Jak zničit Facebook :)
+6
minnie
NoMouse
MartyCZ
clif
Dejv92
Irwain Nornossa
10 posters
Strana 9 z 11
Strana 9 z 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
=
Tablet, který myslel NoMouse je tohle:
(neříká se tomu taky ipad nebo co?)
Tablet, který mám já:
(ale mám hezčí ruku )
a mám teda jinou značku, mám genius (svůj k svému )
A za blbce fakt nejsi, neboj..
(neříká se tomu taky ipad nebo co?)
Tablet, který mám já:
(ale mám hezčí ruku )
a mám teda jinou značku, mám genius (svůj k svému )
A za blbce fakt nejsi, neboj..
Děkuji... :)
Děkuji... Ano, to na obrázku je iPad, ale to je jen obchodní značka Applu, takže se tomu tak všeobecně neříká (i když je to nejprodávanější tablet vůbec... )
Edit: Myslel jsem si, že máš něco jako to vrchní, to bys překvapila, to spodní už mě zase tolik nefascinuje...
Edit: Myslel jsem si, že máš něco jako to vrchní, to bys překvapila, to spodní už mě zase tolik nefascinuje...
Re: Jak zničit Facebook :)
R&y: právě naopak, to spodní je náčiní profesionálů...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Pokud se nepletu, takk to nahoře není I pad, ale nějaký buď apple koncept, nebo render nějakého nadšeného anouška applu
clif- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1188
Bodů : 1213
Reputace : 5
Datum registrace : 07. 05. 11
Věk : 31
Místo : Brno - Nový Lískovec
což mi připomíná:
clif- Znamení :
Pohlaví :
bodomkes: a můžu se zeptat, jak jsi spokojená? Já si chtěla takový tablet na kreslení taky pořídit, ale nějak nemám zkušenosti ani neznám nikoho s tímto typem tabletu, takže zatím patlám svoje výtvory jen na papír
Tablety (a ne přášky :D)
NoMouse: Tak tak. A taky NoMousů (nepotřebuješ myš )
Koli: Jsem spokojená nadmíru. Já znám docela velký počet lidí, co má tablet. Pro mne je Genius ideální. (Mam konkrétně tenhle typ: http://www.rainydaymagazine.com/RDM2007/RainyDayPhotography/Genius/FirstLook/ReadyForUseBig.jpg) Genius je levnější, ale kvalitní. Pokud se však chceš věnovat kreslení na profesionální úrovni, tak internetová populace prohlašuje, že jedině Wacom. Ale já s Geniusem kreslím už tři roky a podle mě to není zas tolik o tabletu, ale o talentu a praxi. Když už, tak vrážet prachy navrhuju do kreslících programu, ty hodně pomáhají (ale taky jdou sehnat pirátsky zadarmo ), ne do předraženého tabletu... Ale dobrý tablet musí mít citlivost dotyku, ať může být jako tužka, ne jak propiska, a pohodlnější je, pokud je větší než třeba A5 (i když přirozeně záleží, co chceš kreslit )
clif: Aneb megalomanie jako trend odteď až navždy. Super.
R&y: Tak to ani nápad, vadilo by mi patlat na obrazovku a jsou to pro mě předražené volovinky. Radši si koupím netbook s pořádnou výdrží.
Koli: Jsem spokojená nadmíru. Já znám docela velký počet lidí, co má tablet. Pro mne je Genius ideální. (Mam konkrétně tenhle typ: http://www.rainydaymagazine.com/RDM2007/RainyDayPhotography/Genius/FirstLook/ReadyForUseBig.jpg) Genius je levnější, ale kvalitní. Pokud se však chceš věnovat kreslení na profesionální úrovni, tak internetová populace prohlašuje, že jedině Wacom. Ale já s Geniusem kreslím už tři roky a podle mě to není zas tolik o tabletu, ale o talentu a praxi. Když už, tak vrážet prachy navrhuju do kreslících programu, ty hodně pomáhají (ale taky jdou sehnat pirátsky zadarmo ), ne do předraženého tabletu... Ale dobrý tablet musí mít citlivost dotyku, ať může být jako tužka, ne jak propiska, a pohodlnější je, pokud je větší než třeba A5 (i když přirozeně záleží, co chceš kreslit )
clif: Aneb megalomanie jako trend odteď až navždy. Super.
R&y: Tak to ani nápad, vadilo by mi patlat na obrazovku a jsou to pro mě předražené volovinky. Radši si koupím netbook s pořádnou výdrží.
:)
Já doteď nevěděl, že něco takového existuje, naposledy, když jsem něco takového viděl, to mělo dvě kolečka, s kterými se točilo...
bodomkes: díky, já si právě chtěla koupit genius, protože mám i nějaké další příslušenství k PC od nich a byla jsem vždy spokojená, ale někde na netu jsem četla, že oni nedělají moc kvalitní věcičky. Tak dík, asi do toho půjdu. Štve mě, že na papíru nejde backspace
No po včerejším představení windows 8 toužím po tabletu.
clif- Znamení :
Pohlaví :
:D
Kolikokoli: To mi povídej. Já jsem na tablet tak navyklá po několika hodinách kreslení, že potom na papíře hledám tužkou pravý horní roh s tlačítkem zpět.... Ale Genius je fakt dobrej. Já nemůžu než doporučit. Kdyby sis někdy chtěla kreslení s ním ozkoušet, tak se můžem ještě případně domluvit. ^__^
R&omize: O kterém tabletu zas teďka mluvíš TY? A pokud grafický tablet, tak to jako ta deska měla kolečka?? Nemáš obrázek? Asi mi chybí představivost. (A netušila bych, že to někdy řeknu.. )
clif: Tabletu, nebo tabletu? EDIT: Nuda
R&omize: O kterém tabletu zas teďka mluvíš TY? A pokud grafický tablet, tak to jako ta deska měla kolečka?? Nemáš obrázek? Asi mi chybí představivost. (A netušila bych, že to někdy řeknu.. )
clif: Tabletu, nebo tabletu? EDIT: Nuda
Naposledy upravil bodomkes dne Fri 03 Jun 2011, 22:28, celkově upraveno 1 krát
Já myslel tablet "nekreslící".
clif- Znamení :
Pohlaví :
Jo a myslím, že R&omize myslel takovou hračku, pamatuju si to ze školky, byla to taková tabulka s dvěma kolečky jedna pro osu x druhá pro osu y. Nevím přesně na jakém principu to fungovalo asi magnet.
clif- Znamení :
Pohlaví :
Jooooo! To byla nejlepší hračka na světě! Pořád ji doma máme a občas si s ní hraji
Ten povrch je ze spodku pokryt jakýmsi zlatým práškem a dole jsou dvě "tyčky" do kříže a uprostřed je hrot, který se dotýká té obrazovky (zdola). Jak točíte těmi kolečky, tak posunujete ty tyčky a tím hrotem se odlupuje ten prášek. Když chcete začít znovu, tak tu tabulku musíte otočit a zatřepat .
A když kreslíte, tak to dělá "bstb bsbt"
Ten povrch je ze spodku pokryt jakýmsi zlatým práškem a dole jsou dvě "tyčky" do kříže a uprostřed je hrot, který se dotýká té obrazovky (zdola). Jak točíte těmi kolečky, tak posunujete ty tyčky a tím hrotem se odlupuje ten prášek. Když chcete začít znovu, tak tu tabulku musíte otočit a zatřepat .
A když kreslíte, tak to dělá "bstb bsbt"
Jéé *__*
Já na ni úplně zapomněla. Ta hračka byla nejlepší!! Měla jsem ji fakt dlouho; ke konci už nemazala úplně dokonale. A přášek se sypal ven. Ale byla super.
Jmenovalo se to Magická tabulka. (edit: aha, ono je to na tom obrázku i napsané...) A teď si nejsem jistý, jestli ji ještě doma někde mám, nebo se už vyhodila...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
:)
Tak vidím, že vtip se mi nepovedl, protože jste to hned nepochopili...R&omize napsal:Já doteď nevěděl, že něco takového existuje, naposledy, když jsem něco takového viděl, to mělo dvě kolečka, s kterými se točilo...
Já to pochopil, Magická tabulka byla super hračka, hned jsem si na ni vzpomněl. A jsem na tom podobně jako ty... Znám sice iPod, iPhone a iPad, ale o tom kreslicím tabletu jsem tu četl poprvé v životě...R&omize napsal:Tak vidím, že vtip se mi nepovedl, protože jste to hned nepochopili...R&omize napsal:Já doteď nevěděl, že něco takového existuje, naposledy, když jsem něco takového viděl, to mělo dvě kolečka, s kterými se točilo...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
uf nemůžete trochu zpomalit?
já obecně nemám Genius rád ale sem si vědom že je to jen můj názor (nevim proč ale prostě ho nemám rád)
jinak já bych bral jako tablet jedině něco jako toto popř. toto
popřípadě nějaký můj koncept chytrého telefonu (Irwian je už viděl)
a magickou tabulku si taky pamatuju možná ju ještě aji někde najdu
já obecně nemám Genius rád ale sem si vědom že je to jen můj názor (nevim proč ale prostě ho nemám rád)
jinak já bych bral jako tablet jedině něco jako toto popř. toto
popřípadě nějaký můj koncept chytrého telefonu (Irwian je už viděl)
a magickou tabulku si taky pamatuju možná ju ještě aji někde najdu
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
No jo, ale to není na kreslení. Myslím, že na kreslení je lepší nějaká s "tužkou". Aby to prostě bylo jako na papír, akorát s možností "zpět" .
ok neco jako toto má učitel... je tak tužka a učitel s tim upravuje fotky a to si myslim že by bylo ideální
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Dejv92: Tak to tvoje už nejsou tablety, ale netbooky... I když třeba mají slovíčko tablet v názvu.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
ono to slovíčkaření je trochu zcestný jelikož na wiki pořípadě i zde není o dotyku ani slovo ale jsou to prostě notebooky a mininotebooky akorát dotykové (a nebo taky tablety s pevnou klávesnicí a všemi standartními porty)
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Já to neberu podle dotykovosti, ale podle toho, že ty tvoje se otevírají a zavírají (prostě to jsou laptopy). Tablet je podle mě placka, žádné "véčko".
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
jo ale je rozdíl netbook a notebook... ale sám nevím uplně přesné rozdíly ale to co sem posílal sou notebooky a mini notebooky (ty už se možná dají považovat na netbooky) ale ten poslední co sem posílal je určitě note a ne net...
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Strana 9 z 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Strana 9 z 11
Povolení tohoto fóra: