu Minnie vytvoreni epizody
Edit: O Boze. Z rapidu bez premium jeste 1h30min. OMG :-)
Edit: O Boze. Z rapidu bez premium jeste 1h30min. OMG :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Re: S05E18 - The Werewolf Transformation[EPIZODA]
doufám že sis to užil
a já už jsem to viděla, heč.. a musím říct, že dneska to teda fakt nestálo za to..
sekají epizody jak baťa cvičky, ale minimálně pro mě teda to jde na úkor kvality..
úplně nejlepší byla poslední scéna, to jsem se musela smát když jsem viděla penny.. linka s howardem - nerada používám tyhle módní zkratky, ale tady mě nenapadá nic jiného než "WTF?"
hele, hraje tam vůbec ještě raj?
a já už jsem to viděla, heč.. a musím říct, že dneska to teda fakt nestálo za to..
sekají epizody jak baťa cvičky, ale minimálně pro mě teda to jde na úkor kvality..
úplně nejlepší byla poslední scéna, to jsem se musela smát když jsem viděla penny.. linka s howardem - nerada používám tyhle módní zkratky, ale tady mě nenapadá nic jiného než "WTF?"
hele, hraje tam vůbec ještě raj?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Jasna vec.minnie napsal:doufám že sis to užil
Akorat momentalne teprve 88% stazeno.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Věk : 42
Asi jsem viděla jinou epizodu - byla DOKONALÁ. Nejlepší scéna - "Bongo solo" . Všichni byli super (i když tu poznámku o Penny mohla Amy vynechat) a Sheldon je skutečný villain s těmi vlasy . Smála jsem se teda hooodně hodně .
yossarian: z czshare i bez účtu stahuju jeden díl 13 minut. S účtem 3 minuty. Zkus to tam.
yossarian: z czshare i bez účtu stahuju jeden díl 13 minut. S účtem 3 minuty. Zkus to tam.
minnie napsal:. linka s howardem - nerada používám tyhle módní zkratky, ale tady mě nenapadá nic jiného než "WTF?"
Mam na to uplne iny nazor ako minnie, podla mna vyborny diel, Howard bol uzasny po treningu prezitia .
rudyboy- Počet příspěvků : 32
Bodů : 52
Já bych taky řekl, že dnešní díl se zase povedl. Sheldon propadlý chaosu byl perfektní. Dále bych se rád zastal Howarda, tomu letadlu se přezdívá Vomit Comet. Možná jen mohli ubrat s tím "more underwear", ale to je jenom takový detail.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
KRYTON: Musíme jednat odvážně, jasně a rozhodně. Navrhuji změnit poplach z modrého na červený.
KOCOUR: Kašli na červenej! To chce rovnou hnědej!
KRYTON: Ale hnědý poplach neexistuje.
KOCOUR: Tak to se uvidí za chvíli. A nebrečte, že jsem vás nevaroval.
KOCOUR: Kašli na červenej! To chce rovnou hnědej!
KRYTON: Ale hnědý poplach neexistuje.
KOCOUR: Tak to se uvidí za chvíli. A nebrečte, že jsem vás nevaroval.
podle mě geniální díl opravdu jsem se smála od začátku do konce, Sheldon "bongo solo" bylo dokonalý!
Gerico- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
vybornej dil, mne se moc libil, linka s Howardem vyborna a jeste lepsi s Sheldonem. Skoda jen, ze v dilu vubec nebyl Raj. Vic by se mi libilo, kdyby Howard volal Rajovi, jsem proste staromilec a puvodni sestava v 5 postavach se mi libila nejvic, nemuzu si pomoct, Amy a hlavne Bernie jsou tam navic.
trinx- Pohlaví :
Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Místo : jižní čechy olééé
Taky se mi dnešní díl líbil, dovolím si říct, že byl i lepší než dva předchozí. Sheldonova linie byla výborná a to, že zpochybnil Dohodu spolubydlících byl vrchol chaosu. Howard popisujíci dění v letadle, to byl klasický zvrácený humor na úrovni kolonoskopie. Neustále dožadovaní se dalšího underwear byl ale takový nucený humor. Když Penny vzala do ruky ten strojek, tak jsem tušil, že to dopadne špatně a nemýlil jsem se, takže příště uvidíme jak si shání nový byt?
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Věk : 33
Dneska super, geniální a parádní díl
Nejlepší z páté série a jeden z nejlepších vůbec
Nejlepší scéna, asi vyčerpaný Howard volající Bernie, tomu se směju ještě teď
Scény s Sheldonem, jak pohazuje vlasama, taky neměly chybu...
Nejlepší z páté série a jeden z nejlepších vůbec
Nejlepší scéna, asi vyčerpaný Howard volající Bernie, tomu se směju ještě teď
Scény s Sheldonem, jak pohazuje vlasama, taky neměly chybu...
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Datum registrace : 23. 09. 11
Nesdílím takový nadšení jako někteří, ale špatný to taky nebylo. Tak 7,5/10 A Rajesh mi taky chyběl, mohl se tam někde mihnout a pokecat se Siri aspoň
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Datum registrace : 29. 09. 09
Pro mě také parádní díl.
Teda kromě AMY, jejíž hlášky už podle mě dost tvrdě šlapou po skvělém TBBT humoru. Oh, my god, abych citovala dnešní díl. A Howard & Bernie mě teda dneska moc nebavili, úplně by mi stačila linka se Shellym (nejlépe bez Amy)
Ale bavila jsem se povětšinou fakt královsky. A sdílím Sheldonovo nadšení pro bonga, taky jsem si před nějakou dobou neodolala pořídit Ale je to dvousečný meč: brácha mi je sebere a po nocích bubnuje, když se opije...
Teda kromě AMY, jejíž hlášky už podle mě dost tvrdě šlapou po skvělém TBBT humoru. Oh, my god, abych citovala dnešní díl. A Howard & Bernie mě teda dneska moc nebavili, úplně by mi stačila linka se Shellym (nejlépe bez Amy)
Ale bavila jsem se povětšinou fakt královsky. A sdílím Sheldonovo nadšení pro bonga, taky jsem si před nějakou dobou neodolala pořídit Ale je to dvousečný meč: brácha mi je sebere a po nocích bubnuje, když se opije...
vlasy
nikto sa nepozastavil nad tou rýchlosťou rastu vlasov?
podľa sheldona je to 4,6 yoctometra za femtosekundu.
myslím, že to trochu prehnal s tými malými jednotkami, kedže equivalent jeho vyjadrenia by bol 4,6 nanometra za sekundu. Ten yoctometer je 10 na -24 metra, čo je stotina priemeru elektrónu. Pochybujem, že nejaké fyzikálne záležitosti sa vyjadrujú v rádoch yoctometrov.
ináč podľa mňa výborná časť a najbrutálnejšie som sa kosil, keď v tom hoteli sa ozvala howardova matka.
myslím, že to trochu prehnal s tými malými jednotkami, kedže equivalent jeho vyjadrenia by bol 4,6 nanometra za sekundu. Ten yoctometer je 10 na -24 metra, čo je stotina priemeru elektrónu. Pochybujem, že nejaké fyzikálne záležitosti sa vyjadrujú v rádoch yoctometrov.
ináč podľa mňa výborná časť a najbrutálnejšie som sa kosil, keď v tom hoteli sa ozvala howardova matka.
pathy- Počet příspěvků : 43
Bodů : 61
Datum registrace : 07. 11. 09
Stejne jako minule
Fakt nevím čím to je. Ne že by se mě dnešní epizoda nelibila, ale připadalo mě to stejné jako minule. Nemužu si pomoc, ale zase mě to v některych ohledech připadalo jako "mezidíl".
Ale jsem rad že Howard se konečně dostal do vycvikového střediska NASA čekal jsem že něco podobného se stane, že nebude zvládat trenink astronautů
Nejvíc mě rozesmála scéna kdy Bernie přijela za Howardem a ozvala se jeho matka a poslední scéna s Penny
Ale jsem rad že Howard se konečně dostal do vycvikového střediska NASA čekal jsem že něco podobného se stane, že nebude zvládat trenink astronautů
Nejvíc mě rozesmála scéna kdy Bernie přijela za Howardem a ozvala se jeho matka a poslední scéna s Penny
Sup_- Pohlaví :
Počet příspěvků : 24
Bodů : 46
Datum registrace : 22. 10. 10
bajecne
po dlouhe dobe jsem brecela smichy. Obvykle tusim, co bude nasledovat, ale tady jsem nejak byla porad prekvapovana. Kdyz jsem videla promo na youtube tak jsem si nedokazala vysvetlit Sheldonovy vlasy a jeho navstevu v nemocnici. Chaos byl dokonaly. Howard to nesmel vzdat, mel krasne priblble nepritomny vyraz (a zahadne bile zuby), plus jeho uvodni scena s Rajem. Penny a jeji tah konem. Sheldon a jeho pohazovani vlasy (driv to bylo v mode u holek, ted potkavam takovy pubertaky. A kdyz jich jde parta, tak to je teda pohled ). Amyina zoufalost nad tim, ze Sheldona nemuze dostat do postele a jeji odchod do koupelny(ano, ty jeji kecy uz jsou otrepane, ale ja ji mam rada) a ten strojek nakonec jsem fakt necekala.
I HIMYM byl tenhle tyden prekvapive prijemny.
I HIMYM byl tenhle tyden prekvapive prijemny.
janice- Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Datum registrace : 30. 09. 09
Průměrný díl, linka se Shledonem celkem šla (i když podle proma jsem čekal něco úplně jiného), totálně to zhatila linka s Howardem, ty videohovory byly neskutečně nudné.
Amy se mi v tomto díle totálně nelíbila, Rajesh tam moc nehrál, což mě mrzelo.
Bravúrní scéna: šachy a Penniny názvy pro figurky.
Celkově 6.5/10
Amy se mi v tomto díle totálně nelíbila, Rajesh tam moc nehrál, což mě mrzelo.
Bravúrní scéna: šachy a Penniny názvy pro figurky.
Celkově 6.5/10
filda44- Pohlaví :
Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11
zial serial asi definitivne zakotvil v infantilnom marazme plnom prvoplanovej trapnosti. tymto sa s nim lucim a ponechavam v archive prve 2 serie.
glassmoon- Počet příspěvků : 21
Bodů : 21
Datum registrace : 26. 09. 09
Po minulých dílech příjemná změna. Sranda od začátku až do konce. V posledních dvou bylo sotva pár dobrých scén, ale dnešní šachy, bonga, stříhání, vyřízený Howard prostě paráda. Zdá se, že Leonard neumí nejen 3D šachy, ale ani klasiku nebo jeho "bug report" vzaly Penny hodně vážně.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
pathy napsal:nikto sa nepozastavil nad tou rýchlosťou rastu vlasov?
myslím, že to trochu prehnal s tými malými jednotkami, kedže equivalent jeho vyjadrenia by bol 4,6 nanometra za sekundu.
Nepřehnal.
4,6 yoktometr za femtosekundu je ekvivalentem 4.6 x 10^-9 m/s, což je 4.6 x 10^-6 mm/s (0.397 mm/den). Měsíc má cca 30 dní, takže měsíční přírůstek vlasů činí cca 11.92mm, což by i mohlo odpovídat. V každém případě překrásná kombinace jednotek
Zahradnik- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 23. 09. 11
Zahradnik: souhlas, teď jsem našel údaj 1,25 cm za měsíc, takže to sedí. Co se týče velikosti jednotek, samozřejmě že by to takto bylo neměřitelné, ale asi chtěl mermomocí použít nejmenší předponu SI jaká existuje. Když už byl v tom chaosu.
Jinak epizoda se mi líbila, "Geseroidní" komentáře už se snažím ignorovat.
Jinak epizoda se mi líbila, "Geseroidní" komentáře už se snažím ignorovat.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Jak tohle vůbec můžeš napsat? "I ate a butterfly" je nejlepší hláška tohohle dílu, když pominu Pennyin majáček. Howard dneska FTW. Zachránil sis krk jenom tou šachoPenny, to byla fakt bravurní scéna.filda44 napsal:totálně to zhatila linka s Howardem, ty videohovory byly neskutečně nudné.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Mě potěšilo, že Howard potkal v NASA Rosse, který mu očividně dal pár rad, jak pečovat o chrup a ušetřit několik stovek dolarů za noční světlo .
Krásně napsáno. Ale pravda.Kolikokoli napsal:Mě potěšilo, že Howard potkal v NASA Rosse, který mu očividně dal pár rad, jak pečovat o chrup a ušetřit několik stovek dolarů za noční světlo .
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík napsal:Jak tohle vůbec můžeš napsat? "I ate a butterfly" je nejlepší hláška tohohle dílu, když pominu Pennyin majáček. Howard dneska FTW. Zachránil sis krk jenom tou šachoPenny, to byla fakt bravurní scéna.filda44 napsal:totálně to zhatila linka s Howardem, ty videohovory byly neskutečně nudné.
Dobře, přiznávám, že I ate a butterfly mě taky dostalo, ale jinak opravdu nic moc.
filda44- Pohlaví :
Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S05E18 - The Werewolf Transformation [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S04E22 - The Wildebeest Implementation [EPIZODA]