S03E12 - The Psychic Vortex [EPIZODA]
+18
pathy
klboucii
acervena
yossarian
Obelix
kadles
M_arty
Strix
Ďasík
Kolikokoli
Sheldon 3.0
honz1k
groower
vonWillebrand
Dysharmonya
Tionois
trinx
Admin
22 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
S03E12 - The Psychic Vortex [EPIZODA]
Naposledy upravil Admin dne Tue 12 Jan 2010, 19:07, celkově upraveno 1 krát
Re: S03E12 - The Psychic Vortex [EPIZODA]
tak neni to zly, ale uz jsem videl lepsi dily TBBT.
trinx- Pohlaví :
Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 10. 09
Místo : jižní čechy olééé
Jen tak na okraj: Leonard si doteďka nevšiml, že Penny věří v astrologii a podobné věci? Ale jinak takový normální díl, strašně moc bych si přála někde najít výčet Howardových met, když "eight base" je sedmá s jeho tričkem dole
Sheldon byl úžasnej, jeho představa zábavy neměla chybu.
Sheldon byl úžasnej, jeho představa zábavy neměla chybu.
Tionois- Počet příspěvků : 10
Bodů : 10
Datum registrace : 01. 10. 09
ten koniec TEN KONIEC!!!!!!! XD Sheldon je fakt neuveritelny
PS: Nema niekto take nasadzovacie ruky Incredible Hulk? vyzera to fakt fasa
PS: Nema niekto take nasadzovacie ruky Incredible Hulk? vyzera to fakt fasa
Dysharmonya- Počet příspěvků : 16
Bodů : 16
Datum registrace : 15. 10. 09
nazev epizody
nechci vam do toho kecat, ale podle CBS je oficialni nazev epizody "The Psychic Vortex" a nikoliv Physics.... :-)))
vonWillebrand- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 12. 01. 10
sheldnovy ruce ? !
Tento díl byl supper, ale přišel mi nějaký krátký!
Nejlapčí scéna je konec se Sheldonem to je fakt
BTW: Jako vážně kde se daj sehna tyhle supper ruce ? Nebo aspon tu lampu ? PLS
Nejlapčí scéna je konec se Sheldonem to je fakt
BTW: Jako vážně kde se daj sehna tyhle supper ruce ? Nebo aspon tu lampu ? PLS
groower- Počet příspěvků : 7
Datum registrace : 13. 12. 09
Psychic Vortex
2 Tionois: Ale vždyť Leonard říká v prádelně, že ví, že Penny věří v astrologii. Ale že věří i tomu, co jí nakuká "psychic", tomu už se asi musel jako vědec vysmát
Jinak mě osobně jejich interakce (Penny - Leonard) nějak nebrala. Lepší byl rozhovor Howarda s Leonardem.
No a bez komentáře je Sheldon a jeho přístup k sociální interakci s kýmkoliv. Už jako obvykle opět nejlepší z celýho dílu!
Myslíte si, že takovej člověk by někdy mohl skončit jinak, než jako starej mládenec?
Jinak mě osobně jejich interakce (Penny - Leonard) nějak nebrala. Lepší byl rozhovor Howarda s Leonardem.
No a bez komentáře je Sheldon a jeho přístup k sociální interakci s kýmkoliv. Už jako obvykle opět nejlepší z celýho dílu!
Myslíte si, že takovej člověk by někdy mohl skončit jinak, než jako starej mládenec?
honz1k- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 03. 11. 09
Sheldon
Ne ten skončí scvrklej ve svym rohu sedačky a bude učit Leonardovy děti
Nebo se dostane k výpočtu náhodnosti toho že potká "ženskou" která by byla vhodná k oplození, jak by, určitě řekl
Nebo se dostane k výpočtu náhodnosti toho že potká "ženskou" která by byla vhodná k oplození, jak by, určitě řekl
Sheldon's new toys :-)
Taky máte odkaz na Amazon na koupi Hulkových rukou
Taky je odkaz na Green Lantern power ring
Ale Green Lantern lantern se mi nepodařilo na Amazonu najít, ale mívali jí tam. Možná to byla fakt "limited edition"
- kód:
http://www.amazon.com/Hasbro-78268-Hulk-Smash-Hands/dp/B000XUA6KG
Taky je odkaz na Green Lantern power ring
- kód:
http://www.amazon.com/Lantern-Blackest-Orange-Yellow-Indigo/dp/B002Y5S2PY/ref=sr_1_43?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1263319127&sr=8-43
Ale Green Lantern lantern se mi nepodařilo na Amazonu najít, ale mívali jí tam. Možná to byla fakt "limited edition"
honz1k- Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 03. 11. 09
hulk hands
Jo díky.
Když tak tady jsou přesně ty ruce co měl Sheldon :
Když tak tady jsou přesně ty ruce co měl Sheldon :
- kód:
http://cgi.ebay.com/2-sets-Hulk-Smash-Bash-Hands-Fists-sounds_W0QQitemZ110478145810QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19b902b912
Povedeny dil, BBt mi pres Vanoce hodne chybelo..
A ten konec nema chybu
A ten konec nema chybu
Sheldon 3.0- Počet příspěvků : 36
Bodů : 38
Datum registrace : 26. 09. 09
Tento díl se mi líbil z několika důvodů
1) Amarican woman - Lenny Kravitz
2) Trudy z HIMYM (Abby)
3) Sheldon
Fakt je to trdlo, ten náš Shelly
1) Amarican woman - Lenny Kravitz
2) Trudy z HIMYM (Abby)
3) Sheldon
Fakt je to trdlo, ten náš Shelly
Moc pěkná epizoda, fakt jsem se bavil, Sheldon byl kupodivu vážně zábavný a Raj dostal prostor... Ostatní byli taky super. 9/10.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Pro mě průměr - scéna, kdy Sheldon s Rajem a holkama zpívají American Woman mi přišla už poněkud šroubovaná (Mimochodem, na co by vůbec měl Sheldon nebo Leonard doma vybavení pro malou kapelu a kde by se naučil Sheldon hrát, když, pokud vím, hraje jen Leonard na cello? Tohle mi vůbec nedává smysl a navíc je to poněkud lacinej vtip (a opakovanej - viz hudební vložka s Sheldonem a Leonardovou máti kdysi dávno...). Písnička je to dobrá, ale to pro mě nic nezachrání. A souhlasím, že interakce Penny s Leonardem byla divná a docela nudná (až na repliku: "Věděl jsem, že tohle uděláš, ale to ze mě nedělá vědmu." ). Jinak ale pořád zůstává dost povedených okamžiků, přičemž konec je samozřejmě nejlepší
Naposledy upravil Strix dne Tue 12 Jan 2010, 23:04, celkově upraveno 1 krát
U Sheldona se klidně vsadím, že mu dali jen nějakou nefunkční hračku, aby si nepřipadal odstrčený (něco jako když Holy "zhologramoval" vysílačku a některé čudlíky v Kosmiku, aby si Rimmer připadal důležitý - i když ty čudliky neměli žádnou funkci )
Kolikokoli napsal:U Sheldona se klidně vsadím, že mu dali jen nějakou nefunkční hračku, aby si nepřipadal odstrčený (něco jako když Holy "zhologramoval" vysílačku a některé čudlíky v Kosmiku, aby si Rimmer připadal důležitý - i když ty čudliky neměli žádnou funkci )
No je pravda, že když jsem si to teď pustil, tak od těch kytar nevedou žádný dráty a ty bicí jsou taky jakýsi divný, ale stejně to moc nechápu...
Strix napsal:
No je pravda, že když jsem si to teď pustil, tak od těch kytar nevedou žádný dráty a ty bicí jsou taky jakýsi divný, ale stejně to moc nechápu...
tady to máte
http://www.videogamesblogger.com/2008/10/30/guitar-hero-world-tour-hardware-problems-drum-issues-isolated.htm
http://xbox360.ign.com/articles/882/882888p1.html
http://ravhin.files.wordpress.com/2008/11/176369-guitar_hero_world_tour___rebel_yell_super.jpg
jinak tohle byla parádní epizoda 9/10
M_arty- Počet příspěvků : 1
Datum registrace : 12. 01. 10
Dobrá epka. Nejvíc se mi iterakce Howard - Leonard. Raj byl good, hlavně jak uplácel Sheldona. Konec dopadl dle očekávání... 7/10.
P.S. Až bude někdo dělat korekturu... line segment = úsečka, jiný překlep jsem v titulcích nenašel. Good work translators.
P.S. Až bude někdo dělat korekturu... line segment = úsečka, jiný překlep jsem v titulcích nenašel. Good work translators.
kadles- Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Já jsem dnes jak u vytržení. HIMYM i TBBT předvedli jedny ze svých nejlepších dílů v sériích. Skvělé...
Obelix- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Sice to patří do diskuse k titulkům, ale díky a zítra to bude opraveno...kadles napsal:Až bude někdo dělat korekturu... line segment = úsečka, jiný překlep jsem v titulcích nenašel. Good work translators.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Strix napsal:Pro mě průměr - scéna, kdy Sheldon s Rajem a holkama zpívají American Woman mi přišla už poněkud šroubovaná (Mimochodem, na co by vůbec měl Sheldon nebo Leonard doma vybavení pro malou kapelu a kde by se naučil Sheldon hrát, když, pokud vím, hraje jen Leonard na cello? Tohle mi vůbec nedává smysl a navíc je to poněkud lacinej vtip (a opakovanej - viz hudební vložka s Sheldonem a Leonardovou máti kdysi dávno...). Písnička je to dobrá, ale to pro mě nic nezachrání. A souhlasím, že interakce Penny s Leonardem byla divná a docela nudná (až na repliku: "Věděl jsem, že tohle uděláš, ale to ze mě nedělá vědmu." ). Jinak ale pořád zůstává dost povedených okamžiků, přičemž konec je samozřejmě nejlepší
http://www.pc-hry.sk/obchod/pchra.php?id_hry=8806&game=Band%20Hero%20+%20Gitara%20+%20Bubny%20+%20Mikrof%F3n
hrali na nieco taketo, uz sa to objavilo v dieloch aj predtym. funguje to podobne ako DanceDanceRevolution
Dysharmonya- Počet příspěvků : 16
Bodů : 16
Datum registrace : 15. 10. 09
Strix napsal: co by vůbec měl Sheldon nebo Leonard doma vybavení pro malou kapelu a kde by se naučil Sheldon hrát, když, pokud vím, hraje jen Leonard na cello?
Hraji Guitar hero na Xboxu nebo na nejake takove podobne konzoli. Kdyz se podivas na par dilu, tak Howard ma u sebe v pokoji takovy bonga atd. Raj je zpevak a jak se jednou vyjadrila penny na jeho repliku "hledame svuj zvuk" tak jim na to penny odveti "vy uz ho mate, je to jak mrouskajici se kocky na plechove strese" (pisu z hlavy, mozna je to trosku jinak)
Kazdopadne super dil, Leonard s Penny me tentokrat moc nebraly, o to lepsi Howard (scena s laserem) a Raj se Sheldonem. Sheldon je fakt neuveritelny. :-)
yossarian- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Věk : 42
Zajímalo by mě, jestli se ještě může Leonardova postava někam vyvíjet. Zpočátku to byl můj kůň, takovej hodnej trouba s pár jízlivými poznámkami na okraj, ale teď už začíná být trochu nudný a protivný. A Sheldon - zrátka "sexy mozek".
acervena- Počet příspěvků : 12
Bodů : 12
Datum registrace : 15. 11. 09
for Strix
+ celkově si doplň informace - Sheldon např. v jednom dílu poměrně slušně hraje na klavesy a zpívá (lehce opitej, ale o to lépe
klboucii- Počet příspěvků : 1
Datum registrace : 13. 01. 10
yossarian napsal:
Hraji Guitar hero na Xboxu nebo na nejake takove podobne konzoli. Kdyz se podivas na par dilu, tak Howard ma u sebe v pokoji takovy bonga atd. Raj je zpevak a jak se jednou vyjadrila penny na jeho repliku "hledame svuj zvuk" tak jim na to penny odveti "vy uz ho mate, je to jak mrouskajici se kocky na plechove strese" (pisu z hlavy, mozna je to trosku jinak)
Tiež píšem z hlavy: "it's a sound of a cat being run over by a lawn mower" - mačka, ktorú zrazí kosačka.
pathy- Počet příspěvků : 43
Bodů : 61
Datum registrace : 07. 11. 09
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» S03E12 - The Phychic Vortex [TITULKY]
» S05E19 - The Weekend Vortex [EPIZODA]
» S07E03 - The Scavenger Vortex [EPIZODA]
» S03E06 - The Cornhusker Vortex [EPIZODA]
» S05E19 - The Weekend Vortex [TITULKY]
» S05E19 - The Weekend Vortex [EPIZODA]