S04E21 - The Agreement Dissection [EPIZODA]
+23
KRtek™
janulka
NoMouse
Mikee33
kezir
mike2
Ghurka
skallda
bodomkes
janice
pmcsk
glassmoon
minnie
Matthew
yossarian
MartyCZ
tx
Kolikokoli
Brundibar
firkraag
Ďasík
R&omize
Pinny
27 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
S04E21 - The Agreement Dissection [EPIZODA]
Vysílání: 29.4.2011
No mám dost ... Ten debilní úsměv co jsem měl po celej díl mi už asi zůstane ... 10/10 (Každopádně tuhle epizodu řadím do top 5, nejspíš i top 3)
No mám dost ... Ten debilní úsměv co jsem měl po celej díl mi už asi zůstane ... 10/10 (Každopádně tuhle epizodu řadím do top 5, nejspíš i top 3)
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 09
Nová úroveň!
"Cool. I've got a lawyer. And I've seen her naked." Tak tomu říkám jízda. Autoři testují, co jejich pokusná zvířátka/postavy snesou a jak je vidět, tak opravdu hodně. Dneska to byl opravdu nahláškovaný díl a na většinu té právnické části budu potřebovat rozhodně titulky. Dimik bude mít žně - spoustu idiomů - jestli ještě žije nějaká konkurence našich titulků a přeloží jeden nejmenovaný titulek jako brokovnice, tak to můžou rovnou zabalit... Kdyby nebyla Priya připosraná strachy, tak mohli během těch pár sekund vymyslet něco, co by přitlačilo ke zdi pro změnu Sheldona a zahrát to do patové situace... Také to asi bylo poprvé, co byly v TBBT použity počítačové triky... Je vidět, že směřujeme do finále a bude to hodně hodně zajímavé, nebál bych se tvrdit, že nejzajímavější přelom série vůbec! Mimochodem další díl, kdy si z Sheldona všichni dělají drsně prdel (a to mají diváci rádi), ale tentokrát se nenechá. Těch vrcholů čtvrté série je už nějak moc, ona fakt asi aspiruje na zařazení po boku první a druhé jako rovnocenný partner, ještě na to má tři velice dobře našlápnuté díly... Předem děkuji za titulky, dnes asi lehké nebudou, korejsky asi nikdo neumíte, co? "-Leonard, you hate Greek food. -Not as much as you."
PS: Amy se napila, protože tohle teď ona dělá, a byla super, připomněla mi Velikonoce... Penny to opět neuvěřitelně sekne a Priya vypadá díl od dílu bez make-upu blbějc - Penny vypadá dobře i bez něj...
PS: Amy se napila, protože tohle teď ona dělá, a byla super, připomněla mi Velikonoce... Penny to opět neuvěřitelně sekne a Priya vypadá díl od dílu bez make-upu blbějc - Penny vypadá dobře i bez něj...
Re: S04E21 - The Agreement Dissection [EPIZODA]
R&y: S tou brokovnicí jsi mě rozesmál ještě víc (taky jsem si jí hned všiml ), než to dokázaly Bernadette s Amy, které dneska úplně zářily. Hlášek tam opravdu bylo STRAŠNĚ moc, díl byl super, i když mezi TOP3 jako Pinny bych ho asi nedal. Korejština nebude nutná, protože ani oni jí nerozuměli, takže pohoda. Co se ale jinak titulků týče, je tam těch ořechů fakt nějak moc. Každopádně ale až na Bernadettinu KISSSSSSSING básničku by měly být řešitelné.
Jo a i když nechci být škarohlíd, celá zápletka s Dohodou spolubydlících měla jednu obrovskou chybu - když je něco nerozhodně, VŽDYCKY ROZHODUJE SHELDON.
Jo a i když nechci být škarohlíd, celá zápletka s Dohodou spolubydlících měla jednu obrovskou chybu - když je něco nerozhodně, VŽDYCKY ROZHODUJE SHELDON.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Vše má řešení
U hlasování, nikdo hlasování neinicioval a Priye vadily špatně sepsané věty a Sheldon uznal, byť hoďně nerad, svou chybu... Vymyslíme si vlastní na slovo pussssa, ne? To je výzva!Ďasík napsal:R&y: S tou brokovnicí jsi mě rozesmál ještě víc, než to dokázaly Bernadette s Amy, které dneska úplně zářily. Hlášek tam opravdu bylo STRAŠNĚ moc, díl byl super, i když mezi TOP3 jako Pinny bych ho asi nedal. Korejština nebude nutná, protože ani oni jí nerozuměli, takže pohoda. Co se ale jinak titulků týče, je tam těch ořechů fakt nějak moc. Každopádně ale až na Bernadettinu KISSSSSSSING básničku by měly být řešitelné.
Přiznám se, že nad kissssem jsem ještě ani nepřemýšlel, jen jsem v tom hned viděl problém. Tohle jednoduché řešení mě úplně šokovalo. Ale pořád ještě zbývá "Amy and Sheldon sitting on a tree, K-I-S-S-S-S-I-N-G." Ten vtip je ale fakt dobrý a zapíše se do historie.
- To je nějak moc S na kissing. (btw. tady nebude moct být líbání, zas ta pussssa)
- Ne když to děláš dostatečně dlouho!
- To je nějak moc S na kissing. (btw. tady nebude moct být líbání, zas ta pussssa)
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
konečně díl, kterej můžu s čistym svědomím pochválit.
firkraag- Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Datum registrace : 01. 04. 11
Korejština
Ano, taxikář opravdu mluví korejsky a ptá se na cestu - je tam oslovení, otázka kam, ale na víc má osobní znalost znalost korejštiny nestačí. Můžu se pokusit sehnat lepší překlad, bude-li zájem...
Brundibar- Počet příspěvků : 14
Bodů : 29
Reputace : -1
Datum registrace : 27. 09. 09
Jsem pro... :)
Já bych zájem měl, jen jestli to Ďasík nebude vetovat, v anglických titulcích to pochopitelně není...Brundibar napsal:Ano, taxikář opravdu mluví korejsky a ptá se na cestu - je tam oslovení, otázka kam, ale na víc má osobní znalost znalost korejštiny nestačí. Můžu se pokusit sehnat lepší překlad, bude-li zájem...
Vynikající díl, krásně mi to oživilo přednášku . Ty hlášky jsou opravdu geniální a ořechů tam bude jistě hodně .
Paráda
Jenom jsem tam na začátku, když Priya Sheldona školila, čekal, že Leonard pronese "Lawyered"
Jenom jsem tam na začátku, když Priya Sheldona školila, čekal, že Leonard pronese "Lawyered"
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Držte si stetsony, jedeme z kopce. Jízda od začátku až do konce. Dneska vám zase ty titulky vážně nezávidím.
Dnes jsem se královsky bavil, i když mě u toho pořád někdo otravoval. Dnešní Amyno chování vystihuje perfektně Sheldon "What happened to you?", takhle to vypadá, když šprti chlastají. A potom návštěva u Amy & Rickyho v bytě.
Trochu mě ale překvapila Priya na konci. Kdyby se o něco podobného pokusil Rajesh, tak ho Priya smete jak větrák domeček z karet a zbaví na několik týdnů možnosti mluvit v normálních tóninách. Pár vteřin podržet POWER a notebook zhasne i kdyby běžel na jaderné články.
Ještě taková poznámka: Sheldon v Gothowitz Deviation prohlásil, že v žádném vesmíru multiversa netancuje a zatím se z něj pomalu stává Fred Astaire.
R&omize ad CGI: a co Sheldonovo rozmnožování za pomoci thajského jídla?
Dnes jsem se královsky bavil, i když mě u toho pořád někdo otravoval. Dnešní Amyno chování vystihuje perfektně Sheldon "What happened to you?", takhle to vypadá, když šprti chlastají. A potom návštěva u Amy & Rickyho v bytě.
Trochu mě ale překvapila Priya na konci. Kdyby se o něco podobného pokusil Rajesh, tak ho Priya smete jak větrák domeček z karet a zbaví na několik týdnů možnosti mluvit v normálních tóninách. Pár vteřin podržet POWER a notebook zhasne i kdyby běžel na jaderné články.
Ještě taková poznámka: Sheldon v Gothowitz Deviation prohlásil, že v žádném vesmíru multiversa netancuje a zatím se z něj pomalu stává Fred Astaire.
R&omize ad CGI: a co Sheldonovo rozmnožování za pomoci thajského jídla?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Super dil, vsechno bylo receno a souhlasim.
Jen jeste jedna poznamka. Penny byla dneska k nakousssssssnuti v tech satech a ucesu na vecirek.
Jen jeste jedna poznamka. Penny byla dneska k nakousssssssnuti v tech satech a ucesu na vecirek.
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Solidní díl a Penny byla úplně sexy. Hlavní otázka je, kde se dá sehnat ten PSP závěs? Ten musím mít!
Matthew- Počet příspěvků : 17
Bodů : 32
Datum registrace : 28. 09. 09
penny je prostě kočka, to je dané.. ale jinak budu dnes asi zase mimo hlavní proud jako díl dobrý.. jen na mě působí jako z jiného seriálu..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
heh, you just don't mess with Sheldon!
glassmoon- Počet příspěvků : 21
Bodů : 21
Datum registrace : 26. 09. 09
no, mna moc nebrala
jedine highlighty amy s dvoma opicami rano a zaciatok konca priye a leonarda...
pmcsk- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 14. 03. 11
I wear a Stenson now. Stensons are cool
Ano, Shelly v žádném vesmíru netančí a ani se nelíbal s holkou. A Leonardova matka jako holka není? A Penny je neviděla se líbat? Možná myslela jen koho on sám aktivně políbil, ale i tak...
Ano, Shelly v žádném vesmíru netančí a ani se nelíbal s holkou. A Leonardova matka jako holka není? A Penny je neviděla se líbat? Možná myslela jen koho on sám aktivně políbil, ale i tak...
S tím tančením to Sheldon myslel tak, že nikdy "dobrovolně" netančí. Předtím byl donucen matkou, dneska byl přinucen holkama... Dokonce říká: "Vždyť jsem zachránil život jeptišce, tak za co ten trest?!"
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík napsal:Přiznám se, že nad kissssem jsem ještě ani nepřemýšlel, jen jsem v tom hned viděl problém. Tohle jednoduché řešení mě úplně šokovalo. Ale pořád ještě zbývá "Amy and Sheldon sitting on a tree, K-I-S-S-S-S-I-N-G." Ten vtip je ale fakt dobrý a zapíše se do historie.
ja tu hlasku uz v nejakym filmu slysela, ale nikdy jsem nepremyslela nad tm to prekladat....neco ve smyslu ceskeho detskeho velka svetova laska...uz si to nepamatuju, ty roky uz jsou daaaaavno pryc
janice- Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Datum registrace : 30. 09. 09
... až pod nima postel praská. Ale to se mi nelíbí.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Dneska naprosto souhlasím s Minnie. Bylo to vážně zábavné, jenom to pro mě nebylo moc bigbangové. A těším se na české titulky, dnes obzvlášť. Zdálo se mi, že musím pořád hledat nějaká slovíčka či idiomy..
A "pussssa" je geniální nápad, R&omize
Jinak asi jsem měkota, ale už mi fakt bylo Sheldona dneska líto, byť svoje názory a pozice obhájil. Priya mi přijde proti ostatním fakt nemilosrdná..
A "pussssa" je geniální nápad, R&omize
Jinak asi jsem měkota, ale už mi fakt bylo Sheldona dneska líto, byť svoje názory a pozice obhájil. Priya mi přijde proti ostatním fakt nemilosrdná..
Dneska krutej dil, a mrte se tesim na titulky moc jsem jim dneska nerozumel .
bodomkes:
Je to pravnik, kdyby byla na kazdyho hodna tak by moc velkou karieru neudelala.
Popravde Prya se my libi cim dal tim vic I kdyz tady jsem s timhle nazorem asi v defensive.
bodomkes:
Je to pravnik, kdyby byla na kazdyho hodna tak by moc velkou karieru neudelala.
Popravde Prya se my libi cim dal tim vic I kdyz tady jsem s timhle nazorem asi v defensive.
skallda- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 27. 04. 11
No ne že by v ní zrovna bylo moc právníka. Prya je jako právnička upřímně dost nadhodnocená. Její dvě první argumentace by jakýkoli student třetího ročníku práv přežvýkal a vyplivnul za 10 sekund. A i ta třetí by se dala, i když to už chce trošku argumentace o konkludentně vzniklých smlouvách a bylo by to asi trošku složitější. :-)
Ghurka- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 08. 04. 11
Super díl. Na začátku jsem se trochu bál, že mi snad Priya nakonec ještě začne být sympatická, ale konec to zachránil... :-)
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» [SPOILER] S04E21 - The Agreement Dissection
» S04E21 - The Agreement Dissection [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]