S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [EPIZODA]
+24
Miro
Čindi
rampage
Triton
mike2
EvolutionCain
clif
aamp
lopsided
NoMouse
Alaqella
lemming
Mysh
Grepis
MartyCZ
Kal-El
mial90
Bender Bending Rodriguez
Dejv92
metztli
Kolikokoli
Gabrielle
minnie
R&omize
28 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [EPIZODA]
Alaqella napsal:Všimli jste si, že na začátku, kdy jsou v restauraci, tak Raj může mluvit bez alkoholu, díky tomu,že je ona hluchá, ale Penny stojící hned vedle mu už jaksi nevadí??
Podívej se na to znovu...Raj v přítomnosti Penny jen klasicky šeptá do ucha a pak zamává...začne mluvit, až když Penny odejde
Triton- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 70
Bodů : 70
Reputace : 0
Datum registrace : 08. 10. 11
Věk : 39
Místo : Praha
Díl nebyl špatný, pobavil jako vždy, ale... Vždycky byl za divnýho Howard a teď jako kdyby si to s Rajem vyměnil od té doby co má Bernie. Raj byl pro mě v tomhle díle pako a Howard jako by se usazoval. Další co mě překvapilo byl Leonard, jak musel honem jít volat své bohaté přítelkyni což mi kněmu nejde a na Sheldona byly kostky přece jen trochu málo, má na víc.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
Me tohle moc neprekvapuje, je to logicky dusledek: Howard dlouho nemel holku, a tak se ve svem zoufalstvi choval jako uchyl. Raj si to v te dobe kompenzoval svym "blizkym vztahem" s Howardem a nepropadal tomu tolik, i kdyz holku chtel. Co ma Howard Bernie a tedy staly prisun sexu, je jasny ze se trochu zklidnil a chce se i usadit (vzdyt se bude zenit). Raj tim naopak trpi, protoze Howard se mu uz tolik nevenuje a navic je ted jedinej bez urcite formy holky, takze mu jeho nevybite libido leze na mozek a on se chova jako uchylrampage napsal:Díl nebyl špatný, pobavil jako vždy, ale... Vždycky byl za divnýho Howard a teď jako kdyby si to s Rajem vyměnil od té doby co má Bernie. Raj byl pro mě v tomhle díle pako a Howard jako by se usazoval.
Mysh- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 58
Bodů : 60
Datum registrace : 21. 04. 10
Věk : 33
Výbornej díl, i pro mne zatím nejlepší z páté série.
Čindi- Počet příspěvků : 5
Bodů : 5
Datum registrace : 21. 11. 10
Tento seriál mám rád presne takto.A hlavne bez Amy. Zatiaľ najlepší diel novej sezóny
Miro- Počet příspěvků : 147
Bodů : 163
Datum registrace : 21. 05. 11
Čindi napsal:Výbornej díl, i pro mne zatím nejlepší z páté série.
Mě se kapku víc líbil třetí díl.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Jsem šťoura. Hluchá holka a neumí ani trochu odezírat? Raj se naučí znakovat za pár dní? Penny znakovat neumí, jak se s tou holkouskamarádila? Jak ji přesvědčila, ať jde s ní do Cheescake Factory? Nebo vzala Howarda na spinning?
Díl se mi moc nelíbil, D&D na začátku se mi líbilo, kostky taky, ale jinak ne.
Díl se mi moc nelíbil, D&D na začátku se mi líbilo, kostky taky, ale jinak ne.
Jitřní dar- Počet příspěvků : 14
Bodů : 14
Datum registrace : 19. 11. 10
Přesně, docela dobrý otázky.
Ale jinak se mi tenhle díl líbil asi nejvíc ze všeho. Jen by mě zajímalo, jestli Raj s ní nějak bude pokračovat, i když se rozešli.
Ale jinak se mi tenhle díl líbil asi nejvíc ze všeho. Jen by mě zajímalo, jestli Raj s ní nějak bude pokračovat, i když se rozešli.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Třeba Penny umí znakovku, ale nechtěla to před klukama říkat, protože věděla, že by ji nenechali a musela by jim "překládat". Raj si udělal nějaký základní kurz od Howarda, soudě podle toho, že Leonard řekl, že se vídají už asi měsíc, tak pro něj nemohlo být tak těžké se pár základních výrazů naučit. Navíc, přesně to, co "ukazuje" nesedí k tomu, co říká. (Např. říká: "Mám tě opravdu hodně rád." a ukazuje "Raj-rád-tebe").
A ta holka možná odezírat umí, ale když vidí, kolik prachů Raj má, tak raději ještě "přehrává", jen ať se pak chlapec snaží .
A ta holka možná odezírat umí, ale když vidí, kolik prachů Raj má, tak raději ještě "přehrává", jen ať se pak chlapec snaží .
Zajímavý teorie. Je škoda, že se nemůžeme zeptat tvůrců.
Pohlaví :
Většinou to bývá tak, že to ani sami tvůrci neví a vysvětlení si najdou fanoušci.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Ono s odezíráním to není tak lehké, ne každý se to naučí a navíc je odezírání angličtiny dost náročné.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Zajímavý. A hezky paradoxní.NoMouse napsal:Většinou to bývá tak, že to ani sami tvůrci neví a vysvětlení si najdou fanoušci.
Pohlaví :
Vzhledem k tomu, že spolu chodili už měsíc a Raj je z té party druhý nejchytřejší, nevidím v tom, že se za tak dlouhou dobu naučil znakovat, žádný problém... To s tím, že si Penny musela zavolat na znakování Howarda, by se dalo vysvětlit tím, že to měli předem domluvené, na druhou stranu by se Howard nebál jít s Penny dozadu. Takže tohle maličký problém je.
Celkově se ale tahle epizoda hodně povedla, stejně jako předchozí dvě "čtvrté" epizody, které se čirou náhodou obě týkaly Raje. A těm, kdo si říkají, co se to stalo s Rajem, doporučuju kouknout na S01E08 (díl s Lalitou Gupta), ve kterém se choval naprosto stejně. Měl jsem dojem, že se staré dobré časy vrátily (naštěstí až na nechutného Howarda, který se mi konečně začíná pořádně zamlouvat).
Celkově se ale tahle epizoda hodně povedla, stejně jako předchozí dvě "čtvrté" epizody, které se čirou náhodou obě týkaly Raje. A těm, kdo si říkají, co se to stalo s Rajem, doporučuju kouknout na S01E08 (díl s Lalitou Gupta), ve kterém se choval naprosto stejně. Měl jsem dojem, že se staré dobré časy vrátily (naštěstí až na nechutného Howarda, který se mi konečně začíná pořádně zamlouvat).
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Taky jsem se až divil. Howard tam byl…ne-nechutný (vlastně, když se oba zápory vyruší, tak zůstane chutný, ale to zní perverzně). Překvapilo to, příjemně.
Pohlaví :
To s tím znakováním v Cheesecake Factory je přeci jednoduché, někdo na spinningu musí umět znakovat a přeložil Emily, aby došla v tolik a tolik hodin do Cheesecake Factory, protože Penny jí chce někoho představit. Celá parta tam chodí kvůli Sheldonovi vždycky ve stejnou dobu a Howard se svými jazykovými schopnostmi machruje pořád.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Jo, tohle dává smysl…
Pohlaví :
???Ďasík napsal:Raj je z té party druhý nejchytřejší
Nebo 3x04 (jak měl nastoupit do týmu toho britského profesora). Jenže v obou těchto případech měl v sobě alkohol, takže tam se to dalo brát jako demonstrace toho, že po jedné skleničce začne být schopen mluvit a po dvou se začne chovat jako idiot (mám pocit, že to tak i někdo v seriálu komentoval). Naopak, ve 2x17 (ve vlaku se Summer Glau), kde si jen myslí, že má v sobě alkohol, ale není to pravda, se chová (relativně) rozumně.A těm, kdo si říkají, co se to stalo s Rajem, doporučuju kouknout na S01E08 (díl s Lalitou Gupta), ve kterém se choval naprosto stejně. Měl jsem dojem, že se staré dobré časy vrátily (naštěstí až na nechutného Howarda, který se mi konečně začíná pořádně zamlouvat).
Mimochodem, vzpomněl si ještě někdo, že Raj už (údajně) jednou s hluchou dívkou chodil? (4x05) Ale je možné, že si to jen vymyslel, aby Leonarda naštval.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
mike2: jo, taky jsem si na tu první hluchou vzpomněl...
A ještě k té Howardově znakové řeči - zmiňoval někdy dřív, že ji umí? Mně něco říká, že o tom snad mluvil ale nepamatuju si to...
A ještě k té Howardově znakové řeči - zmiňoval někdy dřív, že ji umí? Mně něco říká, že o tom snad mluvil ale nepamatuju si to...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Na zmínku o Howardově znakové řeči si nepamatuju, buď tam opravdu nebyla, nebo mi vypovídá paměť.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
Raj je jediný, koho Sheldon aspoň trochu uznává. Už s ním dokonce dvakrát pracoval (i když naopak jednou napsal software, který byl schopný Raje nahradit. )
Jo, já si na tu hluchou holku taky vzpomněl.
A zmínka o Howardově znakové řeči tam nikdy nebyla...
Jo, já si na tu hluchou holku taky vzpomněl.
A zmínka o Howardově znakové řeči tam nikdy nebyla...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Howard a znakování
Tak mu to prostě přifařili vzhledem k tomu, kolik umí jazyků, jak říká v prvním díle s Bernie... Mimochodem se s tím pěkně machruje a Howard rád machruje před slečnami...
Tak, tak...
Tak přesně o tomhle mluvím, když říkám, že udělali z Raje pěkného úchyla... Stejné myšlenkové pochody, miku...mike2 napsal:Nebo 3x04 (jak měl nastoupit do týmu toho britského profesora). Jenže v obou těchto případech měl v sobě alkohol, takže tam se to dalo brát jako demonstrace toho, že po jedné skleničce začne být schopen mluvit a po dvou se začne chovat jako idiot (mám pocit, že to tak i někdo v seriálu komentoval). Naopak, ve 2x17 (ve vlaku se Summer Glau), kde si jen myslí, že má v sobě alkohol, ale není to pravda, se chová (relativně) rozumně.Ďasík napsal:A těm, kdo si říkají, co se to stalo s Rajem, doporučuju kouknout na S01E08 (díl s Lalitou Gupta), ve kterém se choval naprosto stejně. Měl jsem dojem, že se staré dobré časy vrátily (naštěstí až na nechutného Howarda, který se mi konečně začíná pořádně zamlouvat).
Mimochodem, vzpomněl si ještě někdo, že Raj už (údajně) jednou s hluchou dívkou chodil? (4x05) Ale je možné, že si to jen vymyslel, aby Leonarda naštval.
S01 E06, Raj si tenkrát užil. Ona sice nebyla hluchá, ale on nemluvil, a ona byla naprosto spokojená.
Jinak, Howard nikdy neříkal, že umí znakovou řeč, ale zase nevyjmenoval všech 6 jazyků, co umí, takže je šance, že je mezi nimi.
Raj se taky opíjí docela rychle, alespoň mi to tak přijde.
Jinak, Howard nikdy neříkal, že umí znakovou řeč, ale zase nevyjmenoval všech 6 jazyků, co umí, takže je šance, že je mezi nimi.
Raj se taky opíjí docela rychle, alespoň mi to tak přijde.
Pohlaví :
Skoro...
Nene, tady tvá paměť zklamala, ve třetí nebo čtvrté sezoně to někde skutečně říkal... Se zbytkem souhlasím.
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [TITULKY]
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» Epizoda online???
» S04E14 - The Thespian Catalyst [TITULKY]
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [EPIZODA]
» S05E01 - The Skank Reflex Analysis [EPIZODA]
» Epizoda online???
» S04E14 - The Thespian Catalyst [TITULKY]
Strana 2 z 3