Skyrim a další hry ze série TES
+11
razor1337
Dalicek
vetka.M
NoMouse
Zikato
Bafius789
Triton
Ďasík
MartyCZ
clif
Kolikokoli
15 posters
Strana 3 z 17
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Skyrim a další hry ze série TES
Nebo Fraps...
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 19 Nov 2011, 01:22, celkově upraveno 1 krát
To Ďasík: zajímavé, mně to jde přes PrtScr, něco bych semka hodil, ale boužel ještě nemůžu x(
Bafius789- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 41
Bodů : 41
Reputace : 0
Datum registrace : 19. 11. 11
Věk : 32
Místo : Slavonice
Mě to právě přes print screen taky nejde
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Tak použijte ten fraps, děcka. A můžete fotit třeba i 10 fotek a nemusíte to pokaždé hodit do lišty.
No, to by právě mělo dělat to F12. Tak jsem zvědavý.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
To Koli: nevím jak to máte vy a zda máte origoš, ale já ne a v této verzi mi stačí máčkout "PrtScr" a uloží se mi obrázek do složky s hrou, je to vcelku praktické
Bafius789- Znamení :
Pohlaví :
Mám zloděje/vraha/lučišníka v jednom lvl 47 jménem Techno Viking (googlete). Největší minus je pro mě stupidní konzolové ovládání, kde je jedno tlačítko pro 5 různých věci. Štvě mě, jak kvůli debilním konzolím okrajují jinač dobré hry. Btw: z vašich Vorařovů mi krvácí oči.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
Nejsi sám, komu z Vorařova krvácí oči, je to naprostý úlet, překládat jména... Navíc když na cedulích to zůstalo anglicky. A s těma konzolema naprosto souhlasím - kvůli konzolím nemůžou být dobré hry dobré, ani kdyby chtěly. Je to totální opruz.
Ale není třeba věšet hlavu, komunita všechno nakonec změní.
Jo a jinak totálně nechápu, jak už můžeš být lvl 47. Ty snad ani nespíš...
Ale není třeba věšet hlavu, komunita všechno nakonec změní.
Jo a jinak totálně nechápu, jak už můžeš být lvl 47. Ty snad ani nespíš...
Naposledy upravil Ďasík dne Sat 19 Nov 2011, 16:02, celkově upraveno 1 krát
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Náhodou české názvy jsou dobré. A zrovna Vorařov zní dobře. Přesně jako nějaký zapadákov, což taky je .
V každé hře je nějakej překladatelskej úlet, tohle niijak strašný není. Ale obecně nejsu pro překládání názvů.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Hrál jsem asi jen tři dny, teď jsem byl dva dny v Anglii, tak nebyl čas a zaráz jsem hrál ještě L.A. Noire (taky skvělá hra) a taky jsem dostal pozvánku na Dotu 2, což je pro mě priorita. Na rychlé levely doporučuji pickpocket, za půl hoďky kradení je to na stovce.
Navíc můžete trenéry okrádat o prachy, co jim dáváte, ale musíte vždy krást po vytrénování jednoho skillu, protože čím víc peněz, tím nemožnější je ukradnout je.
Pak doporučuji obětovat pár tisíc na kování, kupovat železo a kůže a dělat z nich dýky a kožené chrániče, taky to jde hned na stovku.
Maximální level za který dostáváte perky je 50, tak nedoporučuji dávat perky do lockpicku, je to zbytečné.
Do pickpocketu maximálně na zlepšené nosnosti o 100, to je nutnost. Pak podle obliby. Zas tak prozkoumané to nemám.
Ještě jeden tip na závěr, za Temné Bratrstvo dostanete nejlepšího koně ve hře - Shadowmera. Je nesmrtelný, dovede tankovat cokoli a kdybych se nudil, tak na něm můžu skillovat útočná kouzla nebo mlácení, protože fakt nejde zabít a nikdy se na vás nenaštve.
Navíc můžete trenéry okrádat o prachy, co jim dáváte, ale musíte vždy krást po vytrénování jednoho skillu, protože čím víc peněz, tím nemožnější je ukradnout je.
Pak doporučuji obětovat pár tisíc na kování, kupovat železo a kůže a dělat z nich dýky a kožené chrániče, taky to jde hned na stovku.
Maximální level za který dostáváte perky je 50, tak nedoporučuji dávat perky do lockpicku, je to zbytečné.
Do pickpocketu maximálně na zlepšené nosnosti o 100, to je nutnost. Pak podle obliby. Zas tak prozkoumané to nemám.
Ještě jeden tip na závěr, za Temné Bratrstvo dostanete nejlepšího koně ve hře - Shadowmera. Je nesmrtelný, dovede tankovat cokoli a kdybych se nudil, tak na něm můžu skillovat útočná kouzla nebo mlácení, protože fakt nejde zabít a nikdy se na vás nenaštve.
Zikato- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 121
Bodů : 123
Datum registrace : 11. 08. 11
Věk : 34
Místo : Stoke-on-Trent
A jak můžu krást lidem prachy z kapes? Sice jsem si zaplatila lekci, ale stejně nevím, jak na to
MUSÍŠ SE PLÍŽIT (CTRL) A U NICH ZMÁČKNOUT E
clif- Znamení :
Pohlaví :
Když někdo jede jenom na lvl, tak to neni zábava
Bafius789- Znamení :
Pohlaví :
Asi tak. Já ani nevím, kolik mám u čeho. Prostě bojuju, prozkoumávám atd. a nedělám to za účelem rychlého postupu.
To já zase vím, kolik mám u čeho, ale jsem radši, když úrovně nabíhají z toho, že prolejzám nějakou hrobku, chodím po venku a néé, že se na dvacet hodin "zdržím" ve městě a budu skillovat kdoví co
Bafius789- Znamení :
Pohlaví :
Přesně tohle jsem si řekl, když jsem četl Zikata. Já hraju TES vždycky kvůli tomu životu na Nirnu (to je ta planeta) a Tamrielu (to je ten světadíl) a ne kvůli levelům. A ani ne kvůli hlavní linii, tu dokonce pořád ještě nemám v Oblivionu dokončenou. Chybí mi tam asi 10 vedlejších questů a hlavní linie.Bafius789 napsal:Když někdo jede jenom na lvl, tak to neni zábava
Koli, asi ti o TES udělám přednášku. Ale stejně je asi nejlepší pocit, když si na všechno člověk přijde sám... Ale nelíbí se mi, že Zikato ví o Skyrimu víc než já.
Co se týče skillování, tak to jsem v Oblivionu udělal jen u vyvolávání. Asi tři hodiny jsem byl ve svém domku, vyvolával kostlivce a zabíjel ho... Protože jsem chtěl jedno vyvolávací kouzlo. Ale jinak ne, i v normálním životě nerad trénuju...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
To Koli: Ještě ne, zkouším tu hru uplně od začátku, nevím proč, ale strašně mě to baví Moji nordku pak všichni nenáviděli, protože jim vadilo, že je upír
To Ďasík: Hele, v Oblivionu jsem udělal hlavní linii asi 3x, neni to nějak extra dlouhé, ale je tam zajímavý konec x)...co se týče Temného bratrstva, tak v Oblivionu byly zajímavější úkoly, ve Skyrim mě to moc neoslovilo, i když ta malá holčička, která tam vypráví jak někoho zabíjí, je drsná
Heeej a co bude z těma screenama ?? už někdo máte něco povedeného ?? podělte se
edit: nespoileruj
To Ďasík: Hele, v Oblivionu jsem udělal hlavní linii asi 3x, neni to nějak extra dlouhé, ale je tam zajímavý konec x)...co se týče Temného bratrstva, tak v Oblivionu byly zajímavější úkoly, ve Skyrim mě to moc neoslovilo, i když ta malá holčička, která tam vypráví jak někoho zabíjí, je drsná
Heeej a co bude z těma screenama ?? už někdo máte něco povedeného ?? podělte se
edit: nespoileruj
Bafius789- Znamení :
Pohlaví :
Nějak jsem se zamiloval do nebe.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Nirnaeth, lesní elfka, 10. úroveň
Jar jar, argonian, zatím 1. úroveň
A poslední foto před smrtí?
Jar jar, argonian, zatím 1. úroveň
A poslední foto před smrtí?
clif- Znamení :
Pohlaví :
Jo, nebe je nádhera. Hlavně když je jasná noc, rudá polární záře a k tomu duch koně s jezdcem...
Já v Oblivionu za Temné bratrstvo nehrál, vždycky hraju za kladný charakter, co nejde ani jednou do vězení... I když Šedou kápí (šéf cyrodiilského Cechu zlodějů, má Šedou kápi zapůjčenou bohyní noci Nocturnal, která ho chrání před prozrazením jeho identity) jsem se stal, to přiznávám.
A jinak jsem nad Oblivionem strávil přes 350 hodin, prošel skoro každý metr čtvereční Cyrodiilu i Oblivionu, ale hlavní linii jsem si zatím ponechal otevřenou... Jo a taky jsem ještě nehrál Shivering Isles (datadisk se zemí šíleného boha Sheogoratha, dělící se na Manii a Dementii) a na ty se fakt těším. A rozhodně si stáhněte Oblivion total conversion Nehrim, je to fanoušky udělaný úplně nový svět a příběh o rozloze Oblivionu a samozřejmě, protože to je mod, na engine Oblivionu. Je k dispozici německy a německy s anglickými titulky.
A jinak jsem nad Oblivionem strávil přes 350 hodin, prošel skoro každý metr čtvereční Cyrodiilu i Oblivionu, ale hlavní linii jsem si zatím ponechal otevřenou... Jo a taky jsem ještě nehrál Shivering Isles (datadisk se zemí šíleného boha Sheogoratha, dělící se na Manii a Dementii) a na ty se fakt těším. A rozhodně si stáhněte Oblivion total conversion Nehrim, je to fanoušky udělaný úplně nový svět a příběh o rozloze Oblivionu a samozřejmě, protože to je mod, na engine Oblivionu. Je k dispozici německy a německy s anglickými titulky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Jak zničit Facebook :)