Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA]

+23
baal666
Zireael
mnn
pongo
NoMouse
Steve
Ďasík
ohara
Georgo
yossarian
vanilla.lux
bodomkes
janice
Raistlin
mike2
Kolikokoli
Exidru
MartyCZ
Sheldon-Cooper
minnie
metztli
vendulkabendulka
Admin
27 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA] Empty S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA]

Příspěvek  Admin Thu 06 Jan 2011, 23:35

Vysílání: 7.1.2011

Admin
Admin

Počet příspěvků : 175
Bodů : 519
Reputace : 0
Datum registrace : 26. 09. 09

https://bigbangtheory.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA] Empty Re: S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA]

Příspěvek  vendulkabendulka Fri 07 Jan 2011, 05:28

IMO naprosto genialni epizoda. Sheldon je pekny parchant Smile

vendulkabendulka

Počet příspěvků : 16
Bodů : 23
Datum registrace : 11. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA] Empty Re: S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA]

Příspěvek  metztli Fri 07 Jan 2011, 09:06

mozno je to tym, ze som este trosicku rozospata, ale pri tejto casti som bola vazne.... hm.... BORED!
boli tam mozno jedna-dve dobre hlasky, ale asi si na ne nespomeniem.... Sleep
metztli
metztli

Pohlaví : Female
Počet příspěvků : 68
Bodů : 68
Datum registrace : 24. 11. 09
Místo : BA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  minnie Fri 07 Jan 2011, 10:33

tak nevím jestli je to tou pauzou nebo čím, ale dneska to bylo super Very Happy
sheldon je prostě.. sheldon Very Happy přesně takhle ho mám nejradši... a mimochodem, myslím že dneska přesně u všech postav dostalo vyniknout to, jací jsou, vlastnosti, které jsou pro ně typické..
a ač to přiznávám nerada, hned po sheldonovi mě dneska bavil raj.. "we can have a lite version for half a million" Very Happy
minnie
minnie

Znamení : Panna Drak
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Fri 07 Jan 2011, 10:51

Hláška Raje mě dnes fakt uzemnila! "We can have a lite version for half a million" lol!
Jinak je pravdou, že po té dlouhé vánoční přestávce to byla dobrá epizoda! Dnes se výrazně projevoval Sheldon, což může (dle některých předešlých epizod) být někdy až trchu nepříjemné dnes působilo velmi vyrovnaně a nějak nepřehnaně. Celý nápad s App Developer Team byl povedený, přesto jak známe z některých epizod, situace (okolo vývoje aplikace) mohla mít nějaký opravdu výrazně vtipný konec (Každého teď asi napadají nějaké hilarious konce Very Happy ) ... Několik povedených vtipů tam bylo... Nicméně u epizody The Justice League Recombination jsem se bavil daleko více (na tak úžasný začátek epizody budu dlouho vzpomínat) ... Další epizoda až za 14 dní tak uvidíme čím nás v epizodě The Love Car Displacement překvapí... Laughing

No ještě... Nezdá se vám, že se Penny nějak více do epizod nezapojuje... V první, druhé sérii mě právě Penny neuvěřitelně bavila... Je pravda, že její výrazy v obličeji jsou stále parádní, ale nějaké hlubší zapojení do děje teď moc nevidím... Zřejmě opět příjde její hlavní řada, až se zas "dá dokupy"* s Leonardem... Ale herecké výkony Kaley v posledních epizodách (nepočítám samozřejmě ten incident kdy si vážně ublížila na koni) dle mého názoru trochu stagnují ... Samozřejmě to může být dáno scénářem, kdy prostě Kaley nezapojují v určitých scénách, jako tomu bylo u dřívějších sérii...

* Zda je to dobře nebo špatně to nevím, a zda to bude špatné pro celou situaci v seriálu též nedokážu odhadnout... a samozřejmě přesně nevíme (pouze odhadujeme) kdy se to stane, ani zda se to vůbec stane...
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  MartyCZ Fri 07 Jan 2011, 11:43

Tak na tenhle díl se rozhodně vyplatilo čekat. Nebyl to díl toho klasického nerdského humoru, jako ten předchozí, ale to rozhodně nevadí. Celkově nápad na aplikaci pro smartphony byl od tvůrců brilantní, za to je musím opravdu pochválit. Pokud jde o postavy, tak dnes byly všechny tak jak mají být. Howard na začátku byl perfektní, potom jeho a Rajovi vtipy, ať už ponorka, lite verze za polovinu, společné vily nebo tech support taky stály za to. A samozřejmě Sheldon, ten dnes zase řádil. Leonard opravdu musí mít svatou trpělivost, jinak by měl už na stěně znovu "Die Sheldon die". Ale pro Sheldona jsou do nebe sahající povýšenost a pokrytectví průvodními znaky, takže je to v pořádku. Dnes už jen trucováním s theremimem a sarkasmem všemu nasadil korunu. Penny svou troškou přispěla, víc se od ní k tomuto tématu ani nedalo čekat.
MartyCZ
MartyCZ

Znamení : Blíženci Koza
Počet příspěvků : 1151
Bodů : 1211
Reputace : 21
Datum registrace : 28. 11. 10
Věk : 33

Návrat nahoru Goto down

S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA] Empty Bored...

Příspěvek  Exidru Fri 07 Jan 2011, 13:49

Tak dlho som cakal na tento diel a moc nadseny som zrovna nebol. Cely zaklad dielu je v tom ze Sheldon lezie kazdemu na nervy, este aj ten sarkasticky humor mi neprisiel vtipny. Penny sa tam zjavila ako nepotrebna vsuvka, ktora do dielu nic nepriniesla, a to ma mrzi. Cakal som ze sa nejako pohne, vztah Penny - Leonard, ale k tomu ani naznak. Fakt po takom dlhom cakani ma prekvapilo velke sklamanie Sad Sad

Exidru

Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 16. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Fri 07 Jan 2011, 14:39

Super díl atd. atd., ale sakra TU APLIKACI NA ROZEZNÁVÁNÍ BOT CHCI! Laughing Laughing Laughing
Kolikokoli
Kolikokoli

Znamení : Panna Kůň
Počet příspěvků : 4810
Bodů : 5017
Reputace : 36
Datum registrace : 06. 10. 09
Věk : 34
Místo : Brno/Újezd u Kunštátu

http://kimlinna.wordpress.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Fri 07 Jan 2011, 15:25

U mne spíš podprůměr. Že je Sheldon sebestředný ignorant, to víme od začátku a dneska to v podstatě o ničem jiném nebylo. Čekal jsem jen, jak se bude tvářit, až zjistí, že aplikace na rozeznávání bot je mnohem úspěšnější než ta první, ale místo toho přišel další konec "do ztracena". Navíc mi připadá hodně nevěrohodné, že by se Sheldon nechal vyhodit z bytu jen proto, že ho tam nechtějí (zvlášť když zrovna cítí bytostnou potřebu je prudit).
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Fri 07 Jan 2011, 16:24

mike2 napsal:Čekal jsem jen, jak se bude tvářit, až zjistí, že aplikace na rozeznávání bot je mnohem úspěšnější než ta první, ale místo toho přišel další konec "do ztracena".
Přesně tak! Jak jsem psal... tyhle konce "do ztracena" jsou nějak časté... Člověk by tam rád viděl nějaké finální rozuzlení, jak to celé dopadlo (a právě tam by se dal vymyslet pořádnej závěrečnej 'joke' epizody..) .. a bum! .. konec... Sad

Kolikokoli napsal:Super díl atd. atd., ale sakra TU APLIKACI NA ROZEZNÁVÁNÍ BOT CHCI! Laughing Laughing Laughing

To se zatím nedočkáš.. Smile Protože ani takový iPhone 4 zatím nemá dostatrčný výpočetní a grafický výkon na analyzování složitějších (jako třeba boty..) relálných grafických podkladů skrze fotoaparát a následné hledání v nějaké "databázi" bot.. :-)) Dnešné "Augmented Reality" aplikace pro iPhone pracují pouze na bázi vestavěné GPS (tedy polohy) a vestavěného magnetického kompasu.. Wink První aplikace pro iPhone, které se podařilo toto obejít a analyzovat přímo samostatný objekt skrze fotoaparát (v tomto případě POUZE! text..) je "World Lens", která překládá pomocí fotoaparátu text z jednoho jazyka do druhého.. Vypadá to velmi působivě ale funkčnost je stále mizerná .. Smile Takže na takovéto aplikace si musíme ještě počkat.. Wink .... To jen taková technická geek vsuvka mimo Smile

Naposledy upravil Sheldon-Cooper dne Fri 07 Jan 2011, 16:33, celkově upraveno 1 krát
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Raistlin Fri 07 Jan 2011, 16:32

mike2 napsal:Čekal jsem jen, jak se bude tvářit, až zjistí, že aplikace na rozeznávání bot je mnohem úspěšnější než ta první...

Přiznám se, že přesně tohle zakončení jsem očekával od momentu, co se Penny zmínila o svém nápadu na rozpoznávání bot. Dokonce už jsem se nad tím začal dopředu usmívat, jak kluci setřou, až jim někdo jiný sebere úspěch s tak "přízemním" nápadem, na který přišla i Penny. To by byl lepší závěr! Možná trochu průhledná, ale úsměvná srážka nerdů s realitou. Smile

Zřejmě jsem taky konečně pochopil, co měli lidé na mysli, když si tu dřív stěžovali, jak otravný Sheldon opanoval celou epizodu. Dnes bych jim dal za pravdu: příliš mnoho Sheldona a navíc mi nějak nepřišel ve své kůži. Kde je ten Sheldon Cooper, který si radši založil vlastní tým do vědomostní soutěže, než aby se podřídil názorům ostatních? Kde je ten tvrdohlavý Sheldon, který vytrvale odmítal ustoupit Leonardovi, aby mohl představit společný výzkum na vědecké konferenci?

Pro mě dnes stěží průměr, nakonec spíš ani to ne: 4/10.
Raistlin
Raistlin

Počet příspěvků : 63
Bodů : 69
Datum registrace : 26. 09. 09
Místo : Nymburk/Praha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mike2 Fri 07 Jan 2011, 16:43

Odvolávám, co jsem napsal o tom Sheldonově vyhození z bytu. On totiž předtím řekl "stačí řict a já půjdu", takže při své povaze z toho pak už nemohl vycouvat...

Jinak jsem si docela užíval úvodní Howardův "support call" - jako asi každý, kdo někdy navigoval BFU po telefonu.
mike2
mike2

Znamení : Býk Tygr
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Věk : 50

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  janice Fri 07 Jan 2011, 17:43

Sheldon-Cooper napsal:Hláška Raje mě dnes fakt uzemnila! "We can have a lite version for half a million" lol!
Jinak je pravdou, že po té dlouhé vánoční přestávce to byla dobrá epizoda! Dnes se výrazně projevoval Sheldon, což může (dle některých předešlých epizod) být někdy až trchu nepříjemné dnes působilo velmi vyrovnaně a nějak nepřehnaně. Celý nápad s App Developer Team byl povedený, přesto jak známe z některých epizod, situace (okolo vývoje aplikace) mohla mít nějaký opravdu výrazně vtipný konec (Každého teď asi napadají nějaké hilarious konce Very Happy ) ... Několik povedených vtipů tam bylo... Nicméně u epizody The Justice League Recombination jsem se bavil daleko více (na tak úžasný začátek epizody budu dlouho vzpomínat) ... Další epizoda až za 14 dní tak uvidíme čím nás v epizodě The Love Car Displacement překvapí... Laughing

No ještě... Nezdá se vám, že se Penny nějak více do epizod nezapojuje... V první, druhé sérii mě právě Penny neuvěřitelně bavila... Je pravda, že její výrazy v obličeji jsou stále parádní, ale nějaké hlubší zapojení do děje teď moc nevidím... Zřejmě opět příjde její hlavní řada, až se zas "dá dokupy"* s Leonardem... Ale herecké výkony Kaley v posledních epizodách (nepočítám samozřejmě ten incident kdy si vážně ublížila na koni) dle mého názoru trochu stagnují ... Samozřejmě to může být dáno scénářem, kdy prostě Kaley nezapojují v určitých scénách, jako tomu bylo u dřívějších sérii...

* Zda je to dobře nebo špatně to nevím, a zda to bude špatné pro celou situaci v seriálu též nedokážu odhadnout... a samozřejmě přesně nevíme (pouze odhadujeme) kdy se to stane, ani zda se to vůbec stane...

tak tady zas nemela tolik prostoru a prislo mi, ze se ji celkem obtizne chodi....mela neco s nohou, ne? Pravou, jakoby ji delalo problem ohnout koleno.

janice

Počet příspěvků : 24
Bodů : 26
Datum registrace : 30. 09. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Fri 07 Jan 2011, 17:55

janice napsal:
tak tady zas nemela tolik prostoru a prislo mi, ze se ji celkem obtizne chodi....mela neco s nohou, ne? Pravou, jakoby ji delalo problem ohnout koleno.
Ano.. jak jsem psal.. měla velmi vážnou nehodu na koni.. a je pravda, že jí zřejmě producenti a scénáristi ještě trochu šetří.. což je dobře.. protože v jednu chvíli to vypadalo, že o nohu může také přijít.. díky bohu, je v pořádku.. a snad se po nějakém čase pořádně zapojí zas .. Cool
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Fri 07 Jan 2011, 18:26

Sheldon-Cooper napsal:
Kolikokoli napsal:Super díl atd. atd., ale sakra TU APLIKACI NA ROZEZNÁVÁNÍ BOT CHCI! Laughing Laughing Laughing
To se zatím nedočkáš.. Smile Protože ani takový iPhone 4 zatím nemá dostatrčný výpočetní a grafický výkon na analyzování složitějších (jako třeba boty..) relálných grafických podkladů skrze fotoaparát a následné hledání v nějaké "databázi" bot.. :-)) Dnešné "Augmented Reality" aplikace pro iPhone pracují pouze na bázi vestavěné GPS (tedy polohy) a vestavěného magnetického kompasu.. Wink První aplikace pro iPhone, které se podařilo toto obejít a analyzovat přímo samostatný objekt skrze fotoaparát (v tomto případě POUZE! text..) je "World Lens", která překládá pomocí fotoaparátu text z jednoho jazyka do druhého.. Vypadá to velmi působivě ale funkčnost je stále mizerná .. Smile Takže na takovéto aplikace si musíme ještě počkat.. Wink .... To jen taková technická geek vsuvka mimo Smile

Tak to jsem netušila, že se dočkám takového vysvětlení Very Happy. Ona to byla spíše taková nepodstatná poznámka, neboť nemám ani ten iPhone Very Happy. Ale díky za vysvětlení, Sheldone (Very Happy), stačilo říct, že podle nekvalitní fotky ani ten nejlepší foťák pozná wo co go Very Happy. Chci říct, když vyfotím pivo ve sklenici, taky to nepozná značku Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Fri 07 Jan 2011, 18:35

Kolikokoli napsal:Stačilo říct, že podle nekvalitní fotky ani ten nejlepší foťák pozná wo co go Very Happy. Chci říct, když vyfotím pivo ve sklenici, taky to nepozná značku Very Happy.
No tak to právě není!! Aaaaa! Ok, let's start again... It's warm summer evening 600 B.C..... ( Very Happy ) .. Když vyfotíš třeba to logo na tom pivu tak to možná ještě rozpozná .. Wink .. Ale ty boty .. na to to opravdu nevidím.. Very Happy Very Happy
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

S04E12 - The Bus Pants Utilization [EPIZODA] Empty Bored.

Příspěvek  bodomkes Fri 07 Jan 2011, 18:39

Exidru napsal:Tak dlho som cakal na tento diel a moc nadseny som zrovna nebol. Cely zaklad dielu je v tom ze Sheldon lezie kazdemu na nervy, este aj ten sarkasticky humor mi neprisiel vtipny. Penny sa tam zjavila ako nepotrebna vsuvka, ktora do dielu nic nepriniesla, a to ma mrzi. Cakal som ze sa nejako pohne, vztah Penny - Leonard, ale k tomu ani naznak. Fakt po takom dlhom cakani ma prekvapilo velke sklamanie Sad Sad
Naprosto souhlasím. Jediná scéna, která stála za to, byl Raj a Howard u oběda - ten sen mě pobavil Very Happy Jinak můžu říct jen "bored"... Chtělo by to opět trochu rozvíjet postavy či rámcový děj, tenhle díl byl dokonale postradatelný a oproti tomu, na co jsem u tbbt zvyklá, slabý odvar.
bodomkes
bodomkes

Znamení : Beran Opice
Počet příspěvků : 1109
Bodů : 1131
Reputace : 6
Věk : 32
Místo : Brno-venkov

http://www.formspring.me/bodomkes

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Fri 07 Jan 2011, 18:41

Sheldon-Cooper napsal:No tak to právě není!! Aaaaa! Ok, let's start again... It's warm summer evening 600 B.C..... ( Very Happy ) .. Když vyfotíš třeba to logo na tom pivu tak to možná ještě rozpozná .. Wink .. Ale ty boty .. na to to opravdu nevidím.. Very Happy Very Happy

Proto jsem napsala pivo ve sklenici a ne flašku od piva (kde by to podle toho textu mohlo rozeznat)! Very Happy Very Happy Very Happy
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Fri 07 Jan 2011, 18:44

Kolikokoli napsal:
Sheldon-Cooper napsal:No tak to právě není!! Aaaaa! Ok, let's start again... It's warm summer evening 600 B.C..... ( Very Happy ) .. Když vyfotíš třeba to logo na tom pivu tak to možná ještě rozpozná .. Wink .. Ale ty boty .. na to to opravdu nevidím.. Very Happy Very Happy

Proto jsem napsala pivo ve sklenici a ne flašku od piva (kde by to podle toho textu mohlo rozeznat)! Very Happy Very Happy Very Happy

Chááápu!! Very Happy Very Happy Very Happy ... ideální přirovnání! Very Happy .. Tohle je zas spamu.. tady Ďasík a spol. nemají moc radost... ;-)
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  vanilla.lux Sat 08 Jan 2011, 02:17

Celkově dobré, veřejné bičování seniorů mě ale dostalo Laughing

vanilla.lux

Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 13. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  yossarian Sat 08 Jan 2011, 02:18

Minie, Kolikokoli nezda se Vam, ze Penny ma nejak moc bot. Nebo je to tak akorat?
Jsem chlap na tohle nemam meritko :-))))

Skoda ze se Penny musi tak setrit, dneska ma u me 2X thumbs up - jednou za tu veceri, to jak se uchechtla Howardovi a podruhe za ten vyplazeny jazyk pri zavirani dveri kdyz jde k sobe do bytu presvedcovat sheldna.

Vtipek s dvorkama byl genialni. takovej nenapadnej, ale rosekavaci afro

Edit: a zacatek epizody me bohuzel az moc pripomina telefonaty s osobou diky ktere jsem na svete (ne pane doktore vy ne). Posledne neslo "menu" na dvdcku, proste to neslo, kdyz jsem zavolal, najednou to slo. hotovej zazrak *sigh*
yossarian
yossarian

Znamení : Vodnář Pes
Počet příspěvků : 438
Bodů : 470
Věk : 42

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kolikokoli Sat 08 Jan 2011, 02:23

No, já mám asi čtvery boty, ale i to, co vidím u Penny je málo Very Happy. Kdybych vyhrála milion, tak to utratím jen za ty boty Very Happy.
Kolikokoli
Kolikokoli

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Georgo Sat 08 Jan 2011, 02:25

Dnes som sa neuveriteľne nudil. Neviem, či je to neskorou hodinou a náročným dňom - skúsim ešte raz ráno - ale asi na to rád zabudnem. Príde mi, že Sheldon je dostatočne protivný sám osebe, než aby celá epizóda bola postavená na tom, ako túto charakteristiku čo najviac zdôrazniť.

Sheldon-Cooper napsal:To se zatím nedočkáš...

Nie nutne. Je predsa dosť dobre možné abstrahovať určité prvky obrazu a nechať ich zanalyzovať na strane serveru - presne na tom od začiatku stavia napr. Google Goggles, ktorý nad rámec geolokácie na strane klienta necháva porovnávať obraz z kamery na strane servera. Rovnako tak všetky ostatné formy augmented reality - rozoznávanie hudobných skladieb podľa nahrávky, alebo dokonca len melódie (čo je samo osebe dosť abstraktné), alebo ľubovoľné služby náročné na výpočtový výkon, ktoré sa dajú realizovať vzdialene. Presne takýto model aplikácie navrhuje Penny: crowdsourcovaná databáza možných typov, v ktorej každý záznam bude definovaný určitými charakteristickými znakmi. Jediné, čo musí aplikácia zvládnuť, že pokúsiť sa rozoznať, ako sa na tú obuv vlastne díva. To môže byť na jednej strane zradné, na druhej strane to nebude principiálne o toľko odlišné od rôznych face detection, alebo dokonca expression detection algoritmov, ktoré už obsahuje aj ten najmizernejší digitálny foťák s mizivým výpočtovým výkonom. V prípade, že aplikácie dokáže správne definovať aspoň orientačné body obrazu, a databáza bude dostatočne obsiahla, nie je problém, aby systém definičné body dokázal správne spárovať, rovnako ako napr. Photosynth od Microsoftu nachádza príbuzné body dvoch odlišných fotografií a vytvára si z nich abstrahovaný 3D model scény.
Netvrdím, že tu nebude problémom správne cvaknutie fotky a veľké množstvo false positives; len hovorím, že telefón skutočne nie je tou limitáciou - aspoň teda ak nemá ísť o výhradne offline riešenie.

Georgo

Počet příspěvků : 33
Bodů : 33
Datum registrace : 25. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ohara Sat 08 Jan 2011, 02:28

Neni pravda ze by to neslo, uz ted mam na svym 3GS aplikaci ktera rozpozna knihu, casak nebo CD podle obalu a najde to na amazonu. Neni totiz potreba aby obraz rozpoznaval telefon, ten ho jen posle mnohem vykonejsimu serveru kde se udela matchovani. Ten solver rovnic dokonce existuje, nevim o nem tedy pro iphone ale je to hodne podobny webovy sluzbe wolfram. Jinak musim rict, ze me tahle epizoda nebavila, dokonce jsem se v pulce v podstate nudil, coz se mi uz dlouho u BBT nestalo. Sheldon byl na zabiti a Peny s jejima xichtama taky Smile

ohara

Počet příspěvků : 8
Bodů : 8
Datum registrace : 01. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ďasík Sat 08 Jan 2011, 02:41

Mi se epizoda celkově líbila, nechápu, proč si zrovna dneska stěžujete, že byl Sheldon otravný, byly díly, ve kterých byl oproti tomuhle superotravný a zdál se vám normální a zábavný. Dneska sice otravný byl, ale naprosto přiměřeně. Že by bylo málo Penny, jsem si nevšiml, podle mě tak akorát, větší prostor u programovací epizody ani dostat nemohla.

Dostal mě Howardův hovor s matkou, myslím, že krásně vystihl ta muka, která někteří občas zažíváme při komunikaci s BFU. Smile Vtipu s dvorky jsem původně z odposlechu neporozuměl, ale o to byl lepší, když jsem na něj narazil při nultých korekturách titulků. Jak by řekl Nathan z Misfits, CLASSIC! lol!

Jediné, co bych opravdu vytkl, byl ten nedokončený konec... Stejně jako jiní jsem čekal, že se ta Pennyina aplikace ujme a rozdrtí tu od kluků a Penny ukáže Sheldonovi, zač je toho loket. A nic... Nemám rád odfláknuté a otevřené konce.
Ďasík
Ďasík
Admin

Znamení : Beran Krysa
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: