Jak zničit Facebook :)
+6
minnie
NoMouse
MartyCZ
clif
Dejv92
Irwain Nornossa
10 posters
Strana 10 z 11
Strana 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Jak zničit Facebook :)
Netbook jsem použil jako "prťavý notebook". Ale každopádně notebook.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
on v tom je stejně zmatek takže bych to dál neřešil
a tak trochu sem si vzpoměl na toto
a tak trochu sem si vzpoměl na toto
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Tak ten je fakt dobrej! A neboj, já ty námitky nemyslel ve zlém, jen mám prostě zafixováno, že tablet je placatý a neotvírá se. Jinak by v tom byl strašný zmatek.Dejv92 napsal:tak trochu sem si vzpoměl na toto
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
jasný
ale když u toho co sem posílal otočíš display tak to je taky placatý (jo je tam ta možnost to otevřít, to už ale beru jako výhodu) a právě tak otočený bych to bral jako henry v Sanctuary jestli se někdo díváte?
ale když u toho co sem posílal otočíš display tak to je taky placatý (jo je tam ta možnost to otevřít, to už ale beru jako výhodu) a právě tak otočený bych to bral jako henry v Sanctuary jestli se někdo díváte?
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Notebook je velkej, netbook je malej, tablet je placka. Jinak to nerozděluju . Ideální je tablet, co má bodomkes, prostě něco "místo papíru". Žádná klávesnice a podobné zbytečnosti, na to už je pc/noťas.
Moje řeč.Kolikokoli napsal:Notebook je velkej, netbook je malej, tablet je placka. Jinak to nerozděluju .
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Dejv: každopádně nic z toho není ten grafický tablet, o kterém je celou dobu řeč... a "běžný" dotykový displej asi na nějaké lepší kreslení nestačí
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Oprava...
Musím tě opravit, netbook nemusí být (a taky nebývá) malý, netbook je podskupina právě tak výkoného notebooku, aby na něm šel interNET a HD video (kvůli tomu nebývá malý), toť vše. Malý notebook je mini notebook (hlavní propagátor Asus EEE), sice už je to v podstatě mini netbook, ale to už by bylo moc překombinované názvosloví, tak se to moc nepoužívá... Nebo se mýlím?Kolikokoli napsal:Notebook je velkej, netbook je malej, tablet je placka. Jinak to nerozděluju . Ideální je tablet, co má bodomkes, prostě něco "místo papíru". Žádná klávesnice a podobné zbytečnosti, na to už je pc/noťas.
Schválně kdo najde jako první tu chy... HRUBKU!Dejv92 napsal:... vzpoměl na toto
ježiš, já ji marně hledal na lamerovi, pak jsem to vzdal, vrátím se sem a uvidím ji tady...R&omize napsal:Schválně kdo najde jako první tu chy... HRUBKU!Dejv92 napsal:... vzpoměl na toto
vzpomNěl, samozřejmě.
Naposledy upravil NoMouse dne Sat 04 Jun 2011, 22:07, celkově upraveno 1 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
:D
R&omize: Nám to vždycky přirovnávali k pomněnce, aby se člověk nespletl...
A nevím, jak to je oficiálně, ale aspoň co já vím, tak se mezi lidmi používá jako označení "netbook" jako mininotebook. Fakt jsem to nikdy neslyšela jinak. Jsi první, kdo přišel s jinou, pro mne revoluční, teorií.
A nevím, jak to je oficiálně, ale aspoň co já vím, tak se mezi lidmi používá jako označení "netbook" jako mininotebook. Fakt jsem to nikdy neslyšela jinak. Jsi první, kdo přišel s jinou, pro mne revoluční, teorií.
Naposledy upravil bodomkes dne Sat 04 Jun 2011, 22:07, celkově upraveno 1 krát
omlovám se rejpale jinak to rozdělení co si napsal je správné ovšem výrobci a prodejci to překrucují a pak je to celý jeden velkej chaos takže asi není třeba to řešit...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
a já jsem si myslel, že netbook bylo původně jenom nějaké komerční označení pro mininotebook...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
:)
Dejv92: Od R&yho to podle mě nebylo rýpání. Taková hrubka už je prostě nepřehlédnutelná. Správné rýpání je tohle: jinak to rozdělení, co jsi napsal, je správné, ovšem výrobci a prodejci to překrucují a pak je to celý jeden velkej chaos, takže asi není třeba to řešit...
NoMouse: žejo.
NoMouse: žejo.
Wow, z bodomkes bude češtinářka.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Oprava:
Z bodomkes už JE češtinářka. Už od školky, kdy jsem opravovala své učitelky.
A právě proto nakonec jdu na technické/medicínské obory. Budu psát nepřekonatelné recepisy.
A právě proto nakonec jdu na technické/medicínské obory. Budu psát nepřekonatelné recepisy.
Pak ale musíš mít ještě nevyluštitelný písmo, aby to sice bylo perfektně správně, ale nikdo to nepřečetl.
Pohlaví :
Ne, ne...
A jaký by to pak mělo smysl? Jinak bodomkes by byla určitě čestný a poctivý doktor, nemusela by se skrývat za hieroglyfy...Irwain Nornossa napsal:Pak ale musíš mít ještě nevyluštitelný písmo, aby to sice bylo perfektně správně, ale nikdo to nepřečetl.
:D
Děkuji. :)Tak tak. Naopak čitelně a s podpisem, lékárníci mě budou milovat. Budu jim psát latinské vtipy. Občas tam hodím pro zlepšení nálady nějaký chemický vtip. A tak. Pacienti tomu stejně nerozumí, často ani nečtou. (Ale do závěru stejně předepíšu i ten prášek, abych nezradila Hyppocrata. )
Nemělo by to žádný smysl, protože to byl vtip.
Samozřejmě, pokud bude psát správně, naprosto čitelně, tak jí lidi za to budou milovat. A já bych to taky ocenil.
Jo, těm vtipům by fakt nerozuměli.
Samozřejmě, pokud bude psát správně, naprosto čitelně, tak jí lidi za to budou milovat. A já bych to taky ocenil.
Jo, těm vtipům by fakt nerozuměli.
Pohlaví :
Trochu oživení po delší době,
co říkáte na Google Plus? připadá mě to hodně podobný ksichtoknize což je pro mě trochu zklamání, čekal sem více vlastních nápadú a inovací od takovýho giganta jako je google
zkusím to ale obávám se že po tom co to pustí mezi lidi to duď zanikne na nedostatek zájmu a nebo se to promění ve druhej fb takže do té doby to zkusim a pak uvidim
pokud by ste někdo chtěli pozvánku tak pošlete mail do PM
co říkáte na Google Plus? připadá mě to hodně podobný ksichtoknize což je pro mě trochu zklamání, čekal sem více vlastních nápadú a inovací od takovýho giganta jako je google
zkusím to ale obávám se že po tom co to pustí mezi lidi to duď zanikne na nedostatek zájmu a nebo se to promění ve druhej fb takže do té doby to zkusim a pak uvidim
pokud by ste někdo chtěli pozvánku tak pošlete mail do PM
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Zaznamenal jsem, ale ještě jsme to nezkoušel. Třeba z toho bude konkurence FB, a svět se rozdělí na 2 tábory, co si vyhlásí svatou, sociálně síťovou válku.
Hlavně nemám potřebu tam jít, protože bych to měl, ale nic by se tam nedělo.
Hlavně nemám potřebu tam jít, protože bych to měl, ale nic by se tam nedělo.
Pohlaví :
bude to jako válka prohlížečů, operačních systémů nebo komunikačních protokolů a software.. brrrr..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
v podstatě největšími hráči jsou Google, Ksichtokniha, Microsoft a Jablka to je asi tak vše... ostatnm už docela daleko zdrhli... jo a ještě twitter ale ten bude doufám vždy spíše pro geeky než pro zdegenerované MUcKy lidi (jestli se ji teda ještě dá říkat lidé)
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Válka 4 stran, jo, to zní zajímavě. A různá bojiště: OS, sociální sítě, prohlížeče a podobně. Hm, to vypadá na pestré války. To se mi líbí.
Jo, doufám, že Twitter zůstane tak, jak je. A on tak nejspíš zůstane, ti zdegenerovaní budou lézt jen na FB.
Jo, doufám, že Twitter zůstane tak, jak je. A on tak nejspíš zůstane, ti zdegenerovaní budou lézt jen na FB.
Pohlaví :
já myslela že facebook i twitter jsou pro stejnou skupinu.. jako že to má 5 lidí co to opravdu používá k něčemu slysluplného a miliarda co si na tom jen hraje..
nevím, nemám ani jedno.. i když na twitteru občas něco čtu...
nevím, nemám ani jedno.. i když na twitteru občas něco čtu...
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Strana 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Strana 10 z 11
Povolení tohoto fóra: