S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]
+23
Strix
mike2
Miro
tx
Triton
seberka
Kal-El
Bizzy
filda44
xegiie
moss
hesher
trinx
vojtamar
Gabrielle
Irwain Nornossa
bodomkes
NoMouse
Kolikokoli
amertak
Kitelon
minnie
rampage
27 posters
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]
Tak po delší době výraznější díl. Minulý už ani nevím o čem byl, ale tenhle si určitě zapamatuju. Karty u kterých je Sheldon mimo super. Lenny ? - to jsou ale šmejdi. Čekal jsem, že v tom bude nějaká fligna, ale dostali mně. Zdálo se mi to divný hned na začátku, z ničeho nic udělá Leonard takovej razantní krok, ale uvěřil jsem a nechal se tahat za fusekli celejch dvacet minut.
rampage- Pohlaví :
Počet příspěvků : 459
Bodů : 476
Reputace : 2
Datum registrace : 16. 02. 11
S05E13 - The Recombination Hypothesis [EPIZODA]
ach jo, zvedněte ruku kdo takové vyústění nečekal
ale jo, pobavila jsem se, ne že ne.. i když už si teď ani nevzpomenu čemu jsem se smála..
jen mi prosím někdo vysvětlete toho sheldona u těch karet.. jako chápu že za tím chlapci viděli děsně vtipné dvojsmyslné narážky.. ale proč to proboha sheldon dělal?
ale jo, pobavila jsem se, ne že ne.. i když už si teď ani nevzpomenu čemu jsem se smála..
jen mi prosím někdo vysvětlete toho sheldona u těch karet.. jako chápu že za tím chlapci viděli děsně vtipné dvojsmyslné narážky.. ale proč to proboha sheldon dělal?
- Spoiler:
- zvlášť když to byla jen leonardova fantasie?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Proč to Sheldon dělal? On přece nevěděl že něco dělá, on jen zcela přirozeně ke své nátuře mluvil o hře "I don´t understand the laughter." Nebo opravdu myslíš že "he´s got to be doing this on purpose"?
- Spoiler:
- Nikdy nemám rád, když se podstatná část filmu jen někomu zdá a scénáristé si tak můžou bez následku vymýšlet jakékoli kraviny. To mi tuhle epizodu kazí asi nejvíc, i když ta část, kdy se vše vrátilo do reality, se celkem povedla
Povedené hlášky:
Did you bring your astma inhalor? Yes, I did! Well, then I guess it´s plausible.
needy baby, greedy baby
Have you thought this through? - Yes, and I think we should go anyway.
Sorry, just remembered that I´ve got to stop at the drugstore.
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Reputace : 0
Datum registrace : 23. 09. 11
Místo : skoroBrno
Dnešní epizoda po delší době pro mě skvělá.
- Spoiler:
- Nemůžu říct, že by se mi tohle snění nelíbilo. Narážky na dřevo mě totálně dostaly
amertak- Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Datum registrace : 07. 12. 11
rampage: Aaa... proč to píšeš do titulků? Spoiler!!!
Naposledy upravil Kolikokoli dne Fri 20 Jan 2012, 13:13, celkově upraveno 1 krát
Sakra hluboka omluva. Psal jsem to rano jeste se zalepenyma ocima a evidentne do spatnyho tematu. BTW ta MUNI je pekne rozhazena po meste, pres pul hodiny jsem bloudil nez jsem nasel spravnou budovu.
rampage- Pohlaví :
Jo, to je . Ale taky jsou budovy jedné fakulty hned u sebe (teda, kromě PřF, která sídlí na Kotlářské a v Kampusu). Cos hledal?
Já říkala, že to bude sen.. sakra . Od 100. epizody jsem toho čekala možná trochu víc, ale i tak jsem se pobavila.
hgjdkdkskskwtz
Okamžitě to zaspoilerujte nebo přesuňte! Jinak se budu muset vyhýbat dvěma topicům. Naštěstí jsem skončil u první věty.
NoMouse- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 2539
Bodů : 2592
Reputace : 27
Datum registrace : 29. 09. 09
Věk : 34
Místo : B ▏R ▍N ▋O ▉
Já jsem to teda nečekala.
- Spoiler:
- S tím dřevem....dokud se nechechtali asi podruhé, tak mi třeba ta narážka vůbec nedošla...takhle v osadnících mluví všichni, když mění...tak proč by to dělal naschvál? Ti dva jsou prostě puberťáci, co to vidí všude.
Jinak jeden z nejhezčích momentů pro mě, když Penny vytáhla z šuplíku Leonardův inhalator. (I když to bylo jen vysněné.)
Taky jsem byla překvapená, že byl Leo tak sebevědomý, úplně mi to dělalo radost. Ale ani to mne nepřimělo mít se na pozoru..
Docela škoda, že to bylo jen sen, protože to bylo super. Ale vrátili se do reality hezky. Podle mě docela povedená 100. epizoda - po posledních dílech nadprůměrné
Takže koukám, že dneska se mám na co těšit…
Irwain Nornossa- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1795
Bodů : 1823
Reputace : 6
Datum registrace : 23. 04. 11
Věk : 35
Místo : Brno
Hmmm, tak mě to teda bůhví jak nebavilo. Asi už je mi úplně jedno, jak to s Penny a Leonardem dopadne. Radši bych konečně viděla Bernadettin a Howardův svatební den.
Gabrielle- Pohlaví :
Počet příspěvků : 65
Bodů : 66
Datum registrace : 29. 04. 11
Ano, sice to vidí (a slyší a cítí a tuší) všude, ale když Sheldon říkal "erection of my settlement", tak nepotřebujete potřeštěného puberťáka aby tam tu narážku viděl Krom toho, doteď si podobné narážky s ex-třídou občas vychutnávámebodomkes napsal:Já jsem to teda nečekala.
- Spoiler:
S tím dřevem....dokud se nechechtali asi podruhé, tak mi třeba ta narážka vůbec nedošla...takhle v osadnících mluví všichni, když mění...tak proč by to dělal naschvál? Ti dva jsou prostě puberťáci, co to vidí všude.
Jinak jeden z nejhezčích momentů pro mě, když Penny vytáhla z šuplíku Leonardův inhalator. (I když to bylo jen vysněné.)
Taky jsem byla překvapená, že byl Leo tak sebevědomý, úplně mi to dělalo radost. Ale ani to mne nepřimělo mít se na pozoru..
Docela škoda, že to bylo jen sen, protože to bylo super. Ale vrátili se do reality hezky. Podle mě docela povedená 100. epizoda - po posledních dílech nadprůměrné
Sebevědomá verze Leonarda se mi teda líbila hodně, konečně se nám našel.
- Spoiler:
- A nakonec to provel i ve skutečnosti, takže...
Kitelon- Pohlaví :
Počet příspěvků : 79
Bodů : 81
Místo : skoroBrno
bodomkes: tak to si raději nečti nový příspěvek v seriálech našeho mládí .
právě že sheldon tam ty narážky dával tak explicitně, že to podle mě prostě muselo být "on purpose". proto ta otázka - proč proboha?
minnie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 1443
Bodů : 1512
Reputace : 23
Datum registrace : 08. 10. 10
Věk : 36
Místo : Leuven, BE
Kolikokoli napsal:Jo, to je . Ale taky jsou budovy jedné fakulty hned u sebe (teda, kromě PřF, která sídlí na Kotlářské a v Kampusu). Cos hledal?
Zapomnělas na Řečkovice, kde sídlí část biologů... A já měl v prváku přednášky a cvika z genetiky na Úvoze, ale odtud už to asi přesunuli... :-)
Jinak dnešní díl super, moc pobavil.
vojtamar- Počet příspěvků : 32
Bodů : 34
Datum registrace : 12. 12. 11
vojtamar napsal:Kolikokoli napsal:Jo, to je . Ale taky jsou budovy jedné fakulty hned u sebe (teda, kromě PřF, která sídlí na Kotlářské a v Kampusu). Cos hledal?
Zapomnělas na Řečkovice, kde sídlí část biologů... A já měl v prváku přednášky a cvika z genetiky na Úvoze, ale odtud už to asi přesunuli... :-)
Jinak dnešní díl super, moc pobavil.
Na Informatice jste byli? Ta je kousek pod právníkama
amertak- Počet příspěvků : 6
Bodů : 6
Datum registrace : 07. 12. 11
add MUNI - jo, ja taky pamatuju jeden den, kdy jsem mel prednasky a cvika na 5 ruznych mistech. Nejprve na uvoze prednaska v pitevne (tak jsme rikali tamni aule), potom na kotlarsky cviko, pak na rektorat na zemepis (tam byvaly ucebny, dneska kancly) potom na Janackovo namesti na cviko z matematiky a nakonec prednaska z matematiky na informatice. Hruza.
trinx- Pohlaví :
Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Datum registrace : 06. 10. 09
Místo : jižní čechy olééé
Hledal jsem Filosofickou fakultu. Dorazil na Veveri a pak zmatene pobihal kolem a hledal budovu D ucebnu D21. Byl den otevrenych dveri a potreboval jsem nejake info o prijimackach a tak. Tak podruhe uz to snad bude lepsi.Kolikokoli napsal:Jo, to je . Ale taky jsou budovy jedné fakulty hned u sebe (teda, kromě PřF, která sídlí na Kotlářské a v Kampusu). Cos hledal?
rampage- Pohlaví :
Jó, na fildě mají v budovách bordel . Ještěže jsi nehledal budovu M, ta je na (u) České
Paráda, tak konečně díl, který nelze nazvat jako průměrný!
Od začátku do konce jsem se dobře bavil. Spousta hlášek, Penny sexy
Doufám, že 101 bude v podobném duchu.
Sandra Bullock..Why?..Because, she's great in everything
5x07 a 5x13 zatím nejlepší epizody z páté série.
Od začátku do konce jsem se dobře bavil. Spousta hlášek, Penny sexy
Doufám, že 101 bude v podobném duchu.
Sandra Bullock..Why?..Because, she's great in everything
5x07 a 5x13 zatím nejlepší epizody z páté série.
hesher- Počet příspěvků : 53
Bodů : 56
Tak tohle byl ten slavný brain teaser, o kterém tvůrci mluvili. Já jsem nechtěl, aby byl celý díl jen sen, ale uznávám, že díl to byl povedený, zábavný, ale bylo to průhledné ( možná ne pro Amíky). No musí se Leonardovi nechat, že umí zatraceně hodně rychle přemýšlet Ale takový konec jsem nečekal, to mě dostalo. Pennyina přestava to byl taky mazec ( aby to nakonec nebyla závěrečná scéna seriálu ) a hlavně poznámka, že se musí stavit v lékarně
Takže na příští díl se opravdu těším , jak se to bude vyvíjet.
Takže na příští díl se opravdu těším , jak se to bude vyvíjet.
Naposledy upravil moss dne Fri 20 Jan 2012, 20:11, celkově upraveno 1 krát
moss- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 78
Bodů : 82
Datum registrace : 04. 11. 11
Věk : 33
pro me jeden z nejlepsich, mozna i nejlepsi dil vubec, takovy twist na konci tu snad jeste nebyl.
Nejvic me rozsekal Sheldon jak si objednal spocka a pak jen " oooops wrong spock" tohle sem nemoh rozdejchat a cely dil to uplne nastartovalo.
Trosku me to nastvalo, ze to byl jen sen, chtel bych aby se k sobe vratili, a stylem, ze ostatni nechaji myslet, ze jsou jen pratele bylo taky vtipny:)
jen tak dal, snad to v tomhle tempu vydrzi.
Nejvic me rozsekal Sheldon jak si objednal spocka a pak jen " oooops wrong spock" tohle sem nemoh rozdejchat a cely dil to uplne nastartovalo.
Trosku me to nastvalo, ze to byl jen sen, chtel bych aby se k sobe vratili, a stylem, ze ostatni nechaji myslet, ze jsou jen pratele bylo taky vtipny:)
jen tak dal, snad to v tomhle tempu vydrzi.
xegiie- Znamení :
Pohlaví :
Počet příspěvků : 291
Bodů : 293
Datum registrace : 19. 12. 11
Věk : 38
Místo : Sebranice
To, že je to sen, je nejvíc poznat podle toho inhalátoru. Pokud ho tam měla dva roky, tak by to s Leonardem asi švihlo, bratr měl taky jeden a musel náplň měnit, co půl roku (i když to nevypotřeboval) .
2moss: tak trochu se obavam, ze se to bude "vyvijet" uplne stejne, jako pointa Sheldonovy pomsty na Kripkem, uteku z kina, atd. atd. ... Cili tvurci na to nejak zapomenou a pojede se uplne jinej pribeh.
I kdyz na druhou stranu jde o Penny a LeonErda, tak to mozna navazou. Nicmene porad plati - malo Raje, malo Penny, moc Amy a Bernie. Tuhle jsme na to koukali na par dilu v pritomnosti rodicu, kteri predtim nevideli zadny dil a mysleli si, ze hlavni postavy jsou Howard, Amy, Bernie a Sheldon. To o necem vypovida.
I kdyz na druhou stranu jde o Penny a LeonErda, tak to mozna navazou. Nicmene porad plati - malo Raje, malo Penny, moc Amy a Bernie. Tuhle jsme na to koukali na par dilu v pritomnosti rodicu, kteri predtim nevideli zadny dil a mysleli si, ze hlavni postavy jsou Howard, Amy, Bernie a Sheldon. To o necem vypovida.
trinx- Pohlaví :
Počet příspěvků : 90
Bodů : 92
Datum registrace : 06. 10. 09
Místo : jižní čechy olééé
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» S05E13 - The Recombination Hypothesis
» S04E11 - The Justice League Recombination [EPIZODA]
» S01E02 - The Big Bran Hypothesis [EPIZODA]
» S05E02 - The Infestation Hypothesis [EPIZODA]