S06E23 - The Love Spell Potential [EPIZODA]
+4
Domino_666
Zoris
MartyCZ
Kolikokoli
8 posters
Strana 1 z 1
Re: S06E23 - The Love Spell Potential [EPIZODA]
Chyběla mi zmíňka o Sheldonově babičce a měl bych bingo.
Jsem trochu na vážkách, jestli nebyl tenhle díl lepší než Advanced D&D. Ale Community měla Pierce, TBBT měla Raje, takže Community. Pořád to ale je skvělý díl.
Jen mě trochu děsí, jak se přibližujeme k tomuhle https://bigbangtheory.forumczech.com/t314p60-s04e13-the-love-car-displacement-epizoda#5379
edit: Vážně, TSA? Osoba, která se jmenuje Farrah je vybrána pro podrobnější kontrolu?
Jsem trochu na vážkách, jestli nebyl tenhle díl lepší než Advanced D&D. Ale Community měla Pierce, TBBT měla Raje, takže Community. Pořád to ale je skvělý díl.
Jen mě trochu děsí, jak se přibližujeme k tomuhle https://bigbangtheory.forumczech.com/t314p60-s04e13-the-love-car-displacement-epizoda#5379
edit: Vážně, TSA? Osoba, která se jmenuje Farrah je vybrána pro podrobnější kontrolu?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Rozhodně to nebylo lepší než Community. Tam to bylo celé o hře, tady je to jen jako kulisa. I tak to ale byla sranda .
OK, vhodnější otázka: Kdo je lepší DM? Howard, Abed nebo Moss?
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Nejsem nijak extra filmový divák a v originále sleduji jen TBBT, takže jdu naposlouchat pár amerických herců, abych plně docenila Howardův výkon. ;-)
Zoris- Pohlaví :
Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Reputace : 0
Datum registrace : 05. 04. 13
Místo : okolí Brna
absolútne dokonalý diel
Rajová linka bola konečne dobrá Najlepší diel v podaní Amy vôbec Howard nemal proste chybu Penny tiež dokonalé hlášky
Tomuto dielu nechýbalo nič, možno ešte záver sa dal málilinko lepšie spraviť, aby Sheldon s Amy odpovedali tak ako odpovedali Penny s Leonardom, ale možno bez toho hodu kockou, aby ich dlhšie nechali v pomykove
Dávam 100/100
Rajová linka bola konečne dobrá Najlepší diel v podaní Amy vôbec Howard nemal proste chybu Penny tiež dokonalé hlášky
Tomuto dielu nechýbalo nič, možno ešte záver sa dal málilinko lepšie spraviť, aby Sheldon s Amy odpovedali tak ako odpovedali Penny s Leonardom, ale možno bez toho hodu kockou, aby ich dlhšie nechali v pomykove
Dávam 100/100
Domino_666- Počet příspěvků : 13
Bodů : 13
Datum registrace : 23. 05. 12
Nicolas Cage a Al Pacino... super. :-)
Thaaat's my girl! ;-)
Thaaat's my girl! ;-)
Substance242- Počet příspěvků : 12
Bodů : 12
Datum registrace : 20. 01. 12
Pre mňa strašne nudný diel. Howardov výkon bol síce pozoruhodný, ale čo mi je to platné keď prejav hercov ktorých napodobňoval vôbec nepoznám. Nepáčil sa mi tento diel. 4/10
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Nějak skvělý díl to pro mě nebyl, Dračí doupě jde mimo mně, takže baví mě sledovat jak jsou do toho zažraní, zároveň to ale nechápu. Howardovy imitace Raje a Cage jsou hodně dobré. Rajova linka je taky zajímavá, protože není vůbec jasné kam to vlastně spěje. A intimní chvilka Shamy měla bezpochyby své kouzlo.
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Doufal jsem, že mu tohle někdy tvůrci dovolej udělat, už jsem viděl na netu hodně videí s Helbergem kde někoho napodobuje, včetně Cage. A tohle se fakt povedlo, Cage byl dokonalej, stejně Al Pacino i Raj. GHOST FRIEND!
dejf- Počet příspěvků : 30
Bodů : 32
Datum registrace : 29. 09. 09
Similar topics
» S06E23 - The Love Spell Potential [TITULKY]
» S04E13 - The Love Car Displacement [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E13 - The Love Car Displacement [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]