S04E11 - The Justice League Recombination [EPIZODA]
+24
JonnyRobbie
Geser
lemming
Don Arian
Johnyyys
Tomass
Arrowka
mnn
aamp
NoMouse
DrNicholasRush
Sheldon-Cooper
tx
Morová_rána
Grepis
mike2
MartyCZ
Zdenda S.
yossarian
Kolikokoli
Ďasík
minnie
Georgo
Admin
28 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: S04E11 - The Justice League Recombination [EPIZODA]
Jo,s tím pitím je to asi pravda,taky moc nemám rád když pije.. ale jinak si to bez něj nedokážu představit.. A když v tomhle díle řekl tím svým přízvukem "What the hell did i do?" tak jsem vážně padal ze židle smíchy..
Johnyyys- Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Reputace : 0
Datum registrace : 18. 12. 10
Jo to já taky . Ale je dobře, že ty postavy mají i nějaké "otravné vlastnosti" nejen vtipné. Je to tak trošku reálnější. Raj když chlastá, Penny a její "milostný život" (znám několik holek, které se chovají úplně stejně), Leonard, když je unavený a Sheldon... mno... prostě Shleldon .
Ale taky mají spoustu dobrých vlastností, které taky nejsou zase tak moc "k smíchu uměle vytvořené", ale dají se najít i u spousty lidí, které má člověk ve svém okolí - Raj je takové "zlatíčko" a "ťuťu ňuňu" (znám taky jednoho kluka, který je tak roztomilý a tím myslím chováním, ne vzhledem. Takové přerostlé díťátko ), Howard dokáže být romantik (viz hra na klávesy pro Bernardette), Leonard zase dokáže být "nad věcí" a je takový ten "dohlížitel" (pokud zrovna neprožívá nějaké emo období ), Shellymu zase nevadí, když někomu potřebuje půjčit peníze a Penny, ta je taková "obyč" holka, kterých znám na tisíce.
Pardon, pokud jsem zapomněla na nějakou super/špatnou vlastnost, chtěla jsem jen poukázat na to, že jde vidět, že jsou to prostě jen "lidi". Rozhodně reálnější povahy než třeba Two and half men.
Ale taky mají spoustu dobrých vlastností, které taky nejsou zase tak moc "k smíchu uměle vytvořené", ale dají se najít i u spousty lidí, které má člověk ve svém okolí - Raj je takové "zlatíčko" a "ťuťu ňuňu" (znám taky jednoho kluka, který je tak roztomilý a tím myslím chováním, ne vzhledem. Takové přerostlé díťátko ), Howard dokáže být romantik (viz hra na klávesy pro Bernardette), Leonard zase dokáže být "nad věcí" a je takový ten "dohlížitel" (pokud zrovna neprožívá nějaké emo období ), Shellymu zase nevadí, když někomu potřebuje půjčit peníze a Penny, ta je taková "obyč" holka, kterých znám na tisíce.
Pardon, pokud jsem zapomněla na nějakou super/špatnou vlastnost, chtěla jsem jen poukázat na to, že jde vidět, že jsou to prostě jen "lidi". Rozhodně reálnější povahy než třeba Two and half men.
asi som trosku Zack,ale neviem sa dopatrat nejakeho non rar/trojan .D torrentu.....pls help
urfin- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1
Bodů : 1
Datum registrace : 21. 12. 10
Věk : 49
Místo : trnava/SK
nejsem si jistej, jestli ses pro to ve spravny sekci...ale abys odsud neodesel s prazdnou http://bit.ly/ewq2WW ...ale priste se ptej v sekci downloadurfin napsal:asi som trosku Zack,ale neviem sa dopatrat nejakeho non rar/trojan .D torrentu.....pls help
JonnyRobbie- Počet příspěvků : 6
Bodů : 12
Datum registrace : 13. 10. 09
Souhlas Kolikokoli,je dobře že všichni mají různé vlastnosti. a Two and a half men?to je asi ten nejpříšernější sitcom co jsem kdy viděl,ten humor je tam tak podlézavý,a předvídavý,že je mi z toho opravdu zle..
Nejhorší sitcom je podle mě Ženatý se závazky. Musela jsem se na to povinně dívat (bratr mě nutil ) a z těch všech dílů se mi líbil jen jeden! (Něco o mimozemšťanech a ponožkách.) Vadil mi ten "humor", kdy se jen všichni uráželi atd. Navíc ten Al (nebo jak se jmenoval ten hlavní), byl vážně nesympatický a nechutný. Potěší snad jen Christina Applegate a Katie Seagal. Jinak nic...
EDIT: To je hrozný, že je to tu zase celé OT, jak v titulcích, tak už i tady to začíná. HOŠI, OMLOUVÁME SE!
EDIT: To je hrozný, že je to tu zase celé OT, jak v titulcích, tak už i tady to začíná. HOŠI, OMLOUVÁME SE!
Necháme toho,založil bych off-off-topic pro tyhle příležitosti !
Sakra,jsem na tomhle fóru celkem nováček,proto ta neznalost..
10/10
Smál jsem se jako nikdy vživotě. Příjde to jen mě ? Dělají z Penny nějakou hloubou ženskou.. to mě celkem vadí.
Ukázali trochu budoucnosti serialu když penny mluvila s leaonardem a vypadá to ,že k sobě pořád něco cítí.
A zbytek herectva byl výborný
Smál jsem se jako nikdy vživotě. Příjde to jen mě ? Dělají z Penny nějakou hloubou ženskou.. to mě celkem vadí.
Ukázali trochu budoucnosti serialu když penny mluvila s leaonardem a vypadá to ,že k sobě pořád něco cítí.
A zbytek herectva byl výborný
Kal-El- Počet příspěvků : 66
Bodů : 70
Datum registrace : 29. 09. 10
Skvělé!
Jeden z nejlepších dílů 4. série podle mě, velice povedený začátek se Zackem, kostýmy a hlavně Penny jako WW
Sheldonův běh do Grand Kaňonu byl skvělý, zvášťě na konci
Thumbs up!
Sheldonův běh do Grand Kaňonu byl skvělý, zvášťě na konci
Thumbs up!
Malá poznámka: v 3x20 (The Spaghetti Catalyst), když se Raj lituje, tak říká "If we were Justice League, I'd be Aquaman". :-) Ale moc to nesedí, protože podle toho, co se tvrdí v tomhle díle, byl na minulé novoroční party (která byla dřív než 3x20) jako Green Lantern.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
Paradox... ;)
Vzhledem k tomu, jak dost často o Aquamanovi mluví, je mu nejvíc sympatický, což si neprotiřečí s tím, že má případný zájemce o kostým nepohodlnou situaci, což pro tu chvíli otáčí jeho preference...
Tam to zrovna moc nezní, jako by mu byl Aquaman sympatický, spíš že ho považuje za nějakého losera (mezi superhrdiny). Vyčítá tam Leonardovi, že dokud chodil s Penny, kašlal na něj a teď je mu najednou (Raj) dobrý a že se na něj obrátí jen když nemá jinou možnost.
Na druhou stranu, někdy ve druhé sérii měl na sobě Raj slipy s Aquamanem (nebo to aspoň tvrdil), tak nevím...
Na druhou stranu, někdy ve druhé sérii měl na sobě Raj slipy s Aquamanem (nebo to aspoň tvrdil), tak nevím...
mike2- Znamení :
Pohlaví :
No problem
Ježiš, on to má v povaze, taková dětská roztomilost, "AQM je super"... a za pět minut... "Nechci jeho kostým, protože je to loser." U těhle typů to dokonce není z vypočítavosti, je to prostě aktuální změna názoru, jak se mu to zrovna hodí... Proto je tak oblíbená postava, nikdy nevíš, co od něho můžeš čekat, k němu se to ale narozdíl od Sheldona hodí, u něj to není tak křečovitě roubované...
Raj odjakživa mluvil o Aquamanovi jako o loserovi. Říká Leonardovi: "Jsem kamarád, kterému zavoláš vždycky až teprve tehdy, když už nemáš jinou možnost. Kdybychom byli Liga spravedlivých, byl bych Aquaman." Tudíž mluví o Aquamanovi jako o někom, kdo je v partě jen do počtu... Na Silvestra za něj nechtěl jít ze stejného důvodu. A o těch slipech mluvil Howard, takže Raj je co se týče Aquamana naprosto konzistentní.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Vypadá to, že Ďasík je tu jediný, kdo se na TBBT dívá pořádně .
No jo, opravdu to byl Howard. Tak tím se to vysvětluje.
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Díky, ó, Ďasíku... ;)
Tak Ďasík není náš "vůdce" pro nic za nic... Dík za vysvětlení toho vtipu, tohle mi stále nějak unikalo... Stejně je ale zajímavé, jak se Raj o AQM zajímá tak často, když si o něm myslí své...
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
Strana 3 z 3