Big Bang Theory
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

+10
baal666
milford
Sheldon-Cooper
whampingwillow
ScorpionSX
BlastFX
tonny81
Kopec
yaqwsx
Alexandros61
14 posters

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

Délka vztahu Leonard a Penny.

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 Vote_lcap5%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 Vote_rcap 5% 
[ 3 ]
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 Vote_lcap51%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 Vote_rcap 51% 
[ 32 ]
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 Vote_lcap44%Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 Vote_rcap 44% 
[ 28 ]

Celkem hlasů : 63

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 Empty Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 11:32

Já to u starších dílů taky dělal .. ale se začátkem střetí série jsem se na proma začal dívat.. Very Happy .. no možná s tím zas přestanu.. What a Face
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Pohlaví : Male
Počet příspěvků : 252
Bodů : 289
Reputace : 2
Datum registrace : 27. 09. 09
Místo : Praha/Los Angeles

Návrat nahoru Goto down

Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 Empty Re: Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 11:36

No ešte pri prvej sérii som sa na to pozeral aj ja...potom pri druhej som akosi prestal a teraz už vôbec, nič o tých nových dieloch nesledujem...teda ako zase vedel som že v poslednej časti bude Stan Lee, takisto že Wil Wheaton sa objaví v niektorej s ďalších epizód (tuším že 19.), ale čo sa tam bude diať, to vôbec...nechávam sa prekvapiť. Smile
ScorpionSX
ScorpionSX

Znamení : Štír Drak
Počet příspěvků : 125
Bodů : 132
Reputace : 0
Datum registrace : 30. 09. 09
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 11:40

Asi se někdy půjdu podívat na BBT do kina.. Smile .. mám pár známejch v jednom Pražským kině a doma mě to už nudí Very Happy , že bych si dal soukromý noční maraton BBT na velkém plátně lol! ..
Ale to s tima spoilerama .. asi se na to taky vykašlu.. je to na nic .. a teď ještě když budou dávat epizody každý týden tak je to pohoda .. to se nabažím až až..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 11:44

Ouu...v kine by to bolo perfektné...keby mám teraz niekedy cestu do Prahy tak sa kludne pridám Very Happy ale skôr ako o mesiac to nevidím... Sad
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 11:47

Neviem, Neviem.. byl jsem se dívat na epizody Simpsonových v kině Very Happy a byl z toho trochu průser lol! .. uvidíme..
No ale z5 k tématu.. Leonard a Penny lol! lol! .. noo podle mě by mohl být konec na konci této série.. Idea
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 11:50

lol! no po 5-6 stranách spamovania by sme sa k téme už mohli vrátiť no... Very Happy
Tiež si myslím že to nejak ukončia na konci série, ale iba tak mierne, aby sa potom v 4. dávali tak trochu znova dokopy (niečo ako v druhej sérii) a potom v 5. už budú imho zase spolu Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 11:52

.. a zkončí to miminkem a sheldon zůstane zas sám a bude si hledat nového spolubydlícího a to bude konec seriálu.. lol! .. aaale .. tady si myslím, že bude zas jedna série, kdy se budou dávat dohromady.. nakonec ale nesmí se to moc opakovat..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 11:56

No popravde vôbec som nerozmýšlal čo sa stane zo Sheldonom ak by seriál skončil takto...ale priznám sa že sa mi taký koniec vôbec nepozdáva...ale zas ako inak by to mohlo skončiť? Ak by aj nemali dieťa, tak tam podla mňa bude isto nejaká tá svatba o pár sérií a potom by to bolo asi divné keby Leonard býval stále so Sheldonom a Penny sama...ach...ani nad tým nechcem rozmýšlať Sad Vidíš, to je presne to isté čo s tými spoilermi! Very Happy Presne pre toto ich nesledujem! Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 11:59

Přesně!! Teď mi to vrtá hlavou .. a opravdu na konec nechci vůbec myslet!! Sad
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 12:05

Jediný koniec ktorý si teraz viem ako-tak predstaviť, ktorý by ma nejak nehneval, by bol tak po 10tich sériach a všetci by niekam odišli, Sheldon by odlietal s Enterprise na nejakú misiu, Howard by išiel s Bernadette niekam preč, Raj...no povedzme že by išiel naspäť do Indie a Leonard a Penny by sa spolu presťahovali do nového bytu/domu. Čiže taký nejaký "nevyhnutný" rozpad celej party...ale ani nad tým nechcem rozmýšlať, to je ešte ďaleko...aspoň dúfam Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 12:17

Nejspíše takto noo.. No .. tohle bych uzavřel...

Pobavil bych se o hercích.. řekl bych, že Jim je znich stejně nejlepší.. viděl jsem ho v mnoha videích mimo BBT, ať už reklama, film on je prostě bezvadnej herec.. cheers
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 12:26

jj, Jim je super herec, fakt som prekvapený ako toho Sheldona dokáže perfektne zahrať...hlavne čo sa týka hlasu a samozrejme aj tá mimika...niečo fantastické Very Happy

Johnnyho som videl v Roseanne ešte ako chalana, ale to si už moc nepamätám, ale rozhodne stojí za to si ho pozrieť v seriáli My Boys kde hrá postavu Trouty-ho. Je len v nejakých 3 dieloch ale stojí to za to! Fakt dosť rozdiel oproti Leonardovi... Very Happy

Kunala ako jediného som asi nikde nevidel, alebo teda si to nepamätám, nedíval som sa na IMDB či hral v niečom čo som videl, ale ak aj áno, tak to muselo byť už docela dávno...

Simona si pamätám s reklám na Sprite (ja som Sprite, ty si smäd), tie boli perfektné a potom viem že som ho ešte videl v niečom inom, ale vôbec si nepamätám čo to bolo...

No a Kaley, to je pre mňa osobne špeciálna kategória, tá je tam proste úžasná Very Happy Už v 8 Simple Rules bola super, rola Penny jej perfektne sadne, aj v osobnom živote je to úžasná žena Very Happy
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 12:59

Nemám co bych dodal k ostatním.. कुणाल नैयर se narodil v Londýně! Shocked .. to jsem ani nevěděl.. ale on je divadelní herec hlavně a hral v NCIS teroristu! lol! .. fakt super epizoda!

.. Penny aneb Kaley Cuco to je opravdu kapitola sama o sobě.. Smile .. bezvadná herečka a ty její obličeje.. cheers

EDIT: Prej .. Jim is bastard!!
lol! lol! lol!

Naposledy upravil Sheldon-Cooper dne Mon 08 Mar 2010, 13:06, celkově upraveno 1 krát
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 13:05

No potom sú tu ešte vedlajšie postavy...zatial moja najoblúbenejšia je Bernadette, k Howardovi sa perfektne hodí v seriáli, ale priznám sa že herečku vôbec nepoznám, takto z hlavy ani neviem meno Embarassed
Z ostatných čo tam boli neviem no...asi nikto kto by ma nejak zaujal...Sara Rue aj Sara Gilbert síce fajn, ale až tak spešl to nebolo aby som chcel aby sa tam vrátili...

EDIT: No a Kaley, to je fakt...hlavne v scénkach so Sheldonom, keď ho ide priam zabiť pohladom a potom zrazu vysmiata a tvári sa akoby nič Smile (perfektný príklad je epizóda s párty pre Leonarda, kde Sheldona vydiera s tými comic books)...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 13:12

Přesně! Ten její výzar .. jak ""máš se mě bát! a pak haha dělám si srandu.."" to je prostě super scnéna... Smile

nebo tady.. Jim lol! lol!
Jak dlouho to vydrží Leonardovi a Penny - Stránka 7 JPKCsmall

Nebo toto:

lol! lol! lol! nemá chybu!!

Nebo toto:

Lidé jsou šílený... tísice amatérských videii na Youtube těhle dvou lol! lol! lol! .. neuvěřitelný!!

Naposledy upravil Sheldon-Cooper dne Mon 08 Mar 2010, 13:19, celkově upraveno 1 krát
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 13:18

jj, to je proste perfektné Very Happy Inak musím sa priznať že keď som videl prvý krát fotky z toho fotenia (na tom poslednom videu) tak som tam Jima na prvý krát vôbec nespoznal lol! Až potom som čítal pod tým titulku "Kaley Cuoco, Simon Helberg, Jim Parsons...." a pozerám na to a fakt, je to Jim lol!
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 13:23

Měl ale fakt dotávají ty videa na YouTube ... jak jsem tam postoval ještě jedno to video v minulém příspěvku tak přesně takových jsou stovky .. teď jsem to náhodou tak projížděl.. a je až neuvěřitelný co lidi dokáží z pár záběru těch dvou udělat lol! lol! .. Celý svět si přeje Kaley a Jima spulu xD lol! .. mě dostává....
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 13:26

No ako tie fakes mi ani nespomínaj...navyše niektorí ludia sú úplne pobláznení s tým že Kaley a Jim by mohli byť spolu a ani keď vidia jasný dôkaz že to proste nikdy nebude, tak prídu s ešte absurdnejšou teóriou o nich dvoch...ako ozaj ma to dokáže nasrať niekedy keď sa s niekym takým musím baviť...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 13:32

Přesně tak.. ale takový už je svět.. confused ale když už jsem tedy u toho, Jim je fakt gay? Co jsem četl o něm na netu .. není žádný důkaz nebo co.. lol!
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 13:38

Áno je. Dôkaz o tom bohužial neni taký že by Jim sám povedal "áno som gay" (myslím že aj v Holywoode je to stále tak trochu tabu) ale zase oni si všetci z BBT dosť strážia svoje súkromie, takže ťažko sa dozvedieť niečo z oficiálnych interview a tak.
Potom nastupuje facebook a podobné (a)sociálne siete a tam sa už dá dozvedieť viac, lebo priatelia medzi sebou si predsa klamať nebudú (a nie, Jim neni na facebooku). Rovnako sa dá dozvedieť že Johnny a Kaley spolu chodili, áno, už len chodili, Kaley v tom rozhovore pre Maxim povedala že je "newly single", čo rozhodne nepovieš pokial chceš svoj vzťah len utajiť. Ale v tomto mám ešte kopu nejasností a vyzerá to tak, že sa fakt asi nikdy nedozvieme že ako a kedy a kde to medzi nimi skončilo... (ale ak by si chcel vedieť nejaké bližšie podrobnosti, tak radšej cez PM/email, tuto to písať nebudem).
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 13:50

ok..
..........................

Jen další takovej ještě více OT dotaz.. Very Happy
Ty stahuješ epizody v 720p neb SD a titulky odsud? Samozřejmě na starší epiky se dívaš asi z DVDček (tedy kromě 3. série..)? Si vždy říkám, že stahnu HD verzi a pak mi dojde, že titulky jsou zas pozdějc tak si stahnu normální.. a posouvat se mi to nechce ve VLCčku..
Nebo se díváš bez titulků?? Já i když mám stazeno už ráno, tak stejně čekám až do večera na titulky (rozumím dobře ale pro jistotu u tohoto seriálu Very Happy Very Happy ) ..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 13:54

No ja ešte okrem BBT pozerám aj HIMYM a Two and a Half Men (ale BBT je úplný TOP, vrchol, na platinovej pozícii u mňa Very Happy ) a vždy stiahnem nové diely v HD aj SD (všetých seriálov), potom prvý raz pozrem všetky diely v HD a tie potom zmažem a nechám si len SD, okrem BBT, to je jediný seriál čo mám aj v HD.
Titulky neriešim, aj do tých skonvertovaných epizód na mobil by som ich nedával, ale potom by to asi nikto nesťahoval...vidím to na iných veciach čo som uploadol bez titulkov...
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 14:01

pravda no.. všichni chtějí titulky.. Surprised já už je tam ani nepotřebuju.. Very Happy když člověk umí naspamět odříkat celou epizodu aj v ČJ aj v AJ tak je to v poho Cool Cool Laughing
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ScorpionSX Mon 08 Mar 2010, 14:19

No a tie titulky teda dávam vždy odtialto, hneď tú prvú verziu, pozriem si to s nimi, keď tak niečo upravím a dám to tam. Potom väčšinou až keď ma to cez týždeň napadne si stiahnem titulky aj k HD verzii, nech to mám po kope keby niečo.
ScorpionSX
ScorpionSX

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sheldon-Cooper Mon 08 Mar 2010, 15:16

Doobrý systém! Very Happy ... nejvíc mě štve, že ten blbej PlayStation3 nepodporuje titulky! Člověk si to koupí jako multimédia center a blu-ray přehravač a ono to ani nepřehraje titulky.. Twisted Evil Evil or Very Mad .. bych si stáhnul 720p verzi a díval se na projektoru doma ale ten šmejd to neumí..
Sheldon-Cooper
Sheldon-Cooper

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: