Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak zničit Facebook :)

+6
minnie
NoMouse
MartyCZ
clif
Dejv92
Irwain Nornossa
10 posters

Strana 4 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

Jak zničit Facebook :) - Stránka 4 Empty Re: Jak zničit Facebook :)

Příspěvek  bodomkes Wed 01 Jun 2011, 09:30

R&y: Dík Very Happy
NoMouse: V těch 0:40 bych na to taky neměla sílu. Very Happy Very Happy Ono je to velké sousto i přes den, natož v noci.
Irwain: No a v tom se můžeš změnit. Ne ve velkých viditelných věcech, ale donutit se nahlížet v malém měřítku na věci jinak. To uznej, že je otázka volby.
Třeba s těmi jízdními řády a čekáním. Ty to bereš tak, že někam přijedeš a čekáš, myslíš na to, jak jsi mohl jet líp, nebo že Tě nebaví čekat. V tom je utrpení/nuda/otrava. V Tvém vnímání. Místo toho si můžeš říct, fajn, teď už vím kudy. Teď s tím ale nic moc nenadělám, tak co kdybych přestal žít v naříkání, nad něčím, co vzal čert (vždyť jsem mohl jet líp! atd.) a místo toho se zkusil rozhlédnout? Třeba si všimneš, že je v Brně docela dost pěkných holek. Co si na chvilku říct, že tu možná nečekáš náhodou? Fajn, třeba se nic nestane, ale aspoň se zabavíš. Very Happy Když mně ujede tramvaj, díky které musím jet o hodinu později autobusem, mám dvě možnosti: brát to pozitivně či brát to negativně. Mně už negativno nebaví. Jasně, můžu se zaobírat tím, že je to otrava, že už jsem mohla být doma, že stačilo jen tak málo, že je řidič blbej a mohl počkat, atd., ale budu maximálně otrávená, a to ještě když už budu dávno doma. Smile
Nebo se můžu zkusit zamyslet, proč to mohlo být dobře. To mně pomáhá úplně kdykoliv. Nutit se logicky najít důvod, proč bych to mohla brát s díkem. Smile Je to taková optimistická procvička. Very Happy
Takže to dělám tak, že si uvědomím, kolik věcí je důležitějších než to, jestli jsem doma o hodinu dřív či později. A pak si občas představuji, co by se všechno mohlo stát, kdybych jela tím předchozím autobusem. Např. autobus by se naboural Very Happy (trochu už absurdní, ale ten negativní pohled je z určitého pohledu ještě absurdnější); nebo přišla bych domů tehdy, kdy bych měla prostor se na někoho naštvat a zkazila bych nám odpoledne; nebo by jeli v tramvaji nějací úchylové, co by mě obtěžovali Very Happy.... atd Laughing Nebo si jenom představuj, za co bys takový nestihlý autobus obětoval a zkus věřit, že všechno je možné.
bodomkes
bodomkes

Znamení : Beran Opice
Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 1109
Bodů : 1131
Reputace : 6
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 32
Místo : Brno-venkov

http://www.formspring.me/bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Jak zničit Facebook :) - Stránka 4 Empty Tak, tak, bodomkes... :)

Příspěvek  R&omize Wed 01 Jun 2011, 09:50

Opět dělám to samé, dokonce mám vyzkoušené, že asi tak v jednom ze dvou případů (v poslední době je to i častěji... Very Happy ), když mi ujede vlak, tak při čekání na další nebo v něm potkám někoho známého, nejlépe někoho, s kým nejsem moc v kontaktu, takže bych se s ním za normálních okolností nesetkal a hned mám mnohem lepší náladu a předpokládám, že i ta osoba... Very Happy Jak už jsem také psal, pokud se člověku nepovede přesně to, co zamýšlel (ufrnkne mu jistota), je potřeba se rozhlédnout pozitivně kolem sebe a najít ještě lepší věci nebo cestu... Very Happy
R&omize
R&omize

Znamení : Váhy Tygr
Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 1019
Bodů : 1044
Reputace : 3
Datum registrace : 20. 05. 10
Věk : 38
Místo : Přerov/Olomouc

http://www.herbalifepodnikatelskaprilezitost.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Wed 01 Jun 2011, 10:03

bodomkes napsal:NoMouse: V těch 0:40 bych na to taky neměla sílu. Very Happy Very Happy Ono je to velké sousto i přes den, natož v noci.
Navíc jsem byl ve stavu, kdy jsem nebyl schopný soustředit se na souvislejší text... Very Happy
Ale máš pravdu, sílu na to nemám ani teď. A ještě se to probírá paralelně ve dvou topicích. Možná by se to mělo všechno hodit do jednoho topicu s názvem "Psychologická poradna". Wink
NoMouse
NoMouse

Znamení : Štír Kůň
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉

Návrat nahoru Goto down

Jak zničit Facebook :) - Stránka 4 Empty lol, NoMouse :D

Příspěvek  bodomkes Wed 01 Jun 2011, 10:07

Co výrok, to perla. lol!
R&omize: To se mi stává taky pravidelně. Teď jsem několikrát nestihla bus, ale pěšky jsem nešla sama, to bylo fajn. Smile
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Irwain Nornossa Wed 01 Jun 2011, 11:20

bodomkes: Velký sousto? Nepřišlo mi.
Jo, dobře, tohle by se asi dalo změnit, sice nevím jak, a je to děsně abstraktní a nepředstavitelné…nicméně možná jednou jo.
Ano, nebaví mě čekat. Mám to prostě v povaze. Nesnášim čekání, když mě někdo zdržuje, a tak. Kdyby mi něco nějak hodně špatně ujelo, když se vracím do Sokolova, tak nejen, že mi to teda ujede, ale propadne mi i jízdenka, a to tu mluvíme o 213 kč, který u sebe prostě nemám. Důsledek je takový, že tady nebudu mít žádné oblečení, minimální zásobu jídla a budu bez peněz. Parádní vyhlídka, že jo? V tomhle jsem se rozhodl jinak. Neexistuje možnost, že mi to ujede. Nenastane to, tak nemusím přemýšlet, co když.
Jo, spousta krásných slečen, asi tak 80% je vzhledově dokonalých, ale k čemu mi to je? Budu vypadat jako úchyl, když se nějakou pokusím oslovit, a navíc, potřebuju předem vědět, jak dobře si s ní budu rozumět. Je sice fajn, že je nádherná, ale když s ní nebudu mít o čem mluvit, k čemu mi to je? A navíc, takové ty scény, že mi něco ujede, a dám se do hovoru s nějakou slečnou, která shodou náhod bude moje budoucí partnerka, se v reálném životě nedějí, to je ve filmech. Realita taková není.
Řidič není blbej, řidič jezdí podle jízdního řádu. Chyba je v tom člověku. Zažil jsem to, že někdo kopl do šaliny, protože mu naprosto těsně ujela. Nechápal jsem to. Pokud by se to stalo mě, tak vím, že jede další. Takže by mě to nenervovalo (možná je to v rozporu s tím, co jsem říkal před tím, ale ve skutečnosti ne). Navíc bych věděl, že jsem nemohl udělat nic proto, abych to stihl.
Autobus by naboural…jo, já bych tam mohl umřít. Tohle mě taky nějak nevytrhne. Ale jo, tohle si taky říkám, že mi to třeba ujelo z nějakého takového důvodu, když už se tak stane.
R&omize: Neděje se mi. Jednoduše ne. Asi znám málo lidí, nebo já nevim.
NoMouse: Mám ho založit? Vzhledem k tomu, že jsem tohle téma de facto začal, vyhrazuji si na to právo. Very Happy
Irwain Nornossa
Irwain Nornossa

Znamení : Střelec Drak
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Wed 01 Jun 2011, 11:46

Irwain Nornossa napsal:Zažil jsem to, že někdo kopl do šaliny, protože mu naprosto těsně ujela. Nechápal jsem to. Pokud by se to stalo mě, tak vím, že jede další. Takže by mě to nenervovalo (možná je to v rozporu s tím, co jsem říkal před tím, ale ve skutečnosti ne). Navíc bych věděl, že jsem nemohl udělat nic proto, abych to stihl.
Já to chápu naprosto jasně. Sice bych to neudělal (kvůli obavám z možných následků, ne že bych nechtěl), ale úplně tomu člověku rozumím. Už jen proto, že čekat na něco je to nejhorší zlo (vždycky říkám, že čas je můj největší nepřítel). A nejvíc na pěst je, když přijíždíš do stanice a vidíš přípoj, který jsi potřeboval stihnout, jak se zrovna rozjíždí... U té šaliny to zas tolik třeba nebolí, když za pět minut jede další (když je to ale víc jak deset minut, radši půjdu podél trati pěšky do další zastávky, než bych čekal), u vlaku je to mnohem horší. Zrovna před týdnem jsem přijel busem v Havířově na nádraží přesně v minutu, kdy mi odjížděl vlak, na který by tenhle bus měl být teoreticky přípojem. A musel jsem HODINU trčet na nádraží. Příšerná zkušenost... Smile Naštěstí jsem měl MP3 přehrávač a knihu. Ale i tak jsem přišel kvůli blbému plánování jízdních řádů ČSAD Havířov a ČD (skutečně ne vlastní vinou) o hodinu života.
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Irwain Nornossa Wed 01 Jun 2011, 11:53

Jasně, třeba mu něco navazovalo, ale zase…za 5 minut jede další. Jako chápu, že docela nase*e, když mu ujela superdlouhá kombinace 2 Varií LF2, ale on to asi tak neřeší.
U šalin je to horší jen v případě, že jede jednou za 20 minut, což je o víkendu častější.
Jo, vidíš to, a když Ti to ujede, a jdeš podél trati, jdeš po směru, nebo v protisměru, kam pojedeš? Protože já taky chodím. Jdu v protisměru, což je zdánlivě nelogické. Ani v jednom případě si sice nepomůžu nějakým urychlením, ale pokud půjdu po směru, půjdu dýl, šalina přijede plnější, pokud teda jedeš do města. Pokud půjdu proti, tak tomu půjdu na proti, takže kratší čas, navíc je větší šance, že si sednu.
Jo, když se někam takhle cestuje, tak to je pochopitelné, je potřeba aby to navazovalo, a když to ujede, tak je fakt výborný někde čekat hodinu (možná v tom lepším případě). Na tom jde pozitivně brát fakt jen to, že máš čas si číst. Hlavně nemyslet na to, že dorazíš o hodinu později a případně nebudeš stíhat.
Irwain Nornossa
Irwain Nornossa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Wed 01 Jun 2011, 12:11

Irwain Nornossa napsal:NoMouse: Mám ho založit? Vzhledem k tomu, že jsem tohle téma de facto začal, vyhrazuji si na to právo. Very Happy
Spíš by to měl udělat nějaký moderátor a přesunout tam všechny tady ty slohové práce z těch dvou témat... Very Happy
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Wed 01 Jun 2011, 12:16

To od vás není hezké. Wink A přiznám se, že i když jsem se fakt snažil tu vaši šílenou filosoficko-nábožensko-měj se rád diskusi pročíst, tak se to prostě nedá. Very Happy Ale je to hezké - na jedné straně zapřisáhlí optimisti, na druhé straně Irwain. Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Jak zničit Facebook :) - Stránka 4 Empty Ďasík

Příspěvek  bodomkes Wed 01 Jun 2011, 12:53

lol! Nemáš to s námi lehké. Smile
(a volila bych radši pojem "duchovně-filosofická..." diskuze - o náboženství tady nebyla ani řeč, pokud vím. Wink)
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Wed 01 Jun 2011, 13:39

No, podle mě je v tom názvu nejdůležitější to "měj se rád" diskuse. Very Happy Uznávám, že duchovní je lepší, ale náboženství a církví se to taky mírně dotklo, třeba když tu někdo psal (teď budu hodně parafrázovat, tak to berte s nadhledem), že je to tu jak na srazu jehovistů. Smile Ale jak už jsem psal, byla to pěkná diskuse zapřisáhlých optimistů a Irwaina, která ale byla opravdu "příliš moc filosofie na příliš malém prostoru", než aby se těch několik stránek dalo přečíst celých... Smile
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Wed 01 Jun 2011, 13:42

Já vás nenutím to číst. Razz Ale tak až jednou padne na někoho nuda, nové díly nikde, ve fóru to bude skomírat, tak uvidíte, jak to přijde k ruce! Wink Very Happy
A jen tak OT, kontroluješ si někdy profil, NoMouse? Razz
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Wed 01 Jun 2011, 14:17

bodomkes napsal:A jen tak OT, kontroluješ si někdy profil, NoMouse? Razz
Ahá, díky, já už jsem se tam jednou chtěl podívat, jestli tam nemám nějakou žádost a nemohl jsem to najít. Very Happy (klikal jsem totiž na svůj nick místo na tlačítko Nastavení v horní liště)

edit: teď se dívám, že ta záhadná kolonka Humor se objevuje v záložce Friends... vysvětlí mi už někdo, co znamená? Very Happy
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dejv92 Wed 01 Jun 2011, 14:35

Pěkně ste se tu rozepsali... no teď na to vážně nemám sílu ale časem si to možná přečtu.
pokus o návrat k tématu:
narazil sem na článek který mě potěšil (potěšilo mě to že to někdo napsal) ČLÁNEK
Dejv92
Dejv92

Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Místo : Sobotovice

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Irwain Nornossa Wed 01 Jun 2011, 15:35

Asi to bude přesunuto. Přece jen je pravda, že tohle téma jsme probírali na 2 vláknech a mohlo by se ještě rozvíjet.
Dobrý článek. Smile Hezky uvedená absurdita.
Irwain Nornossa
Irwain Nornossa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Wed 01 Jun 2011, 16:31

Mě překvapily jeho údaje. Že FB používá jenom polovina internetové populace v Česku, to jsem ještě neslyšela. Smile
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Irwain Nornossa Wed 01 Jun 2011, 16:35

Taky mně to překvapilo, mile. Myslel jsem si, že víc lidí, daleko víc.
Irwain Nornossa
Irwain Nornossa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  NoMouse Wed 01 Jun 2011, 16:49

Taky jsem myslel, že víc. Na druhou stranu, jsou lidi, co tam mají třeba 100 falešných profilů (ano, toto je pravda, narazil jsem nedávno na diskuzi, kde se k tomu někdo přiznal s tím, že je to běžná praxe), takže jestli to ve výsledku nebude ještě míň... Very Happy
NoMouse
NoMouse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Wed 01 Jun 2011, 16:52

Není možná, tak to se Češi ukazují v ještě hezčím světle, než jsem je viděla doteď. Sladký svět. ^^ (ano, typická já)
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Wed 01 Jun 2011, 16:57

Mně se strašně líbí, jak nadáváte na FCB. Very Happy Je to fakt sranda... I když vás nechápu (Facebook mám, občas na něj i zajdu a ze zkušenosti můžu říct, že ty vaše protiargumenty jsou prostě zcestné, protože "jaké si to uděláš, takové to máš), tak je to opravdu zajímavá diskuse. Very Happy
Ďasík
Ďasík
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Wed 01 Jun 2011, 17:04

Já bych na celou tuhle diskuzi měla jedinou odpověď: "NO A CO?" Very Happy Very Happy Very Happy
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bodomkes Wed 01 Jun 2011, 17:17

I na ty dlouhatánské OT? Very Happy
bodomkes
bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Wed 01 Jun 2011, 17:24

Nečetla jsem všecko, ale to co jsem četla, tak bylo většinou samé věci, že tam do statusu píší s chybami (v=>w), že si přidávají milion přátel a otravují s aplikacemi. Na to se dá říct jen to "no a co". Tak si prostě lidi, kteří toto dělají oddělám z přátel a je to. Nechápu, proč to všichni tak řeší. Pamatuji si, že když nebyl facebook, tak všichni zakládali skupiny na spolužácích nebo na "líbku" a šlo vesměs o to samé. Děláte, jako by FB bylo nějaké zlo nebo co. Je to stejné, jako kdybych chtěla zakázat auta, protože zabíjí. Omyl. Nezávisí na tom, co využíváte, ale jak a kdo.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Irwain Nornossa Wed 01 Jun 2011, 17:52

Víš, FB je zlo.
Dobře, uvedu věci na pravou míru, ze svého pohledu. FB mi vadí, protože prostě existuje. Jsem agresor, jsem ten, co by začal válku, ale rychle jí taky ukončil.
FB prostě mění lidi, aspoň některé. Nehezkým způsobem. Věty jako že to je na FB a podobně, jsou fakt trapné. Dneska v menze jsem to zaslechl.
Jak lidi žili před tím? Proč by nemohli být bez toho?
Už začíná být i FB diskriminace (nemáš FB, nemůžeš na jisté stránky). WTF?
Proto zničit FB.
Irwain Nornossa
Irwain Nornossa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Wed 01 Jun 2011, 17:54

Lol, to že FB mění lidi slyším poprvé. Já nepozoruji žádnou změnu k horšímu. Vlastně oproti libimseti je to naopak lepší. Je to, jako bych zavrhovala telefony, protože mění lidi a už se tak nestýkají jako dřív, ale řeší vše po telefonu Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra: