S04E17 - The Toast Derivation [EPIZODA]
+28
bodomkes
depressya
NoMouse
Flowy
Kolikokoli
Sheldon-Cooper
lemming
ADRIcK
bobosus
KilianD
kezir
Borboletka
mnn
R&omize
MatMatMatMat
MartyCZ
Georgo
Ďasík
yossarian
g.hofstadter
Kal-El
mike2
bakeLit
baal666
metztli
minnie
Pinny
Admin
32 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: S04E17 - The Toast Derivation [EPIZODA]
Vcelku dobrej díl, dobře jsem se bavil Doufám, že to Leonardovi s Priyou vydrží a nedá se zas dohromady s Penny ...
btw - I'm walking on sunshineeeee woooooooouu
btw - I'm walking on sunshineeeee woooooooouu
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 09
já bych řekla že průměr.. jako povedený díl.. ale takový.. nijaký..
po dlouhé době se zase objevil stuart, ten je k sežrání..
myslím si, že tenhle díl mohli trochu využít k dotažení všech těch otevřených konců z poslední doby.. když mluvili o tom jak sheldon utkal všem barevně sladěná ponča, mohli začít třeba - nebo taky ukradl film z kina protože na něj nezbylo místo.. a když ho přinesl domů, zjistil že jsou to jen prázdné obaly od filmových kotoučů..
jasně, chtělo by to pak víc času, ale to klidně mohlo být na úkor té holčičí linky.. věřte tomu nebo ne, dneska mi poprvé amy přišla fakt protivná..
závěr za 1000 bodů karaoke a "i'm so done with twitter"
po dlouhé době se zase objevil stuart, ten je k sežrání..
myslím si, že tenhle díl mohli trochu využít k dotažení všech těch otevřených konců z poslední doby.. když mluvili o tom jak sheldon utkal všem barevně sladěná ponča, mohli začít třeba - nebo taky ukradl film z kina protože na něj nezbylo místo.. a když ho přinesl domů, zjistil že jsou to jen prázdné obaly od filmových kotoučů..
jasně, chtělo by to pak víc času, ale to klidně mohlo být na úkor té holčičí linky.. věřte tomu nebo ne, dneska mi poprvé amy přišla fakt protivná..
závěr za 1000 bodů karaoke a "i'm so done with twitter"
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Dnes si asi pockam na titulky, vela veci mi tam uslo...teda az na zaverecne karaoke:) Zatial to nevypada na spatny diel, aj ked nie je az tak dobry ako posledne dva;)
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Cely dil byl prumerny... Ale ten konec me naprosto rozsekal...
I don´t think so... I´m so done with twitter...
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 327
Bodů : 397
Reputace : 4
Datum registrace : 01. 10. 09
Věk : 29
Místo : Brno
koukám že s baalem dneska vzácná shoda
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Kdyby v tomhle seriále nebyl ten smích diváků na pozadí, byla by to suchota největšího kalibru, toť můj názor.
Povedený díl, ne nejlepší, ale rozhodně nadprůměr. Dneska se mi líbila Amy, zdá se, že autoři konečně přišli na to, "co s ní".
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Ne, že by se líbila i mně, ale musím souhlasit s tím, že přišli na to, co s ní, aby seriál, co nepoškozovala... Oproti jejím prvním výstupům, které mi vyloženě vadily, jsou ty současné docela v pohodě...mike2 napsal:Povedený díl, ne nejlepší, ale rozhodně nadprůměr. Dneska se mi líbila Amy, zdá se, že autoři konečně přišli na to, "co s ní".
baal666- Znamení :
Pohlaví :
Poslední episody jsou fakt super.. tato nebyla vyjímka. Jakože jsem dřív Big bang kritizoval tak ted říkám ,že je na dobré cestě.
10/10 - Amy super .. Doufám ,že Leonardovi a Preye to vydrží co nejdýl ..
+ Karaoke bylo super
10/10 - Amy super .. Doufám ,že Leonardovi a Preye to vydrží co nejdýl ..
+ Karaoke bylo super
Kal-El- Počet příspěvků : 66
Bodů : 70
Datum registrace : 29. 09. 10
Dnešní epizoda super... podle mě se TBBT dostal z lehkého stereotipu střední části třetí serie. Doufám, že budou díly pokračovat tímto směrem. Amy super, Sheldon dneska taky celkem perlil, večer u Raje... a konec exklusivní ;-)
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Reputace : 3
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 33
Místo : Česko (zatím)
Kdyz jsem klikal zalozku BBT forum tak jsem mel presne v hlave co napisu. Pak jsem si precetl kritiku na tento dil a zarazil se. Mam to napsat, nemam to napsat, nebudu vypadat trapne. Ale co. Screw it.
SOOOOO EPIC!!!!!
Kombinace Zaca a Kripkieho naprosto fenomenalni.
A Penny v cervenych satech *nom nom nom*
I'm so done witch Twitter
*pustil si svuj twitter*
SOOOOO EPIC!!!!!
Kombinace Zaca a Kripkieho naprosto fenomenalni.
A Penny v cervenych satech *nom nom nom*
I'm so done witch Twitter
*pustil si svuj twitter*
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
Teprve, když jsem se díval podruhé, tak jsem si přečetl dopis od Chucka Lorrea... Dneska fakt dobrej...
baal666- Znamení :
Pohlaví :
je to sarkasmus nebo máme jinou verzi?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
baal666 napsal:Teprve, když jsem se díval podruhé, tak jsem si přečetl dopis od Chucka Lorrea... Dneska fakt dobrej...
Ve verzi BBT "co jsem si pujcil z internetu" je tam jen "cenzurovano"
necenzurovanou verzi jsem si musel najit na netu. I kdyz po tom co jsem si ho precetl tam bylo "cenzurovano" schvalne jako cast vtipu. i kdyz kdo vi.
*trochu ot*
Vedeli jste, ze v usa jsou trailery odlisne ratingovane nez nakonec finalni film? OK to neni az tak divny. Ale co je divny, ze se delaji ruzne ratingovane jednotlive trailery.
OFC kazdy kdo si kdy precetl takovou tu tabulku co vzdycky ignoruju to vi. Ja ne. Ja ji nikdy necetl. Uf a je to venku
EDIT: Pro Minnie CHUCK LORRE PRODUCTIONS, #333
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Naprosto úžasná epizoda. Tak jsem se nezasmál už dlouho. Skutečně nechápu, co tu lidi kritizují.
Jediné, co se mi nelíbilo, bylo, že překlad dnes bude mimořádně náročný (třeba "adness", waffle-vafle/raffle-tombola - to sice nebyl záměrný vtip, ale překládal jsem to spolubydlovi a neuvědomil jsem si, že mluví Bawwy a když jsem si to uvědomil, tak mě to hrozně rozesmálo - a spousta dalších)
A dopis Chucka Lorreho taky neměl chybu, navíc byl #333.
Jediné, co se mi nelíbilo, bylo, že překlad dnes bude mimořádně náročný (třeba "adness", waffle-vafle/raffle-tombola - to sice nebyl záměrný vtip, ale překládal jsem to spolubydlovi a neuvědomil jsem si, že mluví Bawwy a když jsem si to uvědomil, tak mě to hrozně rozesmálo - a spousta dalších)
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Ďasík napsal:Naprosto úžasná epizoda. Tak jsem se nezasmál už dlouho. Skutečně nechápu, co tu lidi kritizují.
Urcite nejake pekne šišloidy vymyslíte a když ne, tak forum urcite rado pomuze
EDIT: P.S. - jsem rad, ze nejsem sam divnej a libi se dnesni epizoda jeste nekomu
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Ja to pomaličky vzdávam.
Otravný Sheldon, otravná Amy, nudná Penny. A to sa už začínalo zdať, že pre Amy našli možné miesto medzi postavami. Zack a Kripke sú zase len zrecyklovaní, aby tam niečo bolo. Budúci týždeň TBBT nie je a zisťujem, že ma to už vlastne ani netrápi.
Otravný Sheldon, otravná Amy, nudná Penny. A to sa už začínalo zdať, že pre Amy našli možné miesto medzi postavami. Zack a Kripke sú zase len zrecyklovaní, aby tam niečo bolo. Budúci týždeň TBBT nie je a zisťujem, že ma to už vlastne ani netrápi.
Georgo- Počet příspěvků : 33
Bodů : 33
Datum registrace : 25. 05. 10
yossarian: díky, já to docela umím i najít já jen že když jsem koukala na epizodu, tak mi naskočilo censored.. jako všem asi
jinak koukám že jsem tu docela za exota teda mně to nepřišlo nějak strašně úžasné, jak říkám, průměr.. smála jsem se jednou, na konci.. a dopis mi taky nepřišel nějak úžasný.. nevím..
jinak koukám že jsem tu docela za exota teda mně to nepřišlo nějak strašně úžasné, jak říkám, průměr.. smála jsem se jednou, na konci.. a dopis mi taky nepřišel nějak úžasný.. nevím..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Když tak o tom přemýšlím, zdá se, že se autoři rozhodli nechat pokračovat nejen vztah Lenoarda s Priyou, ale i roztržku mezi Howardem a Bernardette...
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Minnie, neboj, nejsi sama, já už to takhle mám od začátku čtvrté série.
No, noo, nooo, ale jo. Asi budu trochu stranit Ďasíkovi a yosarianovi, nebylo to sice nic úžasnýho, ale rozhodně jsem se pobavil. Kripke je zpátky a se Stewartem a Zackem tvoří vskutku smrtící trio (tedy pro Sheldona), ještě by mohli přibrat Wheatona a udělat TBBT verzi Axis of Anarchy. Co se linky z Rajova bytu týče, tam mi to přišlo jako hlavně kydání na Sheldona v jeho nepřítomnosti (a ano, uvítal bych historku: a jednou ukradl z kina Indiana Jonese super extended edition, ale doma zjistil, že má jenom prázdné přenosky, o to hůř, že nás kvůli tomu honilo celé kino).
No a krásná třešnička v podobě Geordiho na závěr ("I'm so done with twitter")
Jinak myslím, že další skutečný vztahový díl přijde za dva týdny kde údajně
No a krásná třešnička v podobě Geordiho na závěr ("I'm so done with twitter")
Jinak myslím, že další skutečný vztahový díl přijde za dva týdny kde údajně
- Spoiler:
- Leonard si bude muset vybrat mezi Penny a Priyou a Howard a Bernadette se podle mě svezou na vlně.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Třeba odkaz na Beetlejuice mě úplně dostal - kdo neviděl, doplňte si vzdělání a koukněte se na to (udivilo mě, kolik lidí to nezná), je to super duchařská komedie od Tima Burtona z roku 1988. Hraje tam (tehdy ještě mladý) Alec Baldwin, Katherine O'Hara (matka ze Sám doma) a třeba Michael Keaton (Batman). Je to o manželích, kteří se zabijou při nehodě a zjistí, že musí myslím 600 let zůstat a strašit ve svém domě. Musí se nahlásit na záhrobním úřadě, přečíst si příručku pro duchy apod. Pak se do jejich domu nastěhují noví (a fakt příšerní) nájemníci (mezi nimi K. O'Hara) a jim se to samozřejmě nelíbí, tak je chtějí vyhnat. Jenže jsou nováčci a neví, jak na to. V tom uvidí reklamu jistého ducha - Beetlejuice (Keaton) - který nabízí nováčkům pomoc. A abyste ho přivolali, stačí třikrát říct jeho jméno...
A trio Stuart-Zack-Bawwy bylo prostě dokonalé. Zack je jednoznačně nejlepší vedlejší postava TBBT, už od chvíle, co si myslel, že se dá nechat vybouchnout Měsíc.
A trio Stuart-Zack-Bawwy bylo prostě dokonalé. Zack je jednoznačně nejlepší vedlejší postava TBBT, už od chvíle, co si myslel, že se dá nechat vybouchnout Měsíc.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Ďasík napsal:Naprosto úžasná epizoda. Tak jsem se nezasmál už dlouho. Skutečně nechápu, co tu lidi kritizují.
......................................................................................................
Buď je tam "adness!" - To je tedy ANTI-REKLAMA! nebo "oddness" - Podivnost,podivínství.
Na téma rozšišlaného jídla a tomboly mne zatím napadá jen: tombola-tortila....twombola-twortila
Jako variace na jména Leonard mě napadají Loenardovice nebo Hradec Leonardův nebo Leonardov nad Labem....(Leobarrandov by taky nezněl špatně)
Hezké jsou ve scénáři kontrastní kombinace slov: "I´ll be obliged to DIE on LIVEr and lungs..." (čemuž se mohout pousmát i Rusové, když v jejich jazyce mají odbobný výraz pro ŽIVOT a BŘICHO), nebo "They were having fun wrong" - Bavili se nezábavně.=Měli zábavu nezábavnou.
Pěkná byla pointa s "I´m so done with Tweet"- S Twítem jsem skoncoval-Twít má u mě útrum. A nejvíc pěkná by tato pointa byla, kdyby jste dali do titulků:"Zkoukněte také: https://www.youtube.com/watch?v=cDdxMHaiuCE&feature=related"
P.S.: Moc věrohodné mi nepřišlo, když Amy říká: "Sheldon is the most fun..."
P.P.S.: Ďasíku, musím pochválit rým z minulé epiozdy "ráda-prádla". Not only THUMBS UP but also ALL FINGERS UP! Plus TOES UP, too!
MatMatMatMat- Počet příspěvků : 19
Bodů : 19
Datum registrace : 13. 02. 11
Na, je tam adness. Je to slovo, co vznikne, když vypustíš M. A tombola bude jen tombola, to je vtip, co jsem si domyslel já sám a v tom díle není záměrný. Město Leonardville zůstane tak jak je, stát bude Leonardistán... They were having fun wrong bude Bavili se špatným způsobem. I'm so done with Twitter je zatím Končím s Twitterem. A to s tím DIE a LIVE je fakt sranda.
Jo a Tančívala ráda bez gatí a prádla není můj výtvor, je myslím někoho z fóra, ale i tak dík.
Jo a Tančívala ráda bez gatí a prádla není můj výtvor, je myslím někoho z fóra, ale i tak dík.
Naposledy upravil Ďasík dne Fri 25 Feb 2011, 21:41, celkově upraveno 1 krát
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics