S03e16 - The Excelsior Acquisition [EPIZODA]
+13
Ufimcef
Kuromaru
Aries
metztli
Strix
Ďasík
Hoffi69
yaqwsx
ondraszek
Kolikokoli
download
Pinny
Admin
17 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: S03e16 - The Excelsior Acquisition [EPIZODA]
8,5/10 .. Rajův přístroj parádní, Sheldonovo "This is my spot" Ještě se radši podívám zejtra s titulkama, jestli mi něco neušlo.
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 09. 09
no konecne
pro me 9,5 z deseti, ale to jen proto, ze mel tenhle dil potencial klidne i na 25 minut cistokrevny zabavy.
tezko rict jestli tvurcum tak pomohla ta delsi pauza (po nekolika predchozich dilech sem se bal, ze uz budu BBT proste jen sledovat), ale ted uz vim ze se zas budu tesit a nepudu v pondeli spat dokud epizoda nebude online.
jinak hlaska "that's my spot" me pobavila jen ve spoileru (asi sem cekal jeste nejakou dohru). to by byla ale asi jedina vytka, vsechno ostatni jak ze stary (dobry) skoly. no nemuzu si pomoct, ale i kdyz je bernadette moje oblibenkyne, sem rad ze po tech trochu krecovitych vztahovych epizodach zase dostaly prostor 4 nerdi + penny, komiksy, gadgets a taky ze sheldon nebyl hyperexot na Ntou ale "jen" sheldon.
a v neposledni rade ze stan lee dostal jen tolik prostoru, kolik sem si predstavoval a nestala na jeho vykonu cela epizoda. jen tak dal
tezko rict jestli tvurcum tak pomohla ta delsi pauza (po nekolika predchozich dilech sem se bal, ze uz budu BBT proste jen sledovat), ale ted uz vim ze se zas budu tesit a nepudu v pondeli spat dokud epizoda nebude online.
jinak hlaska "that's my spot" me pobavila jen ve spoileru (asi sem cekal jeste nejakou dohru). to by byla ale asi jedina vytka, vsechno ostatni jak ze stary (dobry) skoly. no nemuzu si pomoct, ale i kdyz je bernadette moje oblibenkyne, sem rad ze po tech trochu krecovitych vztahovych epizodach zase dostaly prostor 4 nerdi + penny, komiksy, gadgets a taky ze sheldon nebyl hyperexot na Ntou ale "jen" sheldon.
a v neposledni rade ze stan lee dostal jen tolik prostoru, kolik sem si predstavoval a nestala na jeho vykonu cela epizoda. jen tak dal
download- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 17. 11. 09
Skvělý díl.. To tričko si musím taky koupit . Ještě to znovu zkouknu s titulkama, abych měla 100% jasný, že mmi vše došlo, jak mělo
9/10
9/10
...
Mi osobně se tento díl vůbec nelíbil. Začátek patřil k dobrým, ale postupně se to tričko ohrálo. A co bylo pak? jen nějaká trapná, zbyečně dlouhá scéna se soudem. Chci zpět díly první série, kdy se opravdu jednalo o seriál, který vynikal hláškama a oborem vědců, kteří se snaží poprat s okolním světem. Daná snaha zaměřit se na co nejvíce lidí se mi nelíbí... Bohužel, sledovanost je to jediné, co všechny zajímá, škoda
ondraszek- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 13. 10. 09
Nevím jestli to bylo dlouhou pauzou, ale náramně jsem se bavil. Nebyly tu hluché momenty, občas dobrá hláška... Co sem ale nemusel byla zkouška obhajoby - hned od začátku bylo jasné o čem to bude. Ale perfektní mimika se Karley Cuoco musí nechat. A konec byl sice taky trochu předvídatelnější, ale smíchy jsem se popadal "...bude se vyjímat vedle mého zákazu přibližování k Leonardu Nimoyovi"
yaqwsx- Pohlaví :
Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Datum registrace : 26. 09. 09
???
kde si prosim dalsi dil stahnu?[b]
Hoffi69- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 09. 02. 10
Mě dnešní epizoda taky hodně bavila (nejlepší sice není, ale dobrá byla). Raj byl skvělý, zvlášť začátek a znělka z Jeopardy! mě úplně dostaly (u Jeopardy! jsem si v titulkách nemohl odpustit vysvětlivku, protože ji stojí za to znát). A ten jeho seznam jmen postav byl taky úžasný. Zápletka se soudem sice byla absolutně předvídatelná, ale taky jsem se bavil, takže 8/10.
Hoffi69: V sekci Data k epizodám najdeš odkazy na stažení epizod... Titulky buď v sekci Titulky nebo na hlavní stránce. A další díl bude až příští úterý.
Hoffi69: V sekci Data k epizodám najdeš odkazy na stažení epizod... Titulky buď v sekci Titulky nebo na hlavní stránce. A další díl bude až příští úterý.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Big Bang je zpátky tak, jak ho mám rád Nová epizoda mě opravdu pobavila, netřeba rozebírat do detailů... prostě spokojenost... Vypíchnout musím snad jen "That's my spot..." - to mě málem shodilo ze židle...
(spoilery zásadně nesleduju - ať žije překvapení). U mě 8/10.
(spoilery zásadně nesleduju - ať žije překvapení). U mě 8/10.
hmm.. trochu mi tam vadili tie kecy od Penny "si dolezita sucast mojho zivota blabla"....
ale to tricko nemalo chybu:D
"You are guilty" - zvuk pre spravnu odpoved:D jaaaaj, zvuky Riskuj!
inak, vsimol si niekto, ze ti uradnici sa spravaju docela podobne? aj predtym ta ze zenska-"podradny zamestnanec mesiaca", cernoska na dopravnom, ked Shellymu davala docasny vodicak, a teraz sudca... vypocut si sheldona, odpisat ho, vypocut si jeho argumenty, apaticky ho poslat doprdele....
8,5/10-po celodennej robote vazne pobavilo:D
ale to tricko nemalo chybu:D
"You are guilty" - zvuk pre spravnu odpoved:D jaaaaj, zvuky Riskuj!
inak, vsimol si niekto, ze ti uradnici sa spravaju docela podobne? aj predtym ta ze zenska-"podradny zamestnanec mesiaca", cernoska na dopravnom, ked Shellymu davala docasny vodicak, a teraz sudca... vypocut si sheldona, odpisat ho, vypocut si jeho argumenty, apaticky ho poslat doprdele....
8,5/10-po celodennej robote vazne pobavilo:D
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Zase hodně dobrej díl, i když je to možná tím, že jsme měli takovouhle pauzu... Každopádně úžasný ROFLMAO scény - třeba hned ta první s Rajem při příchodu do obcohdu, ta mě dostala, stejně jako poslední hláška epizody...
Vynikajuca cast, Rajove tricko vynikajuce, chcel by som niekde zohnat.
Zapletka napadita, pekne vyuzita zapletka z minulych casti, no nebolo to prehnane, aby som musel spominat
co sa stalo v prvej casti druhej serie. Pacilo sa mi, ako Raj mal ako autogram len "Rajovi, Stan Lee" (neviem ako presne to bolo)
a ostatni mali "Mojmu priatelovi Xxx, Stan Lee". Alebo ako Raj zacal s tymi postavami "...,Peter Parker,..." (nechce sa mi to rozpisovat,
tak asi najznamejsia postava). A ked Sheldon povedal hlasku "This is my spot", velmi ma to pobavilo. Ale to asi kazdemu.
Njn, Sheldon je jednoducho genialny (vedec) hrdina serialu.
Zapletka napadita, pekne vyuzita zapletka z minulych casti, no nebolo to prehnane, aby som musel spominat
co sa stalo v prvej casti druhej serie. Pacilo sa mi, ako Raj mal ako autogram len "Rajovi, Stan Lee" (neviem ako presne to bolo)
a ostatni mali "Mojmu priatelovi Xxx, Stan Lee". Alebo ako Raj zacal s tymi postavami "...,Peter Parker,..." (nechce sa mi to rozpisovat,
tak asi najznamejsia postava). A ked Sheldon povedal hlasku "This is my spot", velmi ma to pobavilo. Ale to asi kazdemu.
Njn, Sheldon je jednoducho genialny (vedec) hrdina serialu.
Kuromaru- Počet příspěvků : 19
Bodů : 21
Datum registrace : 03. 03. 10
Tak to vypada, ze jsem zase za hatera, ale proste jsem se u teto epizody nezasmal. Asi nejlepsi z cely epky byl Kapitan Teplak v pozadi a zvuk ze Zakonu a poradku. Mozna kdyby scenaristi v pristim dile nevymysleli slozity pribehy a proste posadili hlavni postavy na gauc a nechali je hlaskovat, tak by to bylo lepsi.
PS Jak by mohlo byt misto ve vezeni Sheldnovo, kdyz tam pred tim nikdy nebyl?
PS Jak by mohlo byt misto ve vezeni Sheldnovo, kdyz tam pred tim nikdy nebyl?
Ufimcef- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 38
Bodů : 41
Datum registrace : 27. 09. 09
Věk : 35
Místo : Praha
Jen tak na okraj: řekl někde Stan Lee, proč ty postavy takto pojmenovává? Já se přiznám, že ho moc neznám (poprvé jsem o něm slyšela až v seriálu "Svět hledá superhrdinu" nebo tak nějak se to jmenovalo), takže nevím, jestli to někdy někde vysvětlil. Docela by mě to zajímalo
Kolikokoli napsal: proč ty postavy takto pojmenovává?
Mam pocit, ze to nekde rikal - nic zahadnyho v tom neni, proste si ty jmena nemohl zapamatovat, tak si pomahal takovou pomuckou.
Ufimcef- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 38
Bodů : 41
Datum registrace : 27. 09. 09
Věk : 35
Místo : Praha
Umicefe, ono ta tvoje vysněná epizoda kde by seděli na gauči a hláškovali by asi za moc nestála. Jednak by autoři neměli ty hlášky na co navázat, takže by to za moc nestálo, protože pořádný kus vtipnosti hlášky (řekl bych že klidně i přes jednu třetinu) spočívá v tom, kde se použije. A za druhý by to zkritizovalo mnohem větší procento lidí než ti kterým by se to líbilo, což by mohlo vést ke snížení sledovanosti. Uznávám, že se v posledních dílech tak trochu přestaly objevovat odkazy na "nerdoviny" v takové hojnosti jako dřív, ale i tak byl tenhle díl hodně nadstandardní.
Ufimcef napsal:PS Jak by mohlo byt misto ve vezeni Sheldnovo, kdyz tam pred tim nikdy nebyl?
pamatas si diel ked boli na tej vyprave? tiez tam bolo jeho klasicke miesto vpravo na kraji (z pohladu divaka).
Jednoducho ak je niekde nejaka lavicka, gauc atd, jeho miesto je vzdy tam, kde sedi doma na svojom gauci.
Samozrejme, ze ak by boli zle podmienky pri sedeni na tom mieste, tak by si sadol na ovela privetivejsie miesto.
Je to jednoducho jeho zvyk
Na vyprave si medzi tym vsetkym vybalovanim mohol Sheldon pozistovat skade sa najlepsie pozera telka, ako nanho svieti svetlo a fuka vetrik (a mozno to bola prva vec ktoru spravil, ked prisli )... kdezto v base zabuchli dvere, Sheldon sa otocil a povedal, ze to je jeho miesto.... alebo ze by bol taky uzasne vnimavy a bystry atd, ze to vedel uz od dveri???Kuromaru napsal:Ufimcef napsal:PS Jak by mohlo byt misto ve vezeni Sheldnovo, kdyz tam pred tim nikdy nebyl?
pamatas si diel ked boli na tej vyprave? tiez tam bolo jeho klasicke miesto vpravo na kraji (z pohladu divaka).
well, je to cele divne...
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Jako jo no, ta hláška tam byla spíš jen tak, protože je tím Sheldon pověstnej a aby se divák zasmál, určitě nemohl mít zjištěné informace o podmínkách v cele...
Zabudate, ze je to genius.
No, mohol napriklad si cestou pozriet ako vyzeraju tie cely, a kedze
tam su urcite vsetky take iste, tak potom vedel. Ale celkovo, je to jeho miesto.
Jeho miesto je na kraji.
Ale uznavam, ze to bola predsa len hlaska k zasmiatiu, ktora nebola domyslena dokonca.
No, mohol napriklad si cestou pozriet ako vyzeraju tie cely, a kedze
tam su urcite vsetky take iste, tak potom vedel. Ale celkovo, je to jeho miesto.
Jeho miesto je na kraji.
Ale uznavam, ze to bola predsa len hlaska k zasmiatiu, ktora nebola domyslena dokonca.
Hodne povedeny dil, od Rajeshova tricka az po finalni scenu se Stanem
Vic takovyhle dilu a min pauz
+k tomu jak tu resite, kde Sheldon sedi: on vzdy sedi vlevo na gauci, lavicce,...; ve vezeni nikdy nebyl, ale kdyz je jeho zvyk sedet vlevo, tak tam sedi, at je kdekoliv (teda krome bytu Penny, kde je ten gauc spatne otoceny ..
Vic takovyhle dilu a min pauz
+k tomu jak tu resite, kde Sheldon sedi: on vzdy sedi vlevo na gauci, lavicce,...; ve vezeni nikdy nebyl, ale kdyz je jeho zvyk sedet vlevo, tak tam sedi, at je kdekoliv (teda krome bytu Penny, kde je ten gauc spatne otoceny ..
Sheldon 3.0- Počet příspěvků : 36
Bodů : 38
to som tvrdil uz aj jaSheldon 3.0 napsal:+ ktomu jak tu resite, kde Sheldon sedi: on vzdy sedi vlevo na gauci, lavicce,...; ve vezeni nikdy nebyl, ale kdyz je jeho zvyk sedet vlevo, tak tam sedi, at je kdekoliv (teda krome bytu Penny, kde je ten gauc spatne otoceny ..
Kuromaru napsal:to som tvrdil uz aj jaSheldon 3.0 napsal:+ ktomu jak tu resite, kde Sheldon sedi: on vzdy sedi vlevo na gauci, lavicce,...; ve vezeni nikdy nebyl, ale kdyz je jeho zvyk sedet vlevo, tak tam sedi, at je kdekoliv (teda krome bytu Penny, kde je ten gauc spatne otoceny ..
sry, necetl jsem vsechny posty
Sheldon necital vsetky posty? Este k tomu vylepsena verzia t.j. Sheldon 3.0?Sheldon 3.0 napsal:Kuromaru napsal:to som tvrdil uz aj jaSheldon 3.0 napsal:+ ktomu jak tu resite, kde Sheldon sedi: on vzdy sedi vlevo na gauci, lavicce,...; ve vezeni nikdy nebyl, ale kdyz je jeho zvyk sedet vlevo, tak tam sedi, at je kdekoliv (teda krome bytu Penny, kde je ten gauc spatne otoceny ..
sry, necetl jsem vsechny posty
Sheldon 3.0 by mozna v serialu cetl vsechno 3x, ale v realu je to docela vytizeny clovek, ktery nema cas cist celou diskuzi
btw: verze 3.0 je uz odbugovana, tze kontakt s ostatnimi lidmi se zvysil a verze 3.0 navazuje vztahy, presto je uspesny ve sve praci
a konec OT, jestli se chces dozvedet vice o verzi 3.0, pis PM
btw: verze 3.0 je uz odbugovana, tze kontakt s ostatnimi lidmi se zvysil a verze 3.0 navazuje vztahy, presto je uspesny ve sve praci
a konec OT, jestli se chces dozvedet vice o verzi 3.0, pis PM
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S03E16 - The Excelsior Acquisition [TITULKY]
» S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [EPIZODA]
» S05E10 - The Flaming Spittoon Acquisition [TITULKY]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]