Jak zničit Facebook :)
+6
minnie
NoMouse
MartyCZ
clif
Dejv92
Irwain Nornossa
10 posters
Strana 8 z 11
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Jak zničit Facebook :)
Není nezbytné, Děsík bude skoro určitě volnej.
Naposledy upravil MartyCZ dne Wed 01 Jun 2011, 23:38, celkově upraveno 1 krát
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Pořiď si DOSbox, je to emulátor DOSu a rozjedeš v něm všechny staré DOSovské hry. A já mám všechno na harddisku. Asi 700 MB jen starých her...bodomkes napsal:Ďasík: Já mám možná ještě někde Dynu na disketě!! Ale 7ky mi teda nerozjedou ani chudáka Pampucha
NoMouse: Nene, svůj nick nikomu nedám. Ale jo, strach teda Irwain fakt nahnat umí, jen co je pravda.
Marty: Ten jeden háček snad ne.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Zvyk z toho, jak pořád píšu tebe.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Nedávno jsem si nainstaloval Vlak (nějakou Windows verzi). U toho jsem jako malý strávil (vlastně celá rodina) moře času...
edit: ten Ďěsík bez toho háčku vypadá hrozně divně...
edit: ten Ďěsík bez toho háčku vypadá hrozně divně...
Naposledy upravil NoMouse dne Wed 01 Jun 2011, 23:40, celkově upraveno 1 krát
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Zajímavé, jak vás děsím. A přitom to není nic děsivého. Ale to je jedno. je to především dlouhý příběh, o kterém lze mluvit hodiny. Kamarádovi jsem to nestihl vypovědět za 4 hodinovou přednášku, takže… A to byl ještě rok 3010. Nové události jsou taky velmi zajímavé.
Ano, já jsem z FEKTu. A jsem na to docela hrdý. Nebo…takhle, je to výborná fakulta, ale člověk se musí prostě učit. A derivace a integrály tam jsou taky. A všechny možné transformace. Jsou to zajímavé věci, a je to takový super pocit, když tomu konečně porozumím.
Nevím, co vás tak straší, fakt.
Ano, já jsem z FEKTu. A jsem na to docela hrdý. Nebo…takhle, je to výborná fakulta, ale člověk se musí prostě učit. A derivace a integrály tam jsou taky. A všechny možné transformace. Jsou to zajímavé věci, a je to takový super pocit, když tomu konečně porozumím.
Nevím, co vás tak straší, fakt.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Irwain: No ty tvoje antiutopické sklony...
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
NoMouse1: Vlak neznám. Ale Shelly určitě jo.
Ďasík: Ale s tím jedním háčkem to bude stoprocentně volné, na druhou stranu. DOSBox je přesně co? Jako softwarový program, přes který to spouštíš?
Irwain: Já naopak neřekla, že strašíš, já říkala, že mi Tvé typické odpovědi scházejí.
Ďasík: Ale s tím jedním háčkem to bude stoprocentně volné, na druhou stranu. DOSBox je přesně co? Jako softwarový program, přes který to spouštíš?
Irwain: Já naopak neřekla, že strašíš, já říkala, že mi Tvé typické odpovědi scházejí.
bodomkes: ty neznáš Vlak? To je dosovská klasika, teda v našich končinách protože je to česká hra. Jo, ten DOSBox (i když ho osobně nemám) je softwarová záležitost, není to žádná krabička, neboj.
edit: úvodní obrazovka: http://www.hernimag.cz/assets/clanky/2008-06/clanek00228/upload/photo/vlak.jpg fakt ti to nic neříká?
edit: úvodní obrazovka: http://www.hernimag.cz/assets/clanky/2008-06/clanek00228/upload/photo/vlak.jpg fakt ti to nic neříká?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
DOSBox
NoMouse: Přišlo mi to silně nepravděpodobné, ale radši se ptám. No fakt neznám. Ale hrála jsem hodně dřív prehistorický minigolf na PC.
A k hrám, ještě mě bavilo hrát Pottera 2ku a jedničku. Myší obtahovat ta kouzla byla docela fuška.. A úplně jsem zapomněla na Tomb Raidera, a to byla Lara můj dětský vzor, hihi.
A k hrám, ještě mě bavilo hrát Pottera 2ku a jedničku. Myší obtahovat ta kouzla byla docela fuška.. A úplně jsem zapomněla na Tomb Raidera, a to byla Lara můj dětský vzor, hihi.
Jo, Pottera jsem taky hrála. Měli jsme ho myslím i na Play station. Ta kouzla fakt byla drsná, vždycky mi ujela ruka . Ty fazole a hledání skrýší bylo lepší .
Jj, já nikdy nedělala moc mise; bavilo mně se poflakovat po Bradavicích a hledat ty věci kolem.
Já si teď vybavuji, že jsem se vždycky famfrpálu docela bála.... netuším proč. Asi jsem se bála, jestli mám dost dobré postřehy.
Jo, DOSbox je prostě program, který vznikl, aby šly ve Windows spouštět staré DOSovské prográmky. Prostě emulátor. Spustíš ho a máš systém v systému.
Vlak jsem hrával, ale bylo to o nervy. Harryho Pottera ale ne. Ale vyrozuměl jsem z vaší diskuse, že se tam musely kouzla kreslit gesty myší - v tom případě by se vám hodně líbil Arx Fatalis. Tam získáváte magické runy a jejich postupným kreslením na obrazovku tvoříte kouzla. Třeba Mega-Spacium aktivuje teleport, Ni-Morte-Cosum zase deaktivuje past a tak...
Vlak jsem hrával, ale bylo to o nervy. Harryho Pottera ale ne. Ale vyrozuměl jsem z vaší diskuse, že se tam musely kouzla kreslit gesty myší - v tom případě by se vám hodně líbil Arx Fatalis. Tam získáváte magické runy a jejich postupným kreslením na obrazovku tvoříte kouzla. Třeba Mega-Spacium aktivuje teleport, Ni-Morte-Cosum zase deaktivuje past a tak...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Jenže teď už by to pro mě byla sranda, když mám tablet... Tou myší to bylo o nervy...
Jo, Arx fatalis jsem hrála . Měli jsme děsně trapnou myš, která se pořád zadrhávala, takže mi to trvalo hrozně dlouho, než jsem obtáhla jen jednu čárku, ale bylo to docela dobré. Už si to ale zas tak nepamatuji
Sice je to OT do úplně všech fór, ale důležitý je, aby si to někdo přečetl.
Nějakou dobu tu nebudu, neděste se, jen škola. Faktem je, že tohle fórum mi sežere třeba celý den nedělání nic jiného, než psaní. Pokud by počet mých příspěvků byla funkce v čase, její derivace přes předevčírem, možná včera a ještě den před tím, by byla obrovská.
Já se vrátím.
Nějakou dobu tu nebudu, neděste se, jen škola. Faktem je, že tohle fórum mi sežere třeba celý den nedělání nic jiného, než psaní. Pokud by počet mých příspěvků byla funkce v čase, její derivace přes předevčírem, možná včera a ještě den před tím, by byla obrovská.
Já se vrátím.
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
bodomkes: Počkat, takže tablet jako to polohovací zařízení nebo tablet jako "notebook bez klávesnice"? (koho to napadlo pojmenovat stejně... )
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Podle kontextu to bude grafický tablet, což je správné celé jméno.
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Tablet.
Marty:
NoMouse: Fakt je to hloupé, že se jmenují stejně. Ale musíš umět číst z kontextu jak Marty
NoMouse: Fakt je to hloupé, že se jmenují stejně. Ale musíš umět číst z kontextu jak Marty
bodomkes: no z původního příspěvku jsem automaticky předpokládal tablet PC a po zmínce o kreslení mi došlo že asi myslíš krelící tablet, ale radši jsem se zeptal....
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
?
Asi budu za blbce, ale jaký že je v tom rozdíl?NoMouse napsal:bodomkes: no z původního příspěvku jsem automaticky předpokládal tablet PC a po zmínce o kreslení mi došlo že asi myslíš krelící tablet, ale radši jsem se zeptal....
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Strana 8 z 11
Povolení tohoto fóra: