S04E11 - The Justice League Recombination [EPIZODA]
+24
JonnyRobbie
Geser
lemming
Don Arian
Johnyyys
Tomass
Arrowka
mnn
aamp
NoMouse
DrNicholasRush
Sheldon-Cooper
tx
Morová_rána
Grepis
mike2
MartyCZ
Zdenda S.
yossarian
Kolikokoli
Ďasík
minnie
Georgo
Admin
28 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: S04E11 - The Justice League Recombination [EPIZODA]
Skvělý díl hlavně díky tomu, že tam nebyla ta strašná postava ;-)
aamp- Počet příspěvků : 14
Bodů : 14
Reputace : 0
Datum registrace : 03. 11. 09
Musím uznať - zatiaľ najlepšia epizóda 4. série. Predchádzajúca bola tiež dobrá, ale dnešná... niečo super, aspoň na pomery 4. série.
Ani nedokážem si spomenúť na všetky výborné okamihy („Shame on all of you“, „Penny, Penny, Penny, Penny, Penny, Penny...“,...).
Jediné čo mi fakt vadilo je ta trápnosť s Penny a Leonardom v komiksovom obchode...
Hodnotím 8/10...
Ani nedokážem si spomenúť na všetky výborné okamihy („Shame on all of you“, „Penny, Penny, Penny, Penny, Penny, Penny...“,...).
Jediné čo mi fakt vadilo je ta trápnosť s Penny a Leonardom v komiksovom obchode...
Hodnotím 8/10...
mnn- Počet příspěvků : 31
Bodů : 34
Datum registrace : 11. 11. 09
Ale jo, zasmála jsem se, Zack je skvělej. Jen ty kostýmy a komiksy nějak moc neprožívám, ačkoli uznávám, že k tomuhle seriálu prostě patří. Radši Shellyho ve spodním prádle než v kostýmu Flashe.
Arrowka- Počet příspěvků : 40
Bodů : 41
Datum registrace : 22. 10. 10
Arrowka napsal:Ale jo, zasmála jsem se, Zack je skvělej. Jen ty kostýmy a komiksy nějak moc neprožívám, ačkoli uznávám, že k tomuhle seriálu prostě patří. Radši Shellyho ve spodním prádle než v kostýmu Flashe.
souhlas, můj člověk
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Tak tenhle díl se hrozně povedl. Smál sem se od začátku až do konce. Především oblek aqua mana neměl chybu
Tomass- Počet příspěvků : 2
Bodů : 2
Datum registrace : 14. 12. 10
Tak tenhle díl je rozhodně pecka..Zack mě rozhodně v TBBT baví víc než Amy,do party inteligentních vědátorů se dokonale hodí jako protiklad,dává konverzacím nový styl humoru a to je super.. Jinak mě nejvíc asi pobavilo šikanování Zacka na začátku,Rajesh jako Aquaman byl naprosto bezkonkurenčí a do kolen mě dostal Sheldon jako Flash.. pokud bych měl hodnotit tak 9,5/10
Johnyyys- Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Datum registrace : 18. 12. 10
skvělý díl, Penny jako Wonder Woman - sexy , Aquaman Sucks! , Sheldonův výraz u Doslova , Superman - Zack , nebudu tady vypisovat všechno protože je to zbytečné (všichni tady už všechno napsali )
Prostě pro mě za 80% (kdy už spolu začne Penny s Leonard chodit? klidně to mohlo být už v tomhle díle - stejně na to dojde, seriál to naznačuje)
P.S. Sheldon-Flash a ten záběr na dálnici a poušť
Prostě pro mě za 80% (kdy už spolu začne Penny s Leonard chodit? klidně to mohlo být už v tomhle díle - stejně na to dojde, seriál to naznačuje)
P.S. Sheldon-Flash a ten záběr na dálnici a poušť
Don Arian- Počet příspěvků : 10
Bodů : 11
Datum registrace : 31. 07. 10
Na druhou stranu Sheldon docela překvapil s "Don't. He's making our case." Že zrovna on bude někoho okřikovat, ať nerejpe, to bych nečekal.Don Arian napsal:Sheldonův výraz u Doslova
V druhé sérii už to taky tak od půlky bylo na spadnutí. Takže bych tipoval poslední díl čtvrté série nebo první díl páté (podle toho, jestli pátá bude).kdy už spolu začne Penny s Leonard chodit? klidně to mohlo být už v tomhle díle - stejně na to dojde, seriál to naznačuje
mike2- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 243
Bodů : 246
Datum registrace : 06. 11. 10
Věk : 50
No, vzhledem k tomu, že Jim Parsons vyhrál Emmy a je nominovaný na Zlatý Globus, stejně jako celý seriál, je myslím jisté, že pátá série bude.
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2323
Bodů : 2424
Reputace : 28
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 40
Místo : Opava, Český Těšín
Škoda. Mohli by zrušit TBBT, HIMYM a už by byl můj konec kompletní (započatý zrušením SGU).
Kolikokoli: HIMYM by aj mohli zrušiť a ja by som si toho ani veľmi nevšimol. Ten seriál oveľa rýchlejšie klesol ako TBBT, ktorý aspoň vytiahol viac lepších epizód v poslednej sérii ako HIMYM...
Mně se HIMYM líbí. Pozorovat život party lidí v NYC. Ale popravdě, jak jsem teď začala sledovat BreakingNYC, tak už mi HIMYM nepřijde tak super. BNYC je opravový život opravdových lidí a to je lepší
No a HIMYM jsem zatím viděl jen první díl, ale nijak mě to nenadchlo, a vzhledem k vašim hodnocením s tím ani asi nebudu začínat... Barneyho a jeho základní hlášky ale znám.
Naposledy upravil Ďasík dne Sat 18 Dec 2010, 21:36, celkově upraveno 1 krát
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
Teplota
Teď znovu sleduji S03E22 a ta začíná tím, že Leonard chce nastavit termostat o jeden stupeň nahoru (na 23 stupňů). Teď v S04E11 ho chtěl pro změnu o jeden stupeň dolů, na 21. Zdá se, že zatímco Sheldonovy teplotní preference jsou konstantní, Leonardovy nějak fluktuují
lemming- Počet příspěvků : 89
Bodů : 90
Datum registrace : 01. 10. 10
No teď je pauza v 2. sérii, ale SyFy zrušilo 3. sérii. Takže teďka na jaře ještě odvysílají ten zbytek a pak už šlus .
Naposledy upravil Kolikokoli dne Sat 18 Dec 2010, 22:00, celkově upraveno 1 krát
Prvý diel 1. série? No tak ti poradím len: pusti sa do toho 2,3 séria sú asi najlepšie. 4. je taká rozpačitá, 5. slabšia, 6. no comment. Ale kvôli tým 2 sériam (2,3) sa to oplatí...Ďasík napsal:No a HIMYM jsem zatím viděl jen první díl, ale nijak mě to nenadchlo, a vzhledem k vašim hodnocením s tím ani asi nebudu začínat... Barneyho a jeho základní hlášky ale znám.
u himym jsem taky došla asi do půlky první série než mě to začlo bavit.. a to jen proto že jsem musela svatosvatě slíbit, že tomu dám šanci aspoň jednu sérii.. ale pravda je, že asi tak od čtvrté jeto špatné...
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Prosím nechte si Zacka a vyhoďte Rajeshe (a Amy a Bernadette)
Parádní díl. 8/10
Parádní díl. 8/10
Geser- Pohlaví :
Počet příspěvků : 66
Bodů : 72
Reputace : 3
Datum registrace : 01. 10. 09
Místo : Teplice
Co? Cooo? Cooooooooooo? Vyhodit Raje? Mor na tebe!
Pod tohle se taky podepisuju.Kolikokoli napsal:Co? Cooo? Cooooooooooo? Vyhodit Raje? Mor na tebe!
Ďasík- Admin
- Znamení :
Pohlaví :
He is a fancy Indian man, they invented pajamas!Ďasík napsal:Pod tohle se taky podepisuju.Kolikokoli napsal:Co? Cooo? Cooooooooooo? Vyhodit Raje? Mor na tebe!
DrNicholasRush- Počet příspěvků : 18
Bodů : 21
Reputace : 3
Datum registrace : 11. 12. 10
Rajesh je bůh..
Johnyyys- Počet příspěvků : 7
Bodů : 7
Datum registrace : 18. 12. 10
Johnnys: Ako kedy... keď sa opije tak je dosť otravný - aspoň teraz v tejto sérii. Inak ako Aquaman... just rocks
dil se me docela libil...nejvic ze vseho, jak na zacatku sikanovali chudaka Zacka, ale pak taky nebyl spatnej...jak nekdo napsal, ze ho stvalo, jak bylo trapny, jak delal Leonard smutny oci, kdyz se Penny libala se Zackem, tak to me zas t7olik nevadilo...mozna trochu naopak...;-).....Raj prys?...ne-e....Raj je super...premejslim, ze to, jak nedokaze komunikovat s holkama, je takovej jeho trademark, ale mohl by se pomalu zacit ucit...;-) nejen z alkoholem....;jiinak dal....potesilo me, ze tady nebyla Amy F. Fowler....pryc s ni...nemuzu ji vydrzet...je to trest....dikybohu zta tento dil....Bernadette me jako support character nevadí.....jinak zaverecnej flash-beh....to me prislo trochu zbytecny...moc sem se tomu nesmal....ale jinak tento dil hodnotim nadprumerne....jo este: bojim se, ze zacnou recyklovat...to, co bylo na zacatku s Penny tedka narvou do Zacka...takze mozna par dilu, kde bude, ale pak od nej...i kdyz zas je pravda, ze TBBT je zlalozenej na kontrastu geeků a "prumernejch" lidi a co delat, kdyz se Penny uz prizpusobila....tot otazka...ale je pravda, ze tedka se me atmosfera zdala jako z prvnich serii...a to je dobre....az na tu recyklaci....s tou opatrne...;-)
JonnyRobbie- Počet příspěvků : 6
Bodů : 12
Datum registrace : 13. 10. 09
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» S04E11 - The Justice League Recombination [TITULKY]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis
» S04E02 - The Cruciferous Vegetable Amplification [EPIZODA]
» S04E03 - The Zazzy Substitution [EPIZODA]
» S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]