Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [EPIZODA]

+24
Miro
Čindi
rampage
Triton
mike2
EvolutionCain
clif
aamp
lopsided
NoMouse
Alaqella
lemming
Mysh
Grepis
MartyCZ
Kal-El
mial90
Bender Bending Rodriguez
Dejv92
metztli
Kolikokoli
Gabrielle
minnie
R&omize
28 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Re: S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [EPIZODA]

Příspěvek  Ďasík Wed 12 Oct 2011, 21:11

V jednom díle Raj, když o něm Leonard řekne, že nemá holku, odpoví, že holku má. A když se Leonard diví, jak může mít holku, když s ní přece nemůže být schopný mluvit, odpoví: "Mám pro tebe dvě slova - hluchá holka."
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [EPIZODA] - Stránka 3 Empty Re: S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [EPIZODA]

Příspěvek  mike2 Wed 12 Oct 2011, 21:14

No, nevím. Zkoušel jsem progrepovat titulky 2.-5. série na "sign" a nic jsem nenašel (kromě 5x04, samozřejmě). Wikipedie i BBT Wiki sice znakovou řeč u Howarda zmiňují, ale v obou případech jako něco, co se objevilo právě v 5x04. Osobně jsem měl taky pocit, že to tam někdy dřív bylo, ale pak jsem si uvědomil, že si to pletu s Tedem z HIMYM.
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  rampage Wed 12 Oct 2011, 21:17

Ďasík napsal:V jednom díle Raj, když o něm Leonard řekne, že nemá holku, odpoví, že holku má. A když se Leonard diví, jak může mít holku, když s ní přece nemůže být schopný mluvit, odpoví: "Mám pro tebe dvě slova - hluchá holka."

4x05 - The Creepy Candy Coating Corollary říká "Two words - deaf chick"
Btw na tu znakovku si taky nevzpomínám jestli ji někde zmínil

Naposledy upravil rampage dne Wed 12 Oct 2011, 21:20, celkově upraveno 2 krát
rampage
rampage

Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Wed 12 Oct 2011, 21:18

mike2: Ještě jednou: O znakové řeči se Howard ani nikdo jiný nikdy předtím nezmínil... Howard akorát umí mluvit šesti jazyky, z toho jeden je klingonština, kterou holky za jazyk nepovažují...

Ale že Raj už chodil s hluchou holkou, pravda je, i když to jen zmínil.
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Thu 13 Oct 2011, 19:55

Jak které, Ďasíku. Ale moc se s ní nedomluvíš, to je fakt, a asi ani v CV nezní moc pozitivně, když uvedeš klingonštinu mezi jazyky, které ovládáš. Very Happy
A s tou znakovou řečí máte pravdu - to byla první věc, která mě fakt zarazila, protože o tom, že by Howard znakovou řeč ovládal, nebyla dřív ani zmínka A! nikdo z jeho přátel se nad tím nepozastavil... Shocked
Ale jinak byl tenhle díl pro mě docela dost dobrý. Konečně nechali jednou taky těch fanservisů. Jen minus bod za to, že tam procpali Amy, když tam ani neměla co kloudného říct. Very Happy
bodomkes
bodomkes

Znamení : Beran Opice
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 1109
Bodů : 1131
Reputace : 6
Věk : 32
Místo : Brno-venkov

http://www.formspring.me/bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Thu 13 Oct 2011, 20:04

A proč by řešili, jestli umí nebo neumí znakovou řeč? Prostě nebyl důvod se o tom bavit, tak se o tom nebavili. Kdyby náhle potkali třeba německé turisty a Howard by s nimi mluvil německy, taky byste se divili, proč to dřív nezmínil?
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Thu 13 Oct 2011, 20:06

no vem si to tak: kdybys měla kamaráda, který se začne zničehonic s někým bavit znakovou řečí, nezeptala by ses ho, odkud ji zná? Very Happy To by mi přišlo takové..přirozené?
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Thu 13 Oct 2011, 20:15

Ježiš, copak v seriálu ukazují úplně všechno, co se kdy stalo? Když se Penny objeví v novém tričku, tak taky budete řešit, odkud ho vzala, vždyť to vůbec nebylo předtím zmíněno, že byla nakoupit? Navíc v USA není znaková řeč tak málo rozšířená, jako tady. Prostě si vzal na vysoké jeden semestr zakovou řeč, protože potřeboval nahnat kredity a otevřely se mu nové možnosti - balení hluchých a životem zkroušených holek. Co je na tom divného?
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Thu 13 Oct 2011, 20:44

Moc to řešíte... Very Happy Prostě je nadaný na jazyky, ať už jsou jakékoli... Jo a bodomkes mě špatně pochopila. Já se nepozastavoval nad tím, proč to Howard umí, to mi u něj přišlo naprosto přirozené, ale pozastavoval jsem se nad tím, proč se nad tím vůbec pozastavujete. Wink

A to s těma holkama řekl Leonard, ne já. Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Gabrielle Thu 13 Oct 2011, 21:01

Kolikokoli: Občas si přeju, abys byla jedním ze scénáristů. Tvoje fantazie mě nepřestává překvapovat Very Happy
Gabrielle
Gabrielle

Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Reputace : 0
Datum registrace : 29. 04. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Thu 13 Oct 2011, 21:51

Very Happy Ještě že není. Protože podle jejích představ byla Penny už v červnu v jiném stavu s karamelovým špuntem v břichu Laughing
Ale jinak její vysvětlení zní pravděpodobně a přestávám tudíž šťourat. Smile
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: