[SPOILER] S04E21 - The Agreement Dissection
+2
Kolikokoli
Sheldon-Cooper
6 posters
Strana 1 z 1
[SPOILER] S04E21 - The Agreement Dissection
Myslím, že není důvod se nepodělit .. Každý si může udělat vlastní názor jak to celé bude pokračovat..
Tak co si o tom myslíte? Nějaké názory místních fanoušků?
- Spoiler:
Tento leaknutý obrázek bude patrně z promovidea, které se zatím na CBS nevysílá.. (tak jak se obrázek objevil na internetu tak ho sem postuju.. )
Také se můžeme díky této fotografii podívat na nový prostor, kde se odehrává celá situace.. pravděpodobně to bude byt Amy, který v seriálu zatím ještě nebyl..
Jedná se opět o nějaký ten podvrh ze strany Amy a Sheldona? Nebo se tu začíná rozvíjet něco opravdového..? Já sázím na to, že tentokrát už je to real thing!
Tak co si o tom myslíte? Nějaké názory místních fanoušků?
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
Re: [SPOILER] S04E21 - The Agreement Dissection
- Spoiler:
- Řekla bych, že to bude ze stejného důvodu, jako když Pheobe políbila Rachel - prostě chtěla vědět, jaké to je. Nebo jako když si Leonard dal pusu s Leslie- experiment.
@Kolikokoli
(obsahuje dějový spoiler k příští epizodě)
(obsahuje dějový spoiler k příští epizodě)
- Spoiler:
- Pravděpodobně.... Na druhou stranu těžko říct s čím nás můžou překvapit Už jen představa, že se příští epizoda bude točit okolo toho že Penny, Amy a Bernadette vezmou Sheldona do nočního klubu je zajímaváá... a že Priya bude otravovat okolo roommate agreement .. no uvidíme noo
- spoiler dalšího dílu:
- No, já to podle Sheldonova výrazu tipuju na jasný "experiment", nic víc...
- názvy posledních čtyř dílů:
- Podle mě jsou zajímavější názvy těch dílů, zvláště posledních dvou, tedy The Agreement Dissection, The Wildebeest Implementation, The Engagement Reaction a The Roomate Transmogrification
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
- Spoiler:
- Ad poslední epizoda: No zdá se, že se bude někdo někam stěhovat :-)
- Spoiler:
- Bernie k Howiemu . Dovedu si představit (už od toho dílu, kde B. parodovala Howardovu matku), že kdyby dělali "TBBT po dvaceti letech", tak y Howardova domácnost vypadala úplně stejně jako teď, jen by místo "mami" volal "Bernardette"
haha! Asi tak!.. hlavně hurá, že teď budou epizody už jen bez přestávek.. season finale a zase ty měsíce čekání na další sérii... Všechny svoje naděje vkládám do season finale 4. série.. doufám, že nás tvůrci nezklamou..
ad poslední episoda:
tak a teď jsem zvědavá
- Spoiler:
- Zásadní věcí by mělo být to, že Sheldon bude mít nového spolubydlícího. Ano, s nejvyšší pravděpodobností se Leonard odstěhuje s Pryiou. Kam, není známo.
Otázkou je, kdo bude novým Sheldonovým spolubydlícím. Bude to Amy? Vzhledem k jejich vzájemným sympatiím se to dá očekávat, avšak může to být i kdokoliv jiný. Pokud by se Leonard odstěhoval za Pryiou k Rajovi, je možné, že Raj, který tento vztah opravdu v lásce nemá, by mohl "emigrovat" právě k Sheldonovi. Anebo by to mohla být třeba Penny? Nebo někdo úplně jiný.
tak a teď jsem zvědavá
Gerico- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Spoiler alert
- Můj pohled na možný vývoj poslední epizody:
- Pokud Sheldon nepřehodnotí svůj názor z jednoho dílu, tak soužití jeho a Amy v jedné domácnosti by jim pokazilo "vztah". Takže nepravděpodobné. Priya se chce odstěhovat od bráchy, tak by se k ní mohl rovnou nastěhovat Leonard. Sheldon zůstane sám a tak opět podá inzerát a ozve se někdo cízí, kdo nevydrží ani jednu epizodu, kdo by taky vydržel? Mezitím se to pokazí mezi Priyou a Leonardem a ten se vrátí zpátky. No a už máme ozevřená vrátka pro návrat Leonarda k Penny... Tak to vidím já.
R&omize: Zajímavý a zatím asi nejreálnější nápad.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
- moje přání :
- Třeba se k Shellymu nastěhuje Stuart nebo nějaká jiná vedlejší postava. Třeba dr. Gablehauser . Uvítala bych nějaký návrat těchto skvělých postav .
- Spoiler:
- Tak na oficiálních stránkách už je nastíněno, jak to s tou poslední epizodou bude... jediný pozitivum si bude, že Raj dostane víc prostoru, jinak nevim nevim... vůbec ta Priya... konečně to snad krachne : )
LauriY- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Reputace : 0
Datum registrace : 31. 03. 11
Věk : 38
Místo : Pardubice
Similar topics
» S04E21 - The Agreement Dissection [EPIZODA]
» S04E21 - The Agreement Dissection [TITULKY]
» Doctor Who + Torchwood + SJA