Jak zničit Facebook :)
+6
minnie
NoMouse
MartyCZ
clif
Dejv92
Irwain Nornossa
10 posters
Strana 2 z 11
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Jak zničit Facebook :)
Nepředpokládal jsem, že to budeš mazat ručně...MartyCZ napsal:NoMouse: Vyjde to skoro na stejno, ale je přeci jen lepší zmáčknout insert a držet 0, než pořád náhodně mačkat 0 1.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
To byla samozřejmě analogie. Je jednoduší napsat write "0" než naprogramovat pseudonáhodný generátor.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
NoMouse: Nebo, to je taky možnost. Viry vy mohly vytvářet různé zápisy.
MartyCZ: V jako Vendeta, jestli se nepletu? Nemám, ale maska je dobrý nápad. Třeba jako terminátora. Sice je to poněkud mainstreamové, ale lidi pochopí. Tohle nebyla občanská válka, spíš jako regulární válka. Útok, bez slitování, s cílem chirurgicky přesně protivníka zlikvidovat. Ano, já vím, já se s tím nese*u. A právě použití vyspělých zbraní, jaké nemají obdoby, spolu s cílenými útoky by myslím byly poměrně efektivní.
Ne jako dnešní války, kdy se o všem jen mluví, ale nic se neudělá. Tady se popřemýšlí, zaútočí se, a je hotovo.
MartyCZ: V jako Vendeta, jestli se nepletu? Nemám, ale maska je dobrý nápad. Třeba jako terminátora. Sice je to poněkud mainstreamové, ale lidi pochopí. Tohle nebyla občanská válka, spíš jako regulární válka. Útok, bez slitování, s cílem chirurgicky přesně protivníka zlikvidovat. Ano, já vím, já se s tím nese*u. A právě použití vyspělých zbraní, jaké nemají obdoby, spolu s cílenými útoky by myslím byly poměrně efektivní.
Ne jako dnešní války, kdy se o všem jen mluví, ale nic se neudělá. Tady se popřemýšlí, zaútočí se, a je hotovo.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Od toho je tu kolega R&omize...MartyCZ napsal:To byla samozřejmě analogie. Je jednoduší napsat write "0" než naprogramovat pseudonáhodný generátor.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Ještě jeden příspěvek na toto téma a nechám FB ležet. Zas takové zlo to není.
Občanskou internetovou válkou jsem myslel útoky skupiny Anonymous na Playstation Network a Sony obecně. A ty bys byl schopen přidat i skutečnou fyzickou frontu se skutečnými obětmi války. Tyhle masky nosí právě členové Anonymous. Myslím, že to bylo v V jako Vendeta, ale původ je u Guye Fawkse, člověka, který zkoušel vyhodit do vzduchu britský parlament.
NoMouse: Už si začínám připadat, jako tady: http://www.lamer.cz/quote/37799
Občanskou internetovou válkou jsem myslel útoky skupiny Anonymous na Playstation Network a Sony obecně. A ty bys byl schopen přidat i skutečnou fyzickou frontu se skutečnými obětmi války. Tyhle masky nosí právě členové Anonymous. Myslím, že to bylo v V jako Vendeta, ale původ je u Guye Fawkse, člověka, který zkoušel vyhodit do vzduchu britský parlament.
NoMouse: Už si začínám připadat, jako tady: http://www.lamer.cz/quote/37799
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jak zničit facebook
Likvidace FB by byla následující. Fáze 1: lokalizovat absolutně všechny servery, co s tím mají co do činění, i záložní. 2: Vytvořit virus, co by je infikoval, mazal by low-levelově (nevím, jestli to píšu správně, prostě několikanásobné přepsání 0) cokoliv, co by na to kdo uložil, formátování by se vyhnul, nešířil by se, a byl by kontrolovatelný nějakou nepředstavitelnou metodou. Fáze 3: by byl takový útok, jako „abychom měli jistotu“. Vyzbrojit několik lidí EMP kouřovým granátometem (4 rotační hlavně, náboje velikosti tužky, výbuch, co zlikviduje větší budovu najednou, nísto je pak zahaleno hustým černým kouřem, 5 km okruh zasažen EMP), a postupně zlikvidovat všechny servery. Civilní ztráty jsou irelevantní. Nikdo z lidí by nevěděl, co se děje protože takovouhle zbraň nikdo v životě neviděl. Fáze 4: Sraz TBBT, kde by se oslavil pád FB, společně s posledním slavnostím výstřelem z granátometu, někde opravdu daleko mimo jakékoliv osídlení.
Pohlaví :
Neměl ses do toho tak hrnout, ty to tam nijak přesunout nemůžeš...Irwain Nornossa napsal:Je to tam, jen nevím, jak to přesunout.
edit: och, teď jsem editoval a prý Flood control is active on this forum, please wait 10 second(s) before replying or posting. Asi jsem moc rychlý...
edit2: no, a je to. tybrďo, oni jsou to fakt 3 stránky
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Aha, to vysvětluje hodně.
Ale tak…chtěl jsem mít na kontě další téma. A zvlášť tohle.
Dobře, když už tu likvidujeme FB, tak by mě zajímalo, co by bylo potom? Jaký by byl vývoj sociálních sítí? myslíte, že by někdo dal dohromady něco jako FB? Nebo že by takových sítí vzniklo rovnou několik? Byly by úspěšné? Vrátili by se lidi na předchozí sítě? A co Mark? Ten by asi nebyl rád, když by mu někdo nejen zaviroval, ale pak totálně zlikvidoval serverovny. Teda, pokud by to přežil, protože na serverovny by se střílelo za normálního provozu, když by tam byly lidi (ano, jsem krutý, bez cti, atd. ). A co firmy? Už je známá praxe, že jsou na FB a něco tam dělají. Nejdůležitější otázka, co normální lidi, a hlavně závisláci na FB? Očekáváte nějaké sebevraždy? Nebo by se naopak lidi začali víc setkávat (spíš moje přání, než odhad)?
Ale tak…chtěl jsem mít na kontě další téma. A zvlášť tohle.
Dobře, když už tu likvidujeme FB, tak by mě zajímalo, co by bylo potom? Jaký by byl vývoj sociálních sítí? myslíte, že by někdo dal dohromady něco jako FB? Nebo že by takových sítí vzniklo rovnou několik? Byly by úspěšné? Vrátili by se lidi na předchozí sítě? A co Mark? Ten by asi nebyl rád, když by mu někdo nejen zaviroval, ale pak totálně zlikvidoval serverovny. Teda, pokud by to přežil, protože na serverovny by se střílelo za normálního provozu, když by tam byly lidi (ano, jsem krutý, bez cti, atd. ). A co firmy? Už je známá praxe, že jsou na FB a něco tam dělají. Nejdůležitější otázka, co normální lidi, a hlavně závisláci na FB? Očekáváte nějaké sebevraždy? Nebo by se naopak lidi začali víc setkávat (spíš moje přání, než odhad)?
Pohlaví :
Potom by v ideálním případě bylo to, co předtím. Žádný facebook, žádné sociální sítě, lidi by spolu chodili do hospody atd.Irwain Nornossa napsal:Dobře, když už tu likvidujeme FB, tak by mě zajímalo, co by bylo potom?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Dobře, to je ideální případ. To bychom si akorát tak přáli.
Pohlaví :
Ještě mě napadla úplně opačná metoda zničení facebooku. Mohl by se za nějakou nehezkou sumu zpoplatnit...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
To je geniální! A nikdo by nemusel nic zavirovávat, nestřílelo by se a tak. Hezkou sumu, kolik navrhuješ? 1000 za den?
Pohlaví :
Popravdě ten nápad se u lidí z CollegeHumor objevil taky a některé jejich poplatky bych z fleku zavedl, hlavně ty dražší.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
A teď ty sumy vynásobit stem nebo tisícem.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Dobrý. Jo, tohle by lidi odradilo.
Za debilštinu by tam taky mohly být nějaký poplatky.
Za debilštinu by tam taky mohly být nějaký poplatky.
Pohlaví :
Už je tam poplatek za misspeling, to by se u té debilštiny projevilo několikanásobně (prakticky co písmeno, to chyba )
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Rád bych přidal poplatek speciálně za české uživatelky. Minimálně 2$ za každé použití slova "muck". Plus měsíční poplatek 14.99 EUR jako každé správné MMOčko.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Jo, tohle zní rozumně. Nejen, že by lidi možná začali psát správně, ale hlavně by to omezilo výskyt…jak to říct slušně…prostě těch pochybných lidí tam. Ta transformace by tomu pomohla.
Pohlaví :
Chválím vás. Člověk vás tu chvilku nechá o samotě a hned tu založíte takové parádní téma. Ke všem návrhům se připojuji, kromě bodu, ve kterém prohlásil Irwain, že jsou civilní ztráty irelevantní. To se neslučuje s mým zaklínačským kodexem. XD
Bohužel na základě pečlivého pozorování soudím, že dokud by na to závislácká masa měla, platila by, aby měla svoji "dávku emocí". Vemte si cigarety; pořád jim to zdražují a stále ne dost. Myslím, že tohle by byl obdobný případ.
A lidem, co píšou muck apod., by měl být rovnou znemožněn přístup k internetu. Neměli by dál šířit své nevědomosti.
Bohužel na základě pečlivého pozorování soudím, že dokud by na to závislácká masa měla, platila by, aby měla svoji "dávku emocí". Vemte si cigarety; pořád jim to zdražují a stále ne dost. Myslím, že tohle by byl obdobný případ.
A lidem, co píšou muck apod., by měl být rovnou znemožněn přístup k internetu. Neměli by dál šířit své nevědomosti.
jo cigarety zdražují ale taky na tom stojí velká část naší ekonomiky ale na fb by se na tom mark asi docela dost nabalil... vemte si 600mil. uživatelů z toho cca 250mil. aktivních a průměrně kliknou na "like" cca 2x za den to máte 0.01$ *250mil. * 2 což je jenom za to "like" 5mil. $ za den což je 1,825mld$ za rok jen za to blbý "like" a vsadím se že hodně lidí by bylo ochotných to platit
a teď si vemte další poplatky...
a co na to jít takto http://extrawindows.cnews.cz/jak-znicit-internet
a teď si vemte další poplatky...
a co na to jít takto http://extrawindows.cnews.cz/jak-znicit-internet
Dejv92- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 235
Bodů : 242
Reputace : 3
Datum registrace : 19. 01. 10
Věk : 32
Místo : Sobotovice
Velmi správně, sice kvůli zaklínačské neutralitě by takovému vědmákovi byl FB putna do doby, než by opravdu začal požírat lidi, ale přesto velmi dobrý přístup. Civilní ztráty je třeba omezit, pokud nechceš mít na krku povstání. Kvůli zničení FB stejně budeš jedno mít, tak proč přidávat další.bodomkes napsal:...To se neslučuje s mým zaklínačským kodexem. XD...
A samozřejmě, že by se na tom Mark nabalil. Lidi jsou ochotný platit za jiný blbosti, tak proč ne za sociální kontakt.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
jo, to jsem četl v ExtraPC, to byl dobrý seriál článků... Ale není to sranda, holt je to decentralizovaná síť a nedá se zničit zničením jednoho uzlu... V jednom díle zas myslím plánovali přerušit všechny podmořské kabely, co vedou internet, těch taky není zrovna málo, ale internet by se stejně jenom rozkouskoval... I když v některých zemích zničit internet vůbec není problém. (asi příbuzná Věry Pohlové)Dejv92 napsal:a co na to jít takto http://extrawindows.cnews.cz/jak-znicit-internet
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Musím se přiznat, že zadat "Google" do Googlu už jsem taky dávno zkoušela a nic.
A "zaklínačský kodex" tu byl myšlen coby narážka přímo na Geralta, který se neustále odvolával na svůj kodex, jenž jednoduše neexistoval. XD To byl takový "inside joke". Ale zaklínačskou neutralitu jako takovou mám problém udržet už jako role playing, natož v životě. Prostě jsem zaujatá a budu.
A "zaklínačský kodex" tu byl myšlen coby narážka přímo na Geralta, který se neustále odvolával na svůj kodex, jenž jednoduše neexistoval. XD To byl takový "inside joke". Ale zaklínačskou neutralitu jako takovou mám problém udržet už jako role playing, natož v životě. Prostě jsem zaujatá a budu.
bodomkes Zaklínačský kodex je zajímavý, ale pro válku moc humánní. Odvolal bych se spíš na kodex Korporačních válek, můj osobní. Vše nelítostně zlikvidovat a vyvraždit, protože pokud to neudělám já jim, udělají to oni mně. Sice je to pro likvidaci FB naddimenzované, ale to vlastně nevadí. Aspoň by ho neobnovili. Ano, je to kruté a bez cti.
To s tím placením za každou blbost je taky fakt. Jen snad, ten zisk z FB by měl jít na podporu vědy, aby to bylo užitečné, a ne někomu do kapsy.
To, že net je decentralizovaná síť, je dobře. Aspoň ho nikdo nemůže sám zničit. Narozdíl od FB je užitečný.
Připojovat lidi na základě jazykových a inteligenčních testů by bylo fajn, jen by na něm ale bylo extrémně málo lidí. To spíš registrace na nějakých stránkách…
To s tím placením za každou blbost je taky fakt. Jen snad, ten zisk z FB by měl jít na podporu vědy, aby to bylo užitečné, a ne někomu do kapsy.
To, že net je decentralizovaná síť, je dobře. Aspoň ho nikdo nemůže sám zničit. Narozdíl od FB je užitečný.
Připojovat lidi na základě jazykových a inteligenčních testů by bylo fajn, jen by na něm ale bylo extrémně málo lidí. To spíš registrace na nějakých stránkách…
Pohlaví :
No já si nemyslím, že je to kruté a bez cti. Spíš že se pak nediv s takovým pohledem na svět, že Ti to ostatní naplňují..
A co, že by bylo prázdno; aspoň by nebyl internet tak zaspamovaný. XD
A co, že by bylo prázdno; aspoň by nebyl internet tak zaspamovaný. XD
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Strana 2 z 11
Povolení tohoto fóra: