S05E09 - The Ornithophobia Diffusion [EPIZODA]
+29
sona
bodomkes
Bigl13
Pinny
petec
filda44
keisie_reibek
sofis
Zero
Irwain Nornossa
Miro
depressya
Edinhos
yossarian
Alaqella
NoMouse
Popopki
Ďasík
mike2
mial90
Triton
moss
Kolikokoli
goodchapter
hesher
Gabrielle
metztli
peepay
minnie
33 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: S05E09 - The Ornithophobia Diffusion [EPIZODA]
Druhy najlepsi diel 5. serie ( po halloweenskom)
Bigl13- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Reputace : 0
Datum registrace : 24. 09. 11
Fandím Leovi!
A Sheldon mě s tou sojkou tuším vůbec nepřekvapil. Takové děcko
A Sheldon mě s tou sojkou tuším vůbec nepřekvapil. Takové děcko
promiň, ale takové věci se tu řeší proto, že někteří lidi od tohoto seriálu prostě čekají trochu víc.. nepřesnosti a nekonzistenci můžu tolerovat u čehokoliv jiného, u tbbt mě to mrzí..filda44 napsal:Vy si vůbec neumíte užít díl, aniž byste rýpali do takových pitomostí, jako je druh toho ptáka, nebo pár dílů zpět: Na které straně gauče seděl Leonard. Kdybybste aspoň řešili závažnější nedostatky.
Myslím, že to byl úžasný díl, jak Penny/Lenny, tak Shledon a ptáček.
Hodnocení: 90 %
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Nečetl jsem celou diskuzi, ale hned tvůj úvodní příspěvek. V nějakém díle už Sheldon při oblékání Leonardovi radil, tudíž nevím co je neuvěřitelného na tom, že to udělal znovu. Druhá věc je to, že choval ptáka. Co je na tomhle divného? Všechno je jednou poprvé, choval i kočky, choval svítící rybičku a pořídil si tkalcovský stav. Sheldon je právě o tom, že dělá věci, co nikdo nechápe, tudíž je to podle mě naprosto konzistentní.minnie napsal:promiň, ale takové věci se tu řeší proto, že někteří lidi od tohoto seriálu prostě čekají trochu víc.. nepřesnosti a nekonzistenci můžu tolerovat u čehokoliv jiného, u tbbt mě to mrzí..filda44 napsal:Vy si vůbec neumíte užít díl, aniž byste rýpali do takových pitomostí, jako je druh toho ptáka, nebo pár dílů zpět: Na které straně gauče seděl Leonard. Kdybybste aspoň řešili závažnější nedostatky.
Myslím, že to byl úžasný díl, jak Penny/Lenny, tak Shledon a ptáček.
Hodnocení: 90 %
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Datum registrace : 29. 09. 09
Taky myslím, Sheldon je prostě střelený a s těma fóbiema to má, jak se mu to hodí, jak už jsme se mockrát přesvědčili... A když se na nějakou věc upne, tak ho nic nezastaví.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
jasně, ale koček ani rybiček ani stavu se nikdy nebál.. prostě se mi to nelíbilo, nebyl to shelly.. ačkoliv to bylo vtipnéPinny napsal:...choval i kočky, choval svítící rybičku a pořídil si tkalcovský stav...
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Souhlas s minnie
Tbbt je super seriál, kdy jedna hláška stíhá druhou, to jsem tuším u žádného jiného seriálu neviděl,
tolik vtipných situací v tak krátkém čase, prostě si nás rozmlsali
Zvykl jsem si na tyhle postavy a mám je rád takový jaký jsou a teď mi z toho dělají guláš
Je jasný, že se časem trochu mění, ale tohle bylo dost narychlo, nene takhle Sheldona nechci
Na Sheldonovi tenhle seriál stojí a padá, takže rychle vrátit do zajetejch kolejí
Tbbt je super seriál, kdy jedna hláška stíhá druhou, to jsem tuším u žádného jiného seriálu neviděl,
tolik vtipných situací v tak krátkém čase, prostě si nás rozmlsali
Zvykl jsem si na tyhle postavy a mám je rád takový jaký jsou a teď mi z toho dělají guláš
Je jasný, že se časem trochu mění, ale tohle bylo dost narychlo, nene takhle Sheldona nechci
Na Sheldonovi tenhle seriál stojí a padá, takže rychle vrátit do zajetejch kolejí
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Datum registrace : 23. 09. 11
Nemůžu si pomoct
ale tahle epizoda mě vůbec nechytla, nelíbila se, nebylo čemu se smát :-(
sona- Počet příspěvků : 3
Bodů : 5
Datum registrace : 07. 10. 11
S tím bych nesouhlasil. Je sice fakt, že třeba hlavně ve třetí sérii byl důraz kladený na Sheldona, nicméně myslím, že v páté sérii už opět mají i ostatní postavy docela velký prostor.hesher napsal:
Zero- Počet příspěvků : 46
Bodů : 46
Dovedu si tento seriál představit bez Raje, nechci tím říct, že není dobrej, nebo, že chci aby tam nebyl, ale Sheldon a k němu kontrast Penny, jsou v Tbbt asi nejdůležitější
Doufám, že zavedený postavy tam samozřejmě zůstanou, jsou tam taky důležitý, teda až na Priyu, která už doufám dala sbohem
Doufám, že zavedený postavy tam samozřejmě zůstanou, jsou tam taky důležitý, teda až na Priyu, která už doufám dala sbohem
1. TBBT je pohodový páteční seriál. Je o lidech a o každodenních problémech (třebaže vyhnáno do extrémů) a co se tady toho "pedantsví" na kontinuitu atd. týče, tak se jen směji. Co byste pak říkali na skutečně "velké" seriály, kde je nějaká podobná chyba v každém dílu a to jen proto, že univerzum toho seriálu je tak rozlehlé, že se prostě už nedá hlídat každé slovíčko, co kdo řekne nebo každá věc, co kdo udělá. To, že si Shelly oblíbil ptáčka nebylo vůbec divné, co se jeho povahy týče. Je to Sheldon, je divný. Taky hlavně neměl fóbii z ptáků, kdyby ano, tak by se v životě neodvážil otevřít okno, aby ho vyhnal koštětem. Jednoduše z něj byl nervózní a měl strach, co mu provede a jakmile byla hrozba vyklovnutí oka a pokakání místa zažehnána, tak už nebylo třeba se ho bát. Je to jako nová hračka, která se dítěti zprvu nelíbí, ale když si ji chvilku nechá, tak už ji nechce dát pryč.
2. TBBT rozhodně nestojí na Sheldonovi, tak jako Misfits nestálo na Nathanovi nebo Star Gate na O'Neillovi (to, že kvalita seriálu na konci nebyla tak dobrá, nebyl důsledek jeho odchodu) atd. Sheldon je dobrá postava, vtipná a zajímavá, ale to i ostatní a je nespravedlivé říkat, že je on důležitější pro seriál, než Leonard. To je jako tvrdit, že Přátele stáli na Chandlerovi nebo HIMYM na Barneym. Není to pravda, jsou jako ozubená kolečka v hodinkách - zapadají do sebe a díky jim všem to celé funguje. A žádné z těch koleček není důležitější nebo méně důležité, než ostatní.
3. Lidi se mění. To je prostě fakt. Nikdo není stejný, jako před pěti lety. Upravuje si názory, mění chování atd. Kdyby měli být všichni stejní, jako na začátku, tak to už jsou potom hraní Simpsni - s minimálním vývojem. U Simpsonů to funguje, ale zde by to rozhodně nemělo dlouhého trvání.
4. Povzneste se občas nad to. Fakt to pomáhá.
2. TBBT rozhodně nestojí na Sheldonovi, tak jako Misfits nestálo na Nathanovi nebo Star Gate na O'Neillovi (to, že kvalita seriálu na konci nebyla tak dobrá, nebyl důsledek jeho odchodu) atd. Sheldon je dobrá postava, vtipná a zajímavá, ale to i ostatní a je nespravedlivé říkat, že je on důležitější pro seriál, než Leonard. To je jako tvrdit, že Přátele stáli na Chandlerovi nebo HIMYM na Barneym. Není to pravda, jsou jako ozubená kolečka v hodinkách - zapadají do sebe a díky jim všem to celé funguje. A žádné z těch koleček není důležitější nebo méně důležité, než ostatní.
3. Lidi se mění. To je prostě fakt. Nikdo není stejný, jako před pěti lety. Upravuje si názory, mění chování atd. Kdyby měli být všichni stejní, jako na začátku, tak to už jsou potom hraní Simpsni - s minimálním vývojem. U Simpsonů to funguje, ale zde by to rozhodně nemělo dlouhého trvání.
4. Povzneste se občas nad to. Fakt to pomáhá.
A proč kvůli tomu zakládáš nové téma? Od toho je tu diskuze...sona napsal:ale tahle epizoda mě vůbec nechytla, nelíbila se, nebylo čemu se smát :-(
edit: sloučeno se správným tématem
Teď jsi mi ale připomněla: (vyděšený výraz) "Why would I change?"Kolikokoli napsal:3. Lidi se mění. To je prostě fakt.
(Sheldonova reakce na Priynu poznámku o tom, že se ani trochu nezměnil (4x06))
Ale jasně, I Sheldon se mění, i když si to nechce připustit.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Omlouvám se, z rozrušení nad tímto dílem jsem klikala kam jsem neměla :-)Kolikokoli napsal:A proč kvůli tomu zakládáš nové téma? Od toho je tu diskuze...sona napsal:ale tahle epizoda mě vůbec nechytla, nelíbila se, nebylo čemu se smát :-(
edit: sloučeno se správným tématem
sona- Počet příspěvků : 3
Bodů : 5
Datum registrace : 07. 10. 11
Je fakt, že to umístění tlačítka NewTopic hned vedle PostReply je poněkud nešťastné a hlavně nesmyslné - nový topic by měl jít zakládat v přehledu témat, ne už v tématu samotném. Ale nepředpokládám, že by se s tím dalo něco udělat.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Zero napsal:S tím bych nesouhlasil. Je sice fakt, že třeba hlavně ve třetí sérii byl důraz kladený na Sheldona, nicméně myslím, že v páté sérii už opět mají i ostatní postavy docela velký prostor.hesher napsal:
Souhlasím. Shledon není hlavní postava seriálu. Hlavní postavy jsou tři - Leonard, Penny a Sheldon. To že Sheldon dělá seriál takovým, jaký je, je sice moc fajn, ale každá postava má svůj charakter a zapadá tam. A stejně si myslím, že kdybych měl dát jen jednu postavu jako tu nejhlavnější, byl by to Leonard.
filda44- Pohlaví :
Počet příspěvků : 77
Bodů : 84
Datum registrace : 04. 10. 11
Pokud je tento seriál jako hodinový strojek, potom je v něm Sheldon oscilátorem
Nicméně jsem moc a moc rád, že se i ostatní kolečka točí tím správným směrem
Nicméně jsem moc a moc rád, že se i ostatní kolečka točí tím správným směrem
Naposledy upravil hesher dne Sun 13 Nov 2011, 19:23, celkově upraveno 1 krát
filda44 napsal:
Souhlasím. Shledon není hlavní postava seriálu. Hlavní postavy jsou tři - Leonard, Penny a Sheldon. To že Sheldon dělá seriál takovým, jaký je, je sice moc fajn, ale každá postava má svůj charakter a zapadá tam. A stejně si myslím, že kdybych měl dát jen jednu postavu jako tu nejhlavnější, byl by to Leonard.
Vzhledem k tomu, že důležitost postav se odráží i na platu představitelů, je to přesně jak píšeš. Tihle tři prý berou za díl jednou tolik co Raj a Howard takže bych hádal, že i tvůrci si myslí to samé. Jinak naprosto souhlasím, protože i kdyby byl Sheldon sebelepší, bez dobrých "spoluhráčů" by nemohl fungovat.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
NoMouse napsal:Teď jsi mi ale připomněla: (vyděšený výraz) "Why would I change?"Kolikokoli napsal:3. Lidi se mění. To je prostě fakt.
(Sheldonova reakce na Priynu poznámku o tom, že se ani trochu nezměnil (4x06))
Ale jasně, I Sheldon se mění, i když si to nechce připustit.
2x19: Changes are never fine. They say it is, but it's not
lib- Počet příspěvků : 27
Bodů : 31
Datum registrace : 01. 10. 10
Taky to tak vidím. Leonard je někdo, s kým se člověk může ztotožnit a představit si sebe na jeho místě. Se Sheldonem se neztotožňuje asi nikdo, toho v člověku vidí ostatní. :-)filda44 napsal:A stejně si myslím, že kdybych měl dát jen jednu postavu jako tu nejhlavnější, byl by to Leonard.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
A ztotožnil by se tady někdo s Howardem?
hesher napsal:A ztotožnil by se tady někdo s Howardem?
Nosí někdo ten rolák?
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha
Já osobně mám ty tři hlavní postavy v žebříčku mých oblíbených postav z tohoto seriálu až na třetím, pátym a šestym místě.
(ale na to se tu nikdo neptal, že?)
(ale na to se tu nikdo neptal, že?)
Gabrielle- Pohlaví :
Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11
hesher napsal:A ztotožnil by se tady někdo s Howardem?
Howard je prostě jen trochu jiný kluk, který chce holku a sex. Na tom není nic divnýho. Pokud teda pominu jeho hlášky a ohoz. btw: nechtěl bych být na jeho místě
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Epizoda online???
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» Další epizoda?