S03E09 - The Vengeance Formulation [EPIZODA]
+24
allyska
baal666
SteveV
Raistlin
acervena
blaf
Tionois
petrsx01
Kolikokoli
kadles
edmund
NoMouse
Cyp
MaVys
Sheldon 3.0
IHateTrains
Dysharmonya
Ďasík
Alexandros61
ogedeikhan
metztli
yossarian
Zedd
Admin
28 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: S03E09 - The Vengeance Formulation [EPIZODA]
Prečo ďalší diel až za 13 dní? M seriál aj oficiálnu americkú stránku? Na akej adrese?
Zedd- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Reputace : 0
Datum registrace : 17. 11. 09
Zedd napsal:Prečo ďalší diel až za 13 dní? M seriál aj oficiálnu americkú stránku? Na akej adrese?
UTFG - Use the F****** Google
Edit: Mam dobrou naladu, tak aby jses nemusel ptat co je google
"Zedde klikni zde a bacha na cernochy"
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 42
:D
well, laundry day.... helium... LOL:D
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
dneska dost dobrý non-lethal vengeance: what are your plans? i am going back to india :-D
ogedeikhan- Znamení :
Počet příspěvků : 67
Bodů : 76
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 53
Místo : pryn, mérän
spokojenost
Dneska jsem byl velice mile překvapen. Howard dneska válel, Rajovi to dneska taky šlo...
Alexandros61- Počet příspěvků : 6
Bodů : 12
Datum registrace : 26. 09. 09
Jeste jsem to sice nedokoukal, ale musim tu hned napsat... Zrovna, kdyz jsem si rikal, ze je tahle epizoda o nicem, prisel Kripke s heliem a pozvedl ji na uplne jinou uroven. Uzasny napad...
Edit: Uz jsem se dokoukal. Od okamziku s heliem paradni dil az do konce. Raj byl skvely, hlavne v Sheldonove pokoji a Howardova pisnicka taky.
Edit: Uz jsem se dokoukal. Od okamziku s heliem paradni dil az do konce. Raj byl skvely, hlavne v Sheldonove pokoji a Howardova pisnicka taky.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
suhlasim. zaciatok neisty (co ale nemusi byt minus), ale od helia..... zas som sa rehotala na celu bunku. XD myslim ze uz cele koleje vedia, kedy pozeram The Big Bang Theory
Dysharmonya- Počet příspěvků : 16
Bodů : 16
Datum registrace : 15. 10. 09
tak v ty anglictine sem vetsinu bohuzel nepochytil ale verim ze az bude preklad tak se pochciju smichy
IHateTrains- Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Perfketni dil, tak na urovni predchoziho.
Jak tu uz rikali lide prede mnou, od helia to bylo uzasne, at uz Kripkeho laborator ci Howardova pisnicka
Ted jen doufam, ze tvurci tenhle rozjety vlak ukociruji a budou produkovat jeden lepsi dil za druhym
Jak tu uz rikali lide prede mnou, od helia to bylo uzasne, at uz Kripkeho laborator ci Howardova pisnicka
Ted jen doufam, ze tvurci tenhle rozjety vlak ukociruji a budou produkovat jeden lepsi dil za druhym
Sheldon 3.0- Počet příspěvků : 36
Bodů : 38
Datum registrace : 26. 09. 09
Na můj vkus další slabý díl, zasmál jsem se snad 1x.
Ty vtipy nebyli k smíchu ale spíš k pláči
Takhle zkazit Sheldonovi vystoupení v rádiu, zvorat to před akademickou komisí, a zase to s těma vztahama... "vezmeš si mě?" Blech!
Ty vtipy nebyli k smíchu ale spíš k pláči
Takhle zkazit Sheldonovi vystoupení v rádiu, zvorat to před akademickou komisí, a zase to s těma vztahama... "vezmeš si mě?" Blech!
MaVys- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 11. 11. 09
Věk : 36
No jak si poradí překladatelé s "date" vtipem by mě opravdu zajímalo Jinak souhlasím, celkem povedený díl.
Cyp- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 18. 11. 09
No, tak podle mě byl tento díl lepší než tři předchozí, snad už se to bude jen zlepšovat.
Jinak to s tím date, schválně jsem si kvůli tomu stáhnul anglické titulky, co tam bude v originále a datle bych opravdu nečekal (asi proto že nevím že se to řekne stejně), ale myslím že s tou pracovní schůzkou je to skoro stejně vtipný.
Jinak to s tím date, schválně jsem si kvůli tomu stáhnul anglické titulky, co tam bude v originále a datle bych opravdu nečekal (asi proto že nevím že se to řekne stejně), ale myslím že s tou pracovní schůzkou je to skoro stejně vtipný.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Pro me rozporuplny dil ... opet nejake vztahy
Tvurcum BBT se podarilo vytvorit skupinku unikatnich postav mladych vedcu-geeku-nerdu s humorem postavenym na vedeckem pristupu k obycejnym vecem, jenze ted se na tyto postavy snazi nasadit uplne jiny druh humoru (o vztazich,slabostech,ztrapnovani se...), dneska mi to z nejakyho duvodu pripominalo Dva a pul chlapa.
Je to sice lepsi nez minule, ale nevim nevim, nekdo tady pise o rozjetym vlaku a doufa ze to tvurci ukociruji... ja spis doufam, ze to tvurci zas hodi na starou kolej a klidne i pribrzdi - dnes to byl zmatek.
Ale par hezkych momentu se naslo: jak Sheldon nezapomnel zminit svoje kolegy a Penny jak se pokusila vylecit Rajeshe sokem ze selektivni nemoty .
5/10
Tvurcum BBT se podarilo vytvorit skupinku unikatnich postav mladych vedcu-geeku-nerdu s humorem postavenym na vedeckem pristupu k obycejnym vecem, jenze ted se na tyto postavy snazi nasadit uplne jiny druh humoru (o vztazich,slabostech,ztrapnovani se...), dneska mi to z nejakyho duvodu pripominalo Dva a pul chlapa.
Je to sice lepsi nez minule, ale nevim nevim, nekdo tady pise o rozjetym vlaku a doufa ze to tvurci ukociruji... ja spis doufam, ze to tvurci zas hodi na starou kolej a klidne i pribrzdi - dnes to byl zmatek.
Ale par hezkych momentu se naslo: jak Sheldon nezapomnel zminit svoje kolegy a Penny jak se pokusila vylecit Rajeshe sokem ze selektivni nemoty .
5/10
edmund- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Tak musím říci, že tento díl byl o dost lepší než ten předcházející. Rajesh válel, i když někdy trapně, Howarda nakopla až matka - jako vždy skvělá, Penny a Leonard slabé, Sheldon jak na houpačce, ale docela ušel. Zaznělo i pár vtípků, který jsou moje krevní skupina. Ale nevim pořád řešit vztahy...Víc mě baví geek vtipy jako některé lidi přede mnou. Jsem rád, že dostal Howard více prostoru. Dávám slušných 7/10
kadles- Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Pokus
Tenhle díl mě celkově potěšil,ale ještě jakožto chemika mě zaujal pokud který Sheldon předvedl,opravdu to funguje a je to velice efektní,pokud to někoho zajímá zde přikládám link na tento pokus v mém podaní:
https://www.youtube.com/watch?v=-GnjyVPS5u4
PS:pokud to je hodně offtopic klidně to smažte.
https://www.youtube.com/watch?v=-GnjyVPS5u4
PS:pokud to je hodně offtopic klidně to smažte.
petrsx01- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 30. 09. 09
Není co mazat, je to bomba!petrsx01 napsal:PS:pokud to je hodně offtopic klidně to smažte.
No a k vtipnosti tohoto i předchozího dílu, nevím, co pořád některým lidem vadí na tom, že jsou tu i jiné, než vědecké vtipy. Navíc dneska si rozhodně nemají (i díky tomuhle pokusu) na co stěžovat... A ještě jednou navíc: vztahy jsou přirozenou součástí života, a to i takových lidí, "co si žijí na svém vlastním obláčku", jako jsou postavy BBT, takže se přirozeně řešit musí...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
ja som rada, ze sa tvorci venuju aj vztahom, cakam koho najdu Sheldonovi . kto chce stare vtipy, nech si zatial pusti starsie diely a sosa na nich, ja si budem pekne sledovat co bude nove.
ako tu uz bolo predtym napisane, postavy a ich osobnosti sa posuvaju v zivote dalej. Geek humor stale je, vela veci, co by mi neprislo normalne vtipnych (ako Sheldon, ked omylom chytil Penny za prsia; plus - "I peeked") mi tu vtipnych pride (lebo to bol SHELDON !!!!!!!).
Dalej ma potesilo ze Howard dostal viacej miesta, po niekolkych epizodach to nebolo len Leonard plus Penny. Tesim sa na dalsiu cast
ako tu uz bolo predtym napisane, postavy a ich osobnosti sa posuvaju v zivote dalej. Geek humor stale je, vela veci, co by mi neprislo normalne vtipnych (ako Sheldon, ked omylom chytil Penny za prsia; plus - "I peeked") mi tu vtipnych pride (lebo to bol SHELDON !!!!!!!).
Dalej ma potesilo ze Howard dostal viacej miesta, po niekolkych epizodach to nebolo len Leonard plus Penny. Tesim sa na dalsiu cast
Dysharmonya- Počet příspěvků : 16
Bodů : 16
Datum registrace : 15. 10. 09
No a k vtipnosti tohoto i předchozího dílu, nevím, co pořád některým lidem vadí na tom, že jsou tu i jiné, než vědecké vtipy. Navíc dneska si rozhodně nemají (i díky tomuhle pokusu) na co stěžovat... A ještě jednou navíc: vztahy jsou přirozenou součástí života, a to i takových lidí, "co si žijí na svém vlastním obláčku", jako jsou postavy BBT, takže se přirozeně řešit musí...
No to ne, tim se prave BBT odlisuje, nejsou to Pratele. Kdybych chtel prozivat citove orgasmy, budu se divat prave na to.
A slovy Shledona: "...dovolte mi vystoupit a ujistit vás, že můj výzkum bude pokračovat a mezilidské vztahy budu nadále tlumit a odbývat."
edmund- Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Tak o dílu jako o celku nevím, co říct. Asi tak průměr. Ovšem Howardova rozmluva s jeho koupelnovou fantazií a závěrečná píseň mě dostaly.
Tionois- Počet příspěvků : 10
Bodů : 10
Datum registrace : 01. 10. 09
Na co si furt stezujete ;-)
Vzdyt smich je koreni zivota, proc rejpat v sitkomu a hodnotit jak moc vousate vtipy to jsou, nebo cojavim. Hlavni je se zasmat
BTW "Hey YO Raj talk to me" me rosekalo
Edit: P. S. - židovskej estradni umělec, to je novinka - to me taky dostalo
Vzdyt smich je koreni zivota, proc rejpat v sitkomu a hodnotit jak moc vousate vtipy to jsou, nebo cojavim. Hlavni je se zasmat
BTW "Hey YO Raj talk to me" me rosekalo
Edit: P. S. - židovskej estradni umělec, to je novinka - to me taky dostalo
Naposledy upravil yossarian dne Wed 25 Nov 2009, 13:30, celkově upraveno 1 krát
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Věk : 42
Raj byl super
Povedeny dil. Howard docela dobry, Raj byl super:
"We represent the Lollipop Guild, and we want you."
"I didn't come to help, I came to mock."
"We represent the Lollipop Guild, and we want you."
"I didn't come to help, I came to mock."
blaf- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 19. 11. 09
Howard zpívající jako Bob Dylan je výbornej a reakce v jídelně na Sheldonův heliový projev v rádiu vypadá velice nefalšovaně. Hodně jsem se nasmála.
acervena- Počet příspěvků : 12
Bodů : 12
Datum registrace : 15. 11. 09
No, mě vztahy moc nevadí, pokud to není přehnaný, ale v tomto díle to bylo tak akorát. Když jsem viděla Bernadette a Howarda spoulu po třetím rande, tak první co mě napadlo bylo: "Jé to by byl dokonalej manželskej pár!!!" Možná, že našel tu pravou
Taky mě překvapilo, že mu vadí víc to, že nevypadá jako Megan Fox, než to, že je, s prominutím, trochu mimo joho svět (=nezná žádná přísloví atd., nemá ráda sci-fi, hry, fyziku...)
Taky mě překvapilo, že mu vadí víc to, že nevypadá jako Megan Fox, než to, že je, s prominutím, trochu mimo joho svět (=nezná žádná přísloví atd., nemá ráda sci-fi, hry, fyziku...)
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S03E09 - The Vengeance Formulation [TITULKY]
» S04E16 - The Cohabitation Formulation [EPIZODA]
» S04E06 - The Irish Pub Formulation [EPIZODA]
» Jak se vám líbila S03E09?
» S04E16 - The Cohabitation Formulation [TITULKY]
» S04E16 - The Cohabitation Formulation [EPIZODA]
» S04E06 - The Irish Pub Formulation [EPIZODA]
» Jak se vám líbila S03E09?
» S04E16 - The Cohabitation Formulation [TITULKY]
Strana 1 z 2