S03E12 - The Phychic Vortex [TITULKY]
+10
ogedeikhan
Strix
avril444
Ďasík
Kolikokoli
riverko
dutohlavrimmer
JohnDoeX
pka
Admin
14 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: S03E12 - The Phychic Vortex [TITULKY]
Je tam "salad BALL", ne salad BAR, tj ne na "salatovem baru", ale u/nad salatovou MISKOU/MÍSOU!
Edit by Ďasík - odpověď (původní příspěvek s odpovědí jsem musel přesunout do jiného tématu): Rozhodně se jedná o salad BAR, bylo to i v anglických titulcích a Leonard dost jasně říká [ba] (oni r prostě neumějí vyslovit ). Taky by mě zajímalo, jak by sis představoval(a), že si to rozdají nad miskou salátu, to je podle mě neproveditelné. Navíc miska je bowl, ale to už je detail a neber to nijak zle...
Edit by Ďasík - odpověď (původní příspěvek s odpovědí jsem musel přesunout do jiného tématu): Rozhodně se jedná o salad BAR, bylo to i v anglických titulcích a Leonard dost jasně říká [ba] (oni r prostě neumějí vyslovit ). Taky by mě zajímalo, jak by sis představoval(a), že si to rozdají nad miskou salátu, to je podle mě neproveditelné. Navíc miska je bowl, ale to už je detail a neber to nijak zle...
Garcy- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Reputace : 0
Datum registrace : 15. 01. 10
jak urcite moc dobre vis, anglicke titulky nedelaj nikdy amici, dela to vzdycky nekajek rusak, nebo ind. to jsem myslel ze je vseobecne znamo.
je to zazita expresse rika se salad ball (a to jako nad hlavou salatu, tj proste nad miskou, vim ze bowl je miska, ale tohle se rika proste nad salatem) ... tj rika se treba smtng over salad ball atd.
naprosto jasne nerika bar, opravdu se na me nezlob. ano amici R nakonci takto nerikaji, ale intonace slova BAR je zcela odlisna od tohoto
Edit by Ďasík - odpověď (stejný důvod jako v předchozím příspěvku): stojím si pořád za salátovým barem, byl i v jiných seriálech... Ale pokud se tě pka, Kolikokoli nebo kdokoli jiný z těch, co tu pravidelně přispívají, zastane, budu uvažovat o tom, že to změním. Zatím tedy ne, ale každopádně díky za připomínku.
je to zazita expresse rika se salad ball (a to jako nad hlavou salatu, tj proste nad miskou, vim ze bowl je miska, ale tohle se rika proste nad salatem) ... tj rika se treba smtng over salad ball atd.
naprosto jasne nerika bar, opravdu se na me nezlob. ano amici R nakonci takto nerikaji, ale intonace slova BAR je zcela odlisna od tohoto
Edit by Ďasík - odpověď (stejný důvod jako v předchozím příspěvku): stojím si pořád za salátovým barem, byl i v jiných seriálech... Ale pokud se tě pka, Kolikokoli nebo kdokoli jiný z těch, co tu pravidelně přispívají, zastane, budu uvažovat o tom, že to změním. Zatím tedy ne, ale každopádně díky za připomínku.
Garcy- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 15. 01. 10
1. Upozornuji, ze jsem anglicke titulky nevidel.Garcy napsal:jak urcite moc dobre vis, anglicke titulky nedelaj nikdy amici, dela to vzdycky nekajek rusak, nebo ind. to jsem myslel ze je vseobecne znamo.
2. Leonard rika "We are planning to have sex right on the salad bar."
Leonard rika naprosto jasne a zretelne "séled bár" a ne "séled ból". "Rozdat si to na baru" je celkem rozsirena fraze, "rozdat si to na misce" oproti tomu nikoliv (pricemz je to i v praxi neproveditelne, ze).
Case closed.
Satan- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 16. 01. 10
Satan: Tak tohle bylo fakt úžasně podané. Díky moc za podporu.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jedna z mých profesí je překladatel, odborné (hlavně IT) literatury z angličtiny a němčiny, beletrie jen z němčiny, na češtinu i překladatelské řemeslo mám (kromě přirozeného jazykového citu:-) coby školitele jednoho z nejlepších českých překladatelů :-)))Ďasík napsal:Každopádně by mě celkem zajímalo, čím se živíš nebo co studuješ, já studuju informatiku, na češtinu mám přirozený jazykový cit ...
pka- Počet příspěvků : 82
Bodů : 88
Datum registrace : 08. 10. 09
Myslel jsem si to...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28