S04E14 - The Thespian Catalyst [EPIZODA]
+29
lib
bodomkes
Repetálek
kbs1
R&omize
Pinny
Nosiris
king666
arajnoha
Arrowka
mortiik
lemming
mnn
Georgo
Flowy
Kolikokoli
metztli
tx
NoMouse
janice
al-kesh
minnie
Bazzingaa
Ďasík
MartyCZ
Sirid
mike2
Sheldon-Cooper
Admin
33 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: S04E14 - The Thespian Catalyst [EPIZODA]
Z posledni doby se mi teda tenhle dil libi nejvic, jednak proto, ze pokud to zas nezazdi autori nevysvetlitelnym preskokem nekam uplne jinam, mame zadelano na celkem zajimavy deni do budoucna, ale hlavne tim, ze nebyla o Leonardovi a Penny. L/P-centricke epizody uz me zacinaji celkem dost vytacet, posila to serial ponekud jinam, nez do smeru, ve kterym by mohl nejlip vytezit potencial, a spis k 'yet another Friends-esque TV show'.
Je to osvezujici mit epizodu, ve ktery se neresi L/P, tech je v serialu fakt az prilis.
Je to osvezujici mit epizodu, ve ktery se neresi L/P, tech je v serialu fakt az prilis.
mortiik- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Reputace : 0
Datum registrace : 05. 02. 11
Pro mě průměrná epizoda, k zasmání téměř nic, ale vyloženě strašné to taky nebylo.
Penny má se Sheldonem svatou trpělivost. Čekala jsem, že mu nějak vrátí toho parazita z úvodu a protislužba za herecký kurz by tak mohla být mnohem zajímavější, než 40 dolarů.
Penny má se Sheldonem svatou trpělivost. Čekala jsem, že mu nějak vrátí toho parazita z úvodu a protislužba za herecký kurz by tak mohla být mnohem zajímavější, než 40 dolarů.
Arrowka- Počet příspěvků : 40
Bodů : 41
Datum registrace : 22. 10. 10
Stejně jsem ty duté hlavy nechtěl učit.
Myslím, že přesně tohle řekl Darth Vader těsně předtím, než začal budovat hvězdu smrti.
Nemělo chybu
Myslím, že přesně tohle řekl Darth Vader těsně předtím, než začal budovat hvězdu smrti.
Nemělo chybu
king666- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 02. 02. 10
no opět díl nic moc... nemůžu si pomoct ,ale ty díly na sebe nemají žádnou a nebo velice minimální návaznost... seriál prostě ztrácí... v prvních dvouch sériích sem se vždy těšil na nový díl a teď je mi to nějak jedno ,kdy to vyjde a ,kdy to uvidim... je čas vrátit tento seriál tam ,kde začal bylo to originální ,ale tohle je prostě HIMYM...
Nosiris- Počet příspěvků : 9
Bodů : 9
Datum registrace : 29. 09. 09
Jak jsem u minulého dílu psal, že byl podle mě nejlepší, tak u tohohle bych napsal skoro nejhorší Asi jsem moc očekával z minula a po takovém čekání mi to přišlo prostě slabé no .. Tak snad zas příště .. 3/10
Pinny- Počet příspěvků : 132
Bodů : 149
Jednou nahoře, jednou dole
Pinny napsal:Jak jsem u minulého dílu psal, že byl podle mě nejlepší, tak u tohohle bych napsal skoro nejhorší Asi jsem moc očekával z minula a po takovém čekání mi to přišlo prostě slabé no .. Tak snad zas příště .. 3/10
Naprostý souhlas. Díl začínal a já si říkal, ty vogo, to snad bude tak dobrý, jak ten minulý, a pak najednou sešup tak znatelný, že se mi až nechtělo věřit, jak je možné mít tak rozporuplný díl. Když jsem pak dopředu po Sheldonovu "dramatickém" zaklepání uhodl, což se mi běžně nestává, že už zkouší hrát, tak si říkám a je to v pytli, naděje pohřbeny. Škoda, snad příště. Nakonec ale naštěstí nebyla tak špatná linka Sheldon + Penny a Bollywood trochu zachránil linku druhou. Spíchnuto HODNĚ horkou jehlou! Hold není každý den posvícení.minnie napsal:... a přitom začátek vypadal moc slibně.. sheldonovy vtípky na přednášce, "don't kid yourselves", kluci to zatím sledujou na twitteru.. takhle nějak by to přece mělo být, ne? ale pak.. od callu s amy to bylo KMN.. nemůžu si pomoct..
suhlas, cele onicom, chcel som vidiet ako sheldon aplikuje svoje herecke sklony pri uceni. tiez som chcel vidiet skutocnu interakciu rajesh / bernadette + howard a nie len jeho predstavu. na ten treti krat si tam mohla naozaj prisadnut, po tej jeho (podla mna velmi zbytocnej) scenke to mohli cvaknut s tym ze bernadette by tam stale sedela a cakala na odpoved. mohli to rozvinut.
kbs1- Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Datum registrace : 09. 10. 10
Poslední díly jsou tragedie asi jim nesvědčí ty pauzy měli , je zavřít do studia a celý rok nepouštět až v létě na prázdniny.
Repetálek- Počet příspěvků : 7
Bodů : 5
Reputace : -2
Datum registrace : 06. 10. 09
Proč jen byl ten minulý díl tak dobrý, když to pak takhle vzápětí zkazí?? Už jsem se těšila, že tvůrci tbbt chytili "druhý" dech a ono zase nic. Sheldon vůbec nebyl sheldonovský od telefonátu s Amy. Vlastně celý díl vypadal velmi slibně do osudného telefonátu. Achjo Od té chvíle jako by autoři nedodržovali integritu postav i celého seriálu. Jediné, co mě napadlo, když jsem uviděla ty hudební vložky, bylo, že snad chtějí napodobovat Glee, nebo už nevím.... Prostě většinu času KMN.
bodomkes napsal:Proč jen byl ten minulý díl tak dobrý, když to pak takhle vzápětí zkazí?? Už jsem se těšila, že tvůrci tbbt chytili "druhý" dech a ono zase nic.
No vidíš, já se zas u minulého dílu chytal za hlavu, že scénáristi ztratili i poslední kousky zdravého rozumu a u tohohle se upokojil, že to bylo asi jen chvilkové zatmění. Prostě, lidi jsou různí
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10
lemming napsal:bodomkes napsal:Proč jen byl ten minulý díl tak dobrý, když to pak takhle vzápětí zkazí?? Už jsem se těšila, že tvůrci tbbt chytili "druhý" dech a ono zase nic.
No vidíš, já se zas u minulého dílu chytal za hlavu, že scénáristi ztratili i poslední kousky zdravého rozumu a u tohohle se upokojil, že to bylo asi jen chvilkové zatmění. Prostě, lidi jsou různí
Ne lidi nejsou různí, to ty jsi divnej.
Repetálek- Počet příspěvků : 7
Reputace : -2
Datum registrace : 06. 10. 09
Lemming: No, já tě taky nechápu. Až na to, že ta epizoda s konferencí vyzněla nedokončeně - což je bohužel od dílu, kdy Sheldon ukradl Wilu Wheatonovi film, trend - byla naprosto super. Už dlouho jsem se nezasmál tak, jako když se stěhovali z pokoje do pokoje nebo když se pohádali na té přednášce. Tu přednášku si dokonce občas pouštím několikrát za sebou a pokaždé padám smíchy ze židle... Podle mě to je (až na ten nedokončený závěr) jedna z nejlepších epizod vůbec.
Tahle epizoda taky nebyla úplně špatná, jen navazuje na tři skvělé epizody za sebou (Silvestr, mobilní aplikace a konference) a nevyrovnala se jim, to je celé. Neviděl bych v tom žádnou katastrofu...
Tahle epizoda taky nebyla úplně špatná, jen navazuje na tři skvělé epizody za sebou (Silvestr, mobilní aplikace a konference) a nevyrovnala se jim, to je celé. Neviděl bych v tom žádnou katastrofu...
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Souhlasím s Ďasíkem. Díl byl super, ale prostě vedle takových velikánů, jako tři předchozí díly se ztrácí.
Nemá Sheldon náhodou problém mluvit před větší skupinou lidí? Na přednášce jsem jich napočítal cca 28 (i když tohle pravidlo bylo porušeno už v předchozím díle na konferenci a asi i někdy předtím). Dál se mi zdá, že to autoři trochu přehnali s "politickou korektností" - jen cca polovina bílých mezi doktorandy?
lib- Počet příspěvků : 27
Bodů : 31
To nebyli lidi. Pro Sheldona to byly hloupé negramotné opice houpající se na stromě... Ti doktoranti byli jen opálení, však je to Kalifornie .
Repetálek napsal:lemming napsal:No vidíš, já se zas u minulého dílu chytal za hlavu, že scénáristi ztratili i poslední kousky zdravého rozumu a u tohohle se upokojil, že to bylo asi jen chvilkové zatmění. Prostě, lidi jsou různí
Ne lidi nejsou různí, to ty jsi divnej.
To je nas víc, jak jsem tak četl
Mně prostě přišel ten díl strašně vykonstruovaný. A Howard je sice idiot, ale takový zas ne, atp.
To, že Howard žárlil, mi nepřišlo moc idiotické, spíš naprosto normální a víceméně i pochopitelné. Co si, když už budu něco hledat, nedokážu vysvětlit, je spíš to, že microbernadette (její Twitter - ten dvojsmyslný nick krásně sedí) chodila s takovým šíleným dlouhánem.lemming napsal:A Howard je sice idiot, ale takový zas ne, atp.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Reputace : 28
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
ehm, to já bych zas klidně pochopila.. sama jsem maličká, ale chlapci, s kterýma jsem chodila, byli skoro vždycky dlouháni
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Tak já jsem spokojený s tímto dílem. Opravdu úžasná hláška u který ( ikdyž nuceně jsem to musel tlumit kvůli spícímu dítěti) jsem fakt zasmál byla od Penny: „I think I broke your son“. To opravdu stálo za to a fakt mě to dostalo
I Raj a jeho Bollywoodská představa mi přišla vtipná a logická po tak velké době bez ženy a "gaysituací" v kterých se ocitl.
Za mě určitě jeden z těch lepších dílů.
I Raj a jeho Bollywoodská představa mi přišla vtipná a logická po tak velké době bez ženy a "gaysituací" v kterých se ocitl.
Za mě určitě jeden z těch lepších dílů.
Corumssss- Počet příspěvků : 4
Bodů : 4
Datum registrace : 10. 11. 10
Ďasík napsal:To, že Howard žárlil, mi nepřišlo moc idiotické, spíš naprosto normální a víceméně i pochopitelné.lemming napsal:A Howard je sice idiot, ale takový zas ne, atp.
Jo, v principu to je OK, ale to provedení jsem (autorům) prostě nevěřil.
Tak jsem se po zkouskovem vratil zpatky na privat a dali jsme se se spolubydlicim do sledovani toho, co jsme zameskali.
Tenhle dil mi prisel slabsi. Raje moc nemusim a v tomhle ho bylo zbytecne moc a ani zabavny nebyl. Penny + Sheldon prumerni, ale dil trochu aspon trochu zachranili.
Ale zacatek byl uzasny
Tenhle dil mi prisel slabsi. Raje moc nemusim a v tomhle ho bylo zbytecne moc a ani zabavny nebyl. Penny + Sheldon prumerni, ale dil trochu aspon trochu zachranili.
Ale zacatek byl uzasny
bobosus- Počet příspěvků : 17
Bodů : 18
Datum registrace : 13. 11. 10
Zdravím všechny,
nemá někdo náhodou tip, kde tento díl stáhnout? V sekci download sice je spousta odkazů, ale na všech je soubor smazán. Zkolaboval mi externí disk, tak vše stahuji znovu a tento díl mi chybí.....
Poradí někdo?
nemá někdo náhodou tip, kde tento díl stáhnout? V sekci download sice je spousta odkazů, ale na všech je soubor smazán. Zkolaboval mi externí disk, tak vše stahuji znovu a tento díl mi chybí.....
Poradí někdo?
Geovevera- Počet příspěvků : 5
Datum registrace : 29. 10. 12
Zkus se zeptat pana Uložta.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :