S05E09 - The Ornithophobia Diffusion [EPIZODA]
+29
sona
bodomkes
Bigl13
Pinny
petec
filda44
keisie_reibek
sofis
Zero
Irwain Nornossa
Miro
depressya
Edinhos
yossarian
Alaqella
NoMouse
Popopki
Ďasík
mike2
mial90
Triton
moss
Kolikokoli
goodchapter
hesher
Gabrielle
metztli
peepay
minnie
33 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
S05E09 - The Ornithophobia Diffusion [EPIZODA]
no tak já budu první, když dneska všechna spamerská ranní ptáčata vyspávají tenhle díl mi přišel nejneuvěřitelnější ze všech.. sheldon dává leonardovi rady ohledně přiměřenosti oblékání, a pak chová PTÁKY? sheldon? no tak..
linka penny a leonard se mi naopak moc líbila, příjemný vývoj.. jen jsem se bála, že na konci se dohodnou na něčem jako "friends with benefits", to by mě fakt otrávilo.. ale takhe to bylo povedené
linka penny a leonard se mi naopak moc líbila, příjemný vývoj.. jen jsem se bála, že na konci se dohodnou na něčem jako "friends with benefits", to by mě fakt otrávilo.. ale takhe to bylo povedené
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Re: S05E09 - The Ornithophobia Diffusion [EPIZODA]
Suhlasim, epizoda bola sice dobra, nasmial som sa, ale vobec mi to nesedelo na tento serial.
Taktiez som sa bal, co sa s Leonardom a Penny na konci stane, ale dopadlo to dobre
Taktiez som sa bal, co sa s Leonardom a Penny na konci stane, ale dopadlo to dobre
peepay- Pohlaví :
Počet příspěvků : 48
Bodů : 58
Reputace : 0
Datum registrace : 22. 09. 11
Místo : Bratislava, Slovakia
Suhlasim s Minnie:)
Ale scéna s tou masinou a prasknutym oknom nema chybu:D
Ale scéna s tou masinou a prasknutym oknom nema chybu:D
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Sice to nebyl klasickej Sheldon, ale perlil teda hezky
Gabrielle- Pohlaví :
Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11
tohle prostě nebyl Sheldon!
Tak 3/4 dílu to bylo dobrý, pak jsem nějak zůstal hledět, co se to tam děje?
Nejen, že Sheldon překonal strach z ptáků, ale dokonce pohladit, mít v bytě něco tak zamořenýho
parazitama a vším možným jako je Blue Jay? Ten konec...ufff. V tomhle díle mi Sheldon neseděl
Zachraňovala to linie Penny - Leonard, třeba rozhovor v kině Leonard jaksi "znormálněl"?
Nějak nabyl sebevědomí Penny naopak krotne
5x07 to nebylo, ale pořád slušný pokoukání
Tak 3/4 dílu to bylo dobrý, pak jsem nějak zůstal hledět, co se to tam děje?
Nejen, že Sheldon překonal strach z ptáků, ale dokonce pohladit, mít v bytě něco tak zamořenýho
parazitama a vším možným jako je Blue Jay? Ten konec...ufff. V tomhle díle mi Sheldon neseděl
Zachraňovala to linie Penny - Leonard, třeba rozhovor v kině Leonard jaksi "znormálněl"?
Nějak nabyl sebevědomí Penny naopak krotne
5x07 to nebylo, ale pořád slušný pokoukání
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Datum registrace : 23. 09. 11
To by som bol ozaj zvedavy ako to na konci vsetko dopadne s Leonardom a penny..
Mimiochodom.. ja som to zacal pozerat este len pred mesiacom a to uz mam vsetky serie pozrene az po tu aktualnu epizodu a to akoze mam teraz cakat dalsi tyzden za novou epizodou..
Mimiochodom.. ja som to zacal pozerat este len pred mesiacom a to uz mam vsetky serie pozrene az po tu aktualnu epizodu a to akoze mam teraz cakat dalsi tyzden za novou epizodou..
goodchapter- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 3
Bodů : 3
Datum registrace : 11. 11. 11
Věk : 39
vítej v našem světě někteří takhle fungujeme už tak čtvrtou (nebo dokonce pátou) sérii a počkej na jaro, až budou mezi epizodama 2-3týdenní pauzygoodchapter napsal:Mimiochodom.. ja som to zacal pozerat este len pred mesiacom a to uz mam vsetky serie pozrene az po tu aktualnu epizodu a to akoze mam teraz cakat dalsi tyzden za novou epizodou..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
No tak sa teraz citim akoby mi niekto zobral malemu decku cukrovinu spred ust.. moj zivot je prazdny.. a fakt sa necudujem ludom z mojho okolia ze to nepozeraju ked sa na to divaju po slovensky.. ved to je hroza.. original je bohovsky.. rychlo dalsiu epizodu.. !!!minnie napsal:vítej v našem světě někteří takhle fungujeme už tak čtvrtou (nebo dokonce pátou) sérii a počkej na jaro, až budou mezi epizodama 2-3týdenní pauzygoodchapter napsal:Mimiochodom.. ja som to zacal pozerat este len pred mesiacom a to uz mam vsetky serie pozrene az po tu aktualnu epizodu a to akoze mam teraz cakat dalsi tyzden za novou epizodou..
goodchapter- Znamení :
Pohlaví :
Ha, ha... počkejte až budete muset čekat rok (DW) nebo dva (TW) na novou sérii!
Taky uznávám, že Sheldonova dějová linka byl zvláštní. Jak se rychle zbavil své fobie, i když to nebyla fobie v pravém slova smyslu, ale prostě jen serie špatných zkušeností. No a když pak viděl, že se mu nic nemůže stát, taky si ptáčka rychle oblíbil. Je teda divné, že najednou něřešil hygienickou stránku věci. Každopádně to jak napodoboval kočku bylo skvělé, rovněž sonický emitor( první co mi blesklo hlavou, bylo že to sklo rupne ) a potom helma Bobba Fetta
Na dějovou linku Penny a Leonarda jsem byl zvědavý, jak to scénaristi vymyslí. Každopádně si to pěkně vyříkali a následně si to dali navzájem sežrat. Na konci jsem měl pochyby, jestli spolu přece jen neskončí v posteli. Z hlediska celkového vývoje seriálu mi přijde moc brzo dávat je zase dohromady. Ale nepředpokládám, že by ty věci, které si řekli mohly mít vliv na jejich budoucí vztah.
Sakra nemluvte o jaru, ty 3 týdenní pauzy byly kolikrát fakt nesnesitelný. Já jsem naskočil do vlaku Big Bangu po odvysílání 2. serie. První dvě jsem sfoukl během několika dnů a pak bylo úplně šílené čekat asi 3 měsíce na další. Každopádně sjet 4 serie v kuse a pak čekat na nové díly, to chápu že už se dostaví šílený absťák
Na dějovou linku Penny a Leonarda jsem byl zvědavý, jak to scénaristi vymyslí. Každopádně si to pěkně vyříkali a následně si to dali navzájem sežrat. Na konci jsem měl pochyby, jestli spolu přece jen neskončí v posteli. Z hlediska celkového vývoje seriálu mi přijde moc brzo dávat je zase dohromady. Ale nepředpokládám, že by ty věci, které si řekli mohly mít vliv na jejich budoucí vztah.
Sakra nemluvte o jaru, ty 3 týdenní pauzy byly kolikrát fakt nesnesitelný. Já jsem naskočil do vlaku Big Bangu po odvysílání 2. serie. První dvě jsem sfoukl během několika dnů a pak bylo úplně šílené čekat asi 3 měsíce na další. Každopádně sjet 4 serie v kuse a pak čekat na nové díly, to chápu že už se dostaví šílený absťák
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Věk : 33
Tak připojím další souhlas s Minnie i s Gabrielle
Aspoň pro mě se drží vysoce nastavená laťka 5. série. Sheldon pravda dost mimo, zato jedna perla za druhou. Naštěstí moc tyhle nesrovnalosti neřeším jako někteří, takže se vlastně jen bavím. Linie Leonard-Penny příjemná. Scény s oknem a když Sheldonovi pták přistane na místě - super
Aspoň pro mě se drží vysoce nastavená laťka 5. série. Sheldon pravda dost mimo, zato jedna perla za druhou. Naštěstí moc tyhle nesrovnalosti neřeším jako někteří, takže se vlastně jen bavím. Linie Leonard-Penny příjemná. Scény s oknem a když Sheldonovi pták přistane na místě - super
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Datum registrace : 08. 10. 11
Místo : Praha
Sheldon vedátor do polovice potom si ho oblubi a ked zdrhne a ta veta: I already oldered XX pounds of bird feed from amazon!
Penny leonard taky fajn ja na TBBT naskočil cca začiatkom 4 série a potom aj himym 1-4/5 naraz a potom 5ku som už dokukával najlepšie dni su utorok(himym) a piatok (tbbt)
Penny leonard taky fajn ja na TBBT naskočil cca začiatkom 4 série a potom aj himym 1-4/5 naraz a potom 5ku som už dokukával najlepšie dni su utorok(himym) a piatok (tbbt)
mial90- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 08. 04. 11
noo je pravda ze som to sfuknutim 4 serii za menej ako mesiac asi prehnal lebo teraz fakt je to des cakat tyzden na jedinu epizodu..
Inak je to pekne vidiet ako sa sheldon meni kazdu seriu.. nie obvzlast radikalne stale ma svoje ale myslim si ze casom sa torcha musi prisposobit ako to robi teraz a je zaujimave sledovat ako sa adaptuje na zmenu skratka svojim sposobom.. + tie jeho bohovske narazky a argumenty to nema chybu.. no len dufam,ze ho neuvidim tancovat to by uz fakt nebo sheldon.. aj ked v jednej casti tancoval spolu s ostatnymi ked leonard bol sklamany z penny.. neviem ci pamatate.. v tom tanecnom kruzku.. boli tam vsetci..
Ale kazdopadne zmena si myslim ze sheldonovi prospeje uz len koli tomu ako sa s nou pobije..
Inak je to pekne vidiet ako sa sheldon meni kazdu seriu.. nie obvzlast radikalne stale ma svoje ale myslim si ze casom sa torcha musi prisposobit ako to robi teraz a je zaujimave sledovat ako sa adaptuje na zmenu skratka svojim sposobom.. + tie jeho bohovske narazky a argumenty to nema chybu.. no len dufam,ze ho neuvidim tancovat to by uz fakt nebo sheldon.. aj ked v jednej casti tancoval spolu s ostatnymi ked leonard bol sklamany z penny.. neviem ci pamatate.. v tom tanecnom kruzku.. boli tam vsetci..
Ale kazdopadne zmena si myslim ze sheldonovi prospeje uz len koli tomu ako sa s nou pobije..
goodchapter- Znamení :
Pohlaví :
Sheldon měl použít sonický šroubovák a bylo by po problému. A i okno by vydrželo .
Dobrý díl, ale zase ne nějak super. Celou dobu jsem si říkal "tohle přece není Leonard", ale na konci to zazdil přesně ve svém stylu. Vtip s oknem fajn, ale trochu průhledný.
Ale nedá mi to... Že si dělá fotky na zeď mobilem Stuart, budiž. Ale takový perfekcionista jako Sheldon?
Ale nedá mi to... Že si dělá fotky na zeď mobilem Stuart, budiž. Ale takový perfekcionista jako Sheldon?
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Tak já musím souhlasit s minnie, že to dneska nebyl moc Sheldon - už jen proto, že Sheldonovi by došlo, co udělá vysoký zvuk se sklem... Já to pochopil ještě předtím, než ten emitor zapnul. Ale až na tyhle nepřesnosti to je celkem povedená epizoda...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Epizoda docela povedená a řadil bych ji mezi ty povedenější. Linie Penny a Leonarda se mi líbila a Sheldonova část se mi líbila do doby, než se s tím ptákem "udobřil". Touhle epizodou asi chtěli tvůrci mírně obnovit vztah Penny a Leonarda. Takže kdyby to bylo na číselné hodnocení, tak má ode mě epizoda tak 8/10 .
P.S. - Nezdá se vám, že má Sheldon v téhle epizodě nějak divně vlasy. Zdály se mi takové hrozně ulízle a tmavší než obvykle
P.S. - Nezdá se vám, že má Sheldon v téhle epizodě nějak divně vlasy. Zdály se mi takové hrozně ulízle a tmavší než obvykle
Popopki- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 12. 11. 09
On je má totiž nějaky delší, když to porovnáš třeba se čtvrtou sérií ...udělal si patkuPopopki napsal:Nezdá se vám, že má Sheldon v téhle epizodě nějak divně vlasy. Zdály se mi takové hrozně ulízle a tmavší než obvykle
Gabrielle- Pohlaví :
Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11
To je snad jedinný možný vysvětleníKolikokoli napsal:Sheldon měl zatemnělý mozek ze strachu .
Doufám, že se do příště vzpamatuje, vzpomene si kdo je a vrátí se do normálu
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Myslím, že nemohl tušit, že se zrovna trefí do rezonanční frekvence těch okenních tabulek.Ďasík napsal:Sheldonovi by došlo, co udělá vysoký zvuk se sklem...
Naposledy upravil NoMouse dne Sat 12 Nov 2011, 02:13, celkově upraveno 2 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Btw. když jde Leonard s Penny po schodech a baví se o "not having sex" rande, taky se vám hned vybavil první díl Přátel a Chandlerova hláška "Sounds like a date to me." ?
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Datum registrace : 08. 10. 11
Místo : Praha
Jinak mě naprosto do kolen dostala tato hláška: "No tak, Sheldone, Hvězdné války. Už to jdu pustit. Myslím to vážně. Pokud nezačneme co nejdříve, tak to George Lucas zase upraví."
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Taktéže jsem byla překvapena ohledně porušení Sheldonových hygienických pravidel. Nejvíce jsem čekala na scénu, kdy si ten ptáček u*ere na gauč. Ale nic. Že by již nebyli tak předvídatelní?
Alaqella- Počet příspěvků : 4
Bodů : 7
NoMouse - jo tohle je ta nejlepší hláška celého dílu . Ještě se mi hrozně líbila scéna, kdy se Amy Shellyho ptala, co od nich čeká, a pak ten posun kamery směrem ke dveřím, kde se Shelly schovává .
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Epizoda online???
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» Další epizoda?
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» Další epizoda?
Strana 1 z 4