S04E16 - The Cohabitation Formulation [EPIZODA]
+32
Dominik Matus
Programen
Georgo
Chatiainen
wcibulkova
Muf
bean007
tx
NoMouse
MatMatMatMat
lemming
germi41
--Bob--
Jaras
Borboletka
Kolikokoli
janice
MartyCZ
yossarian
Ďasík
Grepis
Nosiris
karlos89
Sheldor Dobyvatel
Zdenda S.
Kal-El
minnie
mike2
Sup_
R&omize
Snake.Bite
Admin
36 posters
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S04E16 - The Cohabitation Formulation [EPIZODA]
Taky hodně dobrý na konci: "Sweetie, it's okay. I don't want tea." "I'm sorry. It's not optional."
Programen- Počet příspěvků : 5
Bodů : 8
Reputace : 0
Datum registrace : 14. 02. 11
To sice jo...
jj přesně tak, ale bylo to vyvážené pořádnou dávkou nerdovství v každém díle. Když si vzpomenu, že téměř každý díl začínal nějakou pořádnou týmovou geekovinou...Kolikokoli napsal:Georgo - celá první série byla jen o tom, jak Leonard toužil po tom, aby si s Penny vrznul, o tom, že Raj přefikne každou a o tom, že Howard je úchylák jako hrom. Celá 1. série tedy stavěla jen na vztazích.
Ale přesto jí matka denně chystá oblečení - nebo aspoň chystala, když se seznámili. :-)R&omize napsal:Mezi Howardem a Bernie je jeden zásadní rozdíl, ona s matkou už dlouho nežije.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Kolikokoli: To sme asi sledovali každý iný seriál. Pre mňa tam vždy nosnou témou bol kontrast medzi tými štyrmi a Penny. A ten fungoval skvele. Že sa Leonard snažil dostať Penny, to predsa nie je zameranie deja na vzťahy, bola to len jedna zo súčastí toho kontrastu. Problematické to začalo byť v 3. sezóne, keď ich dali dohromady - vtedy sa začali objavovať vyslovene tuctové epizódy, ktoré by pokojne mohol mať každý druhý seriál, a snaha kompenzovať to ešte uletenejším Sheldonom pre mňa fakt nefungovala.
Štvrtá séria čiastočne napravila chybu v smerovaní, ale zas sa to začína otáčať smerom, ktorý ma ničím neoslovuje. Dva roky dozadu som sa síce divil, prečo stále niekto namieta nedostatok geekovských vtipov, ale teraz už by som sa pokojne pridal. V tejto epizóde prvý taký moment nastáva až v čase 12:15 - dovtedy sa len rieši Howardova sociálna indispozícia a Rajova nespochopnosť po X rokoch života v USA zapamätať si jedno nepravidelné sloveso. Oproti pôvodnej myšlienke seriálu fakt slabý odvar.
Štvrtá séria čiastočne napravila chybu v smerovaní, ale zas sa to začína otáčať smerom, ktorý ma ničím neoslovuje. Dva roky dozadu som sa síce divil, prečo stále niekto namieta nedostatok geekovských vtipov, ale teraz už by som sa pokojne pridal. V tejto epizóde prvý taký moment nastáva až v čase 12:15 - dovtedy sa len rieši Howardova sociálna indispozícia a Rajova nespochopnosť po X rokoch života v USA zapamätať si jedno nepravidelné sloveso. Oproti pôvodnej myšlienke seriálu fakt slabý odvar.
Georgo- Počet příspěvků : 33
Bodů : 33
Datum registrace : 25. 05. 10
pry nakoncu: penny:já nechci čaj. Sheldon:To není volitené !
Cože?
Prej ve dvanácté minutě... Oni se vlastně lidi úplně normálně baví u jídla o nevýhodách zombie a upírů (hned první scéna), konec ironie.
R&omize: Cože? Nejsi o díl pozadu?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Luxusní díl, smál sem se od začatku do konce
DrNicholasRush- Počet příspěvků : 18
Bodů : 21
Reputace : 3
Datum registrace : 11. 12. 10
Luxusní epizoda :-)
Naposledy upravil Mr. Spock dne Mon 21 Feb 2011, 11:53, celkově upraveno 1 krát
Mr. Spock- Pohlaví :
Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 18. 02. 11
Místo : Czech rep., United Kingdom, and in the future maybe Pasadena :-)
Díl byl podle mě výbornej.... je pravda, že během třetí serie se díly staly malinko stereotypem, ale nijak extra mě to nevadilo, čtvrtá serie je výborná....
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 33
Místo : Česko (zatím)
jj
S přivřenýma očima naprostý souhlas. U mě je to umocněno tím, že jsem nejdřív viděl poslední díl první série, pak asi rok nic, pak téměř na jeden zátah první i druhou sérii, pak začala série třetí a s ní nové forum (staré jsem nějak nestihl), no a na konci třetí série jsem po celou dobu pouhého čtení napsal konečně svůj první příspěvek a zároveň návrh změny titulků... Každopádně, děkuji kamarádovi, díky kterému jsem viděl poslední díl první série, asi bych tu bez něj nebyl... A jestli mohu soudit, Ďasíkovy titulky jsou o úroveň lepší než Deckardovy.K.Hofstadter napsal:Díl byl podle mě výbornej.... je pravda, že během třetí serie se díly staly malinko stereotypem, ale nijak extra mě to nevadilo, čtvrtá serie je výborná....
PS: Doufám, že nedostanu BAN...
R&omize napsal:S přivřenýma očima naprostý souhlas. U mě je to umocněno tím, že jsem nejdřív viděl poslední díl první série, pak asi rok nic, pak téměř na jeden zátah první i druhou sérii, pak začala série třetí a s ní nové forum (staré jsem nějak nestihl), no a na konci třetí série jsem po celou dobu pouhého čtení napsal konečně svůj první příspěvek a zároveň návrh změny titulků... Každopádně, děkuji kamarádovi, díky kterému jsem viděl poslední díl první série, asi bych tu bez něj nebyl... A jestli mohu soudit, Ďasíkovy titulky jsou o úroveň lepší než Deckardovy.K.Hofstadter napsal:Díl byl podle mě výbornej.... je pravda, že během třetí serie se díly staly malinko stereotypem, ale nijak extra mě to nevadilo, čtvrtá serie je výborná....
PS: Doufám, že nedostanu BAN...
u mě to bylo malinko jinak, jednou večer jsem pospával u prima cool, a najednou koukám, TBBT, věděl jsem co to zhruba je, ale říkal jsem si, že to bude nějaká americká konina, a ono ne... čučel jsem na to jak tele na nový vrata, a skončilo to tím, že jsem během týdny zhruba projel všechny díly co vyšli a teď když mám čas, to koukám postupně v HD a angličtině a užívám si hlavně první a čtvrté serie :-)
PS: teď už to bude spíš spam
g.hofstadter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 120
Bodů : 125
Datum registrace : 21. 02. 11
Věk : 33
Místo : Česko (zatím)
720p is the best... :)
Asi jo, taky jsem nedávno přesedlal na 720p verze, když už se dělá časování rovnou na obě verze (zdravím bakeLita... ).
RanDoMize: Hele, nepozměnil sis nick?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Asi tak...
Nečekal jsem, že si toho bez upozornění hned první den všimnou dva lidi, promiňte... Většina z vás mi při citacích prznila jméno, tak jsem to přepsal jinak...
Tak ono to & v nicku se nedá jenom tak zapomenout, kvůli tomu jsem tvůj nick právě vždycky kopíroval a neodvážil se ho napsat sám.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Výjimka potvrzující pravidlo... :)
Tak tos byl asi jediný, náš bakeLitík si pro změnu stěžoval, že teprv včera pochopil, jak se to čte a já mu to dneska změním...
to já jsem si všimla hned.. taky jsem koukala jak ti ten nick przní
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
?
Co je divný, ten OT spam všude, kam až oko dohlédne, tak to v tom případě ano... You all of here are doomed!
all of you here..
hnidopich prostě
hnidopich prostě
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE