S04E14 - The Thespian Catalyst [EPIZODA]
+29
lib
bodomkes
Repetálek
kbs1
R&omize
Pinny
Nosiris
king666
arajnoha
Arrowka
mortiik
lemming
mnn
Georgo
Flowy
Kolikokoli
metztli
tx
NoMouse
janice
al-kesh
minnie
Bazzingaa
Ďasík
MartyCZ
Sirid
mike2
Sheldon-Cooper
Admin
33 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: S04E14 - The Thespian Catalyst [EPIZODA]
Závěr docela povedenej! ... Raj docela perlil ... I u linie Sheldon/Penny jsem se docela bavil.. ale nějak to nebylo uplně ono...
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
Dneska tak napůl. Linie Penny - Sheldon pěkná ("It's only logical" mne dostalo, Penny se nezdá), ale ta s Rajem mi přišla nedotažená. Hlavně jsem pořád čekal, že se o jeho fantaziích někdo dozví (aspoň Leonard, když už ne Howard nebo Bernardette) a bude nějaká interakce, ale dočkal jsem se jen dalšího závěru do ztracena. Navíc mi nepřipadá moc věrohodné, že Raj, který pořád opovrhuje vším indickým, bude své fantazie stylizovat do podoby klišé z bollywoodského filmu.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Reputace : 0
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Kombinace Penny a Sheldona mě vždycky tak nějak dostane. Ale to s Rajem mi přišlo dost o ničem...
Sirid- Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 12. 11. 10
Penny dneska získala další geekovské bodíky hlavně za "It's only logical " ale i za ten zbytek. Spolu se Sheldonem tvořili skvělou dvojku, jak v improvizacích, tak i ztvárnění Sheldonovy fanfiction. Telefonát mámě pak už byl dokonalý bonus. Ale co s Rajem? Jestli to byla jen jednodílová úchylka, tak souhlasím, že je to vyznívající do prázdna. Jestli s tím budou chtít dále pracovat, pak je to jako intro v pořádku. I když bollywoodská scéna nebyla špatná. Taky zajímavé, že Raj většinou Howarda nějak odklidí a ten mu ji přenechá a nevysní si, aby po něm Bernadette prostě jenom vyjela. Amy dnes taky dobrý, takový hrdinův rady sypající mentor, dokonce splnila i absenci fyzické formy.
A "73" znovu útočí...
A "73" znovu útočí...
MartyCZ- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33
Já budu souhlasit s mikem2, Rajova linie sice byla fajn, ale naprosto nedotažená. A přijde mi, že to tak je v poslední době ve většině dílů. Ale jinak jsem se dost bavil, takže ok.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
A kdepak se na to mám podívat :-) jak si čtu ty komentáře tak rád bych viděl 14 díl:-)
Bazzingaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 04. 02. 11
Místo : Morava
Co třeba podívat se do sekce "DOWNLOAD" a stáhnout epizodu ..Bazzingaa napsal:A kdepak se na to mám podívat :-)
Sheldon-Cooper- Pohlaví :
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles
Sheldon-Cooper napsal:Co třeba podívat se do sekce "DOWNLOAD" a stáhnout epizodu ..Bazzingaa napsal:A kdepak se na to mám podívat :-)
díky sem tu new...:-)
Bazzingaa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 04. 02. 11
Místo : Morava
Bazzingaa: to je vidět
mně se tenhle díl nelíbil.. skoro vůbec.. linie penny/sheldon byla taková.. průměrná, nijaká.. i když u "i broke your son" jsem brečela smíchy
část raj/bernadette/howard byla pak vyloženě divná prostě.. nemluvě o tom - to byl raj dneska celý díl opilý?
brrr, strašné, fakt.. a přitom začátek vypadal moc slibně.. sheldonovy vtípky na přednášce, "don't kid yourselves", kluci to zatím sledujou na twitteru.. takhle nějak by to přece mělo být, ne? ale pak.. od callu s amy to bylo KMN.. nemůžu si pomoct..
mně se tenhle díl nelíbil.. skoro vůbec.. linie penny/sheldon byla taková.. průměrná, nijaká.. i když u "i broke your son" jsem brečela smíchy
část raj/bernadette/howard byla pak vyloženě divná prostě.. nemluvě o tom - to byl raj dneska celý díl opilý?
brrr, strašné, fakt.. a přitom začátek vypadal moc slibně.. sheldonovy vtípky na přednášce, "don't kid yourselves", kluci to zatím sledujou na twitteru.. takhle nějak by to přece mělo být, ne? ale pak.. od callu s amy to bylo KMN.. nemůžu si pomoct..
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Dnešní epizoda docela potěšila, a to ze dvou důvodů:
1. Rajovi fantazie mi připoměly daydreams JDho ze Scrubs
2. vypadá to, že Sheldon stejně jako já vyměnil Dell za MacBook
Určitě to nebylo tak hrozné jako minule.
1. Rajovi fantazie mi připoměly daydreams JDho ze Scrubs
2. vypadá to, že Sheldon stejně jako já vyměnil Dell za MacBook
Určitě to nebylo tak hrozné jako minule.
al-kesh- Počet příspěvků : 15
Bodů : 15
Datum registrace : 30. 09. 09
Třeba je součástí fantazie i to, že dokáže mluvit s Bernardette za střízliva. Ale bylo to příjemné osvěžení. Jak narostl počet ženských postav, začal mi Raj poslední dobou silně připomínat Kennyho ze South Parku (tedy až na tu smrt v každém díle).minnie napsal:to byl raj dneska celý díl opilý?
mike2- Znamení :
Pohlaví :
tak nejak napul...Raj je hottie a ten bolywood dance mne docela dost pobavil, ale jsou rozhodne lepsi dily. na to, jak jsem se tesila, az si po praci dachnu u TBBT, tak mne to nejak neuspokojilo.
Naposledy upravil janice dne Fri 04 Feb 2011, 21:51, celkově upraveno 1 krát
janice- Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Datum registrace : 30. 09. 09
OT: Baterka ukazující stav titulků začala trpět paměťovým efektem, tak jste ji museli vyhodit?
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
NoMouse: Vysvětleno v diskusi na hlavní stránce.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Tak při čtení twitteru po vstupu Penny nemluvil. Když mluvil v hospoděl, tak předtím pil pivo a zbytek byly jeho představy a v těch vcelku pochopitelně neměl problém s komunikací se ženamiminnie napsal:to byl raj dneska celý díl opilý?
Jinak celkově začátek skvělý, linie Sheldon-Penny vcelku dobrá s velmi dobrými momenty a Raj tak nějak nedotaženej.
tx- Počet příspěvků : 316
Bodů : 338
Datum registrace : 23. 10. 10
Ďasík: No jó, tak tam já to moc nečtu... Ono vůbec, někdo píše jenom tam, někdo jenom sem, je to možná trošku nešťastné ty dvě separátní diskuze...
---konec OT---
---konec OT---
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
leonarda tam bolo dnes pomerne malo, dokonca mi ani moc nechybal. dokonca ani howard. cakala som, ze HaB najdu Rajovi nejake rande naslepo, ale tak no ne... mozno nabuduce to scenaristi nejak dobuchaju do finale a aj Rajovi sa ujde zena (ak by bola hlucha, to by bolo idealne, to by sa Raj nemusel opijat;))
penny a shelly celkom fajn, hlavne ten zaver, kde hral svoju matku aj seba (hlavne to bingo;))... a samozrejme, "Mrs. Cooper? I think I broke your son." - "Mommy, I love you...":D
penny a shelly celkom fajn, hlavne ten zaver, kde hral svoju matku aj seba (hlavne to bingo;))... a samozrejme, "Mrs. Cooper? I think I broke your son." - "Mommy, I love you...":D
metztli- Pohlaví :
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA
Je to maximálně nešťastné. Ale už jsem si zvykl, no...NoMouse napsal:Ďasík: No jó, tak tam já to moc nečtu... Ono vůbec, někdo píše jenom tam, někdo jenom sem, je to možná trošku nešťastné ty dvě separátní diskuze...
---konec OT---
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Mně se díl moc líbil. Hlavně Sheldon + Penny. To s Rajem mi přišlo jako naprosto logický důsledek toho, co se s ním dělo předtím (nemá holku, ocitá se v gay-situacích atd.). Asi tvůrci chtěli ukázat, že Raj skutečně na kluky není a třeba si začne hledat dívku. A ta Bollywood scéna - hned jsem si vzpomněla na The Guild .
pripada vam normalne ze penny povedala "its only logical" (v inej diskuzii sa zhodli na tom ze to hovoril ten spock) a navyse tym tonom ako hovoril ten stary z dielu s robotickou rukou?
Flowy- Počet příspěvků : 29
Bodů : 30
Reputace : -2
Datum registrace : 26. 09. 10
Po skoro čtyřech letech s těmi čtyřmi prostě musela něco pochytit. Vždyť dokonce viděla poslední Star Trek film v době, kdy oni byli na polární expedici...
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Ja už popravde neviem, čo si o tomto myslieť. Sem-tam lepší moment, ale nič prevratné. Málokedy sa vyslovene smejem nahlas, dnes som sa nesmial vôbec - celé mi to pripadalo nejaké zmyté, chýbal tomu šmrc... až teda na bollywoodskú scénu, ktorá prišla ako blesk z jasného neba.
Inak ale začínam byť z TBBT hodne sklamaný - každý sitcom sa časom vyčerpá, ale pri tomto jednom mám pocit, že po fenomenálnych začiatkoch zrazu strašne rýchlo došla energia. Uvidíme, čo bude nabudúce.
Inak ale začínam byť z TBBT hodne sklamaný - každý sitcom sa časom vyčerpá, ale pri tomto jednom mám pocit, že po fenomenálnych začiatkoch zrazu strašne rýchlo došla energia. Uvidíme, čo bude nabudúce.
Georgo- Počet příspěvků : 33
Bodů : 33
Datum registrace : 25. 05. 10
Ja som bol spokojný. Zo 4. série ľahko nad priemer. „I think I broke your son“...
Ale zrejme to bude tou 2 týždňovou pauzou..
Ale zrejme to bude tou 2 týždňovou pauzou..
mnn- Počet příspěvků : 31
Bodů : 34
Datum registrace : 11. 11. 09
Díl dilně nadprůměrný, "I think I broke your son" bylo boží. Linie s Rajem se mi taky líbila, zasloužila by si nějaké pokračování / výústění v dalších dílech.
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [EPIZODA]
» S03E20 - The Spagetti Catalyst [TITULKY]
» S05E04 - The Wiggly Finger Catalyst [TITULKY]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]